Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερα!......

(((λεγκω))) ειστε πολυυ τυχεροι που εχετε τοσο καλους φιλους....

ευχομαι να βρεθει κατι συντομα....

σοφουκα! ακομα εδω ε? αντε τι θα γινει? καμια συσπασουλα? 1 του μηνος σημερις!

αντε και καλο μηνα!

και χρονια πολλα κι απο εδω στην ελιζα!

εχει ενα θεατρο για παιδια σημερα το απογευμα... θεατρο ηλιαχτιδα <ο παπουτσωμενος γατος>.... το ξερετε? να παμε ή τσαμπα το χρονο μας θα χασουμε?

tqj2p3.png vvtJp3.png

Κυριακατικη χανγκοβερικη καλημερα!

αν και ειμαι ακομη μουδιασμενη απο το σοκ κ το δεος, δεν μπορω να μην ψαξω να βρω το ρισπεκτ-εμοτικον και να το αφιερωσω στο λεγκιδιο μας και στον γιωργακη βεβαιως βεβαιως. Και για αυτο ακριβως πιστευω οτι ολα θα πανε καλα και θα βρεθει συντομα δουλεια.applause-038.gif φιλια πολλα κοριτσαρα.

αθηνουλα, μαθε απο τις γειτονισσες για τον σταθμο και γνωμη μου ειναι, αμα δεν ακουσεις καμια χοντραδα να την πας. Το οτι ειναι διπλα ειναι σουπερ και για τα λεφτα δεν το συζητω, παρε τα 4000 και αφιερωσετα στην ειρηνη σε οτιδηποτε νομιζεις οτι μπορει να της κανει καλο.

Κοριτσια να σας ρωτησω, εχει καμια σας κανενα καθισμα αυτοκινητου 9+ που να μην το χρειαζεται άμεσα? για μια φιλη μου το θελω που το θελει για δευτερο.

Γιουπιδι, καλα να περασεις!

φιλια πολλα

χανγκοβερικη??? βγηκαμε? βγηκαμε???

Εμαθα απο μια γειτονισσα οτι ειναι καλός, παει η ξαδερφη της τα διδυμακια της εκει, και εχει και αλλους γνωστους. Να δουμε και απο κοντα!

Κανα dvd να μην τους βαζουν ολη μερα καθε μερα θα ηθελα, και τιποτα τιμωριες/υστερικες δασκαλες (οχι οτι με νοιαζει γενικα γιατιακομα κι ετσι το δουλευεις στο σπιτι το κακως κειμενο , απλα δεν ταιριαζει στην Ειρηνη αυτο θα αντιδρασει ακομα περισσοτερο)

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

Μια καλησπερα μπηκα να πω κ εμεινα με ανοιχτο το στομα. Λεγκουλι οτι κ να πουμε τωρα .... Πες στο Τζορτζτ θα ρωτησω οσους γνωστους εχω .....

Αθηνα πηγαινε την μην μασας δεν ειναι καιροι τωρα για λεφτα

Καλέ που είστε; Καλησπέρα

Είδα την χοντρούλα μου σήμερα... 1,5 κιλό είναι το ζωάκι μου... είναι προς τα κάτω αλλά ψηλά και λογικά θα τον φάει το μήνα άρα κομπλαριζόμαστε και με την επέμβαση του σόζου. Μίλησα και με τη γιατρίνα μου και μου είπε να μην με απασχολεί το οικονομικό και ότι δεν θα μου παίρνει ούτε επισκεψη, έτσι μου έφυγε ένα μεγάλο άγχος.

Αθηνούλα τι έγινε με τον παιδικο; Τον είδες;

Εμάς στον παιδικό τον δημόσιο τους βάζουν τηλεόραση, δεν το περίμενα...ο σοζω μου είπε ότι σήμερα είδαν τα στουπάκια, εικάζω ότι εννοούσε τα στρουμφάκια. Για ιδιωτικούς το είχα ακουσει αλλά για δημόσιους όχι.

χοντρουλινααααα μουτσς στην κοιλιτσα σου Λεγκουλι και στειλε μου στο βιογραφικο σε λεω!(ειαμι εμπιστη χαχαχαχα)

Πηγα......αχαχχαχα σουερεαλ κατασταση γιατι πηγαμε και δεν υπηρχαμε πουθενα! χαχαχαχα ποια κενη θεση λεει? ειναι αλλοι μπροστα απο σας! δεν εχουμε ενημερωση για κατι τετοι οκλπκλπκλπκλπκλπ ξ Ειρηνη στεναχωρημενη που δεν την αφηναν να μπει με τα αλλα παιδακια, ο μπεμπης ΤΑΛΙΜΑΠΝΙΖΕ κανονικα μεσα εξω, και να μην ξερω τι να κανω, τελικα εστειλα την Ειρηνη με τον μπαμπα στο αλλο σχολειο, και περιμενα εγω εκει αν βρουμε την ακρη, τελικα μετα απο 3,5 ωρες!!!!!!!!!!!!!!!1 (δεν ηθελα να τις αφησω μονες γιατι ολο ψουψου ηταν και κατι θα μαγειρευαν) βρεθηκε το φαξ που ειχαν στειλει απο τα κεντρικα (με πηραν τηλ στο σπιτι να με ενημερωσουν) και υποτιθεται (ποτε δνε ξερεις) ξεκιναει αυριο.

