Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Ντανσεμακι καλωςηρθατε, αντε με το καλο το χειρουργειο τωρα, να πανε ολα καλα μεσα απο την καρδια μου ευχομαι...

Ελενη χαλο!!!

Ο Αλεκ δεν παει στον ιδιο παιδικο? Αχ μετα απο διακοπες δυσκολη η προσαρμογη,ε?

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ναι ρε γαμώτο και ενώ είμασταν μια χαρά μέχρι που μπήκαμε και είδε μια άλλη κοπελα αντί τη δασκάλα του και τον πήρε από κάτω...

Γμτ στεναχωρήθηκα. Και η μικρή κοιμόταν όταν έφυγα και δεν ξέρω πώς ξύπνησε με την Ελένη...

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Χελό, χελό, σας έχασα αλλά σας ξαναβρήκα, καλησπέρα από την Ξάνθη. Γυρνάμε μεθαύριο αλλά πρόλαβα να διαβάσω περιλητπικά τα νέα σας.

Γιουπάκι να σου ζήσει το κοριτσάκι σου! Καλότυχη και ευτυχισμένη να την βλέπεις!

Λέγκω θέλω να δω εγω φωτογραφίες, δεν σε εχω στο φατσιβιβλίο για στείλε πμ με στοιχεια να σε βρω. Μυρτώ τι τέλεια που τα γράφεις!

Χρόνια πολλά σε όλα τα παιδάκια μικρά και μεγάλα που γιόρταζαν!

Εμείς κάναμε μια εξόρμηση μέχρι Λήμνο για 4-5 μερούλες και ήταν τέλεια, και κάποιες άλλες εδώ γύρω στην Νέα Πέραμο Καβάλας και στις παραλιες της Ξάνθης. Η κοιλιά μεγαλώνει και με τσιτώνει και ο Στεφανάκος έχει ξεσαλώσει με τόσο κόσμο εδώ που τον απασχολεί συνέχεια. Προβλέπεται να φρικάρει πολύ στην Αθήνα που θα είμαστε πάλι οι 3 μας.

Α ξέχασα, Δεσποινάκι (ντιες) μεγεια το νέο σας σπιτάκι! Που βρήκατε τελικά?

Και Δανάη με το καλό η εγχείρηση! Όλα να πάνε καλά!

Απο που να ξεκινήσω...

Δαναη μου καλή επιτυχία κοριτσάκι μου να πανε όλα καλά και να ξεμπερδέψετε μια και καλή!!!!!

Χρονια πολλά στο γλυκατζή της παρέα μας, στον κουκλο Αλεκο μας, χρόνια πολλά σοκολατένια και ζαχαρωτά. Λενάκο μου να τον χαίρεσαι!

Μαρή γιουπι τον κωδικο του φατσοβιβλίου σου έστειλα όχι της πιστωτικης που δεν έχω:tongue:

Ευγενάκο μου φιλάκι στην σέξι κοιλιτσα σου.

Σοφάκι δεν υπάρχουν οι στατιστικές σου, εντάξει αν αποδειχτουν θα αρχισω να ρίχνω βαρελώτα στο σκοπευτήριο!:cool:

Γεια σου ρε Μυρτακι με τις τρελες περιγραφές σου, σε ένοιωσα απολυτα με την τουαλέτα...

Φευγω γιατι θα τα σκοτώσω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Καλημέρα!!!!

Χρόνια Πολλά στον γλυκό Αλέκο μας!!! Ελενάκι να τον χαίρεστε!! Καλή προσαρμογή στο σχολείο! μια βδομάδα θα του πάρει πιστεύω και θα συνηθίσει ... κι ο δικός μου δυσκολεύεται πολύ στην ιδέα.... θα τον στείλω από Δευτέρα.

Δανάη καλή επιτυχία στην επέμβαση!! Όλα να πάνε καλά! :)

ΧΑΛΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ!!

Ειμαι στο χωριο βρηκα ιντερνετ ξεκλειδωτο κ μπήκα. βιαζομαι ομως γιατι σερνεται κ πεφτει!!

Χρονια πολλα στον αλεκο!

Με το κλο η επέμβση του ησυχου Μυρτουλακίου!

Ευχαριστώ πολυ για τις ευχες κ τα αρτι αφηχθεντα κοριτσούδια!

Α!!!Ρουμπίνη, πως σας φαινεται για ονοματάκι?????????????

