Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κοριτσια καλημέρα!

Σε μια ωρα φτάνω στο λιμανι του πειραιά και εχω μια cetrotide μαζι μου κλειστη και 2 σκονες arvecap.. τις χρειαζεται καποια που ειναι κοντα; Θα τις δωσω σε φαρμακειο διαφορετικα! Τις τελευταίες μου τις εκανα εν πλω εγω...

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Έλα να σας πορώσω λίγο μικρές αχάριστες

Πλεονεκτήματα από το πρωινό ξύπνημα

Οι πρωινοί τύποι, που βάζουν νωρίς το ξυπνητήρι ή που ξυπνάνε από μόνοι τους με την αυγή, είναι κατά μέσο όρο πιο αδύνατοι, πιο υγιείς και περισσότερο ικανοποιημένοι στη ζωή τους, σε σχέση με τους απογευματινούς τύπους, που δυσκολεύονται να ξυπνήσουν το πρωί, σύμφωνα με μια νέα βρετανική έρευνα του Πανεπιστημίου Ροεχάμπτον στο Λονδίνο, που παρουσίασε τα πορίσματά του.

Οι πρωινοί τύποι, που βάζουν νωρίς το ξυπνητήρι ή που ξυπνάνε από μόνοι τους με την αυγή, είναι κατά μέσο όρο πιο αδύνατοι, πιο υγιείς και περισσότερο ικανοποιημένοι στη ζωή τους, σε σχέση με τους απογευματινούς τύπους, που δυσκολεύονται να ξυπνήσουν το πρωί, σύμφωνα με μια νέα βρετανική έρευνα του Πανεπιστημίου Ροεχάμπτον στο Λονδίνο, που παρουσίασε τα πορίσματά του.

Οι ερευνητές διαπίστωσαν ότι όσοι δεν αγνοούν το ξυπνητήρι, κάνουν πιο γρήγορα τις πρωινές δουλειές ρουτίνας, καταφέρνουν να ετοιμάσουν ταχύτερα τα παιδιά τους για το σχολείο και, στη συνέχεια, τα πάνε καλύτερα στο εργασιακό περιβάλλον τους. Αντίθετα, όσοι ξεμένουν στο κρεβάτι, έχουν αυξημένη πιθανότητα να αισθανθούν κατάθλιψη και στρες, καθώς επίσης να αποκτήσουν παραπανίσια κιλά.

Οι ερευνητές μελέτησαν περίπου 1.100 άτομα αναφορικά με το επίπεδο της ευτυχίας τους, του άγχους τους, της σωματικής υγείας, του βάρους και των διατροφικών συνηθειών τους, σε σχέση με τις συνήθειες του ύπνου τους.

Η μελέτη διαπίστωσε ότι, κατά μέσο όρο, οι πρωινοί τύποι σηκώνονται από το κρεβάτι λίγο πριν από τις επτά (6:58 π.μ.), ενώ οι απογευματινοί τύποι σηκώνονται λίγο πριν από τις εννιά (8:54) για να αρχίσουν τη μέρα τους. Τα Σαββατοκύριακα, και οι δύο «τύποι» μένουν περίπου άλλη μια ώρα στο κρεβάτι, με τους πρωινούς να σηκώνονται κατά μέσο όρο στις 7:47 π.μ. και τους απογευματινούς στις 10:09 π.μ.

http://www.imerisia.gr/article.asp?catid=15427&subid=2&pubid=112097185:tongue:

Καλα δεν παίζει να μην μπαίνουν όρια στα παιδια... παίζει δηλαδή σε διαφορετικη παιδαγωγική μέθοδο αλλά μου φαίνεται πολύ θεωρητική και δεν μπορώ να την κατανοήσω για την ώρα γιαυτό κι εγώ επιλέγω τα όρια. Βέβαια διαφορετικά όρια βάζει κάθε οικογένεια και διαφορετικά σε κάθε παιδι. Σε ένα παιδάκι μπιμπελό μπαίνουν διαφορετικά όρια απο ένα παιδάκι πιο ενεργητικό, και διαφορετικά σε ένα παιδάκι πιο νευρικό.

