Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Χρόνια πολλά καθυστερημένα στην όμορφη γιατρέσσα μας! Να σε χαιρόμαστε Τατάκι μου...

Κι εγώ θέλω πολύ να βρεθούμε και ακόμα ειναι ευκαιρία που έχει καλό καιρό και μπορούμε να βρεθούμε κάπου έξω.

Το νο κραϊ σολουσιον το είχα εφαρμόσει στο περίπου χωρίς όμως να γνωρίζω την ύπαρξη του στο σοζω και είχε πιάσει, απο νωρίς έμαθε να κοιμάται μόνος του άσχετα με το ότι ξύπναγε κάθε μία ώρα. Στον νικόλα λόγω κουρασης δεν τα κατάφερα να το εφαρμόσω παρόλο ότι πλέον ήξερα και την επίσημη μέθοδο.

Τζενάκο, εμένα ο σόζω κάποια στιγμή έβγαλε σαν κακαδάκια στο κεφαλάκι του και τελικά έφταιγε το σαμπουαν που ήταν βιολογικοφυτικό και προφανώς τον πείραξε κάτι που είχε μέσα. Με το που αλλάξαμε του πέρασε.

Όσο για το μασαζ θέλω απλα να πω ότι σας φθονωωωωωωωωωωωωωωωω... θέλω απελπισμένα να πάω κάποια στιγμή σε μασαζ.

Εχθες είχα ρεπο το βράδυ και πήγα σε κάτι ταινιακια μικρού μήκους, τα περισσότερα είχαν τα χαλια τους αλλά είχε πλάκα, βέβαια γυρνοντας με πιάσανε κάτι δυνατοι πονοι αλλά όχι πολλοι 6-7. Έχω όμως πάλι πολλές συσπάσεις και ενοχλησεις χαμηλά και στη μέση. Αν ξεκουραστώ θα μου περάσουν, ευτυχως πλησιάζει το σκ και την δευτέρα θα πάω να δω την τσαπερδόνα μου :)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Σοφάκι? Τί γίνεται? Θα βγει η τσούπρα?

Όχι αν δεν τελειώσω με τις εκκρεμότητες και δεν συμμαζέψω το σπίτι! Μιλάμε για τρελλό νέστινγκ, ευτυχώς που υπάρχει κι αυτό και σουλουπώνεται το σπίτι μου κάπως λίγο πριν κάνω παιδί κάθε φορά! Ό,τι δεν προλάβω τώρα στο επόμενο!:tongue::tongue:

HXuSp2.pngkmKkp2.pngU579p3.png

Όχι αν δεν τελειώσω με τις εκκρεμότητες και δεν συμμαζέψω το σπίτι! Μιλάμε για τρελλό νέστινγκ, ευτυχώς που υπάρχει κι αυτό και σουλουπώνεται το σπίτι μου κάπως λίγο πριν κάνω παιδί κάθε φορά! Ό,τι δεν προλάβω τώρα στο επόμενο!

Μωρή τρελοφιόρα! Πώς τα λες έτσι....

Τί σου μένει? να κάνεις? Πατάρια, αποθήκες, παντζούρια?

Κοίτα ο Βενιζέλος σε λίγο θα βάλει κεφαλικό φόρο οπότε κεφάλι και 100αρικο θα πηγαίνει...

Λοιπόν να καταθέσω και κάτι ωραίο! Ο Χαβιέ είναι στην κροατία, κακοπερνάει κι εγώ πάλι κρυωμένη! Παρόλ'αυτά και παρόλο που τρέχω σαν τρελή με τις απεργίες, να προλάβω την Ελένη η οποία φεύγει νωρίτερα γιατί πάει στους γιατρούς για την εξωσωματική, παρόλο που έφαγα και κληση 80 γιούρια γιατί πάρκαρα στο Κολωνάκι, γυρνάω σπίτι και χαίρομαι τα σκατούλια! Είναι και σε πολύ καλή φάση τώρα, ψιλοπαίζουν και η γκρίνια μας έχει ξεχάσει για λίγο και πράγματι είναι ωραία!

Α ναι και η Ελένη θα κάνει την εξ. στις 10 του μηνός. Που σημαίνει ότι 15 μέρες θα είναι σπίτι και αν μείνει (Μακάρι!!!) παπάλα η Ελένη! Το σενάριο είναι να πάει η Φίφη στο σχολείο και να τους μαζεύει ο Χαβιε στις 4! όταν δεν είναι στην Κροατία, στην Πάτρα, στην Κρήτη κτλ....

Δηλ. άστα να πάνε...

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Καλημερα κοριτσακια τι κανετε?

Πηγαμε γιατρο χτες κ μας ειπε οτι οντος κατι τον πειραξε η φαγητο η σαμπουαν. Μας εδωσε αλοιφουλα κ ενα αλλο σαμπουαν για λιγο καιρο, θα περασει λεει. Σημερα το πρωι ο Μητσος εκανε παλι σκηνες μια του εφταιγε το ποτηρι που ειχε το γαλα την αλλη γιατιο τουτ πατησα το καζανακι κ στο τελος αφοθυ χτυπησε η Μινα την πορτα να τον παρει δεν ηθελε να κατεβει στο σχολικο ηθελε να δει πρωτα γουινι ωσπου αναγκαστηκε ο οδηγος κ δασκαλος του κ ηρθε κ τον μαζεψε.

Γιουπακι ποιο απο τα δυο περναει κριση οεο? Ο μικρος παντος ενω κοιμαται σχετικα ευκολα ποτε με βυζι ποτε χωρις το βραδυ για να κοιμηθει ξεκιναει στις 10 κ κοιμαται μετα τις 12. Κοιμαται δηλαδη αλλα πανω μου με το που τον βαζω κουνια ξυπναει κ ετσι περναμε 2 ωρες. Τι να κανω οεο?

