Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

λεγκουλιν δεν θελω να σε απογοητευσω ...αλλα θα το κανω

δυστυχως τα ξυπνηματα ειναι αθροιστικα ,πρωτα ειχεις του 1ου τεκνου ,μετα ειχεις τα ξυπνηματα 1ου+2ου τεκνου ,μετα του 1ου +2ου+3ου κ.ο.κ.

λογικα με μαθηματικη προοδο η Σοφουκα δεν πρεπει να κοιμαται καθολου ,ας με διαψευσει αν κανω κατι λαθος στους υπολογισμους μου

eNortjK1UrI0tzQxUbIGXDAS-wKt95.pngeNortjK1UrI0tzQxU7IGXDATAQKv37.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα!!!!

Τι σκατά έχει μέσα πια το γάλα και όλα τα παιδιά παθαίνουν αλλεργία μου λέτε;;;;

Κουμπαρούλα, γιατί δεν ερχεσαι από δω να μας κάνεις παρέα, να βοηθήσεις και στη μακέτα;;; :)

Παιδιάααααα έχει τρελαθεί ο κόσμος, οι αμοιβές είναι να γελάς και να κλαις ταυτόχρονα, όλα θέλουν να τα κάνουν τσααααμπα οι παραγωγοί!!!! Με αερα κοπανιστό!!! Και μάλιστα δε στο λένε από την αρχή, παρά σε αφήνουν να δημιουργείς και μετά κόβουν, κόβουν, κόβουν μέχρι που μένει ένα σκατό.....

Αυτάαααα, τα είπα και ξεθύμανα!!!!

Καλημέρα!!!!

λεγκουλιν δεν θελω να σε απογοητευσω ...αλλα θα το κανω

δυστυχως τα ξυπνηματα ειναι αθροιστικα ,πρωτα ειχεις του 1ου τεκνου ,μετα ειχεις τα ξυπνηματα 1ου+2ου τεκνου ,μετα του 1ου +2ου+3ου κ.ο.κ.

λογικα με μαθηματικη προοδο η Σοφουκα δεν πρεπει να κοιμαται καθολου ,ας με διαψευσει αν κανω κατι λαθος στους υπολογισμους μου

Kαλημέρα!

όχι ρε Βασσούλα, μην τα λες αυτά! Μετά τα 4-5 το πολύ χρόνια όλα ξεραίνονται στον ύπνο το βράδυ! Μέχρι να φτάσεις στο 4ο, τα 3 πρώτα κοιμούνται! Η αλήθεια όμως είναι ότι μέχρι το 3ο ένα ζόρι υπάρχει και πραγματικά ξυπνάνε μια το ένα, μια το άλλο :rolleyes: Όμως και η μαμά αποκτά μεταλλάξεις και μπορεί να κοιμάται με ανοιχτά μάτια, να κοιμάται και να κάνει ταυτόχρονα δουλειές και γενικώς να κοιμάται και η τύχη της να δουλεύει!:tongue::tongue::tongue:

HXuSp2.pngkmKkp2.pngU579p3.png

Αχ βρε Σοφουκα γελαω μονη μου!

Καλημερα ειπα δεν ειπα. Καλημερα λοιπον.

Γιουπι εμενα ο μικρος ειχε στην αρχη εντονα πονακια το βραδυ που δεν ηρεμουσε ουτε στο στηθος. Τα κοριτσια εδω μου προτειναν να κοψω τα αγελαδινα κ βελτιωθηκε πολυ η κατασταση σταματησε τα ουρλιαχτα. Εκεινες τις μερες που ποναγε πολυ εγω ετρωγα κατι γιαουρτακια κ μαλλον τον πειραζανε. Τις προαλλες δοκιμασα για 2 μερες ξανα αγελαδινο γαλα κ τυρι κ παλι εκλαιγε το βραδυ κ γενικα ηταν ανησυχος κ τα ξαναεκοψα. Τωρα δεν ξερω μεχρι ποτε βασικα πρεπει να μην τα τρωω. Καποιες φορες εχω δει κ βλεννα στα κακα χωρις ομως να ειναι πρασινα ξερετε απο που μπορει να ειναι? Παιζει να ειναι απο τυρι που δεν ειχα παρει χαμπαρι οτι ειχε κ αγελαδινο μεσα?

Επισης ξεχασα να σου γραψω χτες, εγω δεν εχω βεβαια μει τει αλλα τον εργκο τον μαρσιπο κ τον βαζω απο 2 μηνων αφου εχει ηδη απο 1 1/2 μηνων που στηριζει το κεφαλι του κ δεν εχω καν το ειδικο μαξιλαρακι για νεογεννητα. Εφυγα ξυπνησε

Διαφημίσεις

ελα ντε πες τα, ξεχνας Σοφουκινι που μας ελεγες οτι δεν θυμοσουν σε ποιο κρεβατι ησουν και ποιο παιδι κρατουσες αγκαλιαααααααα

χαχαχαχαχαχαχαχα

Τζενουλα σε βολεψε ο εργκο τελικα?

Χαιρομαι!

