Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Δεύτερον, ρε όργιο με το που πιάνουν πόνοι βαράς τηλέφωνο και λες κωδικό όνομα παιδιου και σημείο που είναι παρατημένο και πηγαίνω να το μαζέψω!

πρώτα να πας από το σπίτι, να σε γνωρίσουν τα παιδιά, να τα καλοπιάσεις ... φαντασου να τα τραβολογάς και εκείνα να φωνάζουν "ποια είσαι εσύ που θέλεις να με πάρεις, δεν σου φτάνει αυτό που έχεις στη κοιλιά????" :tongue::tongue:

ZIPWp2.pngCCPvp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κουραγιο μανεεςς!!! Καλημερα ..

Μιλαμε με εχει γονατισει ο ατιμος ο Μητσακος δεν παλευεται με τιποτα. Χτες του πηραμε καινουρια παππουτσια κ με ξυπνησε απο τις 7 για να τα φορεσει να παει σχολειο . Μεχρι τις 9:10 που ερχεται το σχολικο δεν μπορειτε να φανταστειται τι εκανε στο σπιτι( ακομα μαζευω γυαλια κ σκουπιζω καφεδες ) αλλα κ τι γυμνασια εκανε στο μπεμπη.. Πονοκεφαλος με εχει πιασει! Μιλαμε για πολυ τσαντιλα. Ωρες ωρες σκεφτομαι πως ειναι κλωνος του Ντενις του τρομερου, δεν ξερω αν το βλεπαται το παιδικο...

Σοφακι λες να γεννησεις αυριο πρωτομηνια κ αυτο?

Αχ βρε Λεγκω παντα βοηθας βρε κοπελια παρολο τα τρεχαματα που εχεις τα δικα σου .

Αχ βρε Λεγκω παντα βοηθας βρε κοπελια παρολο τα τρεχαματα που εχεις τα δικα σου .

To Λεγκόπουλο δεν παίζεται! Είναι λίγο τραβάτε με κι ας κλαίω (να το ψάξεις αυτό κοπελιά, κάτι έχεις κάνει στην προηγούμενη ζωή εσύ και το πληρώνεις αλλά σ' αρέσει κι όλας!:tongue:) αλλά είναι πάντα πρόθυμη να προσφέρει βοήθεια!

Όσο για το αν θα αγχωθούν τα παιδιά μου αν πάει να τα παραλάβει, δε νομίζω, κερδίζει αμέσως την εμπιστοσύνη των παιδιών!

Λεγκοπουλάκι μου, όλο και κάποιος υπάρχει να έρθει για τα παιδιά, απλά μένουν κάπως μακριά και μπορεί να μην προλάβουν να έρθουν εγκαίρως, εντάξει, θα τη βρούμε την άκρη ανάλογα με την ώρα και την περίσταση, εδώ βρήκα άκρη όταν γέννησα την Ευτυχία τότε που είχε αποκλειστεί η Αθήνα από τα χιόνια και ο σύζυγος ήταν αποκλεισμένος στον Ασπρόπυργο γυρνώντας από Κόρινθο (πήγα με το ασθενοφόρο κυριλέ), τώρα θα κολώσω;:cool:

HXuSp2.pngkmKkp2.pngU579p3.png

Ελενη! Μολις με πηραν τηλ απο την ΕΕΤΑΑ οτι ελευθερωθηκε θέση για δημοτικό παιδικό σταθμό για ητν ΕΙρηνη....

αχ εχω τεραστιο διλημμα, τι να κανω? Εκει εχει τη σειρα της που παει τωρα, ειναι τελεια κανουν φοβερη δουλεια, αλλά και τα 4 χιλιαρικα το ετος ειναι ενα ζητημα που θα γλιτωσουμε...

Ο δημοτικός αυτος σταθμος ειναι διπλα, μας γλιτωνω τις μετακινησεις....

Τι να κα κανω, Σοφουκινι αν το δεις πες! Τι να προσεξω οταν παω απο Δευτερα(γιατι ειπα οτι με ενδιαφερει βασικα κα βλεπουμε)

αχ αγχωθηκα.... εντωμεταξυ εχω προπληρωσει 1 ακομα μηνα στον ιδιωτικο, θα μου δωσουν αραγε τα χρηματα πισω? Η να τους πω τιποτα στον ΔΗμοσιο οτι ειναι στο χωριο και οτι θα αρχισει 1 μηνα μετα, θα εχουν προβλημα αραγε?

Αχ δεν ξερω τι να κανω....εχουν τα υπερ τους και οι δυο,λ η αυτοψια θα με πεισει μαλλον////

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

γουατ?????????????????????? ωχ, Λεγκουλι μαζι ποσταραμε, τι λες ρε συ γιατι?

Μην πεφτεις Λεγκουλάκι μου ισως ειναι για καλο, δεν ηταν πολυ πιεσμενος εκει? Ελπιζω να ειναι για το καλυτερο να βρει κατι συντομα και πιο καλο!....

