Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κοριτσια καλημέρα!

Σε μια ωρα φτάνω στο λιμανι του πειραιά και εχω μια cetrotide μαζι μου κλειστη και 2 σκονες arvecap.. τις χρειαζεται καποια που ειναι κοντα; Θα τις δωσω σε φαρμακειο διαφορετικα! Τις τελευταίες μου τις εκανα εν πλω εγω...

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

γεια σου ρε αθηνουλα παιδοψυχολογε μου !ωραια τα λες αλλα τα ομοιο οντως γιατι ρε φιλεναδα ?

Γιουπι σου εστειλα πμ νεες πληροφοριες

τζενακο εγω δεν ειμαι καθολου ψυχραιμη για να σου απαντησω σωστα τι πρεπει να κανεις ,τα περασα και γω και τα περναω ακομα με την μιρλα της στεφανιας ,ζηλευει πολυ και εκεινη ακομα ,το μονο που με σωζει για λιγο ομως , ειναι να βρισκει νεα ενδιαφεροντα ,νεα παιχνιδια ,πολυ βολτα εξω αλλα και παλι ξαναγυρνα στα ιδια ,ΥΠΟΜΟΝΗ δεν ξερω τι αλλη συμβουλη να δωσω αν ηξερα θα την εφαρμοζα και γω

eNortjK1UrI0tzQxUbIGXDAS-wKt95.pngeNortjK1UrI0tzQxU7IGXDATAQKv37.png

galat πολυ σωστά τα λες!Μου φαίνεται θα τα εκτυπώσω κ θα τα βάλω στο ψυγειο με μαγνητακια για να τα διαβάζω κάθε πρωϊ:P!!

Με τη Λ ειχαμε τα ιδια κ χειρότερα κ ναι της έδωσα κ ομοιο... γιατί όχι...

Της έδωσα πριν να πάμε στο χωριό γιατί ήταν πολύ σουρεάλ η κατάσταση... Σκεφτόμουνα να πάμε κ σε ειδικό...Κ έχει στρώσει πολύ έκτοτε. Δεν ξέρω αν βοήθησε η αλλαγή παραστασεων στο χωριό, αν βοήθησε το ότι ήρθαμε πιο κοντα αφού είμασταν οι δυο μας χωρίς τον πατέρα της ή αν ήταν τα όμοιο αλλά προς το παρόν στρώσαμε....

Αυτα είπε ο νεος κ τράβηξε προς το δάσος:tongue:

Βασω ευχαριστώ ξανα!Εχω βγαλει ήδη γάλα για τις ώρες που θα λείψω αυριο κ σκεφτομαι το πρώτο γαλα να το βγαλω κ να το δάσω στη Λ.. λογικα δεν θα την πειράξει αφού είναι περισσότερα κιλά...

Ή μήπως να τη θηλάσω κανονικότατα τη λιλιπουτ μηπως κ κοιμηθώ σαν ανθρωπος?? Ω!ναι πως δεν το σκεφτηκα!Διπλη δόση ένεσης παρακαλώ!!!

Δεν προλαβαίνω, γεια σας!

ΝΥΣΤΑΖΩ

Η γιατρός είπε πως η αναισθησ΄΄ια δεν ειναι συμβατη κ πως πρεπει να περάσουν 12 ωρες. Εχω αρχίσει ηδη να βγαζω γάλα..

Ξέρετε κάτι για αυτό το θεμα γιατι με εγχωνει??Το γαλα μετα το σφραγισμα θα πρεπει να το πετάω μου είπε..

Κλάει η μικρα......

Γιατί καλέ η μεπιβακαίνη στο πηγάδι κατούρησε;;; κια αυτό τοπικό αναισθητικό είναι όπως όλα... εγώ πάντως και ΄φρονιμίτη έβγαλα και θήλασα πριν και μετά...

Ντάνσεμ πολλά ταπ ταπ, προχτές έδωσα αναισθησία σε ένα κοριτσάκι 15 χρ που του βάλανε μόνιμο φακό , και σε σκέφτηκα..

Φιλώ σας έφυγα!

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

Δεν προλαβαίνω, γεια σας!

Γιατί καλέ η μεπιβακαίνη στο πηγάδι κατούρησε;;; κια αυτό τοπικό αναισθητικό είναι όπως όλα... εγώ πάντως και ΄φρονιμίτη έβγαλα και θήλασα πριν και μετά...

Ντάνσεμ πολλά ταπ ταπ, προχτές έδωσα αναισθησία σε ένα κοριτσάκι 15 χρ που του βάλανε μόνιμο φακό , και σε σκέφτηκα..

