Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

...μια μέρα είχαν μπει και η δύο στη σκηνή και κάτι κάνανε. Ήταν και ο Αλέκος εκεί κοντά στη πόρτα οπότε τον ρωτάμε, τι κάνετε εκεί; Λέει, παίζουμε μαιευτήριο, η Δανάη και η Λήδα γεννάνε! Και εσύ τι κάνεις; Εγώ περιμένω, λέει με φυσικότητα!!!!!

:lol::lol::lol::lol::lol: Eντάξει, τα παιδιά αυτά είναι πολύυυυ προχωρημένα! Έχω πέσει κάτω απ' τα γέλια!

Τώρα μου μένει να δω τις φωτό της Ελίζας και της Μαριλένας (όμως της Μαριλένας σκιάζομαι λίγο, γιατί όλο βλέπω ένα έντομο (ή σκορπιός είναι; ) και διστάζω να τις ανοίξω!

HXuSp2.pngkmKkp2.pngU579p3.png

Καλά, η Ευτυχία έχει βάλει 5-6 κουτιά διαφόρων σχημάτων ανάποδα στο κρεββάτι μου και με 2 μαρκαδόρους παίζει ντραμς! Κάθε που τελειώνει ένα κομμάτι, πρέπει να λέω "Yes!":shock: Μετά παίρνει μια ηλεκτρική κιθάρα από δίπλα και συνεχίζει!:lol::lol:

HXuSp2.pngkmKkp2.pngU579p3.png

Διαφημίσεις

Γαλατούλι, χρόνια πολλά και για τον αρρωστούλι, αν και ποοοοολύ καθυστερημένα! Πως είναι σήμερα;;; Έσκασε το αιφνίδιο εξάνθημα ή τσάμπα τα πτυχία;;; :)

αμεεε εσκασε, εσκασε, αλλα ολιγον φλωρικο,ουτε που φαινεται καλα καλα, η Ειρηνη ηταν σαν να ειχε βγει απο "Το νησί":D:D

eNeap2.pngTSzHp3.png

Έχω λιώσει στο γέλιο με τα ποστ της Σοφούκας και της Μυρτούς :lol:!

Ti ωραία που περάσατε Μυρτούλα (να το πάλι το ούλι :lol:)

Καλωσήρθατε κοριτσάκια, μου λείψατε πολύ!

Άντε να κανονίσουμε καμιά συνάτηση να σας δω κιόλας.

Εγώ προσπαθώ ακόμα να κοιμήσω τον Απόλλωνα. Γιατί δεν κοιμάται ρε γμτ. Που να ήμουν εγώ στο κάμπινγκ Μυρτώ. Δε θα μπορούσαν οι γείτονες ούτε νωρίς το βράδυ να κοιμηθούν.:lol:

Kαληνύχτα κοριτσούδια! Ελπίζω να μη ξενυχτίσει πολύ ακόμα. :roll:

as4Jp3.pngl7F9p3.pngRAiBp3.png

Τσουπ! Γειά σας κι από μένα! Απ' όσο πρόλαβα να σας διαβάσω κατάλαβα ότι περάσατε όλες τέλεια και πολύ σας χάρηκα! Γυρίσαμε κι εμείς πριν λίγες μέρες, αλλά μου πήρε λιγάκι η προσαρμογή και τώρα που συνήλθα κάπως, να 'μαι κι εγώ...

Γιουπάκο να τη χαίρεσαι την μικρούλα, να 'χει μια πλούσια ζωή, γεμάτη χαρές κι αγάπες!!

Κι εμείς καλά περάσαμε, με περιέθαλψε το αδέρφι μου κανονικότατα και τώρα ετοιμαζόμαστε για το χειρουργείο. Η μικρή, που τη λένε επίσημα πλέον Μυρτώ, είναι αξιαγάπητη και προς το παρόν πολύ ησυχούλα, κοιμάται όλη νύχτα και τέτοια! (Ξέρουμε εμείς τί ονόματα δίνουμε ;) ) Ο θηλασμός πάει μια χαρά, πρέπει να έχει φτάσει τα 5 κιλά τώρα...