Λεγοπουλεξξξξξξξξξ θελω να βγαλεις κ πιστωτικηηηηηηηηηη (κ τους κωδικους εννοειται!!!). Οταν γυρισω θα μπω να τις δω τις φωτο:P:p

ΦΙΛΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!

Ευχαριστώ πολύ! Να είμαστε όλοι καλά και να χαιρόμαστε όλα τα παιδάκια! Ένα κουτί παγωτίνια χρειάστηκαν για την ομαλή προσαρμογή του! Ας είναι καλά ο άγιος! Σοφάκι εγώ ποντάρω σε ΠΗΤ με μάτια αλά μπάουι! Ένα καφέ και ένα πράσινο!

Το πιστεύετε ότι είναι σαν να μην πήγα καθόλου διακοπές;

Όχι εεε; Κι όμως....

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Ελενη χρονια πολλα στον φραουλενιο Αλεκούκο!!!!!!!!

Καληνυχτα ....γαιδουριτσες, επειδη ειμαστε νεουδια μας ξεχασατε και δεν μας λετε Χρονια πολλα,ε???????/ χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα!

Χρόνια πολλά στους Αλέξανδρους έστω καικαθυστερημένα!

Ελένα και Αθηνά, να τους χαίρεστε!

Γιούπι, χρόνια πολλά και στην κοράκλα!

Καλή αρχή στα σχολεία! Και μεις ένα μικρό δράμα το είχαμε με το Μάνο παρότι πάει στον ίδιο παιδικό και φέτος!

Δανάη, με το καλό η επεμβασούλα! Όλα θα πάνε καλά!

Εμείς βαφτιστήκαμε την Κυριακή! Όλα καλά. Έκλαψε στην αρχή που ήθελε να φάει το βιβλίο του παπά και στο τέλος που τον ντύσαμε και έσκασε από την ζέστη!

Επέστρεψα και στην δουλειά από Δευτέρα και είχαμε δράματα. 3 φορές επέστρεψα... χτες τα πήγαμε καλύτερα γιατί παρηγορήθηκε από πιπίλα και μια μπλούζα μου που μύριζε...το πουλάκι μου...

Nrmgp3.pngiHU0p2.png9etwp2.png

Χρόνια πολλά στους Αλέξανδρους!! (Αλεξάνδρα δεν έχουμε ή έχω κολλήσει τώρα;; )

Καλή προσαρμογή σ' όλα τα τσιπιρίκια που ξεκινάνε κιόλας σχολείο, να 'χουνε μια καλή χρονιά όλα και περικαλώ χωρίς ιώσεις φέτος...

Επίσης με γειά το ντιεσόσπιτο, να το γεμίσετε χαρές!!

Λοιπόν, εμείς χθες κάναμε το χειρουργείο, ήτανε να μείνουμε μέχρι Παρασκευή αλλά τελικά μας διώξανε και θα πηγαίνουμε κάθε μέρα να τη βλέπουν οι γιατροί.

Πήγε καλά, αλλά ήταν πιο δύσκολο απ' ότι νομίζαμε γιατί είχε και κάτι ακόμα το μάτι που δε φαινότανε υπερηχογραφικά. Εγώ τα 'παιξα τελείως γιατί αργήσανε πάαρα πολύ να βγούνε να μας ενημερώσουνε (κράτησε πάνω απο 2 ώρες ενώ μας είχανε πει μισή με μία). Τέλος πάντων, αυτή η εξέλιξη σημαίνει ότι είναι λίγο πιο δύσκολα τα πράγματα για το ματάκι, αλλά ελπίζουμε για το καλύτερο. Το σημαντικό τώρα είναι να επουλωθεί καλά για να μη μολυνθεί και μετά βλέπουμε. Η μικρή είναι καλά αλλά έχει το μωρό μου μεγάλο παράπονο και δεν ξεκολλάει από το στήθος. Τώρα κοιμήθηκε λίγο μετά από ένα 3ωρο συνεχούς θηλασμού, την διακόπτουμε μόνο γιατί βάζει κολλύριο κάθε ώρα και μετά συνεχίζει.

Αυτά. Σας φιλώ και πάω να ξεκουραστώ.

Α! Ο Μπάουι δε γεννήθηκε έτσι, έφαγε μια μπουνιά από ένα φίλο του στην εφηβεία και το απέκτησε το παράσημο-τρέηντμαρκ!

[url=http://lilypie.com][img]http://lbyf.lilypie.com/MJSup3.png[/img][/url][[url=http://lilypie.com][img]http://lb2f.lilypie.com/OsvKp3.png[/img][/url]

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...