((((Λεγκουλι μου))))

eNeap2.pngTSzHp3.png

Ωχ ρε Λέγκω... Γμτ! Βρήκανε και την εποχή! Τι να πω... σήμερα απ' το πρωί όλο μπινελίκια ρίχνω με την κατάντια μας γμτ!

Μακάρι να βρει κάτι γρήγορα και καλύτερο!

Αθηνά, κατ' αρχήν πήγαινε να δεις τον άλλο σταθμό! Για τα υπόλοιπα δεν ξέρω να σου πω... νομίζω θα έπαιρνα απόφαση ανάλογα με το αν θα μου έκανε κλικ ο νέος σταθμός, αν και η σύγκριση γέρνει υπέρ του παλιού σε όλα εκτός από το οικονομικό και την απόσταση... πράγματα τα οποία δεν είναι αμελητέα βεβάιως... Δεν βοήθησα καθόλου ε;

Απολύσανε τον γιώργο

Ελενάκι δεν ξέρω τι να σου γράψω, το διάβασα και έμεινα...επειδή δεν είμαστε κοντά να σου κάνω πολλές αγκαλίτσες σου τις στέλνω από εδώ ((()))

βρίσε, πες τα εδώ να ξεθυμάνεις...:mad:

Θα παω μαζι με Ειρηνη τη Δευτερα, τελικά δεν ειναι καθολου αμελητεο το οικονομικο με αυτη την κατασταση, και με μενα ανεργη....το σκεφτομαι παρα πολυ σοβαρα, ελπιζω να ειναι καλός ο σταθμος ρε γμτ...

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

...........

Μπήκα για να σας χαιρετήσω επειδή αυριο θα φύγω για 2 περίπου εβδομαδες για το χωριο κ είδα τα ευχάριστα....

Λέγκω.... να μην στενοχωριέσαι το μπεμπάκι στην κοιλίτσα σε καταλαβαίνει...

Κ εμενα το Νίκο τον απέλυσαν με το που έμαθα για την εγκυμοσύνη μου κ τώρα θα τον διώξουν ξανά σε ένα μήνα...κ το ενοικιο (550 περικαλώ)τρέχει...

Σε καταλαβαίνω, ελπίζω να διορθωθούν τα πράγματα κ γρήγορα...

Ουφ...τελοσπάντων

Σοφούκα μεχρι να γυρίσω θα έχεις γεννήσει κ εσυ το μπεμπουλάκι...

σου ευχομαι να γεννήσεις ευκολα (λεμε τώρα) κ γρήγορα!!!!

άντε να μπεις κ εσύ στο κλαμπ των ξενυχτησμένων μωρομανάδων!!!!

Πήγα στην παιδιατρο σήμερα κ ήταν όλα καλά, το βάρος της πολύ καλό, έχει πάρει ήδη 2 κιλά το ζουζούνι... κ θα γίνει 2 μηνών σε 10 μ'ερες!!!!

Λεγκούλι κ πάλι μουτσ κ σκεψου την κοιλιτσα σου....!!!:)

((((((((Λέγκω)))))))) μου! Μακάρι να βρει ο Γιώργος σύντομα καλύτερη δουλειά!

Η γιουπιγιάγια τα λέει πολύ καλά! σκέψου το μπεμπόνι και πως όλα θα γίνουν σύντομα καλύτερα :)

Αγκαλίτσες πολλές και στον Γιώργο!

Καλημέρα ομορφουλες μου... ευχαριστώ πολύ για τη στηριξη σας... εντάξει ήταν λίγο μελοδραματική ανακοινωση το παραδέχομαι αλλά ήμουνα σε σοκ γιατί δεν το περιμέναμε και μόλις μου το είχε πει ο γιωργάκος απ'το τηλέφωνο.

Είμαστε λίγο μουδιασμένοι ακόμα αλλά θα τα βολέψουμε, ηρθαν χθες και πολλά φιλαράκια μας και έγινε ολομέλεια και ήταν πολύ όμορφο και συγκινητικό και ανεβαστικό :)

Άρα Σοφουκινι μου καταλαβαίνεις ότι θα έχεις όλες τις ώρες και αυτοκίνητο στη διαθεσή σου χαχαχα Και σοβαρά τωρα μέχρι στιγμής μόνο στα λόγια έχουμε μείνει, είμαστε πέντε λεπτά αποσταση και ψοφάμε για σασπένς... το όνειρο του γιώργου είναι να πηγαίνει κορνάροντας σε μαιευτήριο, με μένα δεν έχει χρειαστεί άρα γιατί να του το χαλάσεις άσε που μέχρι να ρθουν οι συγγενείς θα χεις γεννήσει παιδάκι μου, πέμπτο παιδι είναι! Ααα τώρα που το σκέφτομαι σε ξεγεννάμε κιολας άμα λάχει, στο νικόλα λόγω έλειψης προσωπικου είχε βάλει η γιατρίνα μου μπροστα το γιώργο και του έδινε οδηγίες άρα μια γενική εικόνα την έχει ;)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...