Πάντως και η Τζένη για τα περιττά μη έλεγε που όντως με τα πολλά περιττά μη και όχι χάνεις στο τέλος την ουσία...

Κι εμένα ο μικρός κάνει μαρς στον μεγάλο, βέβαια ο μεγάλος έχει καταλάβει οτι ο νικολάκης έχει πρόβλημα διαχείρισεις νεύρων και τον πατάει εκεί. Π.χ μαλώνω για κάτι τον νικολάκη, ξέρει ο θοδωρής ότι και καλημέρα αμα του πει ο άλλος θα γίνει πύραυλος... και φυσικά αυτό κάνει εε και μετά αρχίζει και τρέχει με τον νικολάκη να τον κυνηγάει σε όλο το σπίτι να τον δαγκώσει.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Π.χ μαλώνω για κάτι τον νικολάκη, ξέρει ο θοδωρής ότι και καλημέρα αμα του πει ο άλλος θα γίνει πύραυλος... και φυσικά αυτό κάνει εε και μετά αρχίζει και τρέχει με τον νικολάκη να τον κυνηγάει σε όλο το σπίτι να τον δαγκώσει.

:lol::lol: ΄Λέγκω, εδώ το κάνει ο Κίμων με την Ευτυχία! Και μάλιστα όχι σε φάσεις που είναι ήδη νευριασμένη, αλλά κάθε φορά που παίζει ήσυχα κι ωραία, πάει και κάνει αυτό που ξέρει ότι θα την εκνευρίσει απίστευτα (συνήθως να την αγκαλιάσει ασφυκτικά ή να της ζουλάει την κοιλιά ή να τη ρωτάει συνέχεια τα ίδια και τα ίδια σπαστικά πράγματα) και μετά έχουμε να ακούμε τις τσιρίδες της και να τα παρατάω όλα για να την παίρνω αγκαλιά και να την παρηγορώ! Τα ίδια ακριβώς έκανε και στα αγόρια. Τότε έλεγα είναι μικρός (ήταν 20 μηνών όταν γεννήθηκε ο Άγγελος), μεγαλώνοντας θα ηρεμήσει, στον Έκτορα έλεγα είναι ακόμα μικρός (4 ετών τότε), ε, τώρα που είναι 12, δεν μπορώ να πω πως είναι μικρός πλέον και το έχω ρίξει στην εφηβεία (είναι στην εφηβεία ο καϋμένος!:rolleyes::lol::lol:)

HXuSp2.pngkmKkp2.pngU579p3.png

καλημερα!

Ελενη εδω αρχισαν να πλακωνονται τα δικα μου ,

παντως εγω πιστευω δεν υπαρχει μαγικη συνταγη ,ολα καλα σε ολα αυτα που γραφουν τα βιβλια και λενε οι ειδικοι για το πως να αντιμετωπιζουμε τις δυσκολες καταστασεις αλλα οταν σου λεει πχ" θα πεις ηρεμα στο παιδι το ταδε " και εσυ εκεινη την ωρα το λες αλλα επειδη βραζεις απτα νευρα σου τα ματια σου βγαζουν φωτιες ?

eNortjK1UrI0tzQxUbIGXDAS-wKt95.pngeNortjK1UrI0tzQxU7IGXDATAQKv37.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα... μας ήρθε το μπουγιουρντι απ'την εφορία, μη πω τι θα πάρουν...

Σχετικά με τα νεύρα, ένα σας λέω εχθές τέσσερις μανάδες στις κουνιες μου δώσανε συγχαρητήρια για την υπομονή μου μια και για ακόμα μία φορά ο νικολάκης έκλεισε γύρω στο 40λεπτο ουρλιάζοντας. Ώρες ώρες νοιώθω ότι στη διάρκεια της ημέρας περισσότερο κλαίει παρα κοιμάται ή παίζει.

