Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Γιουχουουουουουου νέα σποράκια στην πίστα!!!!!!!!!!!!!!!! Να έχεις μια τέλεια εγκυμοσύνη με ένα ευτυχισμένο αδελφάκι για το Μαρινάκι! Μπράβο κοριτσούδα μου!

Καλημέρα λοιπόν με αυτά τα εξαιρετικά νέα...

Γρήγορα περνάει το σκ μαμώτο και δεν ξέρεις τι να πρωτοπρολάβεις και ποιον να πρωτοδεις. Εντομεταξύ τα βγάζουμε νοκ αουτ τα παιδάκια μας τα σαββατοκυριακα, είμαστε συνέχεια με κόσμο... που τη δευτέρα ερποντας πάνε στο σχολείο χαχαχα

Εγώ σταμάτησα μεσοβδόμαδα τα χάπια για τις συσπάσεις και ξαναξεκινήσανε χθες το βράδυ... και είναι εντελώς συχαμένα αυτά το yotopar με τις ταχυκαρδίες. Βέβαια δεν παίρνω ακόμα τη γυναικολόγα να δω πως πάει και σημερα γιατί μπορεί να έτυχε χθες. Μήπως να της πω να κάνω κανα Nst να δουμε αν όντως υπάρχει λόγος να παίρνω τα χάπια;

Ερώτηση είναι γύρω στις δέκα μέρες που βήχω σαν φθησικια και έχω απίστευτα βλέματα, είμαι ένα κινητο σιχαμα... πως σταματάει αυτό το πράγμα μου λέτε; Ο νικόλας και ο γιώργος που ξεκινήσανε μετά απο μένα είναι ήδη πολύ καλύτερα εγώ τα ίδια και χειρότερα.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερα κ καλη βδομαδα να εχουμε!

ΩΩΩΩΩΩΩ Ντουντουκι με το καλο! Να εχεις μια καλη κ τελειομηνη εγκυμοσυνη! Τελεια τα νεα κοπελια!!!

Λεγκω προσεξε λιγο με το βηχα πες το κ στη γιατρο σου μπορει να κανεις κ απο βηχα συσπασεις. Εμενα απο το βηχα το χειμωνα θυμαστε τι ζημια επαθα.

Γιορτάζανε τα Σοφάκια μας τα μικρά και τα μεγάλα και τα ξεχάσαμε... ούτε που το πήρα πρέφα ότι ήταν το σάββατο και δεν πήρα κανέναν τηλέφωνο, πωπω απαράδεχτη!

Σοφούκι μου και διαδικτυακώς χρονια όμορφα και ευτυχισμένα... με το καλό να δεχτεις την κοράκλα σου!

Χρονια πολλά και στο μικιο το Σοφάκι με τα υπέροχα μάτια... Ελίζα μου να την χαίρεσαι...

Ξέχασα κάποιον; Γιατί έχουν αυξηθεί επικίνδυνα τα μικράκια κι έχω χάσει την μπάλα με τα ονόματα!

Τζενακο, εμένα δεν έχουν σχέση οι συσπάσεις με τον βήχα. Έχουν ξεκινήσει απ'την 26 βδομάδα γιαυτό ξεκίνησα και αγωγή.

Που είναι η αθηνά να μου πει κανα πρόστυχο γιατροσόφι με σκόρδα και κρεμμύδια χαχαχαχα

Διαφημίσεις

Ελα ελαααααααα τι γιατροσοφι θες μανα μ????

Ρε σεις, να πω οτι ανοιξε η τυχη μου? Να το πω. Δεν εχω κερδίσει ποτε στη ζωη μου κανεναν διαγωνισμό, κερδια ενα lunch box της vup, απο αυτα τα μηνυματα που βγαινουν στην αρχη στο καφε και μια διπλη προσκληση για το μικρόπολις σημερα!!!!

Θα πατε αληθεια φαινεται καλό , λεω να στείλω την ΕΙρηνη με τον πατέρα της για μποντινγκ, απλα οι περισσοτερες δραστηριοτητες ειανι για μεγαλυτερα παιδάκια.... (εχει μαγειρεμεατα απο 5 ετω λεει μα γιατι???? καλα η δικια μου θα χωθειιιιιιι)

Σημερα η ΕΙρηνη τραγουδουσε, δεν πληγωνω κανεεεεναν, λεω παντα την αληθεια, χαρούμενος με ό,τι έχω κλπκλπ η αγαπη ειναι παντου, στα λουλουδια και στα πουλια και στα βουνα τα ψηλα χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

επιτελους ξεκολλησε απο το χεραι ψηλα του χατζηγιαννη, τι γλυκο τραγουδακι τους λενε...

