Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

πηγα και σημερα, "τιμωρια " βαζουν, στο στυλ στην καρεκλα της σκεψης μονο ομως στις περιπτωσεις λεει επιθετικοτητας/επικυνδυνοτητας αχχχχχχχχχ ειμαι λυπημενη.

Τεσπα η δασκαλα μου φανηκε λιγο αγενης, αλλα φανταζομαι παει η καθεμια και της λεει οτι ναναι, οποτε αναλογα απανταει, μολις της ειπα οτι κι εγω στο χωρο ειμαι και της μιλησα λιγο περισσοτερα μαζευτηκε και απαντουσε αναλογως. Πχ της ειπα οτι η Ειρηνη εχει στο σπιτι ενταση λογω ζηλιας, να της εξηγησω απο που προερχεται δηλαδη, και πριν προλαβω να τελειωσω την κουβεντα μου, ναι ναι ενταξει τι να γινει θα ζηλεψει φυσιολογικο ειναι

Μα εννοειται οτι ειναι φυσιολογικο και πρεπει να το εκφραζει κιολας να μην το καταπιεζει ξυρα μου αλλα ασε με να σε πωωω

και πηγα να της πω οτι η Ειρηνη χρειαζεται παρα πολύ τα ορια αλλα οχι με εξουσιαστικο τροπο τουλαχιστον μεχρι να σας γνωρίσει, γιατι αυτο ειανι η τροφη της για "οργωμα"

τον τροπο θα τον βρω εγω, εγω θα τον βρω τον τροπο...

Μα δεν σας υποδεικνειω τον τροπο, ουτε σας λεω πως να κανετε την δουλεια σας, απλα σας λεω ενα στοιχειο ιδιοσυγκρασιακό, ενα στοιχειο του χαρακτηρα της, μια πληροφορια για ατην Ειρηνη μιας και δεν την ξερετε..

Τοτε γλυκανε... και μετα τα αλλα κουφα

θα την περνετε στις 2. Μα μεχρι 4 ειανι το ωραρια, ναι αλλα δεν εχουμε αλλα κρεβατια εχουν πιαστει! χαχαχαχαχαχα

Καλα της λεω θα την αφηνω ως τις 4 κι ας μην κοιμαται

Εκει παλι αλλαξε, ναι εμει ανοιχτοι ειμαστε εως τις 4 , απλα κανονιστε με τη διευθυντρια τι ωρα θα την περνετε σπιτι...

Η διευθυντρια αλλη αργινους μου ελεγε εκατο φορες τα ιδια, τεσπα σαν να ειχαν βαλει κασετα ολες μιλουσαν, δεν βαρεισαι τις καταλαβαινω κι αυτες απο τη μια....

Αυριο θα παμε τελευται φορα στον ιδιωτικό, θα της κανουν ενα αποχαιρετιστηριο παρτάκι απο οτι κατάλαβα.

φφφφφφφφφφφφφφ κανα λοττο κανεις????????

Ελενη νομιζω σημερα απο πισω μου στην Λεωφ Πεντλελης ηταν ο Χαβιέ.... ενα VW εχετε?

Λεγκουλι τι νεα?

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερα !

που ειστε ορε?

εμεις καλα! αυριο εχουν απεργια και οι παιδικοι..

εσεις τι κανετε?

αθηνα στους δημοσιους συνηθως δεν υπαρχει tv ... καλα μην περιμενεις την ενημερωση που ειχες στο ιδιωτικο... αν δεν ρωτησεις δεν προκειτε να σου πουν τπτ... ουτε για το αν εφαγε και ποσο...

tqj2p3.png vvtJp3.png

Γεια σαααας... σήμερα έχω τον νικολάκο σπίτι γιατί είναι λίγο αρρωστούλης και της επόμενες μέρες θα έχω και τον σόζω γιατί εκτός απ'την απεργία έχουν και επίσχεση μια και δεν τους πληρώνουν...

τσιράκι ήταν? έγλειφε? κα8όταν υπερωρίες ατέλιωτες και αδιαμαρτύρητα? αν ναι, τότε ούτε κι εγώ καταλαβαίνω γιατί τον απέλυσαν..

Έτσι είναι οι απολύσεις εδώ. Πού είχαμε αξιοκρατία για να την έχουμε και στις απολύσεις?

Οι υπερωρίες πηγαίνουν πακέτο με την φύση της συγκεκριμένης δουλειας, είχε κλείσει και 23 ώρες στη δουλεια. Το σκεφτήκαμε μήπως θέλανε να φέρουν κανα δικό τους αλλά άμα ήταν δεν θα έπρεπε να τον έχουν φέρει να τον εκπαιδεύσει ή τουλάχιστον να τον φέρουν τώρα που τον διώξανε. Στη δουλεια γίνεται της μουρλης, γιατί η θέση έχει μείνει κενη και υπάρχει άπειρη δουλεια, ο λογιστής ακόμα δεν ξέρει ή λέει ότι δεν ξέρει τίποτα... το σενάριο που παίζει είναι της συγχώνευσης και της εκκαθάρισης των τμημάτων.

