Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Παντυως για να μαθει κολυμβηση ειανι μικρουλης ο Στεφανος καλα κανεις και δεν τον πας, καλυτερα κατι δημιουργικό.

Στον Νακα ηταν αυστηροι με τα αρρωστα παιδακια απο οτι μου ελεγε μια κοπελα δεν εχεις προβλημα με ιωσεις.

κοίτα έχουμε και το θέμα με το ευαίσθητο δέρμα οπότε δεν θέλω να το ρισκάρω να γεμίσει εκζέματα και ας έχει όζον...

στον Νάκα το έχουμε αποκλείσει ουσιαστικά λόγω κόστους απλά θα πάμε για αναγνωριστική...

πάντως εδώ που μένουμε είμαστε κεντρικά σε όλες τις γύρω περιοχές που ανέφερα, είτε πάμε οακα, είτε Αγιοι Ανάργυροι, είτε Μεταμόρφωση (έχει και εκει καλό κολυμβητήριο) είναι ίδια απόσταση.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

HALOOO!!

Τι κάνετε??

Πρώτα πρώτα να ευχηθώ στο ντουντούκι με το καλό το νέο σπόρι!! Να έχεις μια πολύ καλή εγκυμοσύνη!!

Χρόνια πολλά στα σοφάκια κ στη Σοφία μας!Με το καλό το νέο τετράκιλο κ βάλε νεογέννητο! Χμμμμ.. όταν λες με το καλο οι επόμενες δεν νομίζω να περιλαμβάνομαι στην ευχή ε????:tongue:

Ρε Λεγκουλεξ τέλεια η ερευνα βρε... αλλά μηπως να βρεις κατι για τα πλεονεκτήματα της αγρύπνιας να ανεβω κ εγώ λίγο?? (Αν κ το μεσημέρι έριξα έναν δύωρο κ έστρωσα!!!)

Αλήθεια θα σας δούμε ποτέ να παιξουν ξύλο τα μουλάν μας:tongue:???

Αθηνούλα τέλεια τα λες λέμεεεεε... περιμένω το part 3!!!

Τζεν κ εγώ θελω να βρω κάτι για τη μικρή να ξεφευγει λίγο από το τρίπτυχο μωρό- βυζί- πάνες αφού ούτε παιδικό παει, αλλά αυτά που παραθετεις εσύ είναι για βορεια.. πρεπει να εντοπίσω κάτι καλό κ φθηνό (εδώ γελάνε) προς τα νότια ή κ κεντρο.....

Εχετε καμμια προταση???

Με το δόντι την πάτησα αφού εσπασε απονευρωμένο κ θα βάλω ψευτικο (μπλιαξ.. παρακμή) κ θα κοστίσει 300 ευρά...

Α! για το μπουγιουρντι.. εννοειται οτι μας ήρθε κ μαζί κ το τελος επιτηδευματιών. Αυτό εκκαθαρίστηκε από τον Αυγουστο ενώ η επιστροφή μας δεν έχει εκκαθαριστεί ακόμα κ εννοείται οτι ΠΡΕΠΕΙ να τα πληρώσουμε γιατί αλλιως το στεφάνι δεν θα είναι ενημερο φορολογικα κ δεν θα μπορεί να πληρωθει για τις υπηρεσίες του.... Αλητες...

Σας είπα που θελω πολύ να μεταναστευσω αλλά το στεφανι δεν πολυψηνεται....

Αντε μου αφιερώνω κ το παρακάτω

Χαλαλι όμως.. η βελουδενια έχει γινει σαν το ανθρωπάκι της Μισελέν!!

Γιουπάκι βάλε στο google "μουσικοκινητική για παιδιά" και βγάζει ένα σωρό παρόμοια στα νότια...βρήκα κάτι πρόχειρα σε Νέα Σμύρνη και Γλυφάδα!

Αχ και εγώ πάω μεθαύριο για απονεύρωση και μου την έχει δώσει αυτο το περιττό έξοδο! 150 ευρώ μου είπε! πολλά δεν είναι?

(και το ΤΣΜΕΔΕ σιγά μην μου επιστρέψει τίποτα πίσω ...γκρρ)

τα μπουγιουρντιά έχουν έρθει και εδώ αλλά κάνω ότι δεν υπάρχουν αλλιώς θα πέσω σε κατάθλιψη...

Διαφημίσεις

Χρόνια πολλά στις Σοφούκες!

Σοφούκα με το καλό κοριτσάκι μου...

Γιούπι!!!!!!!! Φάε τώρα και μην σκέφτεσαι κιλά! Είναι η καλύτερη περίοδος τώρα τρως τον αγλέωρα και χάνεις κιλά!

Αθηνά, δεν είναι μπέιμπυ στο γήπεδο, είναι με προπονητή κανονικά... Δεν νομίζω ότι είναι ο Νηρέας...

Αλλά έτσι όπως πάμε κατά τον Δεκέμβριο θα τον πάω...

