Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Εμένα μου έχουν σπάσει τα νεύρα γιατί έχει καθυστερήσει πολύ η περίοδος , στις 21 μέρες στον προηγούμενο κύκλο ξεκίνησα το αίμα και λίγες μέρες μετά είχα την αρνητική χοριακή. Κράτησε 7 ολόκληρες μέρες αλλά καθάρισα και την περασμένη Παρασκευή έκανα και υστεροσκόπηση. Τώρα είναι λόγος η ταλαιπωρία με την αποτυχημένη εξωσωματική και την επέμβαση να έχει καθυστερήσει τόσο; Σήμερα έχω φτάσει 32 ημέρες κύκλο και τα νεύρα έχουν βαρέσει κόκκινο! Γενικά ο κύκλος μου είναι ότι να ναι αλλά αναρωτιέμαι ( ίσως λόγω και της ανησυχίας που έχω κατά βάθος με την χαμηλή αμη 1,29) πόσες μέρες σας έχει βγάλει μάξιμουμ από το σύνηθες η διαδικασία της εξωσωματικής; Πριν ξεκινήσω είχα ρυθμιστεί κάπως κοντά στις 28 ημέρες (25-30) , τώρα έτσι θα πάει;

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

το ίδιο δεντράκι στόλισε η μαρίνα φέτος, μόνη της, με λίγα πάνινα κουκλάκια και 2-3 γιρλάντες και το άστρο στην κορυφή. Θα στολίσουμε δέντρο εντός της ερχόμενης εβδομάδας, χωρίς όμως τις μπάλες υδραργύρου, που φυλάω σαν κόρη οφθαλμού.

ZIPWp2.pngCCPvp3.png

Διαφημίσεις

Εγώ είχα πετρώματα συνέχεια από τον 5ο-6ο και μετά. Δεν μπορώ να πω ότι πονούσε, αλλά ήταν κάπως άβολο αυτό το σφίξιμο. Υπέθετα ότι είναι ιδέα μου, αλλά ήταν συσπάσεις και με τη βούλα του γιατρού που μ' έβαλε σ' ένα ματζαφλάρι καταγραφής συσπάσεων.

Και πως καταλαβαίνεις ότι είναι πετρώματα κι όχι ο μικρός που τεντώνεται;

Σκληραίνει όλη η κοιλιά, συχνά γίνεται κάπως επίπεδη στο κέντρο (γύρω από τον αφαλό δηλ., φαντάσου ότι τετραγωνίζεται, εγώ το έλεγα κοιλιά τραπεζάκι). Η αίσθηση είναι ένα ευρύτερο σφίξιμο, όχι το ίδιο με την εσωτερική πίεση που νιώθεις όταν τεντώνεται το μωρό.

Δεν ξέρω αν το περιέγραψα καλά, εγώ κάπως έτσι ένιωθα, πάει και καιρός...

[url=http://lilypie.com][img]http://lbyf.lilypie.com/MJSup3.png[/img][/url][[url=http://lilypie.com][img]http://lb2f.lilypie.com/OsvKp3.png[/img][/url]

Διαφημίσεις

καλά ντου έχεις ρέντα σήμερα...

ποιες είναι οι μπάλες υδραργύρου;;;;

πηγα στο αρεταιειο, με είδε με συνοπτικές διαδικασίες, όλα καλά, περιμένουμε....

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

οι μπάλες υδραργύρου δεν βγαίνουν πια..ήταν πολύ πολύ λεπτές γυάλινες μπάλες με επίστρωση υδραργύρου για να είναι σαν καθρέφτες.. όπως έφτιαχναν τους καθρέφτες παλιά. Σπάνε ακόμα και με το φύσημα.

ZIPWp2.pngCCPvp3.png

Καλά οι φωτός νομίζω ότι είναι άπειρα χρόνια πριν...

ΤΕΛΕΙΕΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Εγώ είχα πετρώματα συνέχεια από τον 5ο-6ο και μετά. Δεν μπορώ να πω ότι πονούσε, αλλά ήταν κάπως άβολο αυτό το σφίξιμο. Υπέθετα ότι είναι ιδέα μου, αλλά ήταν συσπάσεις και με τη βούλα του γιατρού που μ' έβαλε σ' ένα ματζαφλάρι καταγραφής συσπάσεων.

Παράθεση:

Και πως καταλαβαίνεις ότι είναι πετρώματα κι όχι ο μικρός που τεντώνεται;

Σκληραίνει όλη η κοιλιά, συχνά γίνεται κάπως επίπεδη στο κέντρο (γύρω από τον αφαλό δηλ., φαντάσου ότι τετραγωνίζεται, εγώ το έλεγα κοιλιά τραπεζάκι). Η αίσθηση είναι ένα ευρύτερο σφίξιμο, όχι το ίδιο με την εσωτερική πίεση που νιώθεις όταν τεντώνεται το μωρό.

Δεν ξέρω αν το περιέγραψα καλά, εγώ κάπως έτσι ένιωθα, πάει και καιρός...

Καλά ρωτάς εσύ βρε Λέγκω πουήσουν έγκυος πριν 1,5 χρόνο και σου απαντάει η χόρεψέ τους που έχουν περάσει και 3,5 χρόνια....

Τάτι έχεις ακόμα εεε? Δεν βλέπει τίποτα, καμία κίνηση? Σου είπε να περπατάς? Κατέβηκε?

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...