Ελεν, θελω ΟΑΚΑ γιατι δεν εχει χλωριο...μαλλον! Ειναι με οζον, τις προαλλες που πηγα ομως για να δω συλλογους κλπ μου μυρισε χλωριο...στην εξωτερικη βεβαια πισινα...

στο χαλανδρι σε ποιο τον πας στον Νηρέα?

eNeap2.pngTSzHp3.png

Kαλησπέρα!

Ευχαριστώ για τις ευχές! Χρόνια πολλά στις συνονόματες!

Ήταν να μην πιάσω σκυτάλη στα χέρια μου, φωτιές πήρε μετά από μένα, δεν προλαβαίνει ν΄ αλλάζει χέρια! Χιχιχιχιχχ!

Με το καλό Ντουντούκι! Άντε να παίρνουν σειρά οι επόμενες!

HXuSp2.pngkmKkp2.pngU579p3.png

Ελα ελαααααααα τι γιατροσοφι θες μανα μ????

Ρε σεις, να πω οτι ανοιξε η τυχη μου? Να το πω. Δεν εχω κερδίσει ποτε στη ζωη μου κανεναν διαγωνισμό, κερδια ενα lunch box της vup, απο αυτα τα μηνυματα που βγαινουν στην αρχη στο καφε και μια διπλη προσκληση για το μικρόπολις σημερα!!!!

Θα πατε αληθεια φαινεται καλό , λεω να στείλω την ΕΙρηνη με τον πατέρα της για μποντινγκ, απλα οι περισσοτερες δραστηριοτητες ειανι για μεγαλυτερα παιδάκια.... (εχει μαγειρεμεατα απο 5 ετω λεει μα γιατι???? καλα η δικια μου θα χωθειιιιιιι)

Σημερα η ΕΙρηνη τραγουδουσε, δεν πληγωνω κανεεεεναν, λεω παντα την αληθεια, χαρούμενος με ό,τι έχω κλπκλπ η αγαπη ειναι παντου, στα λουλουδια και στα πουλια και στα βουνα τα ψηλα χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

επιτελους ξεκολλησε απο το χεραι ψηλα του χατζηγιαννη, τι γλυκο τραγουδακι τους λενε...

Ελεν, θελω ΟΑΚΑ γιατι δεν εχει χλωριο...μαλλον! Ειναι με οζον, τις προαλλες που πηγα ομως για να δω συλλογους κλπ μου μυρισε χλωριο...στην εξωτερικη βεβαια πισινα...

στο χαλανδρι σε ποιο τον πας στον Νηρέα?

Τραγουδιαρα κ η Ειρηνη Γαλατουλα μου! Εμενα απο το Σαββατο κ μετα που πηγαμε στο φεστιβαλ της κνε τραγουδαει συνεχως συνθηματα του κκε που νομιζει οτι ειναι Ολυμπιακος. Εχει πολυ πλακα ολη μερα φωναζει "ισχυρο κκε ολυμπιακος". Λεγκ ηθελα να σε παρω τηλ μηπως ησασταν κ εσεις εκει κ βρισκομασταν αλλα μετα αρχισε ο μικρος το κλαμα κ φυγαμε ρε γμτ κ δεν προλαβα την συναυλια.

Καλησπέρα!

ντου με το καλό το σποράκι!

Τι γνώμη έχετε για αυτό? http://www.technotopos.gr/programdet.php?id=34

Ψάχνω για απογευματινη δραστηριότητα για τον μικρό μου, πέρα από κούνιες, γκολ κλπ...έχετε να προτείνετε κάτι?

κολυμβητήριο δεν μου κάθεται καλά ρε γμτ για δημιουργική δραστηριότητα άσε που έχει πολύ χλώριο, πήχτρα στα παιδάκια και ιώσεις...αν και βρήκα εδώ κοντά μας των Αγίων Αναργύρων που φαίνεται καλό...

Γενικά η μουσικόκινητική ειναι καλή, και αρεσει στα παιδάκια, καλό και το συστημα με τα κουπονια, αλλά μου φανηκε λιγο ακριβο, να σου πει και η ντου που πηγαινε στο νακα να συγκρινεις...,

εγω θα την παω το οακα που δεν εχει χλωριοα αλλα απο ιωσεις, τι να πω... αν ειναι αρρωστα θα τα πηγαινουν πισινα? ελπιζω πως οχι!

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

ρε Ευγενια που μενετε? νομιζα εδω κοντα μας καπου, αν μενειςκοντα με Αγιους αναργυρους δεν λεει με τιποτα ΟΑΚΑ.... πολυ πηγαινε ελα, εχω ακουσει κι εγω καλα λογια, μηπως η Αφροδιτη τα πηγαινε εκει?