Φιλώ σας έφυγα!

Ελα ρε φελίνιιιιι!!Δεν υπήρχε σχετικ'ότερο άτομο από εσένα!!Ευχαριστω κούκλα!!

Καλά ο γιατρό μας απαραδεκτος στη συμπεριφορά του στη γέννα μου ε...???

Εγώ είχα τελεία διαστολή κ αυτός μου την έλεγε για το οτι δεν έκανα αναισθησία.. κ στο τελος εφυγε κ ουτε ένα να σου ζήσει.. Τα σκεφτομαι κ συγχίζομαι...

εντιτ.. Α δεν σας είπα. χτες ο Ν πήγε τη Λ σε μια εκδήλωση στην Καλλιθεα ''μπόμπιρες εν δρασει'' νομίζω λεγόταν που είχε διοργανωθεί από κατοικους της περιοχης σαν διαμαρτυρια για τον ελάχιστο αριθμο παιδιων που πήραν στους παιδικούς. Ηταν πολύ ωραία, με πολύ καλή οργάνωση. Πολλες δραστηριοτητες για τα παιδια, προβολη ταινιας, μοιρασμα χυμων, ποπ κορν κτλ. αν ξαναπεσει στην αντιληψη μου θα σας ενημερώσω... Κ εσεις αν εχετε κατι τετοιο υπόψη πειτε μας. Η μικρή μου λέει να πάμε σε θεατράκι αφού προχτες πήγαμε στο εργο που ανεβαζε ο Δημος Ζωγραφου αλλά φοβηθηκε τα ηχητικά εφέ κ μας ζητησε να φύγουμε κ να την πάμε σε παιδικό που δεν θα έχει '' μπουμπουνητα''. Εχετε κάτι καλο να προτεινετε?? Στο σκοπευτηριο γίνονται ακομα εκδηλώσεις??

Διαφημίσεις

Εχετε κάτι καλο να προτεινετε?? Στο σκοπευτηριο γίνονται ακομα εκδηλώσεις??

Nαιιι! Σήμερα στις 7 νομίζω έχει τον Βασιλιά των Λιονταριών! Μισό, κάτσε να το τσεκάρω!

HXuSp2.pngkmKkp2.pngU579p3.png

Γιατί;;; Ο εκνευρισμός, η ζήλια, ο φόβος δεν είναι αρρώστιες, είναι φυσιολογικές αντιδράσεις... όλοι οι άνθρωποι νοιώθουν λιγότερο ή περισσότερο. Στα παιδια γιατί τα θεωρούμε αρρώστια ακόμα κι αν μας φέρνουν σε απόγνωση;

Το έχεις χειριστεί πολύ καλά και έχεις απ'οτι λες πολύ καλά αποτελέσματα γιατί να του δώσεις ομοιοπαθητικό;

Ναι ρε Λεγκάκι εννοείται, και οσο καταπιέζονται τόσο χειρότερα, Τα ομοιο δεν ειναι για αυτο καθαυτο, δεν ειανι τυπου λεξοντανιλ ας πύμε! Bασικά δεν ειναι φάρμακα.Αφορουν τη συνολική ψυχοσωματική υγεία, και βασικά δεν διορθωνουν τη συμπεριφορα, εννοειται οτι θα νιωθει οπως πριν, απο οσο εχω καταλαβει απλα παίρνουν λιγο την ενταση. Τωρα βεβαια δεν ξερω αν θα της δωσει θα του πω τα νεα δεδομενα και του ποσο εχει ηρεμησει...Γιουπακι κι εγω ημουν ενα βημα πριν τον ειδικο, συζητησα πααααρα πολυ με τον παιδιατρο(βασικα εκλαψα κιολας στο ιατρειο του σε τετοια φαση ειμασταν) και ειπε να δουμε πρωτα πως θα τα παει φετος και μετα.

Το απογνωση ειναι understatent ειχα φτασει σε σημειο να φοβαμαι για την υγεια της, της πεταγονταν φλεβες, εκανε"παγωματα" ανεβαζε τρελους παλμους, ειχε ανησυχο υπνο, εφτανε σε σημειο να λεει δεν αντεχω αλλο η ιδια, κι αλλα πολλα που τωρα δεν τα θυμαμαι σε τοσο εντονο βαθμο.

