Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Καλημέρα!

Γεια σου βρε γιαγιακα Σοφούκα!!! Εσυ κορίτσι μου δεν θα αφήσεις σχολικη βαθμιδα χωρις παιδι!!! Ασε που θα εχεις και βιβλία απο τα μεγαλυτερα παιδια και δεν εχεις ανάγκη κανέναν ΟΕΔΒ!

χαχαχα σωστήηηηη!

Καλή αρχή και στο πρώτο γυμνασιόπαιδο του καφέ λοιπόν!

Να σου πω ρε μωρό εμάς όταν ο νικόλας το καλοκαίρι έφαγε μια φρίκη με το σχολείο επειδή νόμιζε ότι ο γιώργος δεν έφευγε για δουλεια, για να το ξεπεράσουμε φτιάχναμε κλίμα... τουτέστιν, ξεκινάγαμε με του μανώλη την ταβέρνα και πόσες ντουφεκιές πέσανε, συνεχίζαμε με κανα καλαματιανό ή κανα ικαριώτικο και ολοκληρωναμε το χάπενινγκ με συνθήματα για τον οδηγο του λεωφορείου (αντώνη, ζεις εσύ μας οδηγείς κλπ) και κάπως έτσι πηγαίναμε τρέχοντας στο σχολικό... Βέβαια όλο αυτό είχε δύο μείον, πρώτο ότι σηχτίριζε ολη η γειτονια για το πρωινό εορταστικό πρόγραμμα και δεύτερον ότι συχνα ο νικολάκης εμπαινε στο σχολικό με τα ρουχαλάκια του αγκαλια γιατί είχαμε ξεχάσει να του τα φορέσουμε!

Βέβαια άλλο να το κάνεις ολο αυτό το καραγκιοζιλίκι στις 7,30 και άλλο στις 6 το πρωί... Πάντως σιγουρα δεν παλεύεται να φεύγει το παιδι σου με ουρλιαχτα για το σχολείο... υπομονή τι να πω...

Αναστασάκι φέτος και τα τρία ξεκινήσανε εε; πως σου φαίνεται που επιτέλους είσαι για λίγες ώρες μόνη;

Λοιπόν το χθεσινο τραγούδι είναι αυτό

20Q142Leo_Y&list=FLmwUVjtdz-CCFtHu-gcMDyQ&index=3

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Kαλημέρα!

Λεγκώπουλο σούπερ το πρωινό εορταστικό πρόγραμμα! Έχω πέσει κάτω απ' τα γέλια! Εσύ παιδί μου πρέπει να σκεφτείς καριέρα εμψυχώτριας για παιδάκια ή σε παιδικό σταθμό! Πάντως είναι σωστή λύση, αρκεί να έχεις το κουράγιο να το εφαρμόσεις! Τα ρουχαλάκια αγκαλιά δεν πειράζει, κι εμείς πολλές φορές φεύγαμε έτσι με τα αγόρια παλιά άμα γκρινιάζανε και δεν θέλανε να ντυθούνε μαζί! Τα ντύναν οι δασκάλες!

HXuSp2.pngkmKkp2.pngU579p3.png

Αφρο τι ακριβως θελεις να μαθεις για την Αρ? Σβηστο το ονομα, εδω να τη σχολιάσουμε!

Εγω ειμαι σουπερ ικανοποιημενη, περισσοτερο δεν γινεται, το μονο αρνητικό για καποιον θα ειναι οτι ειναι σε ιδιωτικο , ομως η αμοιβη της ειναι πολυυυυυ λογικη για ιδιωτικό γιατρο...

eNeap2.pngTSzHp3.png

Καλημερα ειπα????/ Σημερα η Ρηνιώ πηγε με τον μπαμπα της σχολείο πρωτη φορά και εχω λιγο χρόνο...παω να φτιαξω φακές για αυριο ομως γιατι μετά δεν θα προλαβω τιποτις!

Επισης και η Σοφουκα αλλα και η ντου την εχουν την Αρ, να στα πουν πο πρωτο χερι!

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα!

Αρχίσανε τα όργανα! Έφτασε η εγκύκλιος για την εφεδρεία!

Προτεραιότητα έχουν οι εργαζόμενοι Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης!

Γιατί το ελληνικό Δημόσιο πρέπει να δουλεύει μόνο με πτυχιούχους!

Είναι για πολλά γιαούρτια οι άνθρωποι! Σφαλιάρες, αυγά ή καλύτερα κρέμασμα!

Αυτό είναι το κόστος που επιβαρύνει το Δημόσιο....

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Οχι ρε, μη λέτε βλακείες... Κατι μυκητες εχω και θελω να αλλαξω γιατρο γιατι ο δικος μου ειναι πολυ μακρια !