παω να κανω ενα μπανιο η καψερη, καλα που παει η Ειρηνη παιδικο και επιτελους το κανω με την ησυχια μου!

eNeap2.pngTSzHp3.png

ελα ντε πες τα, ξεχνας Σοφουκινι που μας ελεγες οτι δεν θυμοσουν σε ποιο κρεβατι ησουν και ποιο παιδι κρατουσες αγκαλιαααααααα

Xαχα! Ναι καλέ, αυτό λέω, η μετάλλαξη, κοιμόμουν όρθια και δεν καταλάβαινα πώς είχα βρεθεί εκεί που είχα βρεθεί!:tongue:

Ναι ρε τρομοκρατήστε με κι άλλο μπράβο!

Η αλήθεια είναι ότι ο καημένος ο θοδωρής για κατουρημα ξύπνάει ή γιατι έπεσε απ'το κρεββάτι ή γιατί είδε εφιάλτη ή όλα μαζί αλλά και πάλι είναι ξυπνήματα

Μυρτώ μου με τρέλα θέλω να έρθω κι ας σας φτιάχνω τους καφέδες αλλά τον νικόλα μου τον φέρνουν στις 1,20 και τον σόζω στης 2,40 και με τις συγκοινωνίες έτσι όπως έχουν γίνει το πιο πιθανό να φτασω να σας πω γειαααααααααααα και να πρέπει να ξαναφύγω. Αυτό μπορεί να γίνει αν κανονίσω να έρθει κανείς άλλος να μου μαζέψει τα πιτσιρίκια. Συγνώμη έχετε παρατηρήσει πόσο έχουν μειωθεί τα δρομολόγια στις συγκοινωνίες;

Καλα για τις παραγωγές τι να πω ήταν που ήταν ξεφτιλησμένος χώρος με τρελή εκμετάλλευση τώρα πρέπει να έχει απογίνει.

Ναι Αθηνουλα μου με εχει βολεψει παρα πολυ ο μαρσιπος, μου ελυσε τα χερια! Τον χρησιμοποιω παρα πολυ σε κουνιες κ για δουλειες εδω τριγυρω που δεν λεει να πηγαινω με αυτοκινητο.Συν το γεγονος οτι δεν εχω ασανσερ που σημαινει οτι δνε μπορω να κατεβαζω καροτσι με μωρο αγκαλια ευκολα η κ συνεχεια το μωρο στο καθισμα αυτοκινητου μου βγαινει η μεση.

Λεγκω μην μασας ειπαμε δεν φοβασαι δεν εισαι δειλη! Που ξερεις βρε μπορει η μπεμπουλα να βγει ησυχη ετσι για να σπασει την παραδοση των αγοριων.Εγω να μην το ματιασω μπορει ο Μητσος να εχει χιλιες δυο ιδιοτροπιες αλλα τουλαχιστον κοιμαται ολο το βραδυ σερι. Βεβαια κοιμαται 12 για βραδυ αλλα παλι καλα εχει παρα πολυ καιρο να ξυπνησει κ ετσι εχω μονο τα ξυπνηματα του μπεμπη.

Χτες το μεσημερι ο Μητσος ειχε ριξει νερα στο πατωμα κ γλυστρισε κ σαβουριαστηκε απο ενα καρεκλακι που ειχε σκαρφαλωσει κατι να φτασει. Εγινε ο κακος χαμος ο χεστης ποναγε κ δεν ηξερε τι εκανε. Με τα πολλα καταφερα στην αγκαλια μου κ τον κοιμησα κ λεω ενταξει αφου δεν ξυπνησε Νικ τωρα με τα κλαματα θα κοιμαται καλα ευκαιρια να κοιμηθω κ εγω λιγο για μεσημερι. Τι το θελα χεστηκε ο μικρος κ αρχισε να κλαιει κ ο Μητσος να με εχει αρπαξει να μην με αφηνει να παω να τον παρω.Ειμασταν ετσι ποση ωρα αφου τελικα πηγα αλλαξα το μπεμπη κ μετα παλι τα ιδια . Να κλαιει ο μπεμπης γιατι δεν τον επερνα αγκαλια εκλαιγε κ Μητσος για να μην παρω το μωρο. Με τα πολλα τον καταφερα κ τα πηρα κ τα 2 στο κρεββατι μας τα κοιμησα κ μετα ο καθενας το κρεββατακι του. Δυσκολα με 2 παιδια μονος σου φανταζομαι τι θα γινει την επομενη βδομαδα που θα ειναι απογευμα ο Τασος.

Διαφημίσεις

Βαστατε ωρε Μανες!

Παντως κι Ειρηνη εχει τρελα νευρα τις τελευταιες μερες...τρελα νευρα μιλαμε , και κρισεις να μην βαραει ο,τι κανει το κανει νευριασμενα, πχ να φορεσει ενα παντελονι το πιανει μονο που δεν το σκιζει, πολυ τσαντιλα...αχχχχχχ γιατι το καημενο, και ειναι και η φατσα της τσαντιλω, απο τον παιδικο δεν δειχνει να εχει κατι, μηπως εχει υπερενταση ή καταπιεζεται που εκει ακολουθει κανονες και μετα της βγαινει η μπουμπουλινα απο μεσα της?