Εμενα σε πρακτικο επιπεδο, Τζενακι να το εχεις υποψη σου κι αυτο, με βοηθησε και οτι εκοψα τη ζαχαρη σχεδον εντελως, τα επεξεργασμενα γενικα δεν τα ετρωγε ουτως η αλλως και ουτε πολλα γλυκα, αλλα καμια λιχουδιτσα που και που την ετρωγε και ειχε αρχισει να ξεφευγει, εκανε σαν τζανκι σητουσε συνεχεια...τωρα τρωει μονο στη γιαγια και αν το θελησει παρα πολυ της δινω κατι(οχι και στερημενο δηλ αλλα μετρο)

και που εκοψε την τηλεοραση.Επισης δεν εβλεπε πολυ κανα ντιβιντι 20 λεπτα , αλλες μερες παραπανω ομως, γενικα δεν ζηταει τηλεοραση δεν την ενδιαφερει αν τυχον την πετυχει ανοιχτη ισως παρακολουθησει και ντεπομαι που το λεω καποιες στιγμες μου ειχε λυσει τα χερια στους θηλασμους του μικρου κλπ.

Εκανα και εξετασεις για σιδηρο, αλλα ητνα ΟΚ.

Επισης το να μιλάς βοηθαει, καμια φορα μεσα στα νευρα και τα ουρλιαχτα και τα κλαματα, της ελεγα, θα ηθελα να με ακουσεις...εισαι ετοιμη να με ακουσεις? και ηρεμουσε για ανα κουσει τι εχω να πω(και να πει τα δικα της παλαι αλλα ηρεμουσε στιγμιαια) με ζεν τροπο....εισαι ετοιμη? εισαι ετοιμη Ειρηνη? Βλεπω οτι ακόμα κλαις οταν ηρεμησεις θα συζητησουμε κλπκλπκλπ

Πιανει που και που κι αυτο...

Και το αλλο που εχω κανει,α σχετο καπως με τα ταντρουμς, ειανι οτι επειδη συνεχεια με διακοπτει.τσαντιζεται οτνα μιλαω με τον μπαμπα της ή με αλλον ή στο τηλ , το οποιο ειναι εκνευριστκο απο ενα σημειο και μετα, τελευταια την σταματαω οταν παει να αρχισει να λεει τα δικα της και της λεω η μαμα μιλάει με τον μπαμπα, θα πρεπει να περιμενεις να τελειωσω για να μου πεις,

Στην αρχη με κοιταζε σνα ουφο, γιατι ητνα η απολυτη αυτοκρατορισσα εκανε οτι γουσταρε οποτε το γουσταρε, αλλα τωραααα μαμμυ? Μπορω να σου πω κατι? Μαμμυ να σε ρωτησω κατι, μεσα στο μελι....

Τζενη, απο καποια μαθηματα στο πανεπιστημιο θυμαμαι που ελεγαν για μια τεχνική οταν καλιει να τον παιρνει κατω σφιχτα αγκλαια με τα ποδια του μαζεμενα στο στηθος μεχρι να ηρεμησει, στην Ειρηνη δεν ταιριαζει καθολου αυτη η μεθοδος, ειναι πιο ανεξαρτητη δοκιμασε στο Μητσο...

Στα πολυυυυυ μεγάλα ταντρουμ, που οπως λες μονο απλα εκλαιγε, της ελεγα εγω ειμαι εδω για σένα, ηρεμησε (πχ αναλογως των απιτησεων της πριγκηπεσας της ελεγα οταν ηρεμησεις θα κανουμε το ταδε)

και ηρεμουσε...ο χρονος μου φαινοταν αιωνας παντως και ταραζομουν παρα πολυ...

Αυτο που μου μενει να κανω, και που χρονια βασικα επρεπε να κανω ειναι να δωσω σημασια σε ΜΕΝΑ. να κανω κατι για τον εαυτο μου, να σταματησω την απολυτη και ισως και μη φυσιολογικη προσηλωση στην Ειρηνη(ολη μερα καθε μερα για αυτα μιλαω-αναλυω-αγχωνομαι)

αυτο πιστευω ειναι το μεγαλυτερο δωρο που μπορουμε να τους κανουμε. γιατι ετσι θα μαθει να δινει κι αυτη σημασια στον εαυτο της, αυτοεκτιμηση και αυτοπεποιθηση(μμιλαω βεβαια παντα σε συνδυασμο με τον χαρακτηρα της που ειναι πολυ δυναμικος και ηγετικός θα ελεγα και ολο αυτο ειναι κριμα να παει χαμενο)

Εχω κλειστει εδω μεσα τοσο καιρό και ισως τα υπεραναλυω αλλά ποτε νομιζω στη ζωη μου δεν τα εβλεπα καθαροτερα... νοιαζομαι υπερβολικά για τους αλλους, για ΟΛΟΥΣ εκτός απο μενα στην τελική.

