Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Καλημέρα!

Βασσουλα σουπερ το καλοκαιρακι σας! Η Στεφανία ειναι μια κουκλα και σου μοιαζει παρα πολυ αφου κ συ εισαι κούκλα! Φτου σας οικογενειακώς! Που ειστε εκει με τις γεφυρες και τις ωραιες παραλίες? Ηπειρο?

Τι? Εχετε ηδη ξαχασει τις διακοπές??? Παρτε λιγες φωτο απο μενα να τις θυμηθειτε! (εννοειται οτι και μενα μου φαινεται λες και ηταν πριν χρονια)

https://picasaweb.google.com/fortrashart/Summer11?authkey=Gv1sRgCOWP9aG05uTfOQ#

Μαριλού, γιατι δε πας να τις δεις απο κοντα? Αχ ωραια θα ηταν. Τι πειράζει να παμε μια συναυλιουλα μαζι με τα παιδια?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερα κοριτσακια τι κανετε? Εγω εδω κανω τον νυχτοφυλακα ... η μαλλον καλυτερα γενικα τον φυλακα ολη μερα κ ολη νυχτα στο ποδι με το γιγαντακο αγκαλια .Τι να κανουμε θα μεγαλωσει κ αυτος ... Ο Μητσος ειναι λες κ κατι εχει παρει εχει λαλησει στην κυριολεξια χτες το βραδυ μου εκανε το σπιτι λες κ το βομβαρδισανε μονο μολοτοφ που δεν εριξε ετοιμος για την επομενη διαδιλωση η για τα Εξαρχεια ειναι .

Αθηνουλα απο την βιασυνη μπερδεψα τον Αλεξανδρο με τον Σταματη! Παντος θα δεις μεγαλη διαφορα με τον παιδικο θα ξεφευγει λιγο. Αληθεια τωρα που λεμε για παιδικους, Βασω την Στεφανια τι θα την κανεις φετος θα την πας σταθμο?Κ τον Σταματη αν αρχισεις δουλεια θα συνεχισει να ερχετε η μαμα σου φανταζομαι ε? Παντος εμενα το μειωμενο που ρωταγες με ειχε βολεψει πολυ γιατι για ενα χρονο 2:30 γυριζα σπιτι κ μετα για αλλους 6 μηνες 3:30. Εμεις για διδακτρα δινουμε 320 μαζι με σχολικο χωρις σχολικο ειναι 300.

Οπως κ να το κανουμε δυσκολη η προσαρμογη απο διακοπες αλλα φετος νομιζω ειναι χειροτερα επαιδη ειμαστε ολοι απογοητευμενοι κ απελπισμενοι. Τι να περιμενουμε απο το κακο στο χειροτερο παμε. Εμενα ο αντρας μου ειναι 4 μηνες απληρωτος κ τωρα που θα παρω κ εγω το 6μηνο με 650 το μηνα που θαπαιρνω κ να μην ξερουμε καθε ποτε θα παιρνει λεφτα θα ειμαστε πολυ δυσκολα. Αλλα κ παλι στεφτομαστε οτι κ στο γραφειο να γυρισω τα λεφτα που θα παρουμε παραπανω θα τα διναμε σε γυναικα να κραταει το μικρο οποτε καλυτερα να μεγαλωσει με μενα.

Μαριλού, γιατι δε πας να τις δεις απο κοντα? Αχ ωραια θα ηταν. Τι πειράζει να παμε μια συναυλιουλα μαζι με τα παιδια?

Ο Ιάσονας κοιμότανε εκείνη την ώρα... και γενικά τώρα που ξυπναέι νωρίς δεν είναι για πολλά-πολλά μιας και δεν θέλει να κοιμάται το μεσημέρι...

Αλλά και πάλι 25? δεν θα τα έδινα. Θα πάω όμως Θανάση Παπακ το Σαββάτο. 12 ? το εισητήριο.

Μπράβο στη Ρηνούλα που προσαρμόστηκε τόσο καλά στον παιδικό. Κι εμείς 330 δίνουμε και χωρίς σχολικό.

Αχ τι όμορφες φωτογραφίες Αφροδιτάκο μου!!!!! Χαλάρωσα!!!

τι ωραία που περάσατε!!! Η Δανάη έχει γίνει πολύ κουκλίτσα, καλά δεν ξέρω ποια φωτογραφία να πρωτοσχολιάσω!!! Μου αρέσανε όλες πολύ!!!! :)

Άντε κουράγιο μέχρι το επόμενο τριήμερο....:rolleyes:

ξέχασα να σχολιάσω και τους "μεγάλους". Δείχνετε όλοι πολύ χαλαροί και ωραίοι!!

Αφρο μου εσύ και ο έρωτας έχετε ομορφύνει πολύ! :) το μαλλί σου το άνοιξες;

Διαφημίσεις

Θα πάω όμως Θανάση Παπακ το Σαββάτο. 12 ? το εισητήριο.

Για δώσε πληροφορίες...που παίζει?

