Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

γιατι τοση ερημια ,το λεγκοπουλο που εξαφανισηκε ?ειναι καλα?

την κυριακη ηταν η παιδιαδρομη στο σεφ ,πηγαμε και ειδαμε την κοκκινη κλωστη ,καταπληκτικη οπως παντα ,κοιτουσα μηπως δω καμια σας ,πως δεν ηρθατε?

ερωτηση: μια φιλη της στεφανιας θα κανει παρτυ γεννεθλιων και θελει να φωναξει καποιον να απασχολησει τα παιδια ,εχετε να προτεινετε κατι?αληθεια η κοκκινη κλωστη να ερχετε?

eNortjK1UrI0tzQxUbIGXDAS-wKt95.pngeNortjK1UrI0tzQxU7IGXDATAQKv37.png

Ουουουου τι κάνετε μικρές μου τυρόπιτες;;;

Βασουλάκι μου γλυκό γυρίσατε; Καλή επιστροφή και όσο γίνετε πιο εύκολη προσαρμογή :)

Εγώ καλά ήμουν η συνδεσή μου είχε βλάβη για μια βδομάδα, κάπου ανάμεσα στον οτε και τη cyta τα πήρε και τα σήκωσε και το σταθερο και το ίντερνετ.

Βέβαια έμαθα κάποια βασικά π.χ ότι η μικρή μυρτούλα είναι ένα απιστευτα δυνατο μωρό!!! Ελπίζω να τελειώσουν γρήγορα και με τον πιο καλό τρόπο τα βάσανα της...

Ααα και ότι η Σοφούκα δεν γέννησε παρόλο που την είδα στον ύπνο μου να με παίρνει τηλέφωνο και να μου λέει ότι γέννησε... Κι αν αυτό βγει γαλανομάτικο έτσι για κόντρα στα στατιστικά... στην τελική πέμπτο παιδι είναι ότι γουστάρει κάνει.

Εμεις μια χαρά είμαστε, ο νικόλας ξεκίνησε απ'την προηγούμενη βδομάδα παιδικο πολύ χαρούμενος γιατί έχει κάτι άλλα μωρό και παίζει ωραία (βέβαια συνεχίζει την θοδωροπαράδοση να δαγκώνει κάθε νέο παιδακι έτσι για καλοσώρισμα). Ο θοδωρίκος ξεκίνησε αυτή τη βδομάδα στον δημόσιο παιδικο του καρέα και ενώ είχα αγχωθεί που έπρεπε να κάνει πάλι αλλαγη σχολείου και επειδή είναι λίγο καταθλιπτικό σαν κτίριο... απ'την πρώτη μέρα που πήγα και τον πήρα κατάλαβα δεν έχει τέτοια θέματα ο θοδωρίκος έτρεχε και χαιρέταγε όλα τα παιδια κατενθουσιασμένος στο τσακίρ κέφι.

Η μικρή έχει γίνει ένας μικρός τόφαλος (μου λέγανε ότι θα είναι και τοσοδουλα τρομαρα τους)... έχει φτάσει το ένα κιλό. Ξεκίνησα κάτι απαίσια χάπια για τις συσπάσεις πρόωρου τοκετου γιατί είχε αρχίσει να βιάζεται και αποφασίσαμε να την καταστείλουμε λίγο. Εγώ στατιστικά νομιζω ότι παρόλα τα τσαλίμια με τις συσπάσεις αυτές θα γεννήσω 40 βδομάδες και 3... σε κάθε γέννα αργω και μια βδομάδα. Αυτό είναι πολύ βολικό και για την επέμβαση του σόζου που θα είναι κάπου μέσα στο νοέμβρη.

Πωπω πολύ πάρλα αλλά πέτυχα ησυχία στο σπίτι μια και κοιμουνται και χάρηκα και που μπορώ να σας ξαναγράψω... Αλλά πολύ ερημια στο καφε... δεν θα δυσκολευτώ να δω τα νέα σας πιο καλα γιατί τα είδα εντελώς πεταχτα... πήρε το μάτι μου ότι επέστρεψε και το τζενάκι...

Και η ευγενία μας καλα με την μπεμπουλα, μετά την σοφία είσαι σωστά;

Μυρτώωωωωωωωωωωωωωωω ένα φιλί με πολλές δοσεις καφεϊνης για να την παλεψεις με την δουλεια και την κουραση!

Αφρο μου η επόμενη βδομάδα θα είναι σουπερ για τον αγγελο!!!

Διαφημίσεις

Καλημερααα!

Πωπω τη ερημια ειναι αυτη βρε κοριτσια?