πχ, αν κλαιει ο μπεμπης και ουρλιάζει και μιλλάνε 2 ατομα διπλα μου αμεσως θελω να τον απομακρυνω σκεφοτμαι οτι ενοχλω κλπ

Δεν ειναι πολυ πετυχημενο το παραδειγμα, αλλα καταλαβτε πως το εννοω, ειμαι ομως κι εγω εγω, υπαρχω, τι να κανουμε ας ενοχληθουν Αυτο προσπαθω να δουλεψω και ειναι δυσκολο.

Αυτο και το ναδιατηρεις τη ψυχραιμια, δυστυχως ειμαι ενα νευρικο ατομο , κληρονομησα διαφορα απο την κατα τα αλλα ηρεμοτατη παιδικη ηλικια(δεν εχει να κανει ομως) και για καλο ολων καπου πρεπει να σταματησει.

Ουφ σορρυ για το σεντονι αλλα μου βγηκε ετσι σημερα...(κοιμηθηκα και μεσημερι μετα απο πολυυυυυυυυυ καιρο και ειμαι ξεκουραστη)

σορρυ για το κουραστικο ποστ.

eNeap2.pngTSzHp3.png

. Αυτο που με ανησυχει ειναι πως δεν τον εχουμε περιορισμενο εχει την ελευθερια του , κανει μες στο σπιτι οτι θελει στην κυριολεξια χωρις οχι κ μη , δεν τον πρηζω συνεχεια αλλα κ παλι τπτ.

μερος βου

Αυτο δεν ειμαι σιγουρη οτι ειανι σωστό, εγώ ειδα τα όρια τα χρειαζόταν, ενιωσε πιο ασφαλής και πιο συγκροτημενη... Καταλαβαινω πως το εννοεις, οτι δεν τον πρηζεις με μιρκοπραγματα-κι εγώ της ιδιας αποψης ειμαι στα μιρκοπραγματα υποχωρησεις- ομως πρεπει να του κανεις σαφες κατα τη γνωμη μου ποιος θετει τους κανονες του παιχνιδιου στο σπιτι.

Και αυτό ειανι αγάπη για μένα, φυσικά ορια εννοειται οχι με εξουσιαστικό-χιτλερικο που λεει και ο Βαγγος τροπο, ξερεις με μπλα μπαλ και συνεπεια.

Στην αρχη αντιδρουν, σε γραφουν, αναστατωνονται, αλλα μετά τα βοηθαει πολυ. Το "ειπα οχι" εγω νομιζα οτι δεν ηταν το καλυτερο να λεει καποιος αλλα εχω καταλαβει οτι ειναι απαραιτητο.

Γενικά λεω πολλα τωρα και ξερω οτι αυριο ισως τιποτα να μην πιανει, αλλα εχω ενθουσιαστεί τωρα καταλαβαινετε, εχουμε ηρεμησει ολοι και ζω αλλη καθημερινότητα.

Ενα αλλο που λεγανε οι δασκαλες εκει, ειναι οτι οταν τους μιλαμε για τα συναισθηματα τους καλο ειναι να αρχιζουμε την προταση με το ΝΟΜΙΖΩ ειανι σημαντικο. "Νομιζω οτι εχω καταλαβει πως νιωθεις, Νομιζω οτι ισως εισαι θυμωμενος με κατι θα ηθελες να μου πεις?"

Και για τις λιγο πιο προχω(εγω δεν το κανω...ακομα)

μπορεις ενα εξοργισμενο παιδακι να του πεις, αν νιωθεις θυμωμενος και δεν μπορεις να συνεχισεις το παιχνιδι μαζι μου, ελα να παρουμε μια μπαλα και μπορεις αν θες να την χτυπησεις μεχρι να σου φυγει ο θυμός. Μη με ρωτατε εμενα μου φαινεται λιγο κουλο και ισως επιθετικό, αλλα ειναι ψυχοκινητικη τεχνικη μελετημενη και πιανει απο οτι εχω δει, τα βοηθαει να το διοχετευσουν οταν δεν μπορουν να το διαχειριστουν.

Η Ειρηνη μια μερα κοπανουσε ενα βιβλιο απο την τσαντιλα της....χαλια ο συμβολισμός ετσι? Χτυπουσε .,..τη γνώση χαχαχαχαχαχαχαχαχα

Αυτα....και για να επανελθω στην καθημερινοτητα που λεγαμε, το σπιτι εχει μποχισει τα εκανε ο μικρος μιλαμε ελεοοοςςςςςςςςς τι μποχα...

