Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Εμένα μου έχουν σπάσει τα νεύρα γιατί έχει καθυστερήσει πολύ η περίοδος , στις 21 μέρες στον προηγούμενο κύκλο ξεκίνησα το αίμα και λίγες μέρες μετά είχα την αρνητική χοριακή. Κράτησε 7 ολόκληρες μέρες αλλά καθάρισα και την περασμένη Παρασκευή έκανα και υστεροσκόπηση. Τώρα είναι λόγος η ταλαιπωρία με την αποτυχημένη εξωσωματική και την επέμβαση να έχει καθυστερήσει τόσο; Σήμερα έχω φτάσει 32 ημέρες κύκλο και τα νεύρα έχουν βαρέσει κόκκινο! Γενικά ο κύκλος μου είναι ότι να ναι αλλά αναρωτιέμαι ( ίσως λόγω και της ανησυχίας που έχω κατά βάθος με την χαμηλή αμη 1,29) πόσες μέρες σας έχει βγάλει μάξιμουμ από το σύνηθες η διαδικασία της εξωσωματικής; Πριν ξεκινήσω είχα ρυθμιστεί κάπως κοντά στις 28 ημέρες (25-30) , τώρα έτσι θα πάει;

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Γεια σας και πάλι..

Σήμερα η μπουμπού μου με διέλυσε....από τις 8μιση το πρωί ως τις 8μιση το βράδυ (που ξεράθηκε στον ύπνο)....ήθελε να θηλάζει!!!! Μα τι στο καλό;; Και να σκεφτείτε ότι στις 6 της έδωσα και 120 γραμμάρια δικό μου που το είχα στο ψυγείο, μπας και με αφησει λίγο..αλλά τίποτα αυτή!!!!!!!!!!!! Κορίτσια έχω απελπιστεί σήμερα...πονάει όλο μου το σώμα...σε ό,τι στάση και αν θηλάσαμε αυτό το "all day long" μου έσπασε λίγο τα νεύρα τα οποία τώρα είναι κρόσια.

Συν τοις άλλοις, είχα ένα κείμενο να παραδώσω για μια δημοσίευση και φυσικά ΔΕΝ πρόλαβα!!!!!!!!!! ΓΚΡΡΡΡΡΡΡΡ....ίσως για αυτό να είναι τόσο κρόσια τα νεύρα μου

ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ???? Μήπως δε χορταίνει; Με έχουν ζώσει τα φίδια.

Α, άσχετο, αλλά ο υπέρηχος ισχίων είναι συνηθισμένη εξέταση για τα βρέφη;;;

age.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Τάτι έχεις ακόμα εεε? Δεν βλέπει τίποτα, καμία κίνηση? Σου είπε να περπατάς? Κατέβηκε?

Μου είπε ότι την άλλη εβδομάδα θα με δει και αποκάτω...

Με ρώτησε αν θέλω "προγραμματισμό" και του είπα όχι βέβαια, περιμένουμε και αν δεν μετά βλέπουμε...

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

Γεια σας και πάλι..

Σήμερα η μπουμπού μου με διέλυσε....από τις 8μιση το πρωί ως τις 8μιση το βράδυ (που ξεράθηκε στον ύπνο)....ήθελε να θηλάζει!!!! Μα τι στο καλό;; Και να σκεφτείτε ότι στις 6 της έδωσα και 120 γραμμάρια δικό μου που το είχα στο ψυγείο, μπας και με αφησει λίγο..αλλά τίποτα αυτή!!!!!!!!!!!! Κορίτσια έχω απελπιστεί σήμερα...πονάει όλο μου το σώμα...σε ό,τι στάση και αν θηλάσαμε αυτό το "all day long" μου έσπασε λίγο τα νεύρα τα οποία τώρα είναι κρόσια.

Συν τοις άλλοις, είχα ένα κείμενο να παραδώσω για μια δημοσίευση και φυσικά ΔΕΝ πρόλαβα!!!!!!!!!! ΓΚΡΡΡΡΡΡΡΡ....ίσως για αυτό να είναι τόσο κρόσια τα νεύρα μου

Αυλα, άλμα μου μυρίζει...

Και για του λόγου το αληθές δες κι εδώ

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=28430&page=2

Και νομίζω ότι είστε στην 9η βδομάδα???

Πάντως να ξέρεις ότι το άγχος μας όταν έχουμε να κάνουμε κάτι, το περνάμε στο μωρό και αγχώνεται και αυτό και δεν μπορεί να ηρεμήσει...

Επίσης αύριο θα είναι καλύτερη μέρα! Μία έτσι, μία αλλιώς πάνε... Και όταν βλέπεις τα σκούρα καροτσάκι, σλινγκ, αυτοκίνητο και βουρ!!!!!!! Να μην το σκέφτεσαι. Εκείνη θα κοιμηθεί κι εσύ θα ηρεμήσεις!:-P

Αλήθεια πού είναι οι βραδυνές???

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Διαφημίσεις

Γεια σας και πάλι..

υπομονη. κουραγιο και ψυχραιμια.....

υπερηχο ισχιων μας ειχε πει να κανουμε και εμεις η παιδιατρος γιατι ακουγε ενα "κλακ" ομως ηταν αυγουστος και ολοι ελειπαν οποτε δεν τον καναμε και την επομενη φορα που μας ειδε μας ειπε να μην το κανουμε καθολου γιατι δεν ακουγοταν πια τιποτα και ολα οκ.....

