Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κοριτσια καλημέρα!

Σε μια ωρα φτάνω στο λιμανι του πειραιά και εχω μια cetrotide μαζι μου κλειστη και 2 σκονες arvecap.. τις χρειαζεται καποια που ειναι κοντα; Θα τις δωσω σε φαρμακειο διαφορετικα! Τις τελευταίες μου τις εκανα εν πλω εγω...

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

((Δαναη)) μια μεγαλη αγκαλια σε σενα και στη μυρτουλα ,ολα θα πανε καλα ,παντως εισαι παλικαρι

Γιουπι το μονο που εμαθα οτι έχει risk level 1 και μαλλον μπορείς να θηλάσεις μετά από 3 ώρες. Εναλλακτικά μπορεί να χρησιμοποιηθεί bupivacaine.Αν μαθω κατι αλλο θα σε ενημερωσω

eNortjK1UrI0tzQxUbIGXDAS-wKt95.pngeNortjK1UrI0tzQxU7IGXDATAQKv37.png

Είσαστε δυνατοί Δανάη, όλοι σας κι αυτό έχει σημασία. Με επιμονή κι υπομονή θα τα καταφέρετε.

Όταν βρείτε τον φακό αυτό για μωρά, και πάλι θα τον βάζετε-βγάζετε ε? δεν υπάρχει κάτι μόνιμο?

ZIPWp2.pngCCPvp3.png

Καλημερα τσουπρες!

Ντανσεμιδι πολλες-πολλες αγκαλιες και απο μενα! Ειστε καταπληκτικοι και να συνεχισετε ετσι, θα πανε ολα τελεια!

Γιουπιδι καλα κουραγια. Δυστυχως δεν μπορω να σε βοηθησω περι αναισθησιας.... Περαστικα συντομα ευχομαι.

ΛΕγκω σουπερ το αρθράκι.

για το ματι ,μην σου το ματιαζουν !:lol::lol:

:P:D:tongue:. Νουμερο! Μου εχουν λειψει απίστευτα οι ατάκες σου!

Βρε κοριτσια τι μου λετε για τους μυκητες γιαούρτια, σκορδα κτλ.... Αν οι επιλογές μου, λοιπόν ειναι τα συστατικά του τζατζικιού, εγω θα κρατησω μονο τα αγγουρια :oops::tongue:

Σας φιλώ!

καλημερα!

αφρο μου εφτιαξες την διαθεση πρωι-πρωι! ακου εκει αγγουρι... χαχχααχχα..

ολα καλα θα πανε με την μυρτουλα...δαναη η ζωη και οι καταστασεις μας κανουν δυνατους!

σημερα θα καθισουν περισσοτερο τα κοριτσακια μου... μεχρι τις 12μιση... εννοειται οτι θα φανε εκει φαγητο...χλωμο το κοβω.... για να δουμε....

tqj2p3.png vvtJp3.png

Διαφημίσεις

Βρε κοριτσια τι μου λετε για τους μυκητες γιαούρτια, σκορδα κτλ.... Αν οι επιλογές μου, λοιπόν ειναι τα συστατικά του τζατζικιού, εγω θα κρατησω μονο τα αγγουρια :oops::tongue:

:lol::lol::lol::lol::lol: Δεν παλεύεσαι λέμεεεεεεεεεεεε!

Γεια σου ρε ντανσεμοοικογένεια δύναμη κρούσης... δε λες ρε φιλενάδα που το είδες; μα είναι δυνατον να μην το πάρουν πρέφα στο μαιευτήριο; Τέσπα, να έρθουν τουλάχιστον οι φακοι οι κανονικοί να μην ταλαιπωριέται τοσο πολύ και άδικα το πλάσμα...

Καλημερα!

Αχ ρε Δαναη πολυ ταλαιπωρια βρε κοριτσι αλλα ειστε πολυ δυνατοι κ ολα θα πανε καλα στο τελος! Παλι καλα που το ειδατ εμονοι σας να λεμε!!!

Αφρο δεν παιζεσαι με τιποτα λεμεεεε!