Αφροδίτη φοβερές φωτογραφίες! Και συμφωνώ με Μαριλού ότι ομορφύνατε πολύ όλοι οικογενειακώς! Φτου σας καλε!

Τζεν παίζει στην Τεχνόπολη /Γκάζι το Σάββατο στις 9.30.

Επειδή είναι πολύ μικρός χώρος και θα μαζευτεί πολύς λαός θα πάω από νωρίς.

Ψήνεσαι;:) Αν θες σου βγάζω εισιτήριο και κρατάω και θέση να έρθεις αργότερα;) Ελπίζω να πιάσω ένα τραπεζάκι να έχω καλή οπτική....

Τζεν παίζει στην Τεχνόπολη /Γκάζι το Σάββατο στις 9.30.

Επειδή είναι πολύ μικρός χώρος και θα μαζευτεί πολύς λαός θα πάω από νωρίς.

Ψήνεσαι;:) Αν θες σου βγάζω εισιτήριο και κρατάω και θέση να έρθεις αργότερα;) Ελπίζω να πιάσω ένα τραπεζάκι να έχω καλή οπτική....

Πολύ αλλά δεν ξέρω τι θα κάνω με τον μικρό! Δεν είναι καλή ώρα γιατί κατά τις 10 κοιμάται και η γιαγιά δεν τον έχει βάλει ποτέ βράδυ για ύπνο και δεν θέλω να την χώσω...εισιτηρια έχει? μόνη σου θα είσαι?

εισιτήριο έβγαλα κι εγώ σήμερα και θα είμαι με μια φίλη μου.

προπώληση 12 και ταμείο 15. το θέμα δεν είναι αν θα έχει εισιτήρια, το θέμα είναι πως θα γίνεται ο κακός χαμός. Στον Μάλαμα την Πέμπτη που πέρασα απ'έξω κατά τις 9.30 είχε κόσμο στο δρόμο που δεν μπορούσε να περάσει μέσα.

Ούτε ο σύζυξ μπορεί να τον κοιμίσει;

εισιτήριο έβγαλα κι εγώ σήμερα και θα είμαι με μια φίλη μου.

προπώληση 12 και ταμείο 15. το θέμα δεν είναι αν θα έχει εισιτήρια, το θέμα είναι πως θα γίνεται ο κακός χαμός. Στον Μάλαμα την Πέμπτη που πέρασα απ'έξω κατά τις 9.30 είχε κόσμο στο δρόμο που δεν μπορούσε να περάσει μέσα.

Ούτε ο σύζυξ μπορεί να τον κοιμίσει;

A τόσο πανικός? Είναι κλειστός χώρος? Καλά εγώ με την κοιλάρα δεν αντέχω ούτε 5 λεπτα ορθοστασία ρε γμτ...έλεγα να ερχόμουν με τον σύζυξ κα΄θοτι μακρυα και με τα τρένα βλαστημάω...ουφ καλά Μαριλού άστο κουράστηκα μόνο που μου το περιέγραψες...δεν τον έχω δει ποτέ και τον κυνηγάω χρόνια αλλά μάλλον δεν είναι η χρονιά του ούτε και φέτος...:(

Διαφημίσεις

Ο χώρος είναι ανοιχτός Τζεν μου.

Αν βρεις πάντως λύση στο πως θα κοιμηθεί ο μικρός, εγώ, ούτως ή άλλως νωρίς θα πάω και θα πιάσω καλό στασίδι, με καρέκλες και τραπεζάκι.

Σκέψου το...

Γεια σας κόρες!

Τζενάκι, υπομονή! Θα μεγαλώσει, πού θα πάει!

Καλή προσαρμογή στα παιδάκια που ξενινάνε παιδικό!

Εμείς κάναμε ντόπλερ σήμερα! η μικρά έχει γυρίσει ήδη και είναι τσουμπωτή τσουμπωτή, μάλλον θα ακολουθήσει την οικογενειακή παράδοση και θα γεννηθεί κι αυτή πάνω από 4 κιλά! Κατά τα άλλα, το ντόπλερ ήταν σούπερ! Μιας και γύρισε και το κεφάλι κάτω, να θυμηθώ σιγά σιγά να ετοιμάζω και καμιά βαλίτσα ε;:rolleyes:

HXuSp2.pngkmKkp2.pngU579p3.png

Καλέ στις φτό της Άφρους είμασταν κι εμείς...

Πήγαμε διακοπές??? Πότε? Πού?

Δουλεύω μέχρι τώρα... Παναγία μου πρέπει να σκεφτώ τον επαγγελματικό προσανατολισμό μου...

ωραίες οι φωτό... Οι δικές μου μόνο βγήκανε λίγο θαμπές ενώ οι φικές σου έχουν ωραία χρώματα!

και παρανυφάκι σούπερ!

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Όχι, δε μπορεί!

Δε μπορεί να μην έχετε γράψει τίποτα εδώ και δύο μέρες!!!!

Γράψτε κάτι καλέ, εγώ δε μπορώ, κάνω μακέτα, έχω απασχολημένα τα χέρια μου, αλλά θέλω να διαβάσω κανένα νέο!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...