Α ατακα Ρηνιως...χαχαχαχα "Μαμα...ειμαι καθαρη(μετα το μπανιο) και...χαρούμνη με ο,τι εχω! " χαχαχαχαχαχα φιλοσοφειτε στο μπανιο σας? :tongue:

eNeap2.pngTSzHp3.png

μπορεις ενα εξοργισμενο παιδακι να του πεις, αν νιωθεις θυμωμενος και δεν μπορεις να συνεχισεις το παιχνιδι μαζι μου, ελα να παρουμε μια μπαλα και μπορεις αν θες να την χτυπησεις μεχρι να σου φυγει ο θυμός. Μη με ρωτατε εμενα μου φαινεται λιγο κουλο και ισως επιθετικό, αλλα ειναι ψυχοκινητικη τεχνικη μελετημενη και πιανει απο οτι εχω δει, τα βοηθαει να το διοχετευσουν οταν δεν μπορουν να το διαχειριστουν.

αυτο το ακουσα και απο μια παιδοψυχιατρο (αντι για μπαλα ειχε πει ενα ψευτικο σακο του μποξ απο τα τζαμπο)

οπως και την τιμωρια πχ πηγαινε στο δωματιο μεχρι να ηρεμησεις

την τιμωρια το κανω και εγω οταν ενοχλει τον σταματη ,βασικα την απειλω ,την παω στο δωματιο και μετα υποσχεται οτι δεν θα το ξανακανει και τη βγαζω αμεσως ,για λιγη ωρα ηρεμει και δεν τον πειραζει

eNortjK1UrI0tzQxUbIGXDAS-wKt95.pngeNortjK1UrI0tzQxU7IGXDATAQKv37.png

Διαφημίσεις

Δεν είναι δύσκολο Αθηνά..εγώ το έχω κάνει λίγες φορές με τη Μαρίνα, αλλά της λέω να χτυπήσει το μαξιλάρι, να βγάλει το θυμό από μέσα της..

Βέβαια με κοιτάει σαν χάνος και δεν το κάνει, αλλά έτσι πρέπει να γίνεται πιστεύω...γιατί να κρατούν μέσα τους τον θυμό τους?

ZIPWp2.pngCCPvp3.png

Καλημέρα... μας ήρθε το μπουγιουρντι απ'την εφορία, μη πω τι θα πάρουν...

Σχετικά με τα νεύρα, ένα σας λέω εχθές τέσσερις μανάδες στις κουνιες μου δώσανε συγχαρητήρια για την υπομονή μου μια και για ακόμα μία φορά ο νικολάκης έκλεισε γύρω στο 40λεπτο ουρλιάζοντας. Ώρες ώρες νοιώθω ότι στη διάρκεια της ημέρας περισσότερο κλαίει παρα κοιμάται ή παίζει.

Έχει μία φλέβα στο λαιμο που πετάει τρελά, γίνεται και μπλε... ευτυχώς που έχει σταματήσει τις πολλές λιποθυμίες:rolleyes: "Με συγχωρείτε αλλά το παιδι σας είναι μπλε" "Ναι ευχαριστώ το ξέρω"... κλασικός διάλογος όταν κλαίει και είμαστε σε εξωτερικό χωρο.

Πάντως μια και λέμε για νεύρα, νοιώθω ότι η ώρα που θα σφαχτω με την μήτηρ του ανδρος μου όλο και πλησιάζει. Ούτε όλα τα ομοιο και συμβατικά χάπια του κόσμου δεν μπορουν να με χαλαρώσουν. Σε μια άλλη ζωη θυμήστε μου να κάνω σχέση με ορφανό:tongue:

Καλημέρα κοριτσάκια μου!

Κι εμάς ήρθε το μπουγιουρντί!

Αθηνά τα λες πολύ ωραία! Και πολύ καλή συμπεριφορά.

Απλά να πω ότι τα όρια έχουν μεγάλη σημασία! Ο Χαβιέ είναι πολύ πιο 'αυστηρός" από εμένα, βασικά θέτει πιο καλά τα όρια και τα εξηγεί!

Τα παιδιά όταν είναι μαζί του είναι πολύ πιο ήσυχα απότι με εμένα, το έχω ξαναπεί νομίζω!

Πάντως εμάς πλακώνονται κιόλας, ιδίως η φίφη τον τσιγκλάει συνέχεια! Είναι μεγάλη μαϊμού αυτή! Και βάζει την τσιρίδα μετά και δεν αντέχεις να την ακούς!

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...