Έχει μία φλέβα στο λαιμο που πετάει τρελά, γίνεται και μπλε... ευτυχώς που έχει σταματήσει τις πολλές λιποθυμίες:rolleyes: "Με συγχωρείτε αλλά το παιδι σας είναι μπλε" "Ναι ευχαριστώ το ξέρω"... κλασικός διάλογος όταν κλαίει και είμαστε σε εξωτερικό χωρο.

Πάντως μια και λέμε για νεύρα, νοιώθω ότι η ώρα που θα σφαχτω με την μήτηρ του ανδρος μου όλο και πλησιάζει. Ούτε όλα τα ομοιο και συμβατικά χάπια του κόσμου δεν μπορουν να με χαλαρώσουν. Σε μια άλλη ζωη θυμήστε μου να κάνω σχέση με ορφανό:tongue:

χαχαχαχα

Βασικά αυτο μονο να ειχα, θα ειχαν λυθει πιστευω αρκετα απο τα προβληματα μας!!! Εγω δεν εχω υπομονη ρε γμτ, εκνευριζομαι ευκολα...

Καλημέρα κοριτσάκια μου!

Κι εμάς ήρθε το μπουγιουρντί!

Αθηνά τα λες πολύ ωραία! Και πολύ καλή συμπεριφορά.

Απλά να πω ότι τα όρια έχουν μεγάλη σημασία! Ο Χαβιέ είναι πολύ πιο 'αυστηρός" από εμένα, βασικά θέτει πιο καλά τα όρια και τα εξηγεί!

Τα παιδιά όταν είναι μαζί του είναι πολύ πιο ήσυχα απότι με εμένα, το έχω ξαναπεί νομίζω!

Πάντως εμάς πλακώνονται κιόλας, ιδίως η φίφη τον τσιγκλάει συνέχεια! Είναι μεγάλη μαϊμού αυτή! Και βάζει την τσιρίδα μετά και δεν αντέχεις να την ακούς!

Κι εγω συμφωνω οπως και το ειπα(γενικα δεν εκφραζομαι καλα γραπτως)

με τα ορια. ΠΡΕΠΕΙ οπωσδηποτε να μπαινουν και να ειναι σαφεστατα. Απλα με ευγενικό τροπο(δηλ να λες αυτο που εχεις να πεις ηρεμα, να μην κανεις πισω αλλα να μην χανεις την ψυχραιμια)

Και πιστευω οτι δεν πρεπει να υποχωρεις(εγω πολλες φορες της ελεγα αν το κανεις αυτο χανεις το ταδε πχ, και μετα πο λιγο τσουπ μια χαρα το κερδιζε το ταδε.)

Πρεπει οσο γινεται να το κρατας αυτο που λες, βεβαια σε λογικες απαιτήσεις...

Σοφουκα, αυτο που κανει ο Κίμων το κάνει και η ΕΙρηνη, οταν δει ησυχο παιδάκι παει και το τζολευει, κατα καποιο τροπο θελει να βρει το κουμπί του, να το νευριασει...και μετα παρατηρει...αν ειναι δυνατον...ειναι πολυ αστειο να το βλεπεις μεν, ενοχλητικό για τα αλλα παιδακι δε! Σαν να σκαναρει , μονο τετραδιο που δεν βγαζει να κρατησει σημειωσεις.

Με προβληματιζει εμενα κι αυτο λιγο....αλλα ΟΚ μπορει να το κανει επαγγελμα αργοτερα να γινει ψυχολόγα ποτε δεν ξερεις χαχαχχαχα

Αληθεια με τα μπουγιουρντια τι θα κανετε? Ρε γμτ πραγμαστικά δυσκολευομαι να τα πληρωσω, ιδεολογικα,.,,, ειδικα τον φορο ακινητης περιουσιας, ενα γαμωσπιτο εχουμε το πληρωσαμε αρχικα τον φορο στο δανειο, μετα εφοριες, ημιυπαιθριους, καθε μην φορο ακινητης περιουσιας, εεεεεεε δηλ να φορολογειται συνεχεια κατι ηδη φορολογημενο , το πληρωνεις το σπιτι 3πλο στο τελος, και στην τελική το πληρωνεις καπου που δεν το χρωστας!!!

eNeap2.pngTSzHp3.png

Καλησπερααα!!

