Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα!

Ελένη πως ειναι ο Άλεκ? Μην αγχωνεσαι μωρέ, απλα δεν ειχε συνελθει καλα και ξανακύλησε. Μηπως να τον δει κλασσικος γιατρος μπας κ πρεπει να παρει καμια αντιβιωση?

Τζεν, εχεις δει καθολου τα ωδεια που εχουμε στα μερη μας? Εχει παραρτημα του εθνικού πολυ κοντα στο παρκο της φιλαδελφειας, εχει κ το χαλκηδονειο. Θα παρω κανα τηλ, στις ιστοσελίδες τους λέει για τμηματα μουσικής προπαιδειας, εγω θα κοιταξω για την Δαναη βεβαια, ο Αγγελος κ ο Στεφανακος ειναι μαλλον μικροι ακόμα,ε?

Για κολυμβητηριο φετος, μας ειπαν "καντε αιτηση κ αν τελικα γινουν τμηματα θα σας ειδοποιησουμε" Ολοι οι γυμναστες περισυ ηταν συμβασιουχοι θυμαμαι και τους ειχαν κ απλήρωτους. Σιγα και μην παρουν παλι φετος....

Αφροδίτη για ποιο κολυμβητήριο μιλάς?

Για ωδείο θα το σκεφτούμε αργότερα μωρέ, νομίζω είναι μικρά ακόμη...

άσε που δεν παίζει φράγκο οπότε μάλλον μας βλέπω να μένουμε στο τίποτα...

Λέγκω ((())...

πρώτη φορά ακούω για τόσο ραγδαία εξέλιξη....:(

κουράγιο στους δικούς του....

Νταξ,

τον πήγα το πρωί στο γιατρό. Είχε βγάλει και κάτι σπυράκια γύρω από το στόμα και μάλλον ήταν τα ίδια που είχε και στο λαιμό. Για ίωση είπε και μάλλον αναρρώνει! Θα τον αφήσω σπίτι και αύριο και την Παρασκευή. Αύριο θα μείνω κι εγώ καθώς έχουν απεργία τα πάντα και από το να πληρώσω όλα τα λεφτά σε ταξί δικό μου και της Ελένης θα μείνω σπίτι... Όλο και πιο συχνά θα γίνεται αυτό τώρα...

Κρίμα το παιδί! Έλεν, με το να είσαι εκεί και να της μιλάς έστω και περί ανέμου είναι κάτι γι αυτήν...

Αααα χθες κέρδισα μια πρόσκληση για την Μικρόπολις το σκ ψήνεται κανείς?

Σαν τη Βάσω κι εγώ!

Φιλάκια ηρέμησα λίγο γιατί τα παλιοδέκατα με ανησύχησαν...

Σοφούκα λες να γεννήσεις ίδια μέρα με την Φίφη? 1/10?

Ωραία εποχή αυτή όταν περιμένεις εεε?

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Διαφημίσεις

Μικροπολις λέμε να πάμε και εμείς Σάββατο απόγευμα σε κατι χαπενιγκς που εχει για την ηλικία μας...εσείς που λέτε να πάτε?

http://www.mikropolisfestival.gr/portals/0/MikropolisFiles/programma_drasewn_2011.pdf (Δ10 αν βρούμε θέσεις δηλαδή)

Σοφούκα λες να γεννήσεις ίδια μέρα με την Φίφη? 1/10?

Ωραία εποχή αυτή όταν περιμένεις εεε?

Περαστικά στον Αλέκο!

Καλά, αν γεννήσω 1/10 με τον Έκτορα να έχει γεννέθλια 1/11 και τον Κίμωνα 1/12 (και μάλιστα αν αυτό το μωρό βγει μαύρο, αφού κι ο Έκτορας κι ο Κίμωνας είναι τα μαύρα -μελαχροινα- παιδιά), θα πρέπει μετά να παίξω λόττο!:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Ωραία εποχή δεν λες τίποτα, κυρίως για το σπίτι μου που επιτέλους μπαίνει σε μία τάξη, γιατί μ' έχει πιάσει τρελλό νέστινγκ και όλη μέρα τακτοποιώ!:lol::lol::lol:

HXuSp2.pngkmKkp2.pngU579p3.png

Τον φούρνο τον καθάρισες?

Κι αυτό πρέπει να κάνεις, και μετά θα γεννήσεις!

Τζεν το Σάββατο έχει πιο πολλά χάπενινγκσ όντως αλλά το Σάββατο είναι και Σάββατο και όλο και καμιά έξοδο θα έχουμε...

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Καλημερα

Λενιτο δεν θα φυγετε τελικα?

Εγω λεω μια κυριακη (ισως και αυτη) να παμε σε αυτο http://www.mikropolytexneio.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=237&Itemid=780 , αλλα δεν εχω παρει ουτε τηλ ουτε τπτ.

Σοφουκα, αμα τελειωσεις με τις δουλειες και σου εχει μεινει το νεστινγκ, με με ξεχασεις,ε? Ξεκουρασου τωρα άμα μπορεις κοριτσαρα.

Λεγκουιν, πως πηγε?

Φιλια πολλα!

