Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλωσήρθατεεεεεεεεε!!

Μερσί για τις ευχές μαυρισμένες φελάχες!!!

Εγώ δεν έχω φατσομπούκ.... δεν θα δω λεγκοφωτο??

Λέγκω ελπίζω η μικρή να πάρει τη δική μου τρέλα γιατί αν πάρει της αδερφής της κλαφτα Χαραλαμε....

Το 64.... που με έχει καλεσει κατά καιρούς εσύ είσαι?? Δεν είναι που δεν απαντάω επειδή δεν το ξερω.. το έχω στο σιγανο κ δεν το ακούω κ δεν παίρνω πίσω επειδή δεν ξερω σε ποιον ανήκει...Τη φωτο που εστειλα μολις γεννησα την πήρες στο κιν σου???

ΧΜΜΜ.. αυτο που χαιρεσαι επειδη είναι σουπερ κινητική στην κοιλιά μηπως να το ξανασκεφτόσουνα?? Ετσι ήταν κ ο δικός μου ο Βελουχιώτης κ έτσι εξακολουθεί να είναι μεχρι σήμερα...

Α!Αφρο δεν μπορώ να βαλω μπεμποφωτο επειδή δεν ξερω η ασχετη να βαζω φωτο στο φορουμ.....:oops::oops:...

Η βελουτέ μπέμπα ξυπνησε.....φευγωωωωωωωωωωωω

Και ναι το 64 είμαι εγώ:cool: Όχι ρε γμτ δεν την πήρα τη φωτο είναι λίγο απαρχαιωμένο το κινητό μου. Δεν στέλνεις με μέιλ καμια φωτο να την μπανίσω λίγο τη βελουτε μπεμπονίτσα μέχρι να τη δω απο κοντά;

Δεν μπορείς να δεις φωτο επειδη δεν έχεις φατσοβιβλίο εεε; Ε κλάην θα σου πω να μπεις με τους δικους μου κωδικους κλάην.

Να σε πω ρε κοπελια έχω δύο αποκτηνωμένα παιδάκια λες να περιμένω παιδι με φωτοστέφανο τώρα; και πως θα επιβιώσει αν δεν είναι ο βελζεβουλ;:tongue:

Αθηνάκο μου πως είναι το πλάσμα; Ψήνεται ακόμα ή συνήλθε; Ένα δροσερο φιλάκι στο κουτελάκι και ένα μεγαλο στην ανήσυχη και κουρασμένη μαμουλα.

Συνήλθε, ΟΚ εχει απο το πρωι μονο 37,8 καπου εκει, και τα ματια τους είναι πιο νορμαλ(ηταν σαν αγουροξυπνημενος-γλαρα χαχαχαχα)

αυριο περιμενω το εξανθημα να σκασει εχω περιεργεια να δω αν επεσα μεσα ντοκ χαουζ κι ετσι χαχαχαχαχα

Η μικρη Λεγκ μπορει να βγει πιο ντελικατη ποτε δεν ξερεις (αλλα αν κρινεις απο τη δικια μου χαχααχαχαχα)

Ο Θοδωρικος τι σκηνικά εβγαλε, γιατι εμενα η Ειρηνη με φρίκαρε τελειως, τετοιες κρισαρες δεν εχω ξαναδει, θα το θίξω και στον παιδίατρο από Σεπτ και σκεφτομουν και παιδοψυχολογο, αλλα τοτε ηταν πολυ φρεσκο τωρα που ηρεμησαν τα πραγματα μου φαινεται υπερβολη/

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα!

Αφροδιτάκο καλώς ήρθες! Φιλούμπες!

Καλά κι εγώ πεθαίνω για την ευτυχισμένη κοιλουμπίτσα της Λέγκως μας! Καλά μαρή μας κοροϊδεύεις πως θα πάρεις κιλά γιατί τρως συνέχεια;;; που το βάζεις καλή μου;:rolleyes: Εσύ κάνεις για μοντέλο πασαρέλας σε εγκυμοσύνη!

Φιλάκια στην στρογγυλή κοιλίτσα!

Αθηνούλα τι κάνει το galataki σου; περαστικούλια!

πάω να δω φωτο ελιζοοικογένειας!!!!

Ο μικρος χθες ειχε μετριο πυρετο 38,5 το πρωι και μετα τιποτα ολη μερα(δηλ37,7 εκει) και σημερα τιποτα 36,6

μια χαρα ειναι μονο γκρινια εχει και σαν να βλεπω τα σπυρακια , αντε να τα βγαλει να μου φυγει η απορια αν επεσα μεσα χαχαχαχαχαχαχα

eNeap2.pngTSzHp3.png

Ρε σουργελίδη Λέγκω μου εστειλες κωδικούς???

