Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κοριτσια καλημέρα!

Σε μια ωρα φτάνω στο λιμανι του πειραιά και εχω μια cetrotide μαζι μου κλειστη και 2 σκονες arvecap.. τις χρειαζεται καποια που ειναι κοντα; Θα τις δωσω σε φαρμακειο διαφορετικα! Τις τελευταίες μου τις εκανα εν πλω εγω...

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

me prolavan τα κορίτσια, εχει υπερηχο η γυναίκα, εαν με αυτο της φυγει η ανασφάλεια...πες τη το, αν και δεν νομίζω...

Αχ η γλυκούλα μου η Αριστούλα, 2-3 φορές την εχω δει και την νιώθω δικό μου ανθρωπο, ειανι απλή, ανθρωπινη, και σου κανει και μια ψυχαναλυσούλα καθε φορά φευγεις και πιο αναλαφρη!

Αφρο για μυκητες, δοκιμασε σκορδο και υποθετα καλεντουλας (δεν εχω παθει ποτε αλλα καπου το εχω διαβασει σε καποιο τοπικ)

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Να σας γραψω και το δούλεμα της ΕΙρηνης...αχ μα πηρε και η Ειρηνη στο ψιλο!!!

Τελευται στις κρίσει (η καλτερα πριν απο αυτες) πιανει πολυ να της δινω 2 επιλογές πχ να λεω " χρειάζεται να ντυθείς τωρα. Θα ντυθείς ή θα σε ντύσω εγώ?"

κΙ μου λεει το σκατουλι,

μαμα...εκανα κακα, Εχεις ζυο επιλοζές. Να με σκουπίσεις με μωομάντηλο ή να με κανεις ενα ντουζακι! χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

eNeap2.pngTSzHp3.png

Γειά σας γειά σας!

Εδώ κι εμείς, μπαίνω αραιά και που γιατί ζοριζόμαστε λιγουλάκι, η φάση με το κλείσιμο του ενος ματιού είναι φουλ τάιμ τζομπ για τη Μυρτούλα... Έχουμε μπλέξει κιόλας με τα διαδικαστικά γιατί στην ελλάδα είναι πολύ δύσκολο να βρεις φακο επαφής, το νοσοκομείο δεν μπορεί να τον παρέχει παρόλο που είναι κομμάτι της επέμβασης, αφού ο φακός αφαιρέθηκε από το μάτι της. Σήμερα μάλιστα μας είπανε ότι μάλλον στο ΤΕΒΕ θα βγάλουν εγκύκλιο για πάρτη μας προκειμένου να μας καλύψουν την αγορά φακών!

Καλή σχολική χρονιά σε όλα τα παιδάκια, να πηγαίνουν όλα με χαρά και να περνάνε τέλεια!

Άρχισε και η Σεμέλη νηπιαγωγείο, με πολλή όρεξη προς το παρόν. Εγώ κρατάω μια πισινή, γιατί η δασκάλα δε μου γεμίζει καθόλου το μάτι, την είχα πετύχει να ουρλιάζει στα πιτσιρίκια, με πήρε κι ένα τηλέφωνο για μια συνάντηση γονέων και μου έλεγε διάφορα κουλά... Τέλος πάντων, προς το παρόν οι άνθρωποι ζορίζονται πολύ γιατί είναι υπεράριθμα παιδάκια και δεν έχουν προσωπικό και περιμένουν απ' το υπουργείο (σωθήκαμε), μέχρι τότε δεν μπορεί να λειτουργήσει το ολοήμερο και τρέχουνε. Τα παιδάκια θα αλλάζουνε δασκάλα κάθε μέρα μέχρι να βγάλουν άκρη λέει!

Χαχαχ Αθηνά γέλασα πολύ με τη Ρηνούλα, το κόλπο με τις επιλογές το πιάνουν πολύ γρήγορα. Η ανηψιά μου στην αντίστοιχη φάση είχε πει στη μάνα της: Μαμά, θες να μου πάρεις παγωτό ή μπισκότο;; Και της λέει η αδερφή μου, "δεν το έχεις καταλάβει σωστά αυτό Αφροδίτη, εγώ ρωτάω"! Όπου παίρνει τη φοβερή απάντηση: Α, καλά, αφού ρωτάς, παγωτό θέλω!!!!!

