Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

κουραγιο μωρομανεςςςςςςς αχ η περιοδος πυτζαμα....εγω να πω την αληθεια ακομα την ψιλοπερναω αφου δεν πολυβγαινω απο το σπιτι, αλλα Οκ το 1ο εξαμηνο με το οφυλ ταιμ βυζι ειναι ζορικο...

Γιουπακια εμας δεν μας αρεσουν πολτ τα παιχνιδια και οι χειροτεχνίες, αλλα ενα πολυ καλο μπλογκ που θα βρεις αααααααπειρες ιδεες για δραστηριοτητες εντος εκτος ειναι αυτο

http://www.teachpreschool.org/

Kαλη αρχή Βασούλι!!!

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ουου! Μου λείπετε και ζηλεύω τις συζητήσεις σας! Η Τάτη μας είχε γεννέθλια σήμερα, να την χαιρόμαστε! Έτσι για να μη λέτε ότι δεν είπα κι εγώ τη σαχλαμάρα μου να ξέρετε ότι δεν πέρασα ποτέ φάση πυτζάμα γιατί είμαι αντιπυτζαμική και ειδικά μετά τις γεννες το έπαιζα "είμαι πολυάσχολη, πρέπει να κάνω το μπανάκι μου να ντυθώ και να φύγω!"...Ε, εντάξει και μετά ξυπνούσα και βύζαινα όλη μέρα (κομ ιλ φο όμως!).....γενικά εγώ όταν δεν είμαι πολύ καλά ντυνομαι και βάφομαι, αν με δείτε καμιά μέρα με άι λάινερ να ανησυχήσετε.....ωραία αρκετά περιαυτολόγησα, συγχωρήστε με για τη γαιδουριά αλλά δεν έχω διαβάσει τίποτα...... Θα επανέλθω όμως που θα πάει!

Γειά σας κόρες!! Τι κάνετε? Χάθηκα γμτ! Πολύ τρέξιμό. Άρχισα και δουλειά και περνάει η μέρα νερό! Ελπίζω να είστε όλες καλά!! Εμείς είμαστε μια χαρούλα! Φιλάκια!

Nrmgp3.pngiHU0p2.png9etwp2.png

Μυρτούλι μουυυυυυυυυυυυυυ με το αιλάινερ!!!!! Σάγαπω πολυ σου το ειπα?

Λεγκω, τωρα καταφερα να δω το βιντεακι και κλαιω πρωι πρωι! Απιστευτο!

Ροζακι, φιλια πολλα!

Αχ βρε κοριτσια κουραγιο και ξανα κουραγιο με τα μικρα. Υπομονη, δεν μπορω να πω τπτ αλλο, κουραζομαι μονο που σας σκεφτομαι! Παντως σιγουρα θα ερθει καποια μερα που θα αλλαξουν οι προτεραιότητες, οπως ειπε και η Αθηνά να ασχοληθουμε λιγο με τον εαυτό μας!

Εγω περναω περιεργη φαση, δεν ξερω τι μου γινεται γενικότερα, τα εχω κανει κουλουβαχατα, αλλα δεν πειραζει κατα βαθος μ'άρεσει που ασχολουμαι με μενα!

And last but not least, χρονια πολλα στη γιατρέσσα μας που μου εχει λειψει απίστευτα, πολυχρονη και ευτυχισμένη να εισαι κοριτσαρα μου!

καλημερα !γεια σου μυρτουλι με το αι λαινερ σου !!:lol:

λενε αυτοι που ειναι στα προθυρα καταθλιψης δεν εχουν διαθεση να φτιαχτουν και δεν ασχολουνται με τον εαυτο τους , παραμελουν την εμφανιση τους ...οπως καταλαβαινεται οδευουμε προς αιγινητειο μερια μονο η Μυρτω θα την γλυτωσει !!

πρωτη μερα στη δουλεια ..βαρεμαρα..νυστα....

eNortjK1UrI0tzQxUbIGXDAS-wKt95.pngeNortjK1UrI0tzQxU7IGXDATAQKv37.png

Διαφημίσεις

Καλημερα!!

Γεια σου βρε Μυρτω!!! Φιλακια πολλα!

Βασουλα καλη αρχη στην δουλεια κ στην Στεφανεια στον παιδικο! Μια χαρα θα τα παει θα δεις! Τον Σταματη θα τον στειλεις κ αυτον η ηρθε η μαμα σου? Κ εμενα τελειωνει στις 15 η αδεια μου αλλα θα παρω το 6μηνο οποτε απο Απριλη δουλεια. Δυσκολος κ αυτος ο χειμωνας.Μετα θα ψαξω για καμια γυναικα για τον Νικολα, μακαρι να βρω.

Ροσαλιτακι καλη αρχη κ εσυ στην δουλεια. Να μπαινεις οποτε μπορεις μας ελειψες!

Τατιανα χρονια πολλα , πολυχρονη να εισαι κ να χαιρεσαι την οικογενεια σου! Σε χασαμε βρε κοριτσι!

