Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Χρόνια πολλά στους Αλέξανδρους!! (Αλεξάνδρα δεν έχουμε ή έχω κολλήσει τώρα;; )

Καλή προσαρμογή σ' όλα τα τσιπιρίκια που ξεκινάνε κιόλας σχολείο, να 'χουνε μια καλή χρονιά όλα και περικαλώ χωρίς ιώσεις φέτος...

Επίσης με γειά το ντιεσόσπιτο, να το γεμίσετε χαρές!!

Λοιπόν, εμείς χθες κάναμε το χειρουργείο, ήτανε να μείνουμε μέχρι Παρασκευή αλλά τελικά μας διώξανε και θα πηγαίνουμε κάθε μέρα να τη βλέπουν οι γιατροί.

Πήγε καλά, αλλά ήταν πιο δύσκολο απ' ότι νομίζαμε γιατί είχε και κάτι ακόμα το μάτι που δε φαινότανε υπερηχογραφικά. Εγώ τα 'παιξα τελείως γιατί αργήσανε πάαρα πολύ να βγούνε να μας ενημερώσουνε (κράτησε πάνω απο 2 ώρες ενώ μας είχανε πει μισή με μία). Τέλος πάντων, αυτή η εξέλιξη σημαίνει ότι είναι λίγο πιο δύσκολα τα πράγματα για το ματάκι, αλλά ελπίζουμε για το καλύτερο. Το σημαντικό τώρα είναι να επουλωθεί καλά για να μη μολυνθεί και μετά βλέπουμε. Η μικρή είναι καλά αλλά έχει το μωρό μου μεγάλο παράπονο και δεν ξεκολλάει από το στήθος. Τώρα κοιμήθηκε λίγο μετά από ένα 3ωρο συνεχούς θηλασμού, την διακόπτουμε μόνο γιατί βάζει κολλύριο κάθε ώρα και μετά συνεχίζει.

Αυτά. Σας φιλώ και πάω να ξεκουραστώ.

Α! Ο Μπάουι δε γεννήθηκε έτσι, έφαγε μια μπουνιά από ένα φίλο του στην εφηβεία και το απέκτησε το παράσημο-τρέηντμαρκ!

dansem καλη αναρρωση στην μικρουλα σας.... ολα καλα να πανε απο εδω και μπρος, να γινει καλα το κοριτσακι σας και αλλο δυσαρεστο να μην σας βρει... φιλακι στο μετωπακι της απο εμας για περαστικα....

tqj2p3.png vvtJp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γρήγορα να γίνει καλά το ματάκι της μικρούλας Μυρτούλας!

ΆΝτε ντανσεμάκι υπομονή κοριτσάκι μου και κουράγιο! Αυτό να ήταν όλο...

Δεν το ήξερα για τον Μπαουι... Ευχαριστούμε για την ενημέρωση...

ο ανηψιός μου πάντως τα έχει από γεννησιμιού τα γατίσια μάτια...

Πάω να ξεραθώ γιατί δούλευα μέχρι τώρα!

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Διαφημίσεις

καλημερα!

Αθηνα σημερα γιορταζεις ε? χρονια σου πολλα κοπελια! οτι επιθυμεις!

εμεις σημερα φαγαμε ακυρο απο τον παιδικο... πηγαμε ολοι μαζι με τις τσαντουλες μας προετοιμασμενοι μια χαρα και κρατησαν μονο τον μεγαλο που ειναι συνηθισμενος... οι μικρες οοοοοταν μας ειδοποιησουν.... αποτελεσμα να μεiνει ο Στρατος και οι μικρες να κλαινε που φευγουμε.... εκανα αμαν να τις συνεφερω....

tqj2p3.png vvtJp3.png

Καλησπερα τσουπρεςςςςςςς......

Καλο μηνα να εχουμε ....

Αθηνα χρονια πολλα και σε σενα και στον γιοκα σου με λιγη καθυστερηση...

Ελενη και εσυ να χαιρεσε τον Αλεκο σου ...

dansem περαστικα να γινεται γρηγορα καλα και πολλα φιλια στο μικρακι σου ....

Καλο σας απογευμα μικρες μου........

2iX0p3.png 10hx.jpg10hxp2.png[/url]

Διαφημίσεις

Γειά σας κόρες, ελπίζω να περνούσατε καλά και γι' αυτό να το έφαγε το καφέ η μαρμάγκα...

Αφρο, ταπ ταπ και καλή βδομάδα!

[url=http://lilypie.com][img]http://lbyf.lilypie.com/MJSup3.png[/img][/url][[url=http://lilypie.com][img]http://lb2f.lilypie.com/OsvKp3.png[/img][/url]

Καλησπερα κοριτσια τι κανετε? Γυρισαμε κ εμεις χτες σιγα σιγα.

Καταρχην να ζησει η βελουδενια την Γιουπι κ περαστικα στην μικρη Μυρτουλα.

Καλα περασαμε οχι τιποτα ιδιεταιρο με νεογεννητο κ 3,5χρονο με εντονη κριση ζηλιας.

Ο Μητσακος εχει γινει ακομα πιο θηριο απο οτι ητανε , περασε κ 2 ιωσεις μεσα σε 20 μερες ετσι για να μην ξεχνιομαστε και σημερα πηγε κ πρωτη μερα παιδικο .Γενι8κα μεσα στην μιρλα ειναι το τι κανει δεν φανταζεστε ακομα κ κακα πανω του εκανε απο την ζηλια του, τωρα φαινεται να στρωνει λιγο.

Ο μικρουλης μια χαρα εχει γινει γιγανρτακος 6κιλο εφτασε αλλα ειναι αγκαλιτσας κ χερακιας κ με τον υπνο γενικα εχουτμε θεματακια. Τωρα εχει μια βδομαδα που τα βραδυα κλαιει για κανα 2ωρο κ μετα στρωνει τι να ειναι δενξερω. Υπαρχει περιπτωση να ειναι κολικοι τωρα στους 2 μηνες να αρχισανε?

Σας αφηνω γιατρι κλαιει

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...