Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Γειά σας!

Εδώ είμαι...σας διάβασα....έγραψα ένα κατεβατό και τι το έκανα;;;; Ιδέα δεν έχω...Τώρα δεν προλαβαίνω να γράψω άλλο...

Θα στείλω ένα μεγάλο φιλι στο ντουντουκάκι! Συγχαρητήρια, χάρηκα πολύ-πολύ!!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γειά σας!

Εδώ είμαι...σας διάβασα....έγραψα ένα κατεβατό και τι το έκανα;;;; Ιδέα δεν έχω...Τώρα δεν προλαβαίνω να γράψω άλλο...

Θα στείλω ένα μεγάλο φιλι στο ντουντουκάκι! Συγχαρητήρια, χάρηκα πολύ-πολύ!!!!!

Είπε... και έφυγε:D γεια σου ωρε παπατρέχα!

Καλημέρα όμορφες... Μέσα στα πολλά ανήσυχα όνειρα μια και ο νικόλας κοιμήθηκε χάλια, είδα ότι είχα γεμίσει μία λεκάνη με νερό για να πνιγώ, έβαλα το κεφάλι μου μέσα αλλά κάποια στιγμή αποφάσισα ότι δεν θέλω να πνιγώ, αμ έλα όμως που δεν μπορούσα να βγάλω το κεφάλι μου γιατί κάποιος ηλίθιος καλοθελητής αποφάσισε να με βοηθήσει, και δεν μπορούσα να καταλάβω ποιος είναι αυτός ο ηλίθιος και τελικά πνίγηκα.

Το χω ξαναβάλει; δεν θυμάμαι

DxNCDx00mTg&feature=BFa&list=FLmwUVjtdz-CCFtHu-gcMDyQ&lf=BFa

Τί βλέπουν τα έκπληκτα και κουρασμένα μου μάτια;;;

Ντου συγχαρητήρια! Μια καλή εγκυμοσύνη κι ένα υγιέστατο αδερφάκι για την τσούπρα σου εύχομαι!!!

Καλό Σαββατοκύριακο σε όλους!

[url=http://lilypie.com][img]http://lbyf.lilypie.com/MJSup3.png[/img][/url][[url=http://lilypie.com][img]http://lb2f.lilypie.com/OsvKp3.png[/img][/url]

Καλημεραααααααααααα... μου στείλανε ένα απιστευτο βίντεο και έχω λιώσει στο γέλιο πρωι πρωι αλλά δεν ξέρω αν είναι πρέπον να το βάλω εδώ. Τελικά το βάζω και ανάλογα όποιος θέλει το βλέπει

Τι κάνετε όμορφες; Δανάη μου πως πάνε τα πράγματα;

Ωραίο το σκ... χθες πήγαμε στο μικρόπολις αλλά αποφάσισα να μην ξαναπάω σε τέτοια γεγονότα, πολύ εμπορικά και γίνεται και χαμός. Καλύτερα να πάμε εκείνη την ώρα σε κουνιες, πάρκο, δάσος, παραστασούλα παρά σ'αυτό το χαμό. Ο νικόλας παρακολούθησε το μάθημα του νάκα και ο θοδωρης απ'το θεατρο πόρτα. Του νάκα δεν νομίζω ότι ταιριάζει ούτε στα παιδια μου ούτε σε μένα, αντίθετα της πόρτα όπως πάντα εξαιρετικό αλλά τι τα θες είναι ακριβο για την τσέπη μας.

Μετα ομως πήγαμε στο Ζουμπερη σε φίλους και ήταν τέλεια... κάποιοι κάνανε και μπανάκι (εγώ κρύωνα)... τελειώνουν γρήγορα τα σκ γμτ...

Βρε Σοφουκάκι να σε ρωτήσω η τρίτη εγκυμοσύνη σου που ήταν και σενα έτσι κοντινή ήταν πιο ζόρικη; Αυτή η εγκυμοσύνη με έχει γονατίσει σωματικα.