Αθηνα πολυ καλο το μπλογκ που προτινες εχω αρχισει κ διαβαζω μολις ξεκλεβω λιγο χρονο, ψαχνομαστε ποσες μερες με Τασο πως θα απασχολουμε τον ταρζαν το χειμωνα με τις βροχες κ τα κρυα που δεν θα μπορουμε να βγαινουμε εξω. Ρωτησα κ για ταεκ βο ντο 3 φορες την βδομαδα 45 λεπτα 45 εωρω το μηνα συν στολες κλπ. Ακριβο μας φανηκε κ μιας κ δεν δουλευω κ εγω φετος κ Τ δεν πολυπληρωνεται το αφησαμε για του χρονου.

Να σας ρωτησω, ο Μητσακος εχει βγαλει κατι στο κεφαλι του σαν ξηροδερμια αλλα πολυ χοντρο σαν λεπια κ εχει ματωσει κιολας. Εχετε ιδεα τι να ειναι? Βασικα εκλεισα ραντεβου το απογευμα με δερματολογο γιατι εχω ανησυχησει. ΕΙναι μονο σε ενα σημειο.

Γειά σας τσούπρες!

Ρόζι πώς πέρασε ο καιρός??

Χρόνια πολλά Τάτι! Να σε χαιρόμαστε! Χθες ήμουν κολλημένη στην κηφισίας και ένιωσα ένα ταπ στο χέρι μου από έναν σε μια μηχανή και ήταν ο Μικέλε!

Πάλι με πονάει ο λαιμός μου... Μα τι κακό είναι αυτό!

Ο Αλέκος χθες πήγε κολυμβητήριο και ήταν πρώτος κολυμβητής.

Σοφάκι? Τί γίνεται? Θα βγει η τσούπρα?

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Μπραβο στον Αλεκούκο! Βασούλι καλη αρχη!

Τατι Χρονια πολλα κοριτσάρα μας λείπεις!

Τζενάκι δεν ξερω καθολου για αυτο που λες στο κεφαλακι του Μητσους!

Εγω την παω κολυμβητηριο 3 φορες την εβδοαμδα 45 μιν απο 35-47 ευρω εξαρταται πως θα πληρωσεις (ετησιο ειανι το φθηνοτερο)

Τα κοιμισα περιεργως παω να συμμαζεψω και το απογευμα εκλεισα μποτε ενα μασαζακι μπουαχαχαχα Αφρο το κανω πραξη λεμεεεεεεεε αν ειναι καλο θα σας πω!

eNeap2.pngTSzHp3.png

Προσπαθώ να τα κοιμισω από τις 2κ 30. Η μπουμπού κοιμάται κ κλασικα μετα από 5 λεπτά ξυπναει. Τώρα έχει κλεισει 10λεπτο κ η Λ κλαιει γοερά από το δωματιό της αφού δεν έχει καταφερει ακόμα να κοιμηθει κ ειναι ερείπιο. Θα μου ξυπνησει κ τη μπουμπου. Τα νευρα μου κρόσια αλλά δεν γίνεται να μην κοιμούνται μεσημέρι θα κλαταρω...

Εχω πολύ κοντα στο σπίτι το άλσος με ωραιες κούνιες αλλα αν τρεχω το πρωι εκει πότε θα μαγειρευω?? Επίσης δεν μπορώ καθόλου το σλίνγκ κ θα περιμενω να στηριξει κεφαλακι να την βάλω στο μει ται που το κατεχω καλύτερα. Το σλινγκ με έχει κοψολαιμιασει-κοψομεσιασει κτλ... Με καρότσι κ τη να κυνηγαω τη Λ να μην κοψει κανένα αυτι παιδιου α π ο κ λ ε ι ε τ αι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Δεν είδα ακομα το σαϊτ Αθηνούλα αλλα θα το μελετησω, μερσι!!

Χρόνια πολλα στη Φελινι.

αλήθει η χλοη με τις συνταγες της που είναι??

Προς μωρομανες ταλαιπωρες κ μωρομανες του μπι: Το νο κραι σλιπ σολουσιον προτεινει για νεογεννητα τα κατωθι;

!)Να προσπαθούμε να μην κοιμουνται με το βζ στο στομα γιατι συνδυαζουν το πιπιλισμα με τον υπνο οπότε στις στιγμες του λαϊτ υπνου τους το ζητανε κ ξυπνουν. Προσπαθω όλη μερα σημερα να μην την αφηνω να κοιμαται με αυτο.

Επίσης να μην κοιμαται πάνω στα χέρια μας αλλά οταν ειναι γλαρωμενη να την αφήνουμε στο κρεβατακι.. Θέλει σιγα σιγα αγαπη κ υπομονη λεει για να πετυχει.. ίσως κ μηνα λεει αλλα τα αποτελέσματα θα μας δικαιώσουν. Λέει.

Το καλό είναι πως η τυπισσα που το εγραψε δεν είναι του αυστηρου στυλακίου αλλά τα μεταφερει με πολύ στοργη ως προς τα παιδια..