Αυτά, σας φιλώ γλυκά-γλυκά και διπλά τις εγκυούλες που πολύ σας σκέφτομαι με τη γ@#ωζέστη!

[url=http://lilypie.com][img]http://lbyf.lilypie.com/MJSup3.png[/img][/url][[url=http://lilypie.com][img]http://lb2f.lilypie.com/OsvKp3.png[/img][/url]

Α! Κι επιτέλους και μια ερώτηση για το θηλασμό. Πότε στο διάτανο σταματάνε οι διαρροές; Όταν θηλάζει από το ένα στήθος το άλλο ακόμα ακολουθεί μόνο του. Όχι τίποτ΄ άλλο, με τόσα που δίνω σε επιθέματα θα τάιζα 2 μωράκια με φόρμουλα!! Κάνω κάτι λάθος;;;

[url=http://lilypie.com][img]http://lbyf.lilypie.com/MJSup3.png[/img][/url][[url=http://lilypie.com][img]http://lb2f.lilypie.com/OsvKp3.png[/img][/url]

Οχι...χμμμ εμενα ειχαν σταματήσει στο τριμηνο περιπου...

Ειχα φτιαξει υφασματινα επιθεματα απο παλιες φανελες του Βαγγ, και με ειχαν βολεψει αρκετα... παρε7-10 στρωσεις μακο κοψτα κυκλικα με μια μεγαλη κουπα για πατρον(10 εκ πχ διαμετρο) και ραψτα μαζι τους. Φτιαξε οσα περισσοτερα μπορεσεις, τα ξεγαζεις απλα με νερο οταν λερωθουν και που και που τα πλενεις ολα μαζι κανονικα στο πλυντηριο

Φοβερη η ανιψια!!!!

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

Όντως πρώτα τα κοριτσάκια!

Ντανσεμάκι δηλ η μικρή δεν βλέπει τώρα? Πήγε καλά η επέμβαση? Και τί γίνεται με το φακό? Θα τον βαζω βγάζετε?

Φιλάκια πολλά στα μαγουλάκια σας... Όσο για διαροές δεν είχα ποτέ, δεν μπορώ να απαντήσω...

Αθηνά ρησπέκτ! Σούπερ εφευρετική!

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Χα χα πολύ μπροστά η Ρηνούλα! Και η ανηψούλα σου ντανσεμιο.

Τι κανετε τωρα ουτε εγω καταλαβα? Τι ειναι αυτος ο φακός? Και τι κανετε βουλώνετε το ματι? Το ενα το ματι εχει θεματάκι, ε?

Οσο για τις διαρροιες? Ποσες φορες κανει τη μέρα? Και τι χρωμα και συσταση εχουν? (σε ρωτάω ως ειδικευμένη σκατολόγος) Σε ρωταω επειδή λες οτι εχεις μπολικη παραγωγή.

Κοριτσακια μου σας ευχαριστω παρα πολύ για τις πληροφορίες για την γιατρο. Απλα της φιλης μου της εκανε εντυπωση η ελλειψη εξοπλισμού και δεν ειδε να εχει αλλο χωρο μεσα στο ιατρειο της και γιαυτο με ρωτησε. Και μενα θα μου εκανε εντυπωση και προσωπικα θεωρω οτι ενα καλο εργαλειο, βοηθαει να γινεις και καλυτερος μαστορας (μια παροιμια λεει οτι τα εργαλεια κανουν τον μαστορα, δεν συμφωνω 100%, αλλα δεν μπορω να φανταστω ηλεκτρολογο να ερθει σπιτι μου διχως δοκιμαστικο κατσαβιδι). Και συγκεκριμενα ενας καλος υπερηχος σε εναν γυναικολογο θα σε βγαλει απο δυσκολες καταστασεις οπως να μετρησεις λαθος π.χ. το βαρος ενος μωρου. Επισης δεν θα ηθελα να ειμαι στον ενατο και να πρεπει να με βαλει στον καρδιοτοκογραφο και να με στελνει καθε τοσο στο νοσοκομειο, ειναι σαφως πιο βολικα να εχει τα απαραιτητα στο ιατρειο.