Τεσπα υπομονη φαση ειανι κι αυτη θα περασει....το πρωι της χτενισα τα μαλλι και τα ανακατευε επιτηδες μετα...και το βλεμμα της πεταγε φωτιες, σαν να ελεγε σε εχω αχτι εσενα μανταμ!

Και ειμαι πολυ καλη μαζι της, εχω γινει ζεν....τι να ειπεις...

eNeap2.pngTSzHp3.png

Ψιιιιιιιιτ εσύ εκεί πάνω θα γεννήσει καμια φορά; Αφού όσο και να κοπανείς τα οπισθια σου χαμου καλλιτεχνικός ζυγός θα βγει το παιδι χαχαχαχα

:tongue::tongue::tongue:

Κάτσε να πιάσω τις 39 εβδομάδες πρώτα! (δεν έχω γεννήσει ποτέ νωρίτερα!)

Ιδανικά θα ήθελα να γεννήσω ΣΚ και νύχτα (για να μην έχει κίνηση από απεργίες και έλλειψη ΜΜΜ, να μη μου ξεμείνει κανένα παιδί παρατημένο σε τίποτα αγγλικά ή ταεκβοντό ή μπάσκετ ή σχολείο και δεν έχω ποιος να πάει να το μαζέψει) και κατά προτίμηση, όχι την ώρα που θα πρέπει να πάει ο σύζυξ τον Κίμωνα στο αεροδρόμιο για να φύγει για Βουδαπέστη! Ή πριν ή μετά παρακαλώ!:rolleyes::rolleyes:

Ζητάω πολλά;

Βρε Αθηνούλα, πώς να μην έχει νεύρα το παιδί, κάθε μέρα ακούει νέα μέτρα, πώς να μην έχει νεύρα!:mad:

:tongue::tongue::tongue:

Κάτσε να πιάσω τις 39 εβδομάδες πρώτα! (δεν έχω γεννήσει ποτέ νωρίτερα!)

Ιδανικά θα ήθελα να γεννήσω ΣΚ και νύχτα (για να μην έχει κίνηση από απεργίες και έλλειψη ΜΜΜ, να μη μου ξεμείνει κανένα παιδί παρατημένο σε τίποτα αγγλικά ή ταεκβοντό ή μπάσκετ ή σχολείο και δεν έχω ποιος να πάει να το μαζέψει) και κατά προτίμηση, όχι την ώρα που θα πρέπει να πάει ο σύζυξ τον Κίμωνα στο αεροδρόμιο για να φύγει για Βουδαπέστη! Ή πριν ή μετά παρακαλώ!:rolleyes::rolleyes:

Ζητάω πολλά;

Πρώτον τι παει να κάνει ο κίμωνας Βουδαπέστη;;;;;;;;;;;;; Κι εγώ γιατί θα μείνω πίσω;;;;;;;

Δεύτερον, ρε όργιο με το που πιάνουν πόνοι βαράς τηλέφωνο και λες κωδικό όνομα παιδιου και σημείο που είναι παρατημένο και πηγαίνω να το μαζέψω! Δίπλα είμαστε βρε νουμερίδη δεν μπορώ να καταλαβω γιατί δεν το εκμεταλλεύομαστε!Επίσης αν είναι νύχτα το ίδιο ισχύει ερχομαστε ή εγώ ή ο γιώργος και κρατάμε παιδια κι εσείς αριβάρετε για νοσοκομείο. Δεν νομίζω ότι θα εκτιμούσε κανένας να γεννάς και ταυτόχρονα να προσπαθείς να πήσεις τους δύο μεγάλους να μην χουφτώνουν της μαίες, τον άγγελο να αφήσει κάτω τον ορό της κυρίας και την ευτυχία να γυρίσει πίσω το βρέφος που απήγαγε απ'την αίθουσα τοκετων.:tongue:

Όποιος βρει τη μέση μου να την φέρει πίσω... αυτά τα τετράωρα στις κουνιες με έχουν γονατίσει... και με τις απεργίες, τα χαλασμένα λεωφορεια κλπ βαράω και πρωινά τετράωρα:rolleyes: Ευτυχώς που όταν λείπει ο γιώργος ειδικά ο θοδωρής προσπαθεί να βοηθήσει όσο μπορεί περισσότερο.

χαχαχαχαχαχαχαχα

Καλά! Αυτό μου συμβαίνει αυτή την περίοδο! Δεν ξέρω πιο κλαίει κάθε φορά! Ο μικρός είναι κυρίως στο βυζί ή πεσμένος δίπλα μου (ευτυχώς πάνω στο κρεβάτι:rolleyes:), ο Μάνος ξυπνάει 3 φορές για γάλα και το πρωί 6:30 με 7 και ο Γιάννης κάποιες μέρες ή κλαψουρίζει στον ύπνο του, ή μας έρχεται στο κρεβάτι ή κατουριέται!

Με ρωτάει η πεθερά τι ώρα έφαγε ο μικρός τελευταία φορά και δεν θυμάμαι τίποτα!!:rolleyes:

Nrmgp3.pngiHU0p2.png9etwp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...