Σας αφηνω τωρα γιατι κλαιει χεστηκε

Διαφημίσεις

Γειά....

Δεν έχω κεφια .. Η μικρή παρουσίασε αίμα στα κακά...

εχει κ αυτή αλλεργία προφανώς... στο αγελαδινό κ ποιος να ξερει σε τι άλλο ακόμα... ελπίζω μόνο στο αγελαδινό όπως η Λ.

Αντε να δω πώς θα την παλέψω με την πλήρη αποχή γιατί κ τώρα δεν έτρωγα τίποτα το ιδιαίτερο... μόνο αιγοπρόβεια τυρια κ στο τσακίρ κέφι καμμια σοκολατίτσα...κ όχι ολόκληρη.. οπότε προφανώς το βελουδάκι θα έχει πολύ ισχυρή αλλεργία...

κ τώρα τί κάνουνε?? μόνο τα αγελαδινα κ τα αιγοπρόβεια να κόψω ή κ τη σόγια κ το μοσχάρι... Να ξεκινήσω κ κανενα πεπτικό ενζυμο???

Η σύμβουλος μου είχε πάρει ένα σκασμό λεφτα τότε για να μπω σε σειρά.. τώρα δεν παίζει να την ξανακαλέσω κ θα πρέπει να βρω την ακρη μόνη μου?? Η γιατρέσσα μου δεν πρέπει να πολυσκαμπαζει από τέτοια...

Ουφ....

Σας έπρηξα νυχτιάτικα...

Αντε φιλάκια!!!!!

ΥΓΤζενάκι ελπίζω να το πείραξε φαγητά το μπεμπούδι σου..

Όσο για την κρίση την περναει το μπεμπούδι. είστε στο άλμα της 12ης εβδομάδας;)

Παιδί μου δεν τα ξέρω εγώ αυτά τα πράγματα... είναι του σατανα:tongue::tongue:

Καλά αν τον πετύχω πουθενά το σύζυγο γιατί σήμερα δεν τον πέτυχα καθολου θα δω τι θα κάνω:cool::cool:

Διαφημίσεις

καλημερα!

πελαγια μου να σου κανουμε οσα like θες ,τσαμπα ειναι ,δανεικα μην μας ζητησεις:tongue: καλη επιτυχια στο διαγωνισμο ,εγω σου εκανα

που ειναι ολες οι τσουπρες εξαφανισμενες ????????

eNortjK1UrI0tzQxUbIGXDAS-wKt95.pngeNortjK1UrI0tzQxU7IGXDATAQKv37.png

oooooooo ti blepoyn ta agoyrojypmhne matia moy, το Βασούλι πρωινο???????????????????????/

Καλημερα! Γιουπιδιον μην χανειςτα κεφια και τα οπλα, ολα τα μωρα αυτης της γενιας παρουσιασαν αιμα στα κακα, και της Λεκγους και της Μυρτους, και της Βασους και της Αθηνους!!!!

Νταξ, εγω δεν πολυεκοψα τιποτα, και το ξεπερασε. Ο παιδιατρος τοτε ειχε πει οτι το παρακολουθουμε και βλεπουμε γιατι η πληρης αποχη ειναι καπως δυσκολη πρεπει να προσεχεις τα κρυμενα συστατικα κλπ που τα ξερεις απο την τσουπρα σου

Κοψε οτι μπορεις, αλλα να ξερεις οτι δεν ειναι απαραιτητο να εχει σοβαρη αλλεργια η Βελουδενια, μπορει να το ξεπερασε οπως τα δικα μας.

Ο Μπεμπης δειχνει το αβαταρ σου Βασω και κανει σνα το λυκο αουουουου ελα παναγια μου

eNeap2.pngTSzHp3.png

Καλημέρα... γιουπάκο βάστα γερά... κουτσα κουτσα με τα άλλα κορίτσια που είχαν αλεργία θα τη βρεις την άκρη σου. Εγώ ήμουνα πολύ τυχερή γιατί ένα-εναμιση μήνα έκανα αποχη και μετά κομπλε, άρα δεν πρέπει να λέω κουβέντα.

Τις δυο προηγουμενες μέρες δεν πήγε σχολείο ο σόζω γιατί ήταν χαλασμένο το σχολικό και δεν είχε και αστικα λεωφορεία άρα τη βγάλαμε στις κουνιες.

Νοιωθω λίγο κακόκεφη σήμερα και κουρασμένη... απ'της 12,30 που ξάπλωσα μέχρι τις 6,30 που ξύπνησε οριστικά ο νικόλας σηκώθηκα δυο φορές για το θοδωρή, πέντε για το νικόλα και τρεις-τεσσερις για κατουρημα... και φυσικά δεν είναι κάτι καινουργιο αλλά κάποιες φορές όπως σήμερα με πιάνει πανικός στη σκέψη ότι σε όλα αυτά θα προστεθουν και οι θηλασμοι της μικρής. Φαντάζομαι ότι μέχρι το μεσημέρι θα τα βλέπω πιο θετικά τα πράγματα, στον τρίτο καφέ βλέπεις φως συνηθως:rolleyes:

Δεν έχω και τίποτα απο δουλεια, τα τελευταία τα παρέδωσα την προηγούμενη βδομάδα... και θέλω να σκαμπιλίσω όποιον μου λέει ότι είμαι τυχερή που δεν έχω δουλεια αλλά ευτυχώς λίγοι κάνουν το λάθος:tongue:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...