Αθηνά μου η καρέκλα της σκεψούλας δεν είναι το χειρότερο και νομίζω ότι στους περισσότερους ιδιωτικους και δημόσιους σταθμους εφαρμόζεται γιατί δεν παίζει να τα βγάλουν πέρα με τόσα παιδια. Οι φωνές δεν έχουν να κάνουν με το αν είναι ιδιωτικος ή δημοσιος. Επίσης δώσε χρόνο στον εαυτό σου... εγώ όταν αφησα τον θοδωρή την πρώτη μέρα νόμιζα ότι η δασκάλα του είναι σαν κακια μάγισσα, εντέλη είναι ένας συμπαθέστατος άνθρωπος και όπως λέει ο θοδωρής του μαλώνει μόνο όταν υπάρχει λόγος ενώ η περσινή του δασκάλα φώναζε συνέχεια. Εμάς έχουν κατάλογο που τοιχοκολούνε και γράφουν αναλυτικα τι έφαγε το κάθε παιδακι (μόνο στο θοδωρή γράφει δύο πιάτα:rolleyes:)... Μερικές φορές οι ιδιωτικοί είναι πιο επικίνδυνοι γιατί έχουν λόγο να σου λένε ψέμματα μη χάσουν τον πελάτη.

Ελπίζω όλα να πάνε καλά... μη ξεχνάς ότι η ρηνούλα δεν έχει μείνει τόσο καιρό στον άλλο παιδικο για να έχει μεγάλο πρόβλημα με την αλλαγή του περιβάλλοντος. Ο θοδωρίκος έχει ζοριστει με αυτό γιατί είναι η τρίτη αλλαγή και γιατί είχε πολλά φιλαράκια στον άλλο παιδικο και του λείπουν πάρα πολύ αλλά το παλεύει ο καψερός.

Πάντως νοιώθω απίστευτα τυχερή που τον πήρανε στο δημόσιο γιατι αλλιώς την είχαμε βάψει άσε που προνήπιο θα τον πάρουν χωρίς κλήρωση.

Λεγκουλι εχεις δικιο για την καρεκλα, δεν ειναι τοσο τρομερο. Οσο για τις φωνες στον δικο μας με τιποτα το εχω τσεκαρει χαχαχαχα ειναι καρα ζεν.... απλα κακομαθα, οκ εχω ακουσει οτι γινεται δουλιτσα εκει, οι χωροι ειναι χαρουμενοι και καθαροι και απο αυριο θα αρχισω να το σκεφτομαι χωρις προηγουμενο δεδομενο.

Και στην τελικη καποιανουν του διναν γαιδαρο και τον κοιταγε στα δοντια, δεν ειμαι αχαριστη ειναι δυσκολες εποχες, ειμαι ανεργη ακομα κι ουτε προβλεπεται αν βρισκω δουλεια αμεσα, οποτε καλτερα να κανουμε και οικονομια.

Το βασικοτερο ειναι η αποσταση τελικα για μενα γλιτωνω 1 ωρα με το αυτοκινητο να παω να την παρω...

Για τον Γιωργο τι να πω... χανουν παρα πολυ, και θα το καταλαβουν, οτι δεν συμφερει παντα η απλη περικοπη ενος μισθου....

Ευχομαι γρηγορα να βρεθει μια καλη θεση για τον Γιωργακο, ας παρει κι αυτος μια ανασα τωρα και ολα θα πανε καλα...

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

Αθηνούλα, μια χαρά θα τα πάει το Ρηνιώ! Η αρχή είναι η δύσκολη που νομίζεις ότι της στερείς κάτι... Λέγκω στείλε σιβι! Στη φράση κολλάει το σίδερο! Εμείς μετά τα σπυράκια του Αλέκου σε όλο το πρόσωπο, έχουμε και ένα τουμπανιασμένο μάτι. Κάτι τον τσίμπησε φαίνεται και έχει τουμπανιάσει όλο. Τον πήγαινα με το μετρό στο γιατρό και σκέφτηκα να αρχίσω τη μίρλα, όλο και κάτι θα έβγαζα...

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Καλησπέρα!!!

Ελένη(κατ) Χρόνια Πολλά στην Ίφι!!!! Γενεθλίαζε προχτές; Να την χαίρεστε την μπουμπούκα σας!

Λέγκω μου περαστικά στο Νικολάκη!

Ο Γιώργος πως είναι; την παλεύει; τι να παλεύει να μου πεις, θα είναι σε αναμμένα κάρβουνα ο καψερός...