Ακου τι θα κάνουμε γιατί δεν ειναι σωστό να χρησιμοποιήσω παιδάκι μου τους κωδικούς σου.

Θα πω στο στεφάνι να σου στειλει αίτημα (έτσι λέγεται???) για να γίνει φίλος σου, εσύ θα το δεχτείς αφού είναι πιο ακινδυνο από το να σπερνεις κωδικους δεξια κ αριστερά κ ετσι θα δω φωτος....

Κορίτσια 30 γρ τη μερα λήψη βάρους ειναι καλά για την ηλικία μας???

Διαφημίσεις

Hello, hello!

Καλώς ήρθατε όσες επιστρέψατε!

Μέχρι στιγμής έχω δει τέλειες φωτό Λέγκους και Μυρτούς και έχω πάθει πλάκα! Και του χρόνου κορίτσια! Λεγκόπουλο, του χρόνου μας παίρνεις μαζί στο κάμπινγκ να μας δείξεις το know how;:D Ζήλεψα μιλάμε! Τέλειο μέρος έδειχνε αυτό που πήγατε! Καλά οι άντρες σου καταπληκτικοί, αλλά εσύ κλέβεις την παράσταση! Πρέπει να κάνεις πάρα πολλά παιδιά, διότι η εγκυμοσύνη σου πάει αγαπητή μου!:D:tongue:

Εγώ βγαίνω από μία εφιαλτική εβδομάδα με πολλή πολλή κούραση, αλλά θέλω να ελπίζω ότι τώρα επιστρέψαμε στα φυσιολογικά μας!

Εντωμεταξύ το τικεράκι μου λέει "49 days to go"!:shock::shock: Πότε; Τι έγινε; Ποιος ήρθε; Είμαι δηλαδή η επόμενη; Ω λαλα!!

Λοιπόν, για να ξέρετε, εγώ τα μαύρα παιδιά (τα 2 που είναι μελαχροινά με μαύρα μάτια) τα κάνω ακριβώς 1 εβδομάδα μετά την ΠΗΤ, ενώ τα πράσινα (τα 2 που έχουν πράσινα μάτια), τα κάνω ακριβώς 1 εβδομάδα πριν την ΠΗΤ. Αυτά είναι τα μέχρι τώρα στατιστικά μας, για να μη μου αγχώνεστε τζάμπα! Έχουμε ορίσει λοιπόν το κρίσιμο διάστημα και περιμένουμε χαλαρά να δούμε αν η στατιστική θα επιβεβαιωθεί. Επίσης το μοτίβο που ακολουθώ είναι εναλλάξ μαύρο-πράσινο-μαύρο-πράσινο! Τώρα δεν ξέρω τι θα παίξει, μήπως βγει και κανένα άλλο χρώμα στην πορεία, αλλά δε νομίζω!:rolleyes::rolleyes:

Φιλάκια πολλά!

HXuSp2.pngkmKkp2.pngU579p3.png

Χαχαχαχαχα, ρε Σοφούκα εσύ είσαι επαρκές στατιστικό δείγμα από μόνη σου!!!!! Άκου πράσινο-μαύρο-πράσινο!!!!!

Συγνώμη κόρες για την απότομη είσοδο αλλά δε μπορώ με την τρελλή!!!! Μουουουουουτς Σοφουκάκι, άντε έρχεται κι η σειρά σου και ήσουν η πιο διακριτική έγκυος έβερ!

Καλως σας βρήκα κοριτσούδια!!!!

Γυρίσαμε τη Δευτέρα αλλά έπεσα τοσο απότομα με τα μούτρα στη δουλειά που με έπιασε κατάθλιψη. Τώρα νοιώθω σαν να μην πήγα ποτέ διακοπές!!! Οπότε ας κάνω μια σύντομη ανασκόπιση μπας και τα θυμηθώ και νοιώσω λίγο καλύτερα!

Αααααααααααααα!!!!!Όχι βέβαια!!!! Γιουπιγιάγια!!!!! Να το χαίρεσαι το κοριτσάκι σου το βελούδινο!!!!Να είναι πάντα ευτυχισμένο!!!!

Ξαναγυρίζω....