Για πειτε τωρα σαν εμπειρες κ "ψυχραιμες" μανουλες τι να κανω με τις κρισεις υστεριας του Μητσου. Καθε μερα βρισκει αφορμη απο κατι ασχετο κ ουρλιαζει για καμι ωρα κ πολλες φορες τις περισσοτερες μαλλον το κανει 2-3 φορες την μερα.Σημερα το πρωι για παραδειγμα υστεριαζε γφιατι ειχε τελιωσει το κρεμοσαπουνε κ δεν ειχε να πλυνει τα χερια του μετα το κατουρημα. Ενω του το γεμισα αμεσως το μπουκαλακι αυτος φωναζε δεν εχει σαπουνι για περιπου μια ωρα κ ουρλιαζε πεσμενος στο πατωμα. Ολα αυτα ωρα 7:30 το πρωι.Εχω αγανακτησει πραγματικα . Καθε μερα το ιδιο πραγμα. Πιανεται απο κατι κ κανει σκηνη. Κ δεν ειναι τωρα λογω μωρου το ειχε κ πριν αλλα το ειχε κοψει τωρα τελευταια ειχε πολυ καιρο να το κανει.

Α κ κατι αλλο χτες ειχε παει απο κατω στην πλατεια με τον πατερα του κ κατουρησε ενα παιδακι. Μωλις του ειπε ο Τ γιατι το εκανε κ πως δεν ειναι σωστο αρχισε παλι τα ουρλιαχτα ....

Στο σχολειο μου λενε πως ειναι το καλυτερο παιδι. Δεν εχουν κανενα θεμα ειναι αψογος στην συμπεριφορα του, καθολου επιθετικος κ δεν κανει βλακειες. Ειδικα φετος που πηγε στην πιο μεγαλη ταψη εχει πιο πολλα ενδιαφεροντα που κανουν πιο πολλα πραγματα κ περναει καλυτερα.

Κ μεσα σε ολη αυτη την υστερια εκοψε κ τον υπνο τον μεσημεριανο που τουλαχιστον αν ημουν τυχερη κ κοιμοταν κ ο μπεμπης ξεκουραζομουν κ εγω λιγο τωρα τιποτα. Κ το βραδυ μην νομιζεται κοιμαται νωρις παει 11 για να κοιμηθει .

Αυτα μην σας κουραζαω αλλο καληερουδια!!!

((Δαναη))

((Τζενακο)) σαν να εγραφα εγω το ποστ σου...εμεις πιασαμε πατο γενικως και τωρα εχουμε συνελθει... Αυτο που με βοηθησε εμενα ειναι της δωσω να καταλαβει ποιος βαζει τους κανονες, αλλα με πολυ ηρεμο τροπο. Τερμα τα πηγαινε στο δωματιο σου να ηρεμησεις, χανεις αυτο το παιχνιδι τη βολτα, τη λιχουδια ή δεν ξερω τι κλπ...

Μιλησαμε, σαν ισο προς ισο, της ειπα οτι εχω κουραστει με αυτη την κατασταση, εχω θυμωσει, και οτι ανησυχω για σενα. Φανηκε να καταλαβαινει πολυ καλα και αρχισε να συνεργαζεται.

Προς το παρον οι 2 επιλο΄γες πιανουν, και ειδικα οταν το ζητας ευγενικα χωρις φωνες και χωρις πολλα πρεπει, και εντολες.

πχ, Ειρηνη δωστο μου -οχι, δωστο, οχι, δωστο οχι κλπ δεν εβγαζε πουθενα, ή δωστο αλλιως ..κάτι.

Τωρα της λεω Ειρηνη μου, χρειαζεται να μου το δωσείς, να πει οχι, τοτε επαναλαμβανω και αν παλι οχι λεω θα μου το φερεςι μονη σου ή θα το παρω εγω? Μονη μουουουου και το φερνει, της αρεσει να τα κανει ολα μανη της.

