Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Γιούπι, σούπερ ο τοκετός σας!!

Να σας ζήσει η βελούδινη!!

Χρόνια πολλά και σε όλους που γιόρταζαν και γενεθλιάζονταν!

Επιστρέψαμε και μεις!

Μυρτώ, ήμασταν σε ένα χωριό 45 λεπτά από την Τρίπολη. Κρίμα που δεν σας είδαμε!

Nrmgp3.pngiHU0p2.png9etwp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερα κοριτσακια!

νομιζω οτι πλεον εχουμε αποθηλασει...

βλεπω σιγα σιγα επιστρεφετε ολοι απο τις διακοπες σας...

εμεις αυτη την κυριακη φευγουμε για μια βδομαδα χαλκιδικη..

tqj2p3.png vvtJp3.png

Διαφημίσεις

καλησπερα σας!

Καλημέρα!

Αναστασία, μπράβο για τον αναίμακτο αποθηλασμό!

Εγώ πάλι όμως νομίζω ότι οι περισσότερες λείπουν ακόμα! Ερημιά στο καφέ! Πρέπει να περνάτε καλά!

ροζι το προσπαθουμε εδω και πολυ καιρο... περιπου εξαμηνο... εγινε πολυ αργα και σταδιακα γι αυτο και σχετικα αναιμακτα... παντως απιστευτο μου φαινεται...

μολις τελειωσα τις βαλιτσες... αυριο πρωι φευγουμε...

φιλια πολλα και λογικα θα εχουμε ιντερνετ κι εκει οποτε ολο και θα μπω κανα βραδακι...

φιλια πολλα!

καληνυχτα!

tqj2p3.png vvtJp3.png

Γεια σας κορίτσια!!! Επιστρέψαμε χθες από τις διακοπές μας κι έχουμε τον αμάζευτο! Έπειτα από τόσες μέρες στας εξοχάς πως να μαζευτούμε μέσα στο κλουβί;

Γιούπι να σου ζήσει η μικρή μπεμπονίτα!!!!

Καλά να περνάτε όσες είσαστε διακοπές κι όσες φεύγετε αυτές τις μέρες!

Εμείς περάσαμε σούπερ! Το κάμπινγκ στη Φοινικούντα είναι πολύ child και baby friendly. Ένας ατέλειωτος παιδότοπος με φανταστική παραλία, το κάμπινγκ μικρό οπότε αφήνεις άνετα τα πιτσιρίκια να ξεσαλώσουν! Πολύ καθαρό και με πολλές παροχές. Μετά πήγαμε στην αδελφή μου στους Γαργαλιάνους -λίγο πιο πάνω δηλαδή. Εκεί ήταν και μια φίλη μου σε μια παραλία με καλές καβάτζες για ελεύθερο (αλλά με πολλούς σκορπιούς) οπότε πέρασα και 4 μερούλες φρικουλέ για την πάρτη μου!

ο Ιάσονας έκανε και ιππασία -του άρεσε πάρα πολύ- και γενικά έκανε πολλά μπάνια και πολλές βουτιές που τον βοήθησαν στα κρεατάκια.

Τελικά καταλήξαμε από κει στην Ήπειρο στα μέρη του Μάρκου, μέσα στα βουνά και την ηρεμία! Ο μικρός έψαχνε να βρει νεράιδες στο ποτάμι, χόρεψε ηπειρώτικα σε πανηγύρι και έχει επιστρέψει ξετρελαμένος! Έχει πάρει και 1,5 κιλό το μανάρι μου που είχε κολλήσει στα 14.

Επιτέλους τρώει ολόκληρα τα φρούτα και έκοψε και την βραδυνή πάνα!

Θα σας βάλω και φωτο μόλις τις κατεβάσω...

Φιλούμπες από την φακιδομούρα φίλη σας!:rolleyes::lol::lol:

Επιστρέψαμε κι εμείς!

Ωραία ήτανε!

Κάναμε μπόλικες βουτιές (και τα αυτιά του Κωστή πεντα-καθαρίσανε :lol:) και μάλιστα ο Κωστής στο τέλος χωρίς μπρατσάκια!! ούτε βατραχοπέδιλα, ούτε σανίδες ούτε τίποτα. φοβερός ΚΟΥΚΟΥΒΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!

Η Σοφία έχει εξελιχθεί σε απίστευτη γλωσσοκοπάνα. Μιλάμε δε σταματάει ποτέ το μπούρου-μπούρου και πλέον μιλάει και πολύ καθαρά. Έβγαλε τελείως και την πάνα πρωί βράδυ και ξεμπερδέψαμε με αυτό το έξοδο. Όσο για το μάυρισμά της....τροπικό εντελώς...γυφτάκι το παιδί μου!

Εγω σήμερα πρώτη μέρα στο γραφείο και είμαι ολομόναχη.... οπότε χαζολογάω και απαντάω και κανένα τηλέφωνο -εντάξει θα δουλέψω και λίγο....αργότερα :lol:

Μετά τα νέα μας,να ευχηθώ για τη νέα άφιξη YIOUPI να σας ζήσει η μικρόυλα!

...και ένα μπράβο σε όλες τις αποθηλάσασες!

Φιλάκια!

(είναι κανείς εδώωωωωω?)

DPYUp2.png EYukp3.png

Διαφημίσεις

Καλωηρθατε τσουπρες!!!! Τελεια τα νεο του Ιασονιτου αλλα και των Ελιζόπαιδων, οι διακοπες τα αναβαθμιζουν τα πιτσιρικια....εμεις τιποτα φετος δεν πειραζει του χρονου!!!!!!

eNeap2.pngTSzHp3.png

Χαλό κ καλως ήρθατε!Επίσης ευχαριστώ για ευχές!

Πελαζίδιο φιλιά κ από τις τσούπρες μου στον Οθωνα!

Ντιεσάκι όλα καλά??? Εχω να σε δω ποοοοοοοοοολύυυ καιρό!!!

Η μικρή σου φαίνεται μινιόν κ κουκλιτσα!!

Καλημέρα!

Μέρα βαρεμάρας νο2 στη δουλειά...και μόλις έμαθα ότι το αφεντικό μου θα έρθει την άλλη εβδομάδα τελικά....βρε λέτε να την κάνω κι εγώ να τελειώνουμε? αλλά νο γουορκ - νο μανυ :(

Μαρριλενάκι τέλειες οι φωτογραφίες! Αντράκι πια και ο Ιασονίτο! :)

Η φοβερή παραλία που είναι είπαμε?

DPYUp2.png EYukp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...