Λοιπόν, το κάμπινγκ είναι τέλεια επιλογή για μένα, θα το συνεχίσω! Τα πιτσιρίκια το ευχαριστιούνται πάρα πολύ, αλλά δεν ξεκουράστηκα ιδιαίτερα, όχι δεν μου έφταιγε το κάμπινγκ, όοοοοχι δεν μου έφτιαγαν τα παιδιά, οι καταχρήσεις φταίγανε!!!! Πιο πολύ κοιμάμαι στην Αθήνα έχω να καταγγείλω, με παρέσυραν οι κακές παρέες, παρόλο που εγώ ήμουν το νερντ της παρέας λόγω θηλασμού!!! Μόλις βάζαμε τα παιδιά για ύπνο άρχιζαν να ανοίγουν τα μπουκάλια!!!Χαχαχα, παιδιά ονειρικό, αυτό είναι που ήθελα από τις διακοπές.....Κοινή αυλή, γύρω γύρω οι ίδιες σκηνές, μην ξεχνάμε ότι είμαστε και από σύλλογο, που και που να ακούγεται και κάποιο να μυξοκλαίει, και εμείς να σαχλαμαρίζουμε!!!

Το πρωί βέβαια ήθελα να βγω στο κάμπινγ με ένα πενηντάευρο για όποιον αναλάμβανε τα παιδιά κανα δύωρο για να κοιμηθώ!!!

Οι δε διπλανοί, θα κάνουν οπωσδήποτε στείρωση δεν το συζητώ! Καλέ αυτοί πέρασαν τις διακοπές σαν συνταξιούχοι εξαιτίας μας! Έντεκα η ώρα πήγαιναν σαν καλά παιδιά για ύπνο, γιατί σου λέει εφτάμιση, άντε οχτώ, θα αρχίσουν τα όργανα!!!!

Μια φορά άκουσα τον διπλανό να λέει ''Ηρώωωωωωωδη'' και όσο να'ναι δεν ενθουσιάστηκα!!! Χαχα, όλα πληρώνονται σ'αυτή τη ζωή! Ούτε ξέρω πόσες φορές το έχω πει, όταν το ακούς όμως για το δικό σου παιδί, μια συγχισούλα τη νοιώθεις!!!!

Επίσης πρέπει να σας πω ότι το αγαπημένο θέμα συζήτησης ήταν οι τουαλέτες. Οι οποίες τουαλέτες, ειδικά στην δική μας περιοχή του κάμπινγκ και ειδικά γύρω στον δεκαπεντάυγουστο μου έφερναν έντονα στο νου τη σκηνή του trainspotting, όποιος το έχει δει θα καταλάβει, δεν επεκτείνομαι!!!

Μετά από παράπονα δικά μας ή και άλλων, δεν ξέρω, προσπάθησαν να βελτιώσουν την κατάσταση, ειδικά δε την τελευταία μέρα πριν φύγουμε είχαμε φτάσει σε ανείπωτα επίπεδα λάμψης και καθαριοτητας!!! Πρέπει να ομολογήσω όμως ότι γυρίζοντας αγκάλιασα την λεκάνη σαν να ήταν πολυαγαπημένος μου συγγενής που είχε χρόνια στην ξενιτιά!!!!

Αυτά, αν δεν σας έφτιαξα τη μέρα με αυτή την περιγραφή δεν μπορεί να σας τη φτιάξει τίποτα!!!!

Α, θα σας πω και άλλα!!!Ο γιος μου έφαγε κόλλημα με τον Αλέκο, τον φώναζε συνέχεια δίπλα του, εγώ τρελάθηκα με την Ιφιγένεια η οποία δεν μασάει, παιδιά είναι το πιο θαραλλέο μωρό όλων των εποχών, μμμμ, ίσως μετά τα λεγκόπαιδα, η Δανάη κάθε πρωί έκανε τη βοηθό στυλίστα στη δικιά μου την ψωνάρα και μια μέρα είχαν μπει και η δύο στη σκηνή και κάτι κάνανε. Ήταν και ο Αλέκος εκεί κοντά στη πόρτα οπότε τον ρωτάμε, τι κάνετε εκεί; Λέει, παίζουμε μαιευτήριο, η Δανάη και η Λήδα γεννάνε! Και εσύ τι κάνεις; Εγώ περιμένω, λέει με φυσικότητα!!!!!

Τελοσπάντων, δεν συνεχίσω γιατί θα γράφω σελίδες κι έχω και δουλειά, ααα, ίσως ένα τελευταίο, το σουξέ τον διακοπών, το νέο άσμα by superman, που χόρευαν τα πιτσιρίκια είναι το ''μπόκυ μπόκυ, μπόκυ καλαμπόκι!'' μιλάμε για τραγουδάρα θα σχίσει φέτος!!!!

Αυτά τα ολίγα συγνώμη για την πολυλογία σας φιλώ και σας αγαπώωωωω!!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...