Τελικά σε εμάς έκατσε πολύ καλά το δημόσιο νηπιαγωγείο. Ο Ιάσονας είναι πολύ πιο ευχαριστημένος και γυρίζει πιο χαρούμενος στο σπίτι από τον προηγούμενο σταθμό. Κάνουν αρκετά πράγματα και η δασκάλα είναι αρκετά ορεξάτη και δραστήρια και ακόμη και στο διάλειμμα απασχολούνται με κρίκους και κορίνες.

Καλά η τιμωρία της καρέκλας παίζει και εδώ αλλά έπαιζε και στον ιδιωτικό που ήτανε πέρσι ο Ιάσονας.

Το θέμα είναι όμως πως τα παιδιά απασχολούνται κανονικά με το πρόγραμμα του νηπίου (δεν πιέζονται βέβαια) και νομίζω αυτό είναι σημαντικό.

Βέβαια βάζει στα προνήπια εργασία :shock: για το σπίτι δυο φορές την εβδομάδα :shock::rolleyes: Να ζωγραφίσουν μέσα στα περιθώρια, να μετρήσουν ομπρελίτσες κλπ.

Καλά αυτά με το κόλλημα με τη ζωγραφική εντός των περιθωρίων δεν μπορώ να το χωνέψω (ούτε και ο Ιάσονας ο οποίος τραβάει κάτι γραμμές τεράστιες και με ρωτάει "γιατί να μη βγω έξω από τη γραμμούλα;" γιατί να το ζωγραφίσω κίτρινο; δεν μου αρέσει, θέλω να το βάψω κόκκινο":rolleyes::lol: )

τον καταλαβαίνω απόλυτα και συμφωνώ μαζί του. Το θεωρώ πολύ αντιπαιδαγωγικό...

ουτε κι εγω το εχω καταλαβει...το ιδιο και η ΕΙρηνη δεν πολυζωγραφισει εντός οριων, οταν οως το καταφερε μια φορα καπως καλα ειχε χαρεί πολυ!

Σημερα πηγαμε στο κλολυμβητηριο πληρης αποτυχια και η 2η φδορα μαυρο δακρυ που ειναι η μαμα μου και ακομα και που πηγα κοντα της δεν ηθελε με τιποτα να μπει.... φτου νομιζα οτι θα της αρεσε γιατι στη θαλασσα ξετρελενεται...

Θα δοκιμασουμε ξανα με μια δασκαλα που θα ασχοληθει μονο μαζι της (καταπληκτικος συλλογος παρεπιπτοντως) και δωρεαν κιολας εναν μηνα και σε ωρες που μας βολευουν και αν τελικα την καταφερουμε εχει καλως...

eNeap2.pngTSzHp3.png

Το θέμα είναι όμως πως τα παιδιά απασχολούνται κανονικά με το πρόγραμμα του νηπίου (δεν πιέζονται βέβαια) και νομίζω αυτό είναι σημαντικό.

Βέβαια βάζει στα προνήπια εργασία :shock: για το σπίτι δυο φορές την εβδομάδα :shock::rolleyes: Να ζωγραφίσουν μέσα στα περιθώρια, να μετρήσουν ομπρελίτσες κλπ.

Καλά αυτά με το κόλλημα με τη ζωγραφική εντός των περιθωρίων δεν μπορώ να το χωνέψω (ούτε και ο Ιάσονας ο οποίος τραβάει κάτι γραμμές τεράστιες και με ρωτάει "γιατί να μη βγω έξω από τη γραμμούλα;" γιατί να το ζωγραφίσω κίτρινο; δεν μου αρέσει, θέλω να το βάψω κόκκινο":rolleyes::lol: )

τον καταλαβαίνω απόλυτα και συμφωνώ μαζί του. Το θεωρώ πολύ αντιπαιδαγωγικό...

Σε εμάς μας εξήγησε η δασκάλα ότι δεν περιμένει από τα προνήπια να κάνουν όλες τις εργασίες (ειναι μικτό το τμήμα, νήπια-προνήπια) και ότι θα δίνει πιο εύκολες ασκήσεις στα προνήπια. Δεν έδωσε κατευθυντήριες γραμμές για περιθώρια και συγκεκριμένα χρώματα, ευτυχώς. Προχτές ήρθε η Μαρίνα με μια εργασία, να ζωγραφίσει όσα σχήματα άρχιζαν από Α. Μου λέει ότι το αστέρι θα το κάνει ροζ! "Πολύ καλή ιδέα", της απαντάω! "θα ήταν ωραίος ένας ουρανός με ροζ αστέρια!"

Με άλλα λόγια... άσε τις κατευθυντήριες γραμμές της δασκάλας και ώθησε τον Ιάσονα να ζωγραφίζει όπως αυτός θέλει! Εξάλλου και του χρόνου, τα ίδια θα κάνουν και είναι ωραίο να βλέπεις τις διαφορές και την εξέλιξη :D

ZIPWp2.pngCCPvp3.png

Καλημερούδια!!!!