1 ωρα προσαρμογη 8-9 το πρωι ! που δεν ειναι κανενας σχεδον χαχαχαχαχα τεσπα...μα εχει παει σε παιδικό σταθμό τους λεω, δεν πειράζει εδώ ειναι αλλος ομως παιδικός....

Ο σταθμος δεν ειδα να εχει τηλεοραση, απο χωρους ΟΚ καθαροι και καλοι μου φανηκαν, πρεπει αν εχει 3 τμηματα απο 25 παιδια το καθενα με 2 ατομα σε καθε τμημα. καθαρες τουαλετιτσες, κρεβατακια σε ενα αλλο δωατιο για οσα κοιμουνται μαλλον εκει.

φαγητο ΟΚ (εκτος του πρωινου που θα την ταιζω εγω εδω πριν παει αν προλαβαινουμε, γιατι ειχαν σκετο κεικ πχ σημερα...σκετο ουτε καν γαλα μαζι! χαχαχαχαχα) μεσημεριανο ειδα αυτη την εβδομαδα μπριαμ, κοτοπουλο, ψαροσουπα κλπ

Αυτο που ειναι ομως και το βασικοτερο ειναι οτι δεν μου γεμισαν το ματι οι δασκαλες, δεν ειχαν γλυκυτητα, φωναζαν ρε παιδιααααααααααα ησυχιααααααααα , Γερασιμεεεεεεεεεεεεεεεε (αυτος πρεπει να της παιδευε χαχαχαχα) σε καποια φαση...και ενα παιδακι εκλαιγε μονο του εξω στο διαλειμμα σε ενα παγκακι ηθελε τη μαμα του και κανεις δεν του εδινε σημασια δεν ειχε παει καμια να του εξηγησει να το παρηγορησει λιγο, και βασικα δεν ηταν καμια εκει γυρω γενικα!(δεν εβλεπα καλα ομως γιατι ειχα τον μπεμπη να τον κηνυγαω) ομως μπορει να επιβλεπαν απο μακρυα...το λυπηθηκε η ψυχη μου...

Οκ ειναι πολλα τα παιδια (και βηχααααααααααααςςςςςςςςς) και ισως να τις δικαιολογω σε ενα βαθμο, αλλα δεν ξερω κατα ποσο θα ταιριαξει στην αντιεξουσιαστια μου την ανυποτακτη μουσίτσα μου,ολο αυτο και φοβαμαι οτι θα ξαναγυρισουμε πισω....

Απο την αλλη, ομτως τα χρηματα δεν περισσευουν, καποια απο τα λεφτα για τον σταθμο τα εδινε ο πατερας μου που ηταν οικοδομος μια ζωη και πηρε 700 ευρω συνταξη, ε δεν μου παει καρδια να το απορριψω.

Επισης και πολυ βασικο ειναι 10 λεπτα με τα ποδια, 3 λεπτα με το αυτοκινητο (ουσιαστικα στο τελος της ιδιας οδου που μενω ειναι!)

Αυτα....Επισης απο το λιγο που εμεινα τα μαθαιναν διαφορα, για το μουστο, εκαναν κυκλο, βγαιναν εξω για παιχνιδι, ζωγραφισαν...οκ νορμαλ...

Για μενα λοιπον ο χρόνος θα δείξει και κατα πόσο γυρναει χαρουμενη σπιτι

Η Ειρηνη στον αλλο παιδικο ητνα κολληταρι μετην Αλεξανδρα της Θεοδωρας(τυχαια κολλησαν !!!!!!!!!!! δεν ειανι υπεροχο?)

και καθε μερα τρεχουν να αγκαλιστουν οι τσουπρες σημερα φορουσαν κατι φουστες και παιζαν τις ποντικοπριγκηπισες...

Τωρα με τον παιδικο τον αλλο εχω πληρωσει και τον Οκτωβρη και επειδη χλωμο να επιστρεφουν λεφτα, μαλλον θα την παω ακομα ενα μηνα (θα την πηγαινω μετα την προσαρμογη, ε θα το παιξουμε και αρρωστες μερικες μερες)

Αυτα.....σεντονακι, σημερα με επιασαν κατι κλαματα οταν ελεγα στην δασκαλα της οτι μας πηραν στον δημοσιο, δεν ξερω γιατι ρομπααααααααααααααα

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

Τουμπανο η μπεμπονιτα βλεπω να τρωνε ξυλο τα αντρακια σου Λεγκουλι:)!