Αναστασάκο εσύ τι φτιάνεις; Πως πάνε τα καθαρματάκια στο σχολείο;

Διαφημίσεις

καλημερα!

τα τεκνα ειναι σχολειο και εγω πινω καφεδακι με την ησυχια μου... βεβαια το σπιτι ειναι σαν βομβαρδισμενο...χαχα...

ωραιο το βιντεακι λεγκω...

το σκ και εμεις ωραια περασαμε.. κουνιες-καφεδακια με φιλους- παιδοτοπο...

τα μικρα σημερα δεν θελαν να ξυπνησουν...

tqj2p3.png vvtJp3.png

Καλημέρα!!

Το βιντεο θα το δω σε λίγο.

Η μικρά κοιμαται κ η Λ αυτοσχεδιάζει. Βαριέμαι να μαγειρεψω, βαριέμαι να κάνω δουλειές... Είμαι κουρασμένη... Οι λοιπες μωρομάνες (Ντανσεμ κ τζένη) πώς τα πάτε?? Η μικρή το βράδυ πάει καλύτερα αλλά τη μέρα με γονατίζει. Δεν κοιμάται αν δεν έχει το βζ στο στόμα κ με το που την ακουμπάω να κοιμηθει να κανω κ καμμια δουλεια ή που θα ξυπνησει αμέσως ή που θα ξυπνησει μετα από 5 λεπτα.... Πιπίλα δοκίμασα αλλά δεν τη δεχεται...Τωρα διαβάζω το νο κραι σλιπ σολουσιον αλλά πάω πολύ αργα.. που χρόνος...Ενταξει βασικά φοβαμαι να μην αρχίσει το ιδιο συστημα κ το βραδυ κ τοτε κλαφτα..

Στη μικρόπολη πήγε χτες τη Λυδια το αμόρε κ μου είπε ακριβώς ό,τι είπες κ εσύ Λέγκω.

Λοιπόν σας φιλώ...!!!!

Καλημερα κ καλη βδομαδα να εχουμε! Τι κανουμε? Πως πανε οι γκαστρουλες μας ; Σοφακι κοντευεις ε ετοιμαζεσαι?

Εμεις πηγαμε ΠΣΚ χωριο αλλα ξινο μου βγηκε. Δεν ξερω τι επαθε ο μικρος αλλαγη περιβαλλοντος η κατι αλλο σκαλωμα κ δεν κοιμοταν καθολου ουτε μερα ουτε νυχτα. Κοιμοταν ελαχιστα κ αυτο πανω μου . Με το που τον αφηνα κουνια ουρλιαε. καλα για το μεγαλο δεν το συζητω πλεον ειναι ετοιμος για τα ντου των κουκουλοφορων, τα φωτα μου εχει αλλαξει.

Οπως καταλαβαινεις Γιουπιγιαγιακι κ εγω στην ιδια κατασταση ειμαι απλα απο την κουραση κ την απογοητευση ουτε να γραψω δεν εχω κουραγιο πλεον. Για να καταλαβεις ειχα να λουστω 10 μερες κ καταφερα το Σαββατο που ειμασταν στην μανα μου κ κρατησε το μικρο σε καποια φαση που κοιμοταν ο μητσος..... Ολη η μερα μου περναει με το μικρο στο βυζι η να τον κουναω να κοιμηθει η γενικα να τον εχω αγκαλια να μην κλαιει. Παλι καλα που δεν εχει κ κολικους να εχουμε κ αυτα. Οταν κοιμαται παλευω να μαγειρεψω να πλυνω κανα ρουχο κ να κανω τα βασικα στο σπιτι. Για να φτιαξω ενα φαι να φαμε θα μου παρει ποση ωρα αφου στο ενδιαμεσο θα εχει ξυπνησει ο μικρος ενα σκασμο φορες. Το μεσημερι ερχεται ο μητσος κ εκει αρχιζει το μεγαλο γλεντι. Μεχρι τις 12 το βραδυ που κοιμαται Βεγγος κ αγιος ο Θεος. Ειναι κ ο αντρας μου που ασχολειται με Μητσο κ κανα παιχνιδι αλλα το παιδι δεν παλευεται ουτε στο στρατο να ημασταν να μας εκανε γυμνασια....Μεχρι τωρα βγαιναμε καθε απογευμα πλατεια αλλα απο δω κ περα εχουν αρχισει κ λιγο τα κρυα αρχισαν κ τα μεγαλυτερα σχολεια κ δεν κατεβαινει σχεδον κανενας απο κατω να δω πως θα βγει ο χειμωνας.Χρονος για μενα μηδεν δεν το συζηταω σαν ζομπυ γυρναω με τα μαλλια πιασμενα πανω κ τις πυτζαμες που εχουν γινει πλεον η επισημη φορεσια μου ....

