Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Εμένα μου έχουν σπάσει τα νεύρα γιατί έχει καθυστερήσει πολύ η περίοδος , στις 21 μέρες στον προηγούμενο κύκλο ξεκίνησα το αίμα και λίγες μέρες μετά είχα την αρνητική χοριακή. Κράτησε 7 ολόκληρες μέρες αλλά καθάρισα και την περασμένη Παρασκευή έκανα και υστεροσκόπηση. Τώρα είναι λόγος η ταλαιπωρία με την αποτυχημένη εξωσωματική και την επέμβαση να έχει καθυστερήσει τόσο; Σήμερα έχω φτάσει 32 ημέρες κύκλο και τα νεύρα έχουν βαρέσει κόκκινο! Γενικά ο κύκλος μου είναι ότι να ναι αλλά αναρωτιέμαι ( ίσως λόγω και της ανησυχίας που έχω κατά βάθος με την χαμηλή αμη 1,29) πόσες μέρες σας έχει βγάλει μάξιμουμ από το σύνηθες η διαδικασία της εξωσωματικής; Πριν ξεκινήσω είχα ρυθμιστεί κάπως κοντά στις 28 ημέρες (25-30) , τώρα έτσι θα πάει;

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

αυλα εμεις δεν καναμε υπερηχο, εκανε καποια εξεταση ο γιατρος (σαν να κανουν ποδηλατο τα ποδαρακια νομιζω)κ αυτο ηταν. Ειχαν δει τιποτα στη γεννηση;ή ετσι στο ασχετο;;;πολυ περιεργο μου ακουγεται!!

Όχι δεν είχαν δει κατι στη γέννηση!! Να αρχίσω να ανησυχώ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

age.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

my goddddddddddddd

τι να πρωτοσχολιασωωωωωωωωωωω???

Αυλα αλματαρα είναι αυτο βαζω κ υπογραφη!!

39+3 κ εγώ νταφιξ!

Μου είπε η γραμματεας αναστασια οτι ο χοτ ντοκ (δεν θελω αντιρρησεις) προτεινει ενθερμα σε όλες τις γκαστρ μετα τη 12η εβδ να εμβολιαστουν:confused:

Σε εσάς μυρτ κ φελιν τι έχει πει οεο???

Μυρτ μπορει να ερθει μαια αρκει να ειναι του νοσοκομειου....

Είχα μια αντιστοιχη συναντηση όπως οι παλιες φωτο σας σήμερα κ τα πιτσιρικια ήταν τρισευτυχισμένα!!

Γουσταραν, έπαιξαν ώ ναι μεχρι κ μπουσουλιτοκυνηγητο!!

Νυσταζω,

καληνυχταααααααααααααααααααααααααααααααα

η Λήδα εχει αλλαξει τρελα!:D και ολα τα πιτσιρικια απαιχτααααα!!!φανταστικες φωτο!!!!!ποια τις εφτιαξε;;;(η καλλιτεχνις του καφε; )

εγώ τις έφτιαξα, αλλά δεν είμαι καλλιτέχνης, όόόόχι...μου αρέσουν όμως τα κόμικς!! είχαμε πεί τότε με την Μυρτώ να φτιάχναμε τέτοια σε κάθε συναντηση και μετά να τα ενώναμε όλα σε ένα άλμπουμ-κόμικ!! θα είχε πολύ πλάκα! πάντως συγκινήθηκα λιγάάάάάκι!!

Βάλαμε φωτάκια στο μπαλκόνι!!! η Μαρίνα ξύπνησε και κάθισε και τα χάζευε έτσι που αναβόσβηναν!! Έγινε "ζύο" και αύριο θα κάνει "φουυυ" στη τούρτα της!!!!!

ZIPWp2.pngCCPvp3.png

Bonjour καλές μου!

Τί κανετε;;;;

Αυλα, ηρεμία τα άλματα έρχονται και παρέρχονται... χοπχοπχοπ...

Επίσης ο υπέρηχος είνια τσακ μπαμ ούτε που θα τον καταλάβετε.