Αλλα γενικά τα λεω ολα αυτα, αφου η γυναικα εχει διπλα αιθουσα με τα απαραιτητα μηχανηματα, νομιζω οτι με καλύπτει ασχετα αν τα χειριζεται η ιδια ή οχι.

Σοφουκα για την μαια που ειπες στο πμ, ειναι αυτη που ειναι στο γραφειο της ως γραμματεας? Γιατι και η φιλη μου εντυπωσιαστηκε απο την κυρια αυτη.

Παντως αυτο που καταλαβα ειναι οτι εχει "φανατικους" :rolleyes::P οπαδους που σιγουρα ειναι στα υπέρ της, ε?

Θα τα μεταφερω τα σχολια σας στη φίλη μου, θα της φανουν χρησιμα σιγουρα, και συντομα μαλλον θα παω και γω καμια επισκεψουλα γιατι με βασανιζουν οι μυτητες. Γαλατουλα τι εννοεις να βαλω σκορδο:shock::shock::shock:????

Παρόλο που είμαι εξαιρετικά νυσταλαία έλιωσα με τη Ρηνιω και το ντανσεμοανήψι... ρε δεν υπάρχουν οι ατάκες των παιδιων!!!!!!!!!!!!!!

Δαναούλα μου, σας θαυμάζω για τη δύναμή σας! Να πάνε ολα όσο καλύτερα γίνεται για το Μυτάκι μας (όπως θα έλεγε και ο σόζω)... Η Σεμελη πως αντιμετωπίζει την όλη κατάσταση; Ζορίζεται;

Εγώ στην Α πήγα όταν έκανα τα 80 ευρώ τεστ εγκυμοσύνης και τις δύο αιματολογικές... Την συμπάθησα πολύ και την ίδια αλλά και την φίλη της που κάνει τους υπερήχους που είναι γαμώ τα άτομα με πολύ χιουμορ (δεν είναι η κυρία που είναι στην γραμματεία). Αυτό που με κέρδισε περισσότερο ήταν στην φάση που δεν ξέραμε τι θα κάνουμε, που ενώ είχαμε κανονίσει χειρουργείο μας έλεγε ότι μέχρι και έξω απ'το χειρουργείο μπορούμε να αλλάξουμε γνωμη αρκεί να μην έχουμε πάρει το χάπι και ότι αν θέλουμε να πάμε νωρίτερα να το συζητήσουμε κλπ (μας άκουγε και στο τηλέφωνο που κλαψουρίζαμε... ψυχαναλύτρια έγινε για πάρτη μας η γυναίκα) Ε όπως καταλαβαίνετε μας συγκίνησε πάρα πολύ αυτή της η στάση και ότι αποφασίσαμε χωρίς πίεση. Αν δεν ήταν το οικονομικό θα είχα παραμείνει εκεί.

Βέβαια μια φίλη μου την άλλαξε στον τελευταίο μήνα γιατί ενώ είχαν κανονίσει να γεννήσει στο σπίτι της είπε ότι το μωρό είναι πολύ μικρό και μπορεί να έχει πρόβλημα... σε υπέρηχο που της κάνανε οι μαίες στο ευτοκία τις επόμενες μέρες βρήκανε το μωρό μια χαρούλα και όντως γεννήθηκε υγειέστατη στο σπίτι. Τώρα σ'αυτό βέβαια δεν μπορείς να ξέρεις ακριβώς τι παίχτηκε... μπορεί να ήταν αποκλιση στον υπέρηχο, ή η Α να είχε δει κάτι που την προβλημάτισε και να μην το ανέφερε κλπ κλπ

Άλλη γνωστή μου που γέννησε είναι κατενθουσιασμένη, περπάταγε στις συσπάσεις, χρησιμοποίησε μπάλα, ήταν δίπλα της και την περίμενε σε όλη τη φάση και γενικα την στήριξε όσο δεν πάει.