Υπομονή μωρομάνες! Θα έρθουν καλύτερες μέρες!

Βέβαι η τρέλα δεν φεύγει, απλά τρέχεται και έξω από το σπίτι και λίγο πιο κομψά! Και δεν φοράτε τις πυτζάμες. Οπότε μάλλον χειρότερα είναι γιατί δεν είναι και άνετα τα άλλα ρούχα!

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Καλημερα!

κουραγιο στις μωρομανες και εγκυουλες !Ποτε θα κανονισουμε καμια συναντηση

??μου λειψατε

Αυριο ξεκιναω δουλεια κλαψ κλαψ ,απτη μια θελω απτην αλλη καθολου ξεκινησαμε και παιδικο την παρασκευη,προσαρμογη για μια ωρα μονο καλα τα πηγε , την πεμπτη θα παει κανονικα

eNortjK1UrI0tzQxUbIGXDAS-wKt95.pngeNortjK1UrI0tzQxU7IGXDATAQKv37.png

Διαφημίσεις

Βέβαι η τρέλα δεν φεύγει, απλά τρέχεται και έξω από το σπίτι και λίγο πιο κομψά! Και δεν φοράτε τις πυτζάμες. Οπότε μάλλον χειρότερα είναι γιατί δεν είναι και άνετα τα άλλα ρούχα!

Πάντως για να πούμε την αλήθεια η περίοδος πυτζάμα που δεν θυμάμαι πόσο κρατάει σου τσακίζει την ψυχολογία εντελώς.

Εγώ πάλι σκέφτομαι ότι αφού θα γεννήσω μέσα στο δεκέμβρη είναι καλή περίοδος γιατί πλησιάζουν οι γιορτές και θα χαλαρώσει κόσμος αρα θα έρχεται κανας φίλος για παρέα και λίγο βοήθεια.

Πάντως με έχει φάει η περιέργια πως θα είναι η μικρούλα, και πως θα είναι τα πιτσιρίκια μου με τη μικρούλα. Ο θοδωρίκος νομίζω θα με βοηθήσει και ο νικολουδάκος ίσως να μην το πάρει τόσο άσκημα μια και τη ζήλια την έχει βγάλει στον τον σόζω.

Το ξημέρωμα ξύπνησα τον γιωργάκο να πάει να δώσει γάλα στο μωρό... μόνο που ήταν το μωρό διπλανής πολυκατοικίας χαχαχα Αυτά πολλά ξυπνήματα του νικολάκη και για κατούρημα πλέον δεν είχα ιδιαίτερη επικοινωνία:tongue:

Ελένη με το που πήγα να χαρώ μας το πήρες πίσω!!!

Ωχ Βασω ξεκινας ε?? Θέλεις? Καλύτερα που τωρα σκεφτομαι μονο τα των παιδιών του χρόνου που θα ξεκινησω κ εγώ (αν δεν είμαι έφεδρος:eek::eek:) θα έχω μεσα σε ολα τα άλλα να σκεφτομαι κ τα των παιδιών...