Πάλι πιάνω τη συζήτηση από το τελευταίο που βλέπω :

Για μένα δεν υπάρχει μεγαλύτερη βλακεία από τη ζωγραφική μέσα στα πλαίσια. Εγώ προσπαθώ να μην ζωγραφίζει τέτοια η Λήδα στο σπίτι, της εξηγώ για τα χρώματα, τα συμπληρωματικά τους συνδιασμούς, πως είναι ωραίο να τα χρησιμοποιεί άφοβα και κάποια πράγματα για τη σύνθεση, πως είναι το θέμα μέσα στο χαρτί, αλλά μην φανταστείτε κανένα μάθημα....γενικά να ζωγραφίζει ότι θέλει, κι ότι δεν υπάρχει λάθος ζωγραφική, όλες οι παιδικές ζωγραφιές είναι υπέροχες. Απλά με όλα αυτά τα προσχεδιασμένα καταφέρνουμε να τους περιορίσουμε τη δημιουργικότητα. Κάνουμε και πολλές φορές κολάζ με χαρτιά που κόβει εκείνη...Καλά η εικαστική εκπαιδεύση στα σχολεία δεν είναι ανύπαρκτη...αυτό θα ήταν μικρότερο κακό...είναι τελείως σε λάθος κατεύθυνση.....Βέβαια όλα αυτά τα κάνουμε ΟΤΑΝ με βλέπει η Λήδα κάτι το οποίο συμβαίνει λίγο αυτόν τον καιρό....Τύψεις, τύψεις, τύψεις!!!! Αλλά που θα πάει θα περάσει το γ%^#φθινόπωρο!!!!

Κουμπαρούλα, που γυρνάς;;;;;

Σας φιλώ όλες, μουουοουουουουτς!!!!

Διαφημίσεις

Καλημερα κ γεια σας.

Με εχουν λειωσει οι ατιμοι. Αυπνη κ στο ποδι απο της 6 παρα....

Ισα που προλαβαινω να πω Χρονια πολλα για την Φιφη κ εφυγα.

Γιουπακι που εισαι πως πας?

Την Σοφια δεν ειδα καθολου αυτες τις μερες λετε να γεννησε?

Όχι ρε συ δε μπορεί να γέννησε, αφού άλλα λένε τα στατιστικά, τα μαύρα γεννιούνται μετά την 39 τα πράσινα πριν,δεν ξέρω, τα έχω μπερδέψει λίγο!!!!

Σοφουκάααααακι!!!! :) :) :)

Καλημέρα!

Καλά που έχω κι εσάς τις καλλιτεχνικές φίλες...

Εγώ πάλι που έχω μάθει να ακολουθώ πιστά κανόνες, το στρατιωτάκι, όλο του λέω να ζωγραφίζει μέσα στα όρια...

Σταματάω λοιπόν τις κατευθύνσεις...

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

ΩΩΩ Η Φίφη έγινε 2!!! χρόνια της πολλά! να τη χαίρεστε Ελενίτο!!!!!!!!

Μέχρι χτες δεν είχε γεννήσει το Σοφούκι, σήμερα είναι μια καινούρια μέρα:P

Eλένη, να τη χαίρεστε την τσαχπίνα σας!

Δεν γεννάω ακόμα! Σήμερα έχω να φτιάξω τα χειμωνιάτικα των αγοριών και κάποια ντουλάπια της κουζίνας!:tongue::tongue:

Μια χαρά τα λέτε για τα όρια στη ζωγραφική! Ένα αντικείμενο έκφρασης έχουνε στο σχολείο, αν βάλουμε και σ' αυτό όρια καήκαμε! Μπορώ να σας βεβαιώσω ότι από μόνα τους τα παιδιά μεγαλώνοντας προσπαθούν να ζωγραφίζουν μέσα στα όρια, αλλά όχι σ' αυτά των γελοίων φωτοτυπιών που τους δίνουνε στους παιδικούς, όταν πχ ένα παιδάκι φτάσει να ζωγραφίσει μόνο του ένα σπιτάκι τότε θα θελήσει να βάψει ωραία ωραία τη στέγη με το χρώμα της προτίμησής του και θα προσέξει πάρα πολύ ώστε να είναι μέσα στα όρια! Από μόνο του, χωρίς να το πιέσει κανείς!

Πάω για τις ντουλάπες!

(τον φούρνο δεν πρόκειται να τον καθαρίσω Ελένη, αρνούμαι! Είπαμε νέστινγκ, αλλά δεν θα πέσω και τόσο χαμηλά!:rolleyes::rolleyes:)

HXuSp2.pngkmKkp2.pngU579p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...