Πάντως και η δικια μου στο έλενα υπολογιστή δεν έχει και χρησιμοποιεί Α4 για να σημειώνει και κρατάει αρχείο σε ντοσιε, την βολεύει καλύτερα.

Για τα εργασιακά τι να πω, απ'την μία με πιάνει απελπισία αλλά απ'την άλλη όμως νοιώθω πολύ πολύ τσαντισμένη, και η αλήθεια είναι ότι προτιμώ το δεύτερο συναίσθημα γιατί είναι πιο κινηματικό... βέβαια με την κοιλια τουρλα και δύο μουλακ στο σπίτι ρουα ματ...

Πάντως, πως θα την παλέψει ο κόσμος δεν μπορώ να φανταστώ που συνέχεια αυξάνονται οι άνεργοι... εμείς για άλλη μια φορά περιμένουμε τα δανεικα για να βγάλουμε το μηνα, και τουλάχιστον εμείς μπορούμε να πάρουμε δανεικά άλλοι που δεν μπορούνε;

Τώρα που το θυμήθηκα... μαρηηηηηηηηηη Γκαλατουλα να την στείλεις αδιάβαστη θες με τα σκόρδα; Που να το βάλει το σκόρδο η γυναίκα καλέ και πως; Της πετάς εκεί ένα σκόρδο και την αφήνεις να πορεύεται;:lol:

Διαφημίσεις

Καλημερααα!

Καλα φοβερα ειναι τρα πιτσιρικια σε τρελαινουνε με τις ατακες τους!

Λαικη απσιτηση, Γαλατουλα πες μας επειγοντος τα περι σκορδου γιατι θα μας τρελανεις!

Ντανσεμακι κ εγω εχω ακομα διαρροες ( οχι διαροιες Αφροδιτακο μαλλον αυπνη εισαι παλι ε?) αλλα οχι τοσο πολυ οσο πχ πριν 10 μερες. Απο οταν εκλεισε τον 2ο ελαττωθηκανε κ απο οτι θυμαμαι κ στο Μητσο εκει στο 3μηνο σταματησανε.Μια χαρα τα πας μην αγχωνεσαι. Κ εγω δεν καταλαβα τι θα γινει με το φακο με την Μυρτουλα.Θα χρειαστει να φορεσει φακο επαφης? Βγαινουν για τοσο μωρα? Γιατι εγω οταν ξεκινησα να φοραω μου ειπαν να κλεισω τα 15 κ μετα εβαλα.Πωπω σε ζαλισαμε.

Για την Αρ εγω δεν ξερω παντος προσωπικα θα ενοιωθα μια ανασφαλεια να μην κανω υπερηχο. Ειδικα τωρα στο Νικολα απο τον υπερηχο ειδαμε το θεμα που ειχα με τραχηλο κ πονους κ ειχα μεινει εκτος δουλειας κλπ. Παντος ολα τα κοριτσια εδω λενε τα καλυτερα.

Καλε έχει υπέρηχο και σε κάθε ραντεβου κάνει απλά είναι στο δίπλα δωμάτιο, και δεν χειρίζεται εκείνη το μηχάνημα αλλά η συνάδελφος της... είναι όμως κι εκείνη δίπλα την ώρα του υπερήχου :)

Τζενάκο τι έγινε με τη δουλεια του Τ; Πληρώθηκε ή παπαγια;

Kαλημέρα! Χρόνια πολλά στους Σταύρους και τις Σταυρούλες!

Και συγκεκριμενα ενας καλος υπερηχος σε εναν γυναικολογο θα σε βγαλει απο δυσκολες καταστασεις οπως να μετρησεις λαθος π.χ. το βαρος ενος μωρου. Επισης δεν θα ηθελα να ειμαι στον ενατο και να πρεπει να με βαλει στον καρδιοτοκογραφο και να με στελνει καθε τοσο στο νοσοκομειο, ειναι σαφως πιο βολικα να εχει τα απαραιτητα στο ιατρειο.