Τζενάκι το καλό με εσένα είναι οτι τουλάχιστον το πρωι έχεις μόνο το μωρό΄ενώ εγώ έχω κ τις δύο.... Βέβαια εμεις είμαστε σε καλύτερη φάση τώρα με τη Λυδια κ δεν μας τρεχει τοοοοοοοοοσο πολύ όσο ο δικός σας...

Εγώ τις έβγαλα τις πυτζάμες επιτέλους, τώρα φοράω τα των πρώτων μηνών της εγκυμοσύνης...μια ομορφια.. κ το μαλλι εννοείται κοτσίδιον:P

Ρε κορίτσια καμμια ιδέα για να απασχολω τη Λ το πρωι?

Εχει βαρεθει παιχνιδια κ μαρκαδόρους κ πλαστελίνες... Κατι σε χειροτεχνια ίσως αλλά τι??

Το ξημέρωμα ξύπνησα τον γιωργάκο να πάει να δώσει γάλα στο μωρό... μόνο που ήταν το μωρό διπλανής πολυκατοικίας χαχαχα Αυτά πολλά ξυπνήματα του νικολάκη και για κατούρημα πλέον δεν είχα ιδιαίτερη επικοινωνία:tongue:

Χαχαααααααααααααααααααααααααααααααααα

:lol::lol::lol::lol:

Μια με το βίντεο (καταπληκτικό) μια μ' αυτό μας έστειλες πάλι!

Για την ιστορία, όχι δεν ήταν η χειρότερη εγκυμοσύνη μου η τρίτη, μπορώ να πω καμία δεν ήταν ιδιαίτερα ζόρικη, στην τέταρτη είχα ένα θεματάκι με την ηβική σύμφυση που είχε ξεχαρβαλωθεί εντελώς και πόναγα και δεν μπορούσα να συντονίσω τα πόδια για να περπατήσω, αλλά πόναγα και όταν ξάπλωνα για να κοιμηθώ, αλλά δεν μπορώ να πω ότι γι' αυτό το λόγο ήταν δύσκολη. Και στην πέμπτη δεν είχα πολλά κουράγια στο δεύτερο τρίμηνο και αρχές του τρίτου, πάλι δεν μπορούσα να κοιμηθώ, αλλά τώρα που γύρισε η μικρά είμαι τούρμπο, φουλ ένερτζι!:lol::lol:

(και ψιτ, είναι επικίνδυνο να με ρωτάς εμένα τέτοιες ερωτήσεις, γιατί υπάρχει κίνδυνος να αρχίσω να σου περιγράφω όλες μου τις εγκυμοσύνες και θα με πετάξουνε με τις κλοτσιές οι υπόλοιπες κοπέλες απ' το καφέ!:rolleyes::rolleyes:)

Εσένα τι ακριβώς σε ζορίζει σ' αυτή την εγκυμοσύνη καλό μου; Μήπως απλά είσαι πολύ κουρασμένη; Μήπως έχει πέσει λίγο και ο σίδηρος;

Αρνούμαι να διαβάσω τις περιγραφές των μωρομανάδων! Αρνούμαι!:tongue:

HXuSp2.pngkmKkp2.pngU579p3.png

Ρε κορίτσια καμμια ιδέα για να απασχολω τη Λ το πρωι?

Εχει βαρεθει παιχνιδια κ μαρκαδόρους κ πλαστελίνες... Κατι σε χειροτεχνια ίσως αλλά τι??

Ρε κοριτσάκο μου γιατί δεν ξεκινάς κουνιες; Δεν έχεις τίποτα κουνιες της προκοπής εκεί κοντά που να έχουν και σκια; Η μικρή στο μάρσιπο ή στο καρότσι και το Λυδιάκη να αλαλιάζει. Εμάς εδώ οι κουνιες μας είναι ιδανικές αλλά μήπως έχεις και πιο κοντά.

(Το μήνυμα το είδα αργά το βράδυ:rolleyes:...)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...