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Τζεν, 56 ευρώ το μήνα είναι και ο νάκας, μόνο που τα δίνεις σε 5 δόσεις, μέχρι τον Μάρτη. αν χάσεις μάθημα, το έχασες. Αν χάσει η δασκάλα μάθημα, το αναπληρώνετε.

Σαν ύλη τη βλέπω παρόμοια, μόνο που ο Νάκας έχει και βιβλιο με αντίστοιχες θεματικές ενότητες, πάνω στο οποίο κάνετε εργασία.

Πήγαινε στο δοκιμαστικό, δεν χάνετε τίποτα (στη Κηφισιά θα πας? να μου πεις ποια δασκάλα ήταν!). Ήταν πολύ καλή επαφή της Μαρίνας με τη μουσική πάντως.. θα πάω και το δεύτερο σπόρι όταν έρθει η στιγμή εκείνη..

ZIPWp2.pngCCPvp3.png

Τζεν, 56 ευρώ το μήνα είναι και ο νάκας, μόνο που τα δίνεις σε 5 δόσεις, μέχρι τον Μάρτη. αν χάσεις μάθημα, το έχασες. Αν χάσει η δασκάλα μάθημα, το αναπληρώνετε.

Σαν ύλη τη βλέπω παρόμοια, μόνο που ο Νάκας έχει και βιβλιο με αντίστοιχες θεματικές ενότητες, πάνω στο οποίο κάνετε εργασία.

Πήγαινε στο δοκιμαστικό, δεν χάνετε τίποτα (στη Κηφισιά θα πας? να μου πεις ποια δασκάλα ήταν!). Ήταν πολύ καλή επαφή της Μαρίνας με τη μουσική πάντως.. θα πάω και το δεύτερο σπόρι όταν έρθει η στιγμή εκείνη..

Αυτό είναι το κακό ότι πληρώνεις μια 500ρα για όλο το χρόνο πας δεν πας...γιατι κανεις δεν μου λέει οτι ο μικρός μου θα θέλει να πάει πολλές φορές...επίσης είναι και το κόστος εγγραφής + το κόστος των βιβλίων...

με 5 δοσεις, μέχρι τον Μάρτη, και να θες να διακόψεις κάπου στη μέση, απλα χάνεις ότι έδωσες μέχρι την επομενη δόση. Δεν τα χάνεις με τη μία τα 500 ευρώ!

Αν δεις πολύ κόσμο τώρα, να ξέρεις ότι αραιώνει πάάάάρα πολύ τον χειμώνα.. προς την άνοιξη τον ξαναθυμούνται πάλι... Το βιβλίο αξίζει τα λεφτά του..μακάρι να σας το έδινα, αλλά είναι συμπληρωμένο με εργασίες από το Μαρινάκι (κολλάζ, χειροτεχνίες, ό,τι μπορείς να φανταστείς). Το σιντί του τέντυ 1 δεν το είχα πάρει, έχω μόνο του τέντυ 2 (το οποίο και μπορείς να αντιγράψεις, και αρα δε χρειάζεται να το αγοράσεις, ΑΝ φυσικά πάτε στο τέντυ 2).

Αυτό που θέλω να καταλήξω είναι ότι ό,τι κι αν αποφασίσεις για τον Στέφανο, να έχει μουσική μέσα και μάλιστα το σύστημα ορφ.

Στην αρχή ξεκινούν τα παιδάκια και παίζουν άλλα ντ'αλλων και ξαφνικά φτάνει το καλοκαίρι και κάνουν ολόκληρη συναυλία με διαφορετικά όργανα και μέσα στον ρυθμό..αυτό δεν θα το ξεχάσω ποτέ.

ZIPWp2.pngCCPvp3.png

Μπραβο ντου ακουγεται ενδιαφερον!

Θα πω και στη μια δασκαλα που ξερει το συστημα αυτο να τους το ενταξει πιο εντατικά στον παιδικο σταθμό...

Ελεν το ξερω οτι δνε ειναι μπειμπυ στο Χαλνδρι, ελεγα για τα σχολια του παρεντς τα ασχημα που ηταν ομως για τα μπειμπυ τμηματα κυριως...

Περαστικα στον Αλεκουκο τι ειανι παλι τουτο ετσι ξαφνικα...

Γιουπακιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι φαε φαε φαε φαε τωρα που μπορείς!!!!!!!!!!!

Και μην ανησυχεις κι απο εδω ξενυχτια κι ας χρονισε ο μουργάκος μου!

Ποτε θα βρεθουμε ρε κορες αρχισαν οι ιωσεις και δεν θα συντονιστουμε παλι, αντε τοσο καιρο επρεπε να κανονισουμε, 1 χρονο εχω να σας δω καλεεεεε

Μερος 3 δεν πολυ προβλεπεται οτι ειπα ειπα χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

Αντε παρε λιγο ακομα.... να της λες ευθαρσως και αμετακλητως αυτο που νιωθεις, ή πιστευεις οτι πρεπει να πεις ωστε να καταλαβει οτι δεν ειναι ολος ο χρονος της μαμας για αυτην ή για καποιον αλλον.