Και επειδη ειχατε πει καλα λόγια, την προτεινα σε μια κολλητη μου και πηγε μια αναγνωριστική επίσκεψη και της εκανε πολυ εντυπωση η "απλοτητα" της, ουτε υπερηχο λεει δεν ειδε μεσα στο γραφειο της, ουτε πι-σι, ουτε καν καρτες για το ιστορικο σε Α4 τα εγραφε. Της αρεσε το "χιπικο" στυλάκι της, αλλα απο οτι μου ειπε δεν της ενεπνευσε εμπιστοσυνη για πιο "δυσκολες" καταστασεις και την προβλημάτισε κυριως η έλλειψη εξοπλισμου.... Για πειτε εσεις που πήγατε, μηπως δημιουργησε λαθος εντυπώσεις (η ιδια μου ειπε να σας ρωτησω) ή μηπως την έστειλα αλλου....

Ασε λεγκουιν δεν παιζουν αυτα που λες πια... Περισυ τα καναμε αλλα τωρα ειναι πολυ συνειδητοποιημενος, ξερει την τον περιμενει και σε τι αποσκοπει οτιδηποτε κανουμε και υποαρχει αρνηση σε όλα.

Διαφημίσεις

Καλημέρα!

Αρχίσανε τα όργανα! Έφτασε η εγκύκλιος για την εφεδρεία!

Προτεραιότητα έχουν οι εργαζόμενοι Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης!

Γιατί το ελληνικό Δημόσιο πρέπει να δουλεύει μόνο με πτυχιούχους!

Είναι για πολλά γιαούρτια οι άνθρωποι! Σφαλιάρες, αυγά ή καλύτερα κρέμασμα!

Αυτό είναι το κόστος που επιβαρύνει το Δημόσιο....

δλδ τι λεει βρε ελενη? Ολοι οι δευτεροβαθμιοι ή αναφερεται σε συγκεκριμένα προσωπα? Χρισε μου προσπαθω τοσο να μην αγχωνομαι αλλα δεν τα καταφερνω...

"H αναζήτηση του πλεονάζοντος προσωπικού θα πρέπει να γίνει κατ’ αρχήν μεταξύ

όσων έχουν ήδη θεμελιώσει συνταξιοδοτικό δικαίωμα, έχουν φθάσει σε συντάξιμη ηλικία και

έχουν χαμηλά τυπικά προσόντα (κατηγορίες ΥΕ και Ε). Πέραν αυτών τυχόν πλεονάζον

προσωπικό μπορεί να αναζητηθεί κατά προτεραιότητα μεταξύ εργαζομένων γενικών

διοικητικών καθηκόντων, εργαζομένων σε τμήματα διοικητικής μέριμνας, γραμματειακής

υποστήριξης κοκ. Έως 26/9/2011 θα πρέπει να υποβληθούν στην Ειδική Γραμματεία ΕΚΟ

του Υπουργείου Οικονομικών οι κατά τα ανωτέρω προτάσεις σας, οι οποίες κατά κανόνα

θα πρέπει να περιλαμβάνουν τουλάχιστον 10% του συνόλου των εργαζομένων του φορέα

σας.."

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Καλημερα κ απο μενα, τι κανετε?

Καλη αρχη κ καλη προσαρμογη στα παιδακια στον παιδικο. Λιγο δυσκολα στην αρχη μετρα θα στρωσουνε θελω να πιστευω. Εμας ο Μητσος την προηγουμενη βδομαδα ηθελε να φοραει την μπλουζα την ωρα που χτυπαει η κυρια του σχολικου το κουδουνι για να αναιβει να τον παρει, αλλα εμεις οπως θα θυμαστε κανουμε παρεα στην Ληδα της Μυρτους , εχουμε ενα μεγαλο θεμα με το ντυσιμο τρομαρα μας. Χτες αγορασε κ μια σκηνη κ επιτελους ξεστησαμε κ το τσαντιρι απο το δωματιο,το κακο βεβαια ειναι πως θελει να ειμαστε ολοι μαζι εκει μεσα.Κατα τα αλλα κλασικα ριχνει καμια κριση ουριλιαχτου ποτε το πρωι ποτε το απογευμα ποτε αργα το βραδυ η κ συνεχεια δεν εχει προβλημα. Χτες ουρλιαζε το βραδυ σημερα πρωι πρωι. Μου φαινεται θα μαζεψουν υπογραφες οι γειτονες να μας διωξουν. Κ δεν ειναι ζηλια απο το μωρι γιατρι το ειχε κ πριν. Αχ ας ελπισουμε τουλαχιστον ο Νικολας να μην ειναι γκρινιαρης γιατι ησυχος κλπ δεν ειναι δεν μας κανει τετοιες χαρες.