Β΄λεπω σε ολους μας ηρθε το μπουγιουρντι ε? Να δουμε με τι λεφτα θα τα πληρωσουμε. Εμενα ο Τ ειναι 3 μηνες απληρωτος. Πηρε προχτες το μισο Μαιο ( τον αλλο μισο τον ειχε παρει τον Ιουλιο). Τριχες δηλαδη αφου με το καλημερα 1η του μηνα θελω 1000 για παγια χωρις σουπερ μαρκετ. Παλι καλα ακινητο δεν εχουμε να ππληρωσουμε κ απο εκει.

Λεγκω τρελο αλανι ο Νικολακης ε? Πολυ ζορικος βγηκε!!! Ας ελπισουμε οτι την αδερφουλα θα την προσεχουνε!

Καθε παιδακι ειναι διαφορετικο τι να πω, εμενα τα παιδακια ρομποτακια-καταπιεσμενα με τα μη κ μη ποτε δεν μου αρεσανε ειναι η αληθεια. Ουτε περιμενω απο τα δικα μου να γινουν τα παιδια υποδειγμα ησυχα κλπ κλπ. Απο οταν γεννηθηκε ο Μητσακος ψαχναμε αφορμες να δικαιολογισουμε την γκρινια κ την μιρλα του. Στην αρχη το ονομασαμε κολικοι,μετα δοντια, μετα τεριμπλ του, μετα εγκυμοσυνη δικη μου, μετα ζηλια μωρου .... ποσο ακομα θα πρπ να ψανουμε για αφορμες ισα ισα για να ξεγελιομαστε εμεις? Ειναι το παιδι ζωηρο κ πολυ ενεργητικο κ τα κανει αυτα πιστευω.Η εχει κατι που εγω δεν μπορω σαν μανα να το καταλαβω αρα εχω χασει το παιχνιδι μαζι του( ας ελπισουμε πως οχι). Περναει κ αυτος την φαση του ωρες ωρες απλα κ εγω κ ο Τ δεν ειμαστε ολες φορες στην ιδια καλη ψυχολογικη κατασταση να το αντιμετωπισουμε οπως πρπ.Πρπ να εχεις γαιδουρινη υπομονη κ να μην εχεις να ασχοληθεις με τιποτα αλλο ουτε δουλεια ουτε σπιτι ουτε φαγητο τπτ να εισαι ολη μερα εκει κ η μονη σου ασχολια να ειναι το παιδι. Κ αν εισαι ολη μερα στην τσιτα οπως λεει κ η Βασω κ αυπνος κ κουρασμενος ποσο υπομονη να κανεις κ να μην φωναξεις αμα σου τα εχει κανει τσουρεκια γιατι τον κοιταει η θαλασσα ! Προσπαθουμε πολυ πιστευω επισης ( εγω δηλαδη εχω πιασει τον ευατο μου να το κανει) να μην κανουμε λαθη που καναν σε εμας οι γονεις μας κ πολλες φορες παραπροσπαθουμε σε σημειο να γινομαστε ενοχλητικοι κ να το νευριαζουμε κ εμεις το παιδι.

Εμενα ο Μητσακος τωρα τα μεσημερια που ειμαστε οι 3 μας εγω αυτος κ το μωρο ειναι πολυ πιο καλος απο οτι οταν ειναι κ ο Τ μαζι. ΕΙναι που κ του Τ του εχει εξαντληθει η υπομονη με τα προβληματα με την δουλεια αρα κ προβληματα διαβιωσης κ νευριαζει πιο ευκολα τι να πω . Παντος οταν του υψωνω τον τονο της φωνης κ γυρναει με ενα παραπονο κ μου λεει μανουλα γιατι με μαλωνεις οτι κ να εχει κανει το ξεχναω λιωμα με κανει το ατιμο.