Λεγκουλι μου γλυκο πολλα πολλα φιλακια . Γυρισαμε κ εμεις κ περασαμε μια βδομαδα μαλλον προσαρμογης με βολευει να την πω πολυ βαρβαρη κ με τα δυο παιδακια μου αλλα τι να κανουμε εχω συνηθισει πλεον στα ζορια δεν θελω να κλαιγομαι συνεχεια.

Γιατι βρε Ντου βαζεις τα κλαματα προνηπιο παει η Μαρινα οχι στο Τσιμπουτι ! Ισα ισα που θα ξεφυγει κ απο τοι σπιτι θα κανει νεους φιλους κ θα περναει ευχαριστα τα πρωινα της!

Μυρτω καλο κουραγιο με την μακετα!

Βασω, Αφροδιτη, Σοφουκα, Τζενακι,Αθηνουλα πολλα φιλακια κ σε ολες οσες ξεχναω!

Καλημέρα κι απο μένα... Επιτέλους λίγο κίνηση στο καφέ μας...

Καλή αρχή στο Μαρινάκι, νομίζω θα της αρέσει πολύ

Αφροδιτη μου πως πήγε ο Άγγελος σήμερα;

Τσιμπήστε ένα παλιο αλλά υπέροχο κομμάτι με ωραίο βιντεάκι

FLmwUVjtdz-CCFtHu-gcMDyQ&index=2

Ξεκινάω να πάω να πάρω το μεγάλο μου παιδακι απ'τον παιδικο

φιλώ σας

Κι εγω σημερα την αφησα μονη της απο τις 10 και θα παω να την παρω κατα τις 1... καλα δεν μασαει το Ρηνιώ αλλα οταν εφευγα ήτο ολιγον μαραζωμένη, σκεφτική να το πω...

Αλλα τους ειπε να βαλουν γαλοτσες και να βγουν σε ενα μικρο κηπακι(πολυ μικρο μη φανταστειτε) που εχουν και καταχαρηκαν ολα, θα καναν σκηνουλα....

eNeap2.pngTSzHp3.png

καλέ εννοούσα τη συγκίνηση που το παιδάκι μου πάει σχολείο! σιγά μην ήθελα να τη κρατήσω σπίτι (εκτός κι αν φόραγε φακιόλι, χρησιμοποιούσε την ηλεκτρική και σφουγγαριζε ανελλιπώς :P )

ZIPWp2.pngCCPvp3.png

Διαφημίσεις

καλημερα!

τι κανετε?

καλη σχολικη χρονια στα σχολειοπαιδα!

εμεις 4η μερα σημερα στον παιδικο... καλυτερα πηγε.... μονο που απο αυτην που περιμενα να γκρινιαζει περισσοτερο τα παει καλυτερα και παρηγορει και την αλλη..

tqj2p3.png vvtJp3.png

Αααα, καλη αρχη σε όλα τα παιδάκια!

Εμας ηταν καλυτερα το πρωι, ηρθε το σχολικο και ενιωθε μια ευθυνη να ετοιμαστει φαινεται...

Λεγκουίν, εγω τραγουδι δε μποπρω να ακούσω!

Μαριλού, πήγες συναυλία?

φιλώ σας1

Kαλημέρα, καλημέρα!

Καλή σχολική χρονιά σε όλα τα παιδάκια!

Νομίζω είμαι η πρώτη που στέλνω παιδί στο γυμνάισιο; (γριάαααα!!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes:) Αλλά σε ένα μήνα θα είμαι και μωρομάνα και θα ανανεωθώ βρε!:tongue:

HXuSp2.pngkmKkp2.pngU579p3.png

Καλημέρα!

Γεια σου βρε γιαγιακα Σοφούκα!!! Εσυ κορίτσι μου δεν θα αφήσεις σχολικη βαθμιδα χωρις παιδι!!! Ασε που θα εχεις και βιβλία απο τα μεγαλυτερα παιδια και δεν εχεις ανάγκη κανέναν ΟΕΔΒ!

Εμεις παλι δράμματα σημερα... Δεν την πολυπαλεύω ομολογώ! Σε λιγο θα αρχισω να ουρλιαζω και γω μαζί του...

Σας εχω 2 τασκ!

1. Οι του Χολαργου και κοντινων συνοικιων παρακαλω οπως εχετε το νου σας για κανα ενοικιαζομενο οικονομικο διαμερισματακι καθως το αδερφι μου θελει να μετακομισει εκει περα!

2. Θελω να μαθω εντωπωσεις απο οσες εχουν παει στην Α., ειτε εδώ ειτε σε πμ ειτε τηλεφωνικα. Αμα ειναι να τη σχολιασουμε εδω πειτε μου μονο να σβησω το όνομά της.

Ευχαριστω εκ των προτερων και για τα δυο.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...