Σοφουκα τωρα προσεξα την υπογραφη σου κοντευεις ε? Πως περασε ο καιρος! Αντε Λεγκουλι να παιρνεις σειρα!

Αφροδιτη κουραγιο μανααααα!

αλλα απο οτι μου ειπε δεν της ενεπνευσε εμπιστοσυνη για πιο "δυσκολες" καταστασεις και την προβλημάτισε κυριως η έλλειψη εξοπλισμου....

τις πιο δύσκολες καταστάσεις πιστεύει η φίλη σου ότι θα τις αντιμετώπιζε οποιοσδήποτε γιατρός μέσα στο ιατρείο του? :tongue: τόσα εξοπλισμένα νοσοκομεία έχουμε..

όσο για την εμπιστοσύνη, και αν της την ενέπνευσε ή όχι, είναι δικό της θέμα..μπορεί εκείνη να θέλει να βλέπει χάι-τεκ ιατρεία για να νιώθει "ασφάλεια", ποιος ξέρει...

ZIPWp2.pngCCPvp3.png

Οχι ρε, μη λέτε βλακείες... Κατι μυκητες εχω και θελω να αλλαξω γιατρο γιατι ο δικος μου ειναι πολυ μακρια !

Και επειδη ειχατε πει καλα λόγια, την προτεινα σε μια κολλητη μου και πηγε μια αναγνωριστική επίσκεψη και της εκανε πολυ εντυπωση η "απλοτητα" της, ουτε υπερηχο λεει δεν ειδε μεσα στο γραφειο της, ουτε πι-σι, ουτε καν καρτες για το ιστορικο σε Α4 τα εγραφε. Της αρεσε το "χιπικο" στυλάκι της, αλλα απο οτι μου ειπε δεν της ενεπνευσε εμπιστοσυνη για πιο "δυσκολες" καταστασεις και την προβλημάτισε κυριως η έλλειψη εξοπλισμου.... Για πειτε εσεις που πήγατε, μηπως δημιουργησε λαθος εντυπώσεις (η ιδια μου ειπε να σας ρωτησω) ή μηπως την έστειλα αλλου....

Καλέ, και υπέρηχο έχει και απ' όλα, αλλά τα έχει σε άλλο δωμάτιο και φυσικά δεν χειρίζεται τον υπέρηχο η ίδια, γιατί τότε θα μας κορόιδευε στα μούτρα (εκτός αν είχε κάνει εξειδίκευση) αλλά ειδικευμένη γιατρός που έχει μόνο και μόνο γι΄ αυτό το σκοπό. Τι λόγο είχε να κάνει υπέρηχο η φίλη σου στην επίσκεψη; Αν χρειαζόταν θα της είχε κλείσει ραντεβού άλλη μέρα για να κάνει υπέρηχο! Δεν γίνονται για πλάκα οι υπέρηχοι!

Όσο για τις δύσκολες καταστάσεις, μπορείς να τις αντιμετωπίσεις αν έχεις τις γνώσεις και την εμπειρία, τα μηχανήματα βρίσκονται στα νοσοκομεία και στα εξειδικευμένα κέντρα. Τον γιατρό δεν τον κρίνεις από τον εξοπλισμό, σίγουρα θα ξέρει να χειρίζεται τον στάνταρ εξοπλισμό που υπάρχει στο νοσοκομείο στο οποίο δουλεύει. Το θέμα είναι αν μπορεί να κάνει σωστή εξέταση και διάγνωση και να δώσει σωστή θεραπεία και το πώς χειρίζεται καταστάσεις κρίσης (πχ. σε ένα χειρουργείο ή σε έναν δύσκολο τοκετό μια και μιλάμε για τη συγκεκριμένη ειδικότητα) και φυσικά να μην του ξεφεύγουν "λεπτομέρειες" που μπορεί να δείχνουν την ύπαρξη προβλήματος σε μια κύηση, κι έτσι να σε καθοδηγεί σωστά. Γι αυτά απαραίτητος είναι ένας πολύ βασικός εξοπλισμός στο ιατρείο (πιεσόμετρο, χαρτί και μολύβι γιατί άνθρωποι είμαστε, δεν μπορεί να θυμάται όλα τα ιστορικά απ' έξω), ένα μηχάνημα να ακούει τους παλμούς του μωρού (μπορεί να γίνει και μ' αυτό το ξύλινο χωνί που το κάνανε παλιότερα:tongue:), να ξέρει να ελέγξει με ψηλάφηση το μωρό και τη μήτρα (οι περισσότεροι τώρα δεν ξέρουν και κοιτάνε σαν χάνοι τους υπερήχους), να ξέρει κολπική εξέταση, να πάρει σωστά ένα τεστ παπ, μια καλλιέργεια. Ε, αυτά!;)

HXuSp2.pngkmKkp2.pngU579p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...