Επισης την αφησα λιγο πιο χαλαρη, οχι πολλα που εισαι, τι κανεις με τι παιζεις, φαε, κοιμησου, ντυσου πλυσου

Επισης οταν αρχιζει η υστερια της λεω ηρεμησε, την απιρνω αγκαλια, καμια φορα της λεω κλαψε οσο το χρειαζεσαι, και οταν εισαι ετοιμη θα με ακουσεις.

Και την ρωταω Εισαι ετοιμη τωρα να ακουσεις τη μαμα? και της λεω παλι αυτο που πρεπει να γινει, δεν υποχωρω, απλα της δινω χρονο.

Ειναι πολυ ψυχοφθορο στην αρχη, αλλα οταν νιωσεις την αυτοπεποιθηση πως αυτο που κανεις δουλευει στο παιδι σου μετα το πιανει κι αυτο το μηνυμα και ειναι ολα πολυ καλύτερα...

Ο μητσος ζηλευει. Και ζηλευει πολυ. Να του μιλας να μην το καταπιεζει...και του λες οτι ειανι φυσιολογικο, ειν Οκ να ζηλευεις, και ουτε εισαι υποχρεωμενςο να αγαπας το μωρο, αλλα εχεις υποχρεωση να σεβαστεις οτι δεν το χτυπαμε.

Να του λες οτι η μαμα πρεπι να περναει χρονο με το μωρο(ειανι η αληθεια ρε κοριτσια τι να λεμε, η θεση του μωρου ειναι με τη μαμα του, ο Μητσος σε ειχε αποκλειστικοτητα 3 χρονια) τι να κανουμε η ζωη ειναι δυσκολη αλλα θα προσαρμοστει. Να κανει πραγματα και με τον μπαμπα του...

Γενικά εμενα με βοηθησε να της μιλαω περιπου οπως μιλαω σε σας. Ετσι κι αυτη εβγλε τα σωθικα της...

μου ειπε μια φορα ασε κατω το μωρό να με παρεις αγκαλια να ηρεμησω...

Α και πολυ σημαντικο δεν εχει ιδιατερο νοημα να προσπαθηηεις "να εξηγησεις τα ανεξηγητα" να νουθετησεις, να συχητησεις οταν ειανι στο αμοκ... σε ασχετες μερες ωρες, που ειανι ηρεμος να τον συζητας...

Εγω οταν ειπα νευρα υστερια φωνες, χασιμο ψυχραιμιας τελος πλεον απο μενα(οχι οτι το εκανα σκοπιμα ειχα παλα κουραστιε με την κατασταση +τα ξενυχτια του μωρου ελεεινα) σε κρισεις την κρατουσα και ουρλιαζε για 3 τεταρτα (ειανι παρα πολυ πεισματαρα) και μου εβαζε ορους, φυγε απο τοδωματιο, κανε ,σηκω, ασε με, ολο εντολες, της ελεγε οχι δεν θα φυγω Ειρηνη μου οταν ηρεμησεις θα παμε μαζι στο σαλονι, μια 2 τρεις, εκλαιγα απο μεσα μου αλλα τελικα 1-2 φορες εγινετο πικ και μετα ακομα και κρισεις να ειχαμε ηταν πολυ λιγοτερης εντασης/διαρκειας...

Παο εκει που βαραγε ταντρουμε 5 φορές τη μερα καθε μερα, τωρα μπορει να γκρινιάξει τη νυχτα λιγο, μερα παρα μερα και αυτο ελγχόμενο δεν υστεριάζει, εμενα εκανε σαν διαμονισμένο φοβομουν πραγματικά για την υγεία της...

Γραφω με τον βυζανιαρη αγκαλια και δεν προλαβαινω να διορθωσω, η παναγια μαζι σας αν καταλαβατε, απλα να σου δωσω πολλα φιλια και ταπ και οποτε θες να βρεθουμε κι απο κοντα...

Σε καταλαβαινω ΑΠΟΛΥΤΑ.....