(Παντως η Λ κοιμηθηκε τελικα αλλά με κράι ιτ αουτ... τσαμπα τα βιβλία που διαβαζω...)

Σας αφηνω καλή αρχη στις εργαζόμενες!!!

Εντιτ:Τζενη δεν ξερω αν σε παρηγορεί αλλά βρισκεστε σε άλμα!!!ΚΟΥΡΑΓΙΟ!!!!

επίσης θυμηθηκα τη ντανσεμ με τις διαρροες της. Γιατι δεν δοκιμαζεις τα κοχύλια για να μην παπαριαζουν οι θηλες σου με τα επιθεματα??Η μπουμπου καλα???

Διαφημίσεις

http://www.goldendeals.gr/deals/26euros-liliya-spa

saw proteinv ki ayto pantos xaxaxaxaxaxaxa tsampa prama! o vaggos to xtupise

XAXA!! καλο!!!

Μου έκανα δώρο ένα με 19 ευρώ!!

Βασικά το έκανα δωρο σε μια φιλη μου για τη γιορτή της κ το τσιμπισα κ εγώ για να πάμε μαζι κ να θυμηθούμε τα παλια!!!!!!

Γιουπάκι το no cry sleep solution είναι φοβερό και μας βοήθησε πολύ αλλά νομίζω ότι έχει εφαρμογή για ηλικίες άνω των 4 μηνών...έτσι θυμάμαι ή κάνω λάθος?

Πολύ τέλεια αυτά τα μασαζ-προσφορές, πήγαμε το καλοκαίρι σε ένα τέλειο στο Χαλάνδρι που το κλείσαμε με 30 ευρω για 2 άτομα!

Γιουπάκι το no cry sleep solution είναι φοβερό και μας βοήθησε πολύ αλλά νομίζω ότι έχει εφαρμογή για ηλικίες άνω των 4 μηνών...έτσι θυμάμαι ή κάνω λάθος?

Πολύ τέλεια αυτά τα μασαζ-προσφορές, πήγαμε το καλοκαίρι σε ένα τέλειο στο Χαλάνδρι που το κλείσαμε με 30 ευρω για 2 άτομα!

Σας βοήθησε ε?? Μακάρι. Ακολούθησες τις οδηγειες κατά γραμμα, δηλαδή κατεγραψες τις ωρες υπνου του κ τις συνθηκες?

'Εχει εφαρμογη κ σε 0-4 αλλά το αναφερει σε ξεχωριστο κεφαλαιο για νιουμπορν. Μαλιστα λεει πως αν το ξεκινησεις από νωρις ισως να μην χρειαστουν τα κεφαλαια από 4 μηνών και πάνω...Λεει. Μακαρι να εχει δικιο...

Πολυυυυυυυυυυυυυυ γελιο το βιντεακι Λεγκακέξ κουαξ κουαξ!!!!!!!!!!!!!

Κοίτα, το διάβαζα όταν ήταν 3 μηνών και γενικά κάποιες συμβουλές τις εφάρμοσα, όπως αυτές που ανέφερες και κάποιες άλλες μου βγαίνων έτσι ενστικτωδώς πριν καν τις διαβάσω...γενικά όμως εμείς δεν θεωρώ ότι τελικά είχαμε μεγάλο θέμα ύπνου μετά το 3μηνο...το δύσκολο ήταν οι πρώτοι μήνες με τους ολονύχτιους κολικους. Γενικά όμως το θεωρώ καλή αφετηρία για να ξεκινήσεις αν όντως το μωρό δεν κοιμάται. Αλλά πριν το 4μηνο αν έχει και κολικούς δεν είχα δοκιμάσει και πολλά...εξάλλου μετά τους κολικούς κοιμόταν ο μικρός το βράδυ 4-5 ώρες οπότε το βιβλίο λέει ότι αυτό είναι και φυσιολογικό.

Eμενα δεν μου εκανε τιποτα...το βιβλιαρακι...ενταξει το ειχα διαβασει νομίζω μετα τον χρόνο...τζιφοςςς. τελικά νομίζω μπορεις ν δοκιμασεις καποια πραγματα αλλα αν ειναι να κοιμηθει θα κοιμηθει αν οχι....τριαλα λιλαρο

εμενα και τουτος ξυπναιε εννοειται ανα διωροα 3-4 φορες δηλ αλλα το εχω συνηθισει... αντιστεκομουν στην ιδεα οτι θα γινει σαν την Ειρηνη αλλα τελικα τον παιρνω στο κρεβατι μου μετα το 1-2 ξυπνημα και κοιμομαστε ολοι πολυ καλυτερα. Για νυχτερινο αποθηλασμος δεν το εχω δοκιμασει ακομα, γιατι λεω μια και καλή να αποθηλασω μετά τον χειμώνα, φτανει πια με μια μικρη διακοπη 6 μηνων θηλαζω απο το 2008!

Ποτε θαβρεθουμε ρε κοριτσακια? Θετε να κανονισουμε καμια παιδικη χαρά το Σκ?

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...