Διαφημίσεις

Εγω λεω μια κυριακη (ισως και αυτη) να παμε σε αυτο http://www.mikropolytexneio.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=237&Itemid=780 , αλλα δεν εχω παρει ουτε τηλ ουτε τπτ.

το "τι ωραίος που είναι ο κόσμος" το είδαμε πέρσυ, ήταν καλό!

να ξέρεις ότι το μικρό πολυτεχνείο είναι καμουφλαρισμένο, γυρνούσα στα πέριξ του Θησείου αρκετή ώρα μέχρι να καταλάβω ότι μια μικρούλα πόρτα με κάτι καλλιτεχνικές ενημερώσεις άσχετες απέξω οδηγούσε σε ένα σπίτι, του οποίου το σαλόνι ήταν η σκηνή, το χωλ η ρεσεψιον, το δωμάτιο καμαρίνι, κ.ο.κ :)

Μη σε πτοούν όλα αυτά, τώρα που στο είπα θα το βρεις αμέσως!! :tongue::tongue::tongue:

ZIPWp2.pngCCPvp3.png

Καλημέρα κοριτσούδες μου και ένα φιλί σε όλα τα παιδάκια μας.

Όσες δουλεύετε σήμερα πως φτάσατε στη δουλεια;

Αναρωτιέμαι πως μπορεί ένας άνθρωπος να αντέξει τόσο πόνο... φαντάζομαι ότι τα πάντα μπορεί να αντέξει. Λέει ο γιωργος στη Στασα "κουράγιο" και του απαντάει "απο αυτό έχουμε πολύ, δεν βλέπεις στεκόμαστε όρθιοι". Μακάρι κανένας άνθρωπος να μη δοκίμαζε τις αντοχές του μ'αυτό τον τρόπο. Τώρα θα μου πεις γιατί τα γράφω αυτά έχει κανένα νόημα; Απλά συνέχεια κλωθογυρνάει εκεί το μυαλό μου, ειδικα η εικόνα τον τεσσάρων αγοριων να κουβαλάνε τον αδελφό τους με ισοπέδωσε... ουφ τι σκατα τα γράφω σαν δημοσιογράφος του κώλου μοιάζω.

Τέσπα σταματάω να σας ψυχοπλακώνω...

Κι εμένα με έχει πιάσει το νέστιγκ και κάνω ότι να ναι... και έχω να δηλώσω ότι καθάρισα και την πόρτα του φούρνου! Σήμερα το πρωι χρωμάτισα την μπουμπουνιέρα αερόστατο απ'τη βάφτιση του άγγελου:rolleyes:

Ααα και εμείς έχουμε πρόσκληση για το μικρόπολις και θα πάμε.

Για μικρό πολυτεχνείο είμαι μέσα αλλά απ'τον επόμενο μήνα αν γίνεται.

φτου εγραφα τοση ωρα και σβηστηκαν

καλημερες !

πω λεγκ μαυρισα με το παιδακι ,οπως τα λες να μην χρειαστει ποτε να ανακαλυψουμε αυτη την δυναμη που κρυβουμε μεσα μας

πως εισαι εσυ μικρη φουσκιτσα ? με το θεμα του σοζω κανατε τπτ?

επειδη θα παραγγειλω καθισμα απο το mytoys μου καρφωθηκε να της παρω ποδηλατο χωρις πεταλια ,καποτε το ξανασυζητουσαμε το πηρε καμια ? το παρω τι λετε?

eNortjK1UrI0tzQxUbIGXDAS-wKt95.pngeNortjK1UrI0tzQxU7IGXDATAQKv37.png

Βασουλι δεν ξέρω για το συγκεκριμένο ποδήλατο πάντως είναι πολύ καλή λύση τα ποδήλατα χωρις πετάλι αλλά εγώ θα κοίταζα να πάρω ένα που να προσαρμόζονται μετά και πετάλια... είναι τέλεια γιατί τα πιτσιρικια όντως μαθαίνουν ισορροπία. Ο σόζω έμαθε χωρίς βοηθητικές επειδή έπαιρνε στις κουνιες ένα τέτοιο απο ένα φίλο του. Προσοχή όμως να είναι το σωστό ύψος για την μικρή.

Για το σόζω κανονίσαμε να κάνουμε την επέμβαση στο αγια σοφία με έναν άλλο γιατρό... λόγω εγκυμοσύνης θα μας στριμώξη μέσα στο νοέμβρη για να προλάβουμε να μη γεννήσω. Βέβαια μας είπε ότι αν αποτύχει και αυτή θα μας αφήσει ένα περιθώριο δύο χρόνων πριν την επόμενη να φτιάξουν οι ιστοί της περιοχής. Ελπίζω όμως ότι αυτή θα είναι η τελευταία.

μακαρι !Να ειναι η τελευταια περιπετεια

μωρε εκανα την μλκ και της πηρα ενα κανονικο 14αρι και οντως της πεφτει μεγαλο καπως γιαυτο λεω να μην παρω παλι κανονικο μικροτερο αλλα αυτο και να μεινει μετα στον σταματη

eNortjK1UrI0tzQxUbIGXDAS-wKt95.pngeNortjK1UrI0tzQxU7IGXDATAQKv37.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...