Το Σεμελάκι ξεσάλωσε με τη θάλασσα, πήγαινε σινεμά με τα ξαδέρφια της, βόλτες πολλές, παρέες και αλητείες, πολύ την χάρηκα! Και γενικά όχι να το παινευτώ έχει γίνει πολύ καλό παιδάκι και μας βοήθησε απίστευτα που πήγαμε και τη βρήκαμε. Ειδικά στις νταουνιές ήταν απίστευτος ο τρόπος της να μας καταλαβαίνει και να μας φτιάχνει τη διάθεση με καραγκιοζιλίκια και αγάπες προς την αδερφή της και άλλα τέτοια συγκινητικά...

Αυτά πάνω-κάτω τα νέα, καλώς σας βρήκα!!

[url=http://lilypie.com][img]http://lbyf.lilypie.com/MJSup3.png[/img][/url][[url=http://lilypie.com][img]http://lb2f.lilypie.com/OsvKp3.png[/img][/url]

Διαφημίσεις

Ου, ουου ντανσεμιό πολυ χάρηκα που σε διαβάζω και σε βλέπω και καλα, σε σκεφτομουνα τις τελευταιες μέρες! Μπραβο και στο Σεμελάκι, τέλεια!

Αχ, εγω ειμαι μια καλά μια με καταθλιψη.... ειναι μάλλον της προσαρμογής, ε?

Χτες ειχαμε γαμο, η Δαναη και η ανηψια μου ηταν παράνυφακια και ηταν χάρμα με τα στεφανάκια τους και τα νυφικά τους, περασαμε πολυ ωραια. Απο πισω και ο Αγγελος που ειναι μες και στην παρλαπίπα και στη γλυκα ταυτοχρονα... Το τελειο εινα οτι μενουν σπίτι τα αδερφια μου και τα πιτσιρικια εχουν κολλησει πανω τους και εχω ανασανει! Σημερα μαλιστα τα δυο αδερφια μου εκτελουν χρεη μπιμπισιττερ γιατι επρεπε να δουλεψω. Ευτυχως ειναι χαλαρα γιατι δεν την παλευα μετα απο τρεις εβδομαδες αδεια και μετα απο ξενυχτι να συγκεντρωθω για μια μερα μονο.

Αναστασια γουέλκαμεν! Που πήγατε τελικα?

φιλούρες!

Καλώς τες!!

Πρώτον Σοφούκα είσαι θεά!!! Εχώ πέσει κατω από την καρέκλα μου με τις στατιστικές σου!

Μυρτώ, καταζήλεψα περιγραφές καμπινγκ (που θα πάει θα τον πείσω και τον δικό μου μέχρι του χρόνου :lol: )

Ντανσεμ πολύ ωραίο το όνομα της μικρής και χάρηκα πολύ που είστε όλοι καλά!

Αναστασάκι γεια σου κι εσένα!

Αφροδίτη, Χλόη, Γαλάτ μουτς!

DPYUp2.png EYukp3.png

Καλημέρα!

Τώρα μου μένει να δω τις φωτό της Ελίζας και της Μαριλένας (όμως της Μαριλένας σκιάζομαι λίγο, γιατί όλο βλέπω ένα έντομο (ή σκορπιός είναι; ) και διστάζω να τις ανοίξω!

xaxaxaxaxaxaxa μη σκιάζεσαι ωρε! μια αραχνούλα μαζί με μια μελισσούλα είναι...:rolleyes:

Ντανσεμάκι και Αναστασία καλώς ήρθατε!

καλημερα καλημερα!

ειμασταν Ν. Ποτιδαια στο portes beach hotel...

ΤΕΛΕΙΟ!!! τα παιδια ξετρελαθηκαν... χορτασαν βολτα και παιχνιδι και εμεις ξεκουραστηκαμε...

ετοιμαζω φωτογραφικο υλικο...

αναμενεται μεσα στην εβδομαδα....

tqj2p3.png vvtJp3.png

Καλημέρα!

Να μας ζήσει η βελουδένια!

Να μας κλαίνε οι ρέγγες σήμερα!

Ο Αλέκος μαύρο δάκρυ στο σχολείο και πώς να του πω ότι είναι καλό το σχολείο?

Άντε καλή συνέχεια!

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...