Για τον μικρό μου ειναι πουλ νωρίς λετε? μια που παω μηπως να τον εβαζα κι αυτον? βλεποντας και κανοντας...

eNeap2.pngTSzHp3.png

Γεια σας ωρε σκορδόπιστες!:rolleyes::lol:

Καιρό έχω να μπω αλλά με αποζημιώσατε με τις ατάκες σας!:D

Καταρχήν να στείλω πολλά αλληλέγγυα ταπ-ταπ και ((((((())))))) στις μανούλες που τα'χουν δει όλα κωλυόμενα! Αθηνούλα τι καλά που τα λες, συμφωνώ απόλυτα μαζί σου!

((((((Ντανσεμ))))) μπράβο σας που είστε τόσο δυνατοί και ψύχραιμοι! Εύχομαι όλα να πάνε καλά με τη μικρή! :)

Τα νέα τα δικά μας τώρα. Ξεκίνησα τις φοβερές απογραφές στη φάμπρικα της Sprider στην Ανθούσα. Ξυπνάω από τις 06.30 αλλά ευτυχώς που είδα την έρευνα που έβαλε η Λέγκω και ηρέμησα... τουλάχιστον θα μου φύγει η κατάθλιψη...:rolleyes: Τεσπα δουλειά να υπάρχει αν και θα είναι μέχρι μέσα Οκτώβρη. Μετά λίγο ζαρα και βλέπουμε....

Τον Τζέησον τον πήρανε στο δημόσιο νηπιαγωγείο και ξεκίνησε σήμερα. Ευτυχώς πάει το έξοδο του ιδιωτικού. Και ευτυχώς βρήκε και φιλαράκια από την παιδική χαρά και ήταν χαρούμενος σήμερα και ευχαριστημένος μετά το σχολείο.

Τζεν κι εγώ θέλω να το ψάξω για καμιά δραστηριότητα για τον μικρό. Στοχεύω προς θέατρο, μουσική... θα δούμε. Πάντως αυτό που έβαλες ωραίο φαίνεται για τον Στεφανάκο.

Νέα Ιωνία μένουμε Αθηνά, απέναντι από το άλσος Ν. Φιλαδέλφειας. Το ΟΑΚΑ είναι κοντά μας αλλα δεν θέλω κολύμπι μωρέ, κάνει και το καλοκαίρι και μου φαίνεται και κάπως μοναχικό...ναι και φυσικά τα πηγαίνουν άρρωστα στην πισίνα ξέρω πολλές μαμάδες που το κάνουν!

Νάκα φυσικά έχω ψάξει και είναι πολύ πιο ακριβά και προπληρώνεις αναγκαστικά όλη τη χρονιά...αλλα θα πάμε μεθαύριο που έχουν δωρεάν δοκιμαστικά έτσι για να κόψουμε αντιδράσεις του μικρού...διάβασε εδώ http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=40216

επίσης ρώτησα και στο Παιχνιδαγωγείο http://www.paixnidagogeio.gr/ στο Ψυχικό που έχει τα ανεμοσβουράκια, απογευματινά τμήματα μια φορά τη βδομάδα για μικρά και οι τιμές είναι λογικές 12ευρω/φορά ή 55/5 εργαστήρια αλλά δεν ξέρω τι δουλειά γίνεται και αν μας βολευει το πρόγραμμα. Έχει πάει καμιά εκεί?

πάντως σου φάνηκαν ακριβά ο τεχνότοπος? είναι και με κουπόνια και συμφέρει γιατι δεν χάνεις μάθημα αν εισαι άρρωστος κλπ, απλά κάνεις προκράτηση μια μέρα πριν πας.

Παντυως για να μαθει κολυμβηση ειανι μικρουλης ο Στεφανος καλα κανεις και δεν τον πας, καλυτερα κατι δημιουργικό.

Στον Νακα ηταν αυστηροι με τα αρρωστα παιδακια απο οτι μου ελεγε μια κοπελα δεν εχεις προβλημα με ιωσεις.

eNeap2.pngTSzHp3.png

Αχ βρε Αθηνά και εγώ σκεφτόμουν το οακα αρχικά που έχει όζον αλλά πάλι δεν διάβασα καλά λογια στο παρεντς απο άποψη κόσμου καθαριότητας κλπ...ουφ δεν ξέρω....

σκέφτομαι για κολυμβητήριο να πάει μετά τα 3 που θα τον παίρνουν σε κανονικά δημοτικά τμήματα με προπονητές και είναι πάμφτηνα και όχι στα baby swimming...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...