Εγώ στην Άννα όπως έχω πολλάκις δηλώσει 40 εβδ νταν! Λες και είχαμε δώσει ραντεβού.... Σάββατο 6.20 ή και 30 in the morning...(πειράζει που δεν θυμάμαι ακριβώς;;; )

Νταφίδιον εγώ όλημέρα κάνω δουλειες (το νεστινγκ που λέγαμε;;;), κουβαλάω την Άννα από εδω και απο εκει οπότε δεν παίζει, πείτε μου άλλο (σεχ αποκλείεται νιώθω σαν ένα προσούτο...)

Καλά από τις φωτος έχει περάσει ένας χρόνος, έ;;; (Ή πάλι λάθος θυμάμαι;;;)

ΝΑ ΖΗΣΕΙΣ ΜΑΡΙΝΑ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

ΝΑ ΠΡΗΖΕΙΣ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΣΟΥ ΜΕ ΕΡΓΑ ΠΟΛΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Ντουντουκάκι μου να την δεις όπως επιθυμείς και με ένα αδέρφι κατά τον Απρίλιο είπαμε;;;;;

Γιουπι ο Χασ για να μου πει θαπρεπε να τον ρωτήσω κιόλας. Εγώ πάλι ούτε που με νοιάζει να τον ρωτήσω. Ακου: Αυτό που κυκλοφορεί στην Ελλάδα δεν είναι ελεγμένο στις έγκυες, δεν είναι το ίδιο με αυτό που κάνουν στην Αμερική που έχει λιγότερο thimerosal (όχι ότι εκείνο δεν έχει καθόλου) όποτε με τπτ... Αλλά ούτως η άλλως εγώ εμβόλιο γρίπης (κανονικό ή μη) δεν θα έκανα ποτέ για τον λόγο που ανέφερα παραπάνω... Θα με πληρώνει η Γιαμαρέλλου ή η Novartis αν το παιδί μου βγει καθυστερημένο;;; Ή κάποιος γιατρός;;; Και τί να το κάνω δλδ;;;;

Παωωωωωωωω να μαγειρέψω...........

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

Διαφημίσεις

Καλημερααααααααα

κουπλεάνιος φελίς!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Να τα εκατοστησει το μπουμπουκακι σας ντουντοουκι!!!!!!!!!

Φελινιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι

μερσιιιιιιιιι

η αδερφη με έβαλε να ρωτησω κ η γνωμη σου (που ειναι κ επιστημονικη-καθηγητρια γαρ:tongue:) βαραινει ποοοοοοολυυυυυυυ!!!!

σας αφηνωωωωωωωωωωωω

Καλημέρα τσαχπινογαργαλιάρες μου:D

Χρόνια πολλά και πολύ πολύ ευτυχισμένα στο γλυκό το Μαρινάκι (και να ψήσει το ψάρι στα χείλη της μανούλας)!!!!!!!!!!!!!!χοχοχο

Τάτι παιδί μου τι το ζορίζεις πάλι στο πητ ακριβώς θα γεννήσεις (πάντως εγώ θα έβαζα ξανα την πρόταση σεχ στο τραπέζι... δεν σε θέλω αρνητική και δειλή, καλό μου προσούτο:cool:)

dansem μου, σε ευχαριστώ πολύ για τη βραδινη ενημέρωση :D

λεγκω just don't do try this at home ή αλλού!:cool::tongue: βρε ρεμαλιον, περασες απο τη γειτονια κ δεν ειπες ενα γεια;τσ τσ τσ!!τι τροποι! παω την ερατω σχεδον καθε μερα στο παρκο παρκινγκ να παρει ηλιο και σημερα σχεδιαζαμε με τον συζυξ σχεδιο διαφυγης σε περιπτωση πεσιματος:lol::lol::lol: ω,θεοι!!

Είστε πολύ καλοί χαχαχαχαχαχαχαχα... Πρέπει να κανονίσουμε να έρθουμε κανα απόγευμα να κατέβουμε στο πάρκο για παιχνίδι... να πάρουμε κι από απέναντι καμια σοκολάτα-καφέ και να αράξουμε... θα μου πεις τώρα που ψύχρανε το θυμήθηκες;:cool:

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΜΙΚΡΗ ΜΑΙΜΟΥ!!! ΠΟΛΥΧΡΟΝΗ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΓΕΛΑΣΤΗ Κ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ!