Επισης εγω θα της δωσω ομοιο, εχω ραντεβου να παρει ιστορικο πληρες ο γιατρος, λςνε οτι βοηθανε πολυ, τα πιο "νευρικα" παιδακια με την πολυ ενταση στα ξεσπαματα οργης.

eNeap2.pngTSzHp3.png

Και βοηθησε και ο παιδικος, με την εννοια οτι κοπιαρα πραγματα που κανουν /λενε οι δασκαλες, και την ιδια να δει αλλα παιδακια που ειανι πολυ πιο ηρεμα απο αυτην...

Τωρα οταν της ζηταω κατι οχι παλα κρισεις δεν βαραει, ακουω και "καλα μαμα", εντξαει μαμυ" που ακομα δεν μπορω να το πιστεψω...

Και εχω κι εγω πλεον περισσοτερο κουραγιο να παιξω μαζι της, να διασκεδασουμε ξανα οπως παλια.

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

Επισης εγω θα της δωσω ομοιο, εχω ραντεβου να παρει ιστορικο πληρες ο γιατρος, λςνε οτι βοηθανε πολυ, τα πιο "νευρικα" παιδακια με την πολυ ενταση στα ξεσπαματα οργης.

Γιατί;;; Ο εκνευρισμός, η ζήλια, ο φόβος δεν είναι αρρώστιες, είναι φυσιολογικές αντιδράσεις... όλοι οι άνθρωποι νοιώθουν λιγότερο ή περισσότερο. Στα παιδια γιατί τα θεωρούμε αρρώστια ακόμα κι αν μας φέρνουν σε απόγνωση;

Το έχεις χειριστεί πολύ καλά και έχεις απ'οτι λες πολύ καλά αποτελέσματα γιατί να του δώσεις ομοιοπαθητικό;

Αχ τι να κανουμε... Ασε Αθηνουλα μου ολα αυτα που λες τα εχω δοκιμασει, οταν τον πιανει η υστερια δεν ακουει/ηρεμει με τιποτα. ΕΙναι πολυ πεισματαρης. Τον αφηνω να ηρεμησει μονος του να του φυγουν τα νευρα χωρις να του λεω η σταματας η χανεις πχ βολτα παιχνιδι κλπ κ μετα ερχεται κ μου λεει οτι τον δαγκωσε ο φιδις κ με παιρνει αγκαλια.. Τι να πω πιστευω οτι εχει πολλα νευρα κ θελει να εκτονωθει.Ειναι κ η ζηλια στη μεση. Αυτο που με ανησυχει ειναι πως δεν τον εχουμε περιορισμενο εχει την ελευθερια του , κανει μες στο σπιτι οτι θελει στην κυριολεξια χωρις οχι κ μη , δεν τον πρηζω συνεχεια αλλα κ παλι τπτ. Ο πατερας του ασχολειται πολυ μαζι του κ εγω οσο μπορω περισσοτερο. Απο οτι εχω καταλαβει θελει να κανουμε πραγματα κ να εχουμε μαζι κ αυτον κ το μωρο. Χτες ας πουμε τους εβαλα κ τους 2 στο κρεββατι του κ ηταν μες στην τρελη χαρα. Τι να πω , θα σε παρω κανα τηλ να τα πουμε.

Φιλακια

Συνομιλία μητέρας - γιου στην Ουγκάντα το 2011:

-Αμπντούλ διάβασε τα μαθήματά σου!

-Δε θέλω τώρα ρε μαμά,βαριέμαι...!

-Αμπντούλ..!Μην είσαι αχάριστος...Τα παιδάκια στην Ελλάδα ούτε βιβλία δεν έχουν....!

Δασκαλα: "Βγαλτε ολοι ενα αδειο cd, γραφουμε διαγωνισμα!!!"

Τωρα τα παιδακια στο σχολειο δεν θα εχουν κασετινα, θα εχουν σπρευ και πανακια για να καθαριζουν τα cds..

-Κυρία σήμερα δεν διάβασα... Είχα ιο στο pc και δεν έκανα format...

Δασκαλα: "Και μη δω κανέναν να κάνει copy-paste από το διπλανό του!"

ZIPWp2.pngCCPvp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...