Αθηνα μην στεναχωριεσαι βρε ουτε ενα μηνα δεν παει εκει το Ρηνιω μαι χαρα θα την ρει την ακρη κ στον δημοσιο σταθμο. Εγω δεν εχω προβλημα κοριτσια μακαρι να με βολευαν τα ωραρια κ γιατι να μην τον πηγαινα . Ενταξει ειναι περισοοτερα τα παιδια αλλα τι να κανουμε. Εγω εχω εδω διπλα ενα δημοσιο εχει τεραστια αυλη κ τα παιδακια παιρνανε σουπερ! Μακαρι να μου περναν κ μενα τον Μητσακο εκει 30 δευτερολεπτα απο το σπιτι κ χωρις χρηματα.

Εμας μας εκανε κουβεντα η σπιτονοικοκυρα μας μαλλον απο το νεο ετος θα μας μειωσει λιγο το νοικι. Μακαρι να εχουμε κανα τετοιο τυχερο.

Απο χτες που διαβασα για το Γιωργο εκτος του οτι εχω στεναχωρηθει τοσο πολυ σαν να ετυχε σε μενα, εχω χεστει πανω μου στην κυριολεξια. Δουλευαμε μαζι τοσο καιρο κ ξερω ποσο πολυ εργατικος ειναι. Οχι επειδη ειναι αντρας της Λεγκως ειλικρινα σας το γραφω ειναι απο τα πιο εργατικα ατομα κ φιλοτιμος κ πολυ καλος στην δουλεια του , εντιμος, με πολυ καλες σχεσεις με ολους κ χωρις να εχει δωσει ποτε κανενα δικαιωμα. Αν ειναι να δειωχνουν τετοια ατομα τοτε δεν ξερω τι να πω κ τι να περιμενω πραγματικα.Επεσα απο τα συννεφα.

330 χωρις φαγητο μεταφορα, και εω τις 14.00 (αλλα ειναι περιπτωση τα αξιζει)

Τζενη σε αυτον τα κρατανε μεχρι τις 16.00, δεν μπορω να καταλαβω με τι λογικη λειτουργουν γενικα οι παιδικοι, αφου το νωριτερο που σχολανε οι μητερες συνηθως ειναι 5, μεχρι να το παρουν 6...

eNeap2.pngTSzHp3.png

Λειτουργουν με τη λογική του δημοσίου... ή επαρχίας ίσως..? Είναι αρκετά τα λεφτά, αλλά ο σταθμός είναι πολύ καλός. Τα ίδια θέματα είχαμε και μεις με τον δημόσιο που είχε πάει ο Γιάννης για αυτό δεν πήγα το Μάνο εκεί. Φωνές και τσιρίδες! Ο ιδιωτικός είναι 255 ευρώ (πλήρωσα μαζεμένα τα λεφτά και μου βγήκε 233) με φαγητό μέσα και μέχρι τις 4, αλλά σίγορα όχι τόσο ψαγμένος όσο αυτός που είναι η Ειρήνη τώρα..

Nrmgp3.pngiHU0p2.png9etwp2.png

.

Απο χτες που διαβασα για το Γιωργο εκτος του οτι εχω στεναχωρηθει τοσο πολυ σαν να ετυχε σε μενα, εχω χεστει πανω μου στην κυριολεξια.

να ανησυχείς σε 10 μήνες, όχι τώρα καλέ (τα καλά της μητρότητας).

Δουλευαμε μαζι τοσο καιρο κ ξερω ποσο πολυ εργατικος ειναι. Οχι επειδη ειναι αντρας της Λεγκως ειλικρινα σας το γραφω ειναι απο τα πιο εργατικα ατομα κ φιλοτιμος κ πολυ καλος στην δουλεια του , εντιμος, με πολυ καλες σχεσεις με ολους κ χωρις να εχει δωσει ποτε κανενα δικαιωμα. Αν ειναι να δειωχνουν τετοια ατομα τοτε δεν ξερω τι να πω κ τι να περιμενω πραγματικα.Επεσα απο τα συννεφα.

τσιράκι ήταν? έγλειφε? κα8όταν υπερωρίες ατέλιωτες και αδιαμαρτύρητα? αν ναι, τότε ούτε κι εγώ καταλαβαίνω γιατί τον απέλυσαν..

Έτσι είναι οι απολύσεις εδώ. Πού είχαμε αξιοκρατία για να την έχουμε και στις απολύσεις?

ZIPWp2.pngCCPvp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...