Εφυγα αυριο η συνεχεια

σου ειπα Τζενη σαν να ακουω εμενα...

Ακριβως οπως τα λες, και ο παιδιατρος μου ειπε αφου τα βαλαμε κατω, οτι τελικά ειανι καποια παιδακια που απο το πιο αγγελικο περιβαλλον να ερδονται, απο την πιο "γωστη και υπομονετικη" ανατροφη να εχουν παλι τα ιδια κανουν.

Ειναι στον χαρακτηρα τους τι ανα κανουμε! Ακομα και οταν χανεις τη ψυχραιμια, ανθρωπος εισαι τι να γινει δηλαδη, ετσι αμθαινουν κι αυτα ουτως η αλλως....

Απλα χρειαζεται οσο γινεται προσπαθεια... κι εμενα με τον Βαγγο τσιτωνει περισσοτερο με μενα κμαι το μωρο ειναι πολυ συνεργασιμο παιδακι και ο Βαγγος ειανι τσιτωμενος συνεχεια και χωρις λογο(απο τα παιδια λογο εννοω) ειναι πιεσμενος σπο τη δουλεια το καταλαβαινω αλλα κι αυτος πρεπει να προσπαθησει παραπανω κατα τη γνωμη μου...

Επισης εμεις με Βαγγ τσακωνομαστε συχνα, και πολλες φορες μπροστα τους, αυτο πρεπει οπωσδηποτε να σταματησει....αλλιως...θα του σπασω το κεφαλι μπουαχαχαχαχαχαχαχαχα

Εμας δεν ηρθε ακομα το μπουγιουρντι.... σε καποιον γνωστο μας ηρθε 900 ευρω οτ αλληλεγγυης, δεν ξερω πως παει αναλογα το εκκαθαριστικο φανταζομαι.,... πολλα χρηματα

eNeap2.pngTSzHp3.png

Να σας πω, θα γραψω λεω στο ΟΑΚΑ την ΕΙρηνη κολυμβηση που της αρεσει, 50 αρι περικαλω εφτασε!

Ερωτηση, 3 φορες την εβδομαδα τα κουραζει πολυ τα παιδακια? Για πειτε εμπειριες απο πισινα, ειανι καλη δραστηριοτητα τους αρεσει? Και αν εχει παει καποια ΟΑΚΑ που ειναι καλυτερα στη μεγαλη (καταδυτικη -γινεται χαμος εκει λενε αλλα ειναι πιο ζεστη-)η τη πιο μικρή πισίνα?

Εφαγα τετοια κινηση γυρνωντας που δεν ξερω αν αντεξω κι αλλο δορμολογιο τετοιο...

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα! Ας μη λέμε για μπουγιουρντιά! Σε λίγο θα τους πληρώνουμε για να δουλέψουμε....

Αθηνιώ εγώ θα τον πάω στο γήπεδο του Χαλανδρίου. 30 γιούρια! Από 4 τα παίρνουν αλλά σιγά τη διαφορά. Τώρα για 3 φορές δεν θα προλαβαίνω εγώ οπότε στοχεύουμε στις 2 και βλέπουμε.

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Ποια ωρα ντουντουκα μου??????????

Καλημέρα σας!

Σοφακι, πολύχρονη, να σε χαιρόμαστε! Με το καλο το νέο μας μέλος!

Παλλαντινιο (που εισαι καλε?) να χαιρεσαι και συ το Σοφάκι σου!

Ελίζα, πολυχρονη η μελαχρινη κουκλάρα σου!

Φιλια πολλα!

ΙΙΙΙΙΙΙΙιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι! Τωρα το ειδα!

Μπραβο βρε Ντουντουκα, συγχαρητήρια! Με το καλο κοριτσαρα!!!! Χαρηκα παρα πολύ :-):-):-):-):-):-)!

Τελεια νέα!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...