Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

ουουυ γυρισαμε και μεις τελευταιοι και.. ηλιοκαμενοι ,

καλα οτι θα γυρνουσα Σεπτεμβρη μηνα και θα εβρισκα το καφε ερημωμενο ουτε που το φανταζομουν ,που ειστε καλε ελπιζω να ειστε ολες καλα και τα μωρακια σας ,μου λειψατε τρελα

δεν προλαβα να διαβασω και πολλα αλλα να ξεκινησω με πολλα ταπ ταπ στην αφρο μας

να ευχηθω να ζησει το νεο Γιουπιγακι που γεννηθηκε ιδια μερα με το Σταματη και περαστικα στη Μυρτουλα ( τελειο ονομα !)

χρονια πολλα στις Μαριες που γιορταζαν και στον Μαριο (αραγε γιορταζε τωρα ?)

στον Αλεκουκο και τον Αλεξανδρουλη και φυσικα στην πολυαγαπημενη μου Γαλατουλα

τα δικα μας τωρα ,ειμαστε σε σταδιο προσαρμογης ,περασαμε ωραια ,χορτασαμε διακοπες ,βολτες και μπανια ,τα μικρα ξεσαλωσαν τελειως ,ειχαμε προοδους σε αρκετα πραγματα ,ειχαμε και τα πρωτα μας γεννεθλια,ο μικρος πολυ ζωηρεψε ,περπαταει ,σκαρφαλωνει ,ψιλομιλαει ,βγαλαμε πολλες φωτο ,εχω βαλει στο φατσοβιβλιο καποιες

εντωμεταξυ εχω ενα διλλημα,πρεπει να γυρισω στη δουλεια τελος του μηνα και πλεον μας καναν 8ωρο (αυτο τους , μαρανε δεν μας εφτανε η εργασιακη εφεδρεια ) ,και εχω επιλογη για το υπολοιπο της στεφανιας να παρω 2 χρονια μειωμενο κατα 1 ωρα 'η μαζεμενο σε 3 μηνες και κατι μερες

εσεις τι λετε ?

eNortjK1UrI0tzQxUbIGXDAS-wKt95.pngeNortjK1UrI0tzQxU7IGXDATAQKv37.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλώς ήρθατε κόρες! Νομίζω πως είστε και οι τελευταίες των διακοπών του καλοκαιριού!

Βασούλα μου είδα τις φωτο σας, τι τέλειες! Ο μπεμπούλης έχει μεγαλώσει πολύ και η Στεφανία ολόκληρη δεσποινίς!

Τώρα γι'αυτό που ρωτάς, εγώ θα έπαιρνα το μαζεμένο.

Τζενάκι καλή αρχή στον Μητσάκο και υπομονή με τις σκηνές ζήλειας, θα περάσουν σιγά-σιγά... Ο μικρός έγινε κιόλας 2 μηνών ... ουάου!!! κι αυτό που λες για κολικό μου μοιάζει. Υπομονή και εδώ.... γι'αυτό θέλει αγκαλίτσα το μανάρι.

Αρχίσαμε και εμείς σήμερα προνήπιο! Από το δημόσιο θα μας απαντήσουν μετά τον αγιασμό... ν'αγιάσει το στόμα τους...

Kαλησπέρα!

Αφροδιτούλιιιιιιι ((((((())))))) ταπ-ταπ-ταπ και φυσικά τραγουδάκι

Καλώς μας ήρθαν και οι τελευταίες αφίξεις! Για να μαζεύόμαστε σιγά σιγά, πολύ ερήμωσε το καφενεδάκι!

Οι άλλες κόρες πού είναι;

HXuSp2.pngkmKkp2.pngU579p3.png

Τα νεασ μας ειανι οτι εκτακτως πηγαμε σε ιδιωτικο παιδικο στην Ειρηνη αποφαση Κυριακη βραδυ, σημερα αρχισε!

Τα πηγε σουεπρ καλα , το ξερω οτι ειανι ανεξαρτητη, με εδιωχνε συνεχεια φυγε θα μεινω με τις δασκαλες κλπ

Ενταξει ειχε μια κριση επειδη δεν εγινε το δικο της αλλα το ξεπερασαν,

πολυ ηρεμες κοπελες 10 παιδακια, ιδανικο περιβαλλον... θα σας γραψω λεπτ αυριο

Βασω εγω θα επαιρνα το μειωμενο βολευει για νηπιαγωγεια-σταθμους κλπ, ενω το μαζεμενο 3 μηνες ειανι σιγα τη διαφορα

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

Βάσω καλώς ήρθατε!

Άντε με το καλό και η Ρηνούλα στο σχολείο. Μια χαρά θα τα πάει!

Βάσω κι εγώ το μειωμένο θα έπαιρνα! Οι 3 μήνες δεν θα σου κάνουν τίποτα...

Ενώ με το μειωμένο θα βολευτείς λίγο...

Αφροδίτη όσο ταπ ταπ τίποτα δεν γίνεται.... Υπομονή, σε μια βδομάδα ούτε που θα τις θυμάσαι τις διακοπές! Είμαι ελεεινή το ξέρω...