απο οτι ειχα καταλαβει παντως δεν ηταν τιποτα περιεργο σαν εξεταση, μην ανησυχεις.....

h28H.jpgh28Hp2.pngAk6Gp2.png

Είσαι ο άγγελος μου!!

Αυλα, άλμα μου μυρίζει...

Και για του λόγου το αληθές δες κι εδώ

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=28430&page=2

Και νομίζω ότι είστε στην 9η βδομάδα???

Πάντως να ξέρεις ότι το άγχος μας όταν έχουμε να κάνουμε κάτι, το περνάμε στο μωρό και αγχώνεται και αυτό και δεν μπορεί να ηρεμήσει...

Επίσης αύριο θα είναι καλύτερη μέρα! Μία έτσι, μία αλλιώς πάνε... Και όταν βλέπεις τα σκούρα καροτσάκι, σλινγκ, αυτοκίνητο και βουρ!!!!!!! Να μην το σκέφτεσαι. Εκείνη θα κοιμηθεί κι εσύ θα ηρεμήσεις!:-P

Αλήθεια πού είναι οι βραδυνές???

Ναι είμαστε δέκα μέρες που έχουμε πει στον τρίτο μήνα...

Διάβασα εκεί που μου είπες...ωχ ωχ...έχουμε δρόμο μπροστά μας....Πάντως είναι πολύ δύσκολο να βλέπεις το παιδάκι σου να κουράζεται και να ταλαιπωρείται τόσο για να φάει....Πολλές φορές αποκοιμιέται στο στήθος μου από την κούραση.....και έχει ένα ύφος τι να σας πω...

Το χειρότερο είναι η προγιαγιά (ναι....έχουμε και από αυτό!) που επιμένει ότι το γάλα μου δεν είναι χορταστικό....Χτες που είχε έρθει επίσκεψη και το είπε για εκατοστή φορά...μου ανέβηκε το αίμα στο κεφάλι.....

ds, εμάς δεν άκουσε "κλακ" και τέτοια...μας είπε ότι είναι μια υποχρεωτική εξέταση....η οποία δε γίνεται μάλιστα στο Ρέθυμνο που είμαστε και θα πρέπει να πάμε είτε Ηράκλειο, είτε Χανιά.....

age.png

Διαφημίσεις

Από αριστερά Αννούλα (λεκτόρισας), Δανάη (Αφροσέξυ), Ειρήνούλα (γκαλατούλας), Λήδα (πιτσιρίκας Μυρτούς) και το Μαρινάκι (ντουντούκι).

Ο άντρας που ονειρεύεται χαρέμια είναι ο Αλέκος με Δανάη και Μαρίνα!

ds, εμάς δεν άκουσε "κλακ" και τέτοια...μας είπε ότι είναι μια υποχρεωτική εξέταση....η οποία δε γίνεται μάλιστα στο Ρέθυμνο που είμαστε και θα πρέπει να πάμε είτε Ηράκλειο, είτε Χανιά.....

Εμείς δεν κάναμε, δεν νομίζω ότι είναι υποχρεωτική...

και εγω ετσι νομιζω...γιατι υποχρεωτικη???εντιπωση μου κανει:rolleyes::rolleyes:

elenikat thx για την κατατοπιση...;)

h28H.jpgh28Hp2.pngAk6Gp2.png

Είσαι ο άγγελος μου!!

...είναι, δεν είναι...μόνο που το λέει ο παιδίατρος...σε βάζει σε έννοια!!! Είναι να παίζει κανείς με αυτά;; Πήρα τηλ. στο ΜΗΤΕΡΑ και έκλεισα ραντεβού για τις 14 Δεκ...το κόστος είναι λέει 60 ευρώ....

Εμένα αυτό που με νοιάζει είναι να μην ταλαιπωρήσουν το λουλούδι μου...(που περνάει και άλμα ανάπτυξης το χρυσό μου ...μη ξεχνιόμαστε χαχαχα)...

Η sofuka κοιμάται ρε παιδιά;; την έχω χάσει....

age.png

η Λήδα εχει αλλαξει τρελα!:D και ολα τα πιτσιρικια απαιχτααααα!!!φανταστικες φωτο!!!!!ποια τις εφτιαξε;;;(η καλλιτεχνις του καφε; )

αυλα εμεις δεν καναμε υπερηχο, εκανε καποια εξεταση ο γιατρος (σαν να κανουν ποδηλατο τα ποδαρακια νομιζω)κ αυτο ηταν. Ειχαν δει τιποτα στη γεννηση;ή ετσι στο ασχετο;;;πολυ περιεργο μου ακουγεται!!

κουραγιο με το θηλασμο, κι εγω ημουν σαν να με ειχαν δειρει απο το πιασιμο.σε ενα μηνα ουτε που θα το σκεφτεσαι!:D

mme Tatin κανε καμια γενικη, περπατα κανενα διωρο, την αλλη μερα θα γεννησεις!(ετσι γεννησα 39+3 !:tongue::tongue::tongue:)

λεγκω just don't do try this at home ή αλλού!:cool::tongue: βρε ρεμαλιον, περασες απο τη γειτονια κ δεν ειπες ενα γεια;τσ τσ τσ!!τι τροποι! παω την ερατω σχεδον καθε μερα στο παρκο παρκινγκ να παρει ηλιο και σημερα σχεδιαζαμε με τον συζυξ σχεδιο διαφυγης σε περιπτωση πεσιματος:lol::lol::lol: ω,θεοι!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...