Καλημέρα κοριτσακια μου τι κανετε?

Εμεις καλα ξεκουραστηκα χτες λιγακι! Στολισαμε το δεντρο τρομερη επιτυχια! Μας πηρε 1 ωρα το στησιμο κ 3 ωρες το στολισμα γιατι καθε τοσο σταματουσα να μαζεψω τα σπασμενα στολιδια του Μητσαρα! Δεν πειραζει χαλαλι του! Το μονο που κανει ειναι οταν το θυμαται να ξεκρεμαει καμια μπαλα κ να κανει γκοοοοοολλλ!! Σταματησε προς το παρον το σπασιμο μονο το βραδυ που γυρισε ο τασος απο την δπυλεια του εκανε μια μικρη επιδειξη κ ολα καλα! Εχει κατενθουσιαστει με τα λαμπακια ( μποντε τα λεει !!!! ???).

Κ επιτελους χτες καταλαβα γιατι εχει τοσο μιρλα το παιδακι μου τελευταια -- οχι οτι πριν δεν ειχε αλλα τωρα τελευταια εχει ξεφυγει! Βγηκανε οι 2 πανω τραπεζιτες! Λιγο νωρις δεν ειναι? Νομιζα μετα τα 2 ....

Κ τωρα δουλεια δουλεια! Πολυ πηξιμο σημερα κ μπορει να δουλευω ΣΚ.

Φιλια

Αν δεν προλαβω να μπω μεσα στην μερα ελπιζω να τα πουμε το βραδυ απο το σπιτι!

Αααα κ μην ξεχασω αν εχουμε καμια Βαρβαρα --- Λεγκω μαμυ νομιζω εεε??-- πολυχρονες να ειναι να τις χαιρεστε!

Διαφημίσεις

KALHMERA!

Ντου να την χαιρόσαστε και να την καμαρώνετε πάντα όπως τωρα !!

καλα κοιτουσα τις φωτο πως μεγαλωνουν τοσο γρηγορα τα μωρακια !

εγω χθες εεελιωσα η στεφανια μου ελεγε συνεχεια και δυνατα

"χονια πολλά,χονια πολλά"

eNortjK1UrI0tzQxUbIGXDAS-wKt95.pngeNortjK1UrI0tzQxU7IGXDATAQKv37.png

Αααα κ μην ξεχασω αν εχουμε καμια Βαρβαρα --- Λεγκω μαμυ νομιζω εεε??-- πολυχρονες να ειναι να τις χαιρεστε!

Εδώ πηγαίνει το "αν δεν είχα και σένανε τι θα ήμουν στη γη"... πάαααλι καλά που μου το θύμησες πάω να πάρω τηλέφωνο:cool:

Εμεις καλα ξεκουραστηκα χτες λιγακι! Στολισαμε το δεντρο τρομερη επιτυχια! Μας πηρε 1 ωρα το στησιμο κ 3 ωρες το στολισμα γιατι καθε τοσο σταματουσα να μαζεψω τα σπασμενα στολιδια του Μητσαρα! Δεν πειραζει χαλαλι του! Το μονο που κανει ειναι οταν το θυμαται να ξεκρεμαει καμια μπαλα κ να κανει γκοοοοοολλλ!! Σταματησε προς το παρον το σπασιμο μονο το βραδυ που γυρισε ο τασος απο την δπυλεια του εκανε μια μικρη επιδειξη κ ολα καλα! Εχει κατενθουσιαστει με τα λαμπακια ( μποντε τα λεει !!!! ???).

χαχαχαχαχαχα I love Μητσάρα!!!!!!!!!!!!!!! Εγώ τις απέφυγα τις μπάλες... Εμένα το άλλο θεϊκό που έκανε είδε μια καλτσούλα μικρη που βάλαμε στο δέντρο και εβγαλε και τις δικές του κάλτσες και τις κρέμμασε:tongue:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...