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Καλημερα!

Αν ειναι μια φορα δραμα η προσαρμογη μετα απο πολυημερες διακοπες, αμα εχεις και παιδια που ξεκινανε σχολειο ειναι 10 φορες πιο δραμμα.... Ο Αγγελος ζοριζεται πολυ, πιο πολυ και απο την αρχική προσαρμογη. Και δεν τον κατηγορω... Και τσατιζομαι γιατι στις διακοπες απλα γινεσαι ο εαυτος σου, ολον τον αλλον καιρο πιεζεσαι και ξαναπεριμενεις τις διακοπες για να γινεις ανθρωπος. Πολυ βαρβαρη η καθημερινότητα μας και κραταει πολυ περισσοτερο απο τις διακοπές μας...

Βασσουλα, και γω λεω μειωμενο και αν μπορεισεις να κανεις συννενοηση να μαζευεις καποιες ωρες και να τις κανεις ρεπο ειναι πολυ βολικο.

Μπραβο στην Ειρηνη, τελεια, και νομιζω πολυ καλα αποφασισατε να παει σχολειο, ειναι σε πολυ καλη ηλικια!

Τζενακι, οντως κολικοι ακουγονται. Υπομονη και σε σας...

Ντανσεμάκι, καλή αναρρωση στη Μυρτουλα, να πανε ολα καλα!

φιλω σας!

Καλημερα !

Καλος ηρθες Βασουλα !

Αθηνουλα καλη αρχη μην μασας μια χαρα θα παει η Ρηνουλα κ εσυ θαησυχασεις λιγο με τον Σραματη μονο.

Αφρο πολλα ταπ ταπ κ υπομονη.

Κ εμεις για κολικους λεμε αλλα μας κανει εντυπωση ΝΑ ξεκινανε 2 μηνων.

Αφροδίτη, αν δεν έχουμε την καθημερινότητα δεν έχουμε και διακοπές! οπότε καλό είναι να χαιρόμαστε την καθημερινότητα μας όσο μπορούμε και να την κάνουμε να μοιάζει σαν διακοπές! (σσσίγουραααα)

Τεσπα, φιλάκια στον Αγγελάκο, από νωρίς στα δύσκολα ο κακομοίρης... Και που να ξέρει ότι κάθε χρόνο από δω και πέρα κάπως έτσι θα είναι!

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Αφροδίτη, αν δεν έχουμε την καθημερινότητα δεν έχουμε και διακοπές! οπότε καλό είναι να χαιρόμαστε την καθημερινότητα μας όσο μπορούμε και να την κάνουμε να μοιάζει σαν διακοπές! (σσσίγουραααα)

ή αν ειχαμε φυσιολογική καθημερινότητα δεν θα ειχαμε ανάγκη απο διακοπές (τουλαχιστον δεν θα επιδιωκαμε να "ξεφυγουμε", απλα να αλλάξουμε εικόνες)... Φετος ουτε καν κουράγιο για όνειρα για αλλαγές.... Αλλες χρονιές τουλάχιστον έλεγα θα κανω αυτο, θα αλλάξω εκείνο...

Καλε πείτε μου να σκάσω! Ή κανονίστε επειγόντως καμια συνάντηση να στανιάρουμε!

Διαφημίσεις

Eγώ δε μιλάω θα σας τη σπάσω χειρότερα! Με εχει φάει το άγχος και από τότε που γυρίσαμε από τις διακοπές δεν έχω κάτσει ούτε μισή μέρα! Εννοείται ότι έχω ξεχάσει τις διακοπές, είναι σαν να μην πήγα!

Βασούλι καλωσήρθες!

Τζένη επίσης!

Φιλιά βιαστικά, ματς-μουτς!

Καλημερα !

Καλος ηρθες Βασουλα !

Αθηνουλα καλη αρχη μην μασας μια χαρα θα παει η Ρηνουλα κ εσυ θαησυχασεις λιγο με τον Σραματη μονο.

Αφρο πολλα ταπ ταπ κ υπομονη.

Κ εμεις για κολικους λεμε αλλα μας κανει εντυπωση ΝΑ ξεκινανε 2 μηνων.

Τζενακο :D:D:D το Αλεξ εννοεις χαχαχαχα

Η Ειη=ρηνη μια χαρα τα παει, εννοειται παλι με εδιωχνε σημερα μαμα πηγαινε σπιτι, και ουτε κρισεις ουτε τιποτα κιουρια...

Μεσα σε 2 μολις μερες, εχω δει μικρολαθακια που κανω και ποσο εχουμε ηρεμησει ολοι...Ειναι καταπληκτικο προγραμμα και δασκαλες, και κυριως ηρεμια...αυτο μου μας λειπει.

Χαλαλι το τρεξιμο και τα λεφτα(νταξ 330 το μηνα δινω δεν ξερω ποσο εχουν οι ιδιωτικοι παιδ σταθμοι)

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...