Σοφουκα για την μαια που ειπες στο πμ, ειναι αυτη που ειναι στο γραφειο της ως γραμματεας? Γιατι και η φιλη μου εντυπωσιαστηκε απο την κυρια αυτη.

Θα τα μεταφερω τα σχολια σας στη φίλη μου, θα της φανουν χρησιμα σιγουρα, και συντομα μαλλον θα παω και γω καμια επισκεψουλα γιατι με βασανιζουν οι μυτητες. Γαλατουλα τι εννοεις να βαλω σκορδο:shock::shock::shock:????

Αφροδίτη, κατ' αρχήν δεν έγραψε διάρροιες, αλλά διαρροές! Από το στήθος, γάλα! Χαχχχχαχχχχ!!!:tongue::tongue: (όποιος έχει τη μύγα μυγιάζεται!:-P)

Για τον υπέρηχο, συνήθως οι μετρήσεις στον υπέρηχο πέφτουν αρκετά έξω στον υπολογισμό του τελικού βάρους του μωρού (άσε που αυτό εξαρτάται και από την εβδομάδα που θα γεννήσεις!) Δεν είναι και απαραίτητο να ξέρεις το βάρος, εκτός αν βγαίνει πολύ εκτός ορίων προς τα πάνω ή κάτω, αλλά αυτό το βλέπει ένας έμπειρος γιατρός και από την ψηλάφηση! Μη σας φλομώνουν με τους υπερήχους! Είναι χρησιμότατοι αλλά για πολύ συγκεκριμένα πράγματα και αν ο γυναικολόγος δεν είναι πιστοποιημένος είτε έχει στο ιατρείο του το μηχάνημα είτε όχι, αυτά που πρέπει δεν μπορεί να τα δει, άρα θα πρέπει να σε στείλει αλλού και αν δεν το κάνει κακώς δεν το κάνει! Δηλαδή αν πάρω εγώ σούπερ φωτογραφική μηχανή θα γίνω καλλιτεχνικός φωτογράφος; Το πιο πιθανό είναι ότι θα βγάλω ακόμα και χειρότερες φωτογραφίες απ' αυτές που θα έβγαζα με την απλή που έχω συνηθίσει, γιατί μέχρι να ρυθμίσω τους φακούς, σωθήκαμε...

Στον ένατο γιατί να σε βάλει στον καρδιοτοκογράφο; Αν έχεις πάρει παράταση, τότε θα σε στείλει σαφώς στο νοσοκομείο να κάνεις nst.

H μαία όχι δεν είναι και γραμματέας της, είναι μόνο μαία.

Για τους μύκητες εννοεί να βάλεις σκόρδο εν είδη υποθέτου (καλά, αν δεν σου κάθεται καλά, βάλε υπόθετα καλέντουλας!)

HXuSp2.pngkmKkp2.pngU579p3.png

Λέγκω, έτσι σε θέλω, με επαναστατική διάθεση!

Τι να πω για την εργασιακή εφεδρία (ουσιαστικά είναι απόλυση και χωρίς αποζημίωση μάλιστα).

Ούτε κι εγώ κατάλαβα τι θα γίνει με τον φακό; Θα χρησιμοποιείτε προσωρινά φακό επαφής και αργότερα θα εμφυτευθεί μόνιμος; Περαστικά εύχομαι και όλα να διευθετηθούν με τον καλύτερο τρόπο!

Πάντως και η δικια μου στο έλενα υπολογιστή δεν έχει και χρησιμοποιεί Α4 για να σημειώνει και κρατάει αρχείο σε ντοσιε, την βολεύει καλύτερα.

Φυσικά! Άσε που ακόμα και διακοπή ρεύματος να έχει, μπορείς να βρεις την καρτέλα και να πάρεις τις πληροφορίες για τον ασθενή! Μια χαρά είναι το Α4;)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...