Πχ "Δεν εχω ορεξη να σου διαβασω τώρα, θα ηθελα να κανω το ταδε.Θα πρεπει να περιμενεις και θα στο διαβασψ τοτε" η καπως ετσι, να τα δεις μακακακια μενουν!

Σε ξενιζει στην αρχη αλλα ειναι οριο και αυτο. Και εμενα ειναι παντα ενθουσιωδης ασυγκρατητη, μιλαει συνεχεια, και τωρα εχει μαθει οταν μιλαω με καποιον να μην διακοπτει(τοσο καιρο γινοταν ασυναισθητα και παντα γυρνουσα προς τα εκεινη και την προσεχα) της λεω, Ειρηνη μυο τωρα μιλάω με τον μπαμπα. Μιλάω με τον μπαμπα(συνηθως τη θελει την επαναληψη χαχαχα) οταν τελειωσω μπορεις να μου πεις τι θελεις.

Καγκελο η μικρα. Μεσα σε 2 εβδ εχουμε παει στο , Μαμα μπορω να σου πω κάτι? Τελειωσες με τον μπαμπα?

Αλλα και στο μαμα μιλάω τωγια, εγω μιλάω να περιμενεις, σουτ, σουτ ακουσε με τωγια

χαχαχαχαχα δεν μπορεις να τα εχει ουλα!!!

Φιλια στο μισελεννννννννν

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα!

Ελένη πως ειναι ο Άλεκ? Μην αγχωνεσαι μωρέ, απλα δεν ειχε συνελθει καλα και ξανακύλησε. Μηπως να τον δει κλασσικος γιατρος μπας κ πρεπει να παρει καμια αντιβιωση?

Τζεν, εχεις δει καθολου τα ωδεια που εχουμε στα μερη μας? Εχει παραρτημα του εθνικού πολυ κοντα στο παρκο της φιλαδελφειας, εχει κ το χαλκηδονειο. Θα παρω κανα τηλ, στις ιστοσελίδες τους λέει για τμηματα μουσικής προπαιδειας, εγω θα κοιταξω για την Δαναη βεβαια, ο Αγγελος κ ο Στεφανακος ειναι μαλλον μικροι ακόμα,ε?

Για κολυμβητηριο φετος, μας ειπαν "καντε αιτηση κ αν τελικα γινουν τμηματα θα σας ειδοποιησουμε" Ολοι οι γυμναστες περισυ ηταν συμβασιουχοι θυμαμαι και τους ειχαν κ απλήρωτους. Σιγα και μην παρουν παλι φετος....

Καλημέρα...

Περαστικά στον Αλεκάκο, να πάρει γρήγορα τα πάνω του γιατί ο φίλος του τον ζητάει!

Σήμερα στις 4 έχουμε κηδεια ενός 22χρονου παιδιου απ'τη γειτονια. Απο προχθες το σκέφτομαι συνέχεια αλλά ακόμα και οι σκέψεις μου μου φαίνονται κοινότυπες. Σκεφτόμουνα συνέχεια πως θα αντικρύσω την στάσα, την μητέρα του και πως θα μπορέσω να της πω κάτι και εντέλει εχθες περνουσα κάτω απ'το μπαλκόνι και με φώναξε με χαιρέτισε, μου χαμογέλασε και μιλήσαμε λίγο χαλαρα... και σκεφτόμουνα ότι μακάρι να της έμοιαζα έστω και στο ελάχιστο.

Τέσπα...

Εχθές έκανα και τη ζαχάρου αλλά παίζει να βγει άρτζι μπουρτζι γιατί είχα φάει η κιουρία άνετη το πρωινάκι μου και πήγα σινάμενη κουνάμενη για την εξέταση.

καλημερα!

σαν να ηρθε το φθινοπωρο ε?

περαστικα στον αλεκουκο... αχ θα αρχισουμε να μιλαμε παλι για τις παλιοιωσεις....

22 χρονων βρε λεγκω... πωπω... φρικη... ατυχημα να φανταστω?

λεγκω στον γιατρο που σου πηρε αιμα ειπες οτι ειχες φαει πριν?

δεν παιρνεις ενα τηλ. να τον ενημερωσεις για να την επαναλαβετε αν χρειαζεται...

tqj2p3.png vvtJp3.png

Όχι μωρε δεν ήταν ατύχημα, ήταν λευκαιμία και τα πρώτα συμπτώματα εμφανίστηκαν μετά τον 15Αυγουστο, χάθηκαν και κανα δυο βδομάδες γιατί οι γιατροι νομίζανε ότι ήταν αμυγδαλήτιδα... δεν φαινότανε και η αναιμία του παιδιου γιατι ήταν μαύρο το χρώμα του και καθυστερήσανε τις εξετάσεις αίματος. Βέβαια όταν μιλάς για τέτοια ραγδαία εξέλιξη της αρρώστιας δεν ξερω κανα πόσο θα το προλαβαίνανε το παιδι έτσι κι αλλιως.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...