Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Paei to kleisame to magazi, xaxaxaxaxa

Δεν πειράζει μπήκα να μονολογήσω ότι περπάτησε ο μουργάκος, μου, και οτι την Τεταρτη γενεθλιαζοταν ο Σταματάκος της Βάσως, και την Τρίτη εμείς....πως πέρασε ένας χρόνος....

Να τα χαιρόμαστε λοιπόν Βασούλα μου!!!!!!!

και σημερα εμεις!...χρονια μας πολλα λοιπον.... μαλλον ειμαστε απο τους "ατυχους".....

tqj2p3.png vvtJp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ευχαριστούμε Σοφούκι μας!

Αναστασία να χαίρεσαι τις κουκλάρες σου!!!! 12 Αυγουστου εσεις,ε?

ΟΥφ, ναι καπως μου φαινεται που στα γενεθλια του θα ειναι μονο οι παππουδες, και ευτυχως και το ξαδερφακι του...

Απο την αλλη να ειμαι ειλικρινής δεν ειχα πολύ κουράγιο για ετοιμασίες, μονο την τουρτα του θα του φτιάξω, ετσι για το καλό...

eNeap2.pngTSzHp3.png

13 γεννηθηκε και μιας φιλης μου το μωρακι περυσι, χρονισε κι αυτο, και μαλιστα Παρασκευη και 13 !!!!

Μια χαρά αριθμός είναι, στα Μαθηματικά τον εχουμε σε μεγάλη εκτίμηση!

Παμε θαλασσα....

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

Γειά σας κορίτσια!

Γέννησα τελικά κ εγώ!

Την μέρα της ΠΗΤ 10/8 μια μπουμπού που είναι ίδια με την πρώτη μου κορούλα, 2910 κ 49 ποντάκια!

Πόνους είχα από το βράδυ 8-8 αλλά τη μέρα σταμάτησαν. Αργά το απόγευμα στις 9-8 ξαναξεκίνησαν κ το βράδυ έγιναν αφόρητοι κ είχα κ λίγο αίμα.

Περίμενα να ξημερώσει αφού δεν έπεφταν από το 10λεπτο. Πήγα στο μαιευτήριο το μεσημέρι κ μου έκαναν εισαγωγή σε δωμάτιο αφού το μωρό ήταν πολύ χαμηλά αλλά οι πόνοι σταθεροι στο 10λεπτο. Καθυστερούσα να μπω στο χειρουργείο αφού όταν ξάπλωνα δεν τους υπέφερα κ ήθελα να μπω τελευταία στιγμή στο χειρουργείο για να αποφύγω την επισκληρίδιο... κ αν έμπαινα κ ξάπλωνα στο κρεβατι φυσικά κ θα τη ζητούσα επειδή ήταν ανυπόφοροι οταν ξάπλωνα...

Τελικά μπήκα 6:30, κοντα μου δεν ήταν κανείς ούτε καν από ιατρικό προσωπικό αφού είχαν μια καισαρική κ είχαν πέσει όλοι εκει... Έβαλα τις φωνές όταν σε έναν πόνο εσπασαν τα νερά κ το μωρό κατέβηκε απότομα... το ένοιωθα να βγαίνει...

Όντως ήρθε μια μαια καλή της ώρα κ της κρατούσα το χέρι κ με βοήθησε με αναπνοές. Με άφησε όμως για να ρίξει το κρεβάτι αφού το μωρό ερχόταν. εκείνη την ώρα ήρθε κ ο γιατρός κ με έβρισε που δεν μπήκα πιο πριν για να έκανα κ επισκληρίδιο. Τελοσπάντων με πολύ πόνο βγήκε κ το μωράκι μου στις 7 κ 30 ακριβώς. Ενοιωθα εξουθενωμένη, καμμια σχέση με την προηγούμενη φορά που είχα κάνει επισκληρίδιο κ ήμουν μεσα στον ενθουσιασμο.

Την ώρα που με εραβαν με παιρνει ο Νικος που του είχα αφήσει ρητές εντολές να μην δώσουν στο παιδί ξένο γάλα για κανέναν λόγο για να μου πει πως το παιδί είχε χαμηλό σάκχαρο κ έπρεπε να σιτιστεί άμεσα επειδή κινδύνευε. Του είπα ας του δώσουν τη γλυκόζη κ θα το ταϊσω εγώ αμέσως μολις βγω (αν θυμάστε είχαμε θέμα με αλλεργία στο πρώτο κ δεν ήθελα να το ρισκάρω).

Ετσι κ έγινε κ όταν βγήκα μου ανακοίνωσαν οι γιατροί πως το παιδί θα το κρατούσαν μέσα κ θα του έδιναν γάλα κ θα μου το έφερναν να το θηλάσω μετά το 3ωρο αφού είχε σιτιστεί κ είχαν μετρηθεί οι τιμές του!!!!

Τους είπε ο Νίκος να υπογράψουν κ μετά θα του δώσουν γάλα. Εμεις προτείναμε αφού του έδωσαν τη γλυκόζη κ σταθεροποιήθηκε να το έχω εγώ συνέχεια μαζί μου κ να το θηλάζω κ στο 3ωρο να κάνουν τις μετρήσεις που ήθελαν κ αν δεν ανέβαινε να του έδιναν υποαλλεργικό. Ευτυχώς ήρθε η παιδίατρος της βραδυνής βάρδιας που ήταν υπέρμαχος του θηλασμού κ είπε πως το λογικό ήταν αυτό ακριβώς. Το μωρό να τρώει από τη μαμα κ αν δεν ανεβαιναν οι τιμές να έπαιρνε ξένο.

Αυτό κράτησε ένα 24ωρο που ευτυχώς όλα πήγαν καλά κ το μωρό δεν χρειάστηκε κ κάτι άλλο πέρα απί το δικό μου γάλα. Την 3η μέρα όμως ανέβασε ικτερο. Αντε πάλι ήρθαν κ μου είπαν να δώσω ξένο για να πάρει πολλά υγρά κ να βοηθηθεί. Τους είπα τότε πως είχα πολυ γάλα που το πετούσα κ θα έβγαζα με το θήλαστρο να συμπληρώσω το θηλασμό. Κ αυτό πέτυχε ευτυχώς επειδή είχα κατεβάσει γρήγορα κ πολύ γαλα.

Αυτές ήταν οι περιπετειές μας!

Τελικά βγήκαμε χτες το μεσημέρι αφού ο ίκτερος παρέμεινε σταθερός αλλά γενικά προσέχω να τρώει πολύ συχνα κ να μην είναι πολύ υποτονική.

Γενικά περα από αυτές τις δυσκολίες όλα κυλησαν καλά είμαι χαρούμενη, ο πόνος της γέννας ξεχάστηκε, έναν τέτοιο τοκετό ονειρευόμουνα (εντάξει με περισσότερη συμπαράσταση ίσως),η μικρή είναι μια γλύκα (βελούδινη την λέω), κ στο δωμάτιο πέρασα πολύ ωραία αφού οι κοπέλες ήταν εξαιρετικές!!!!Εχω πολύ καλές αναμνήσεις!!!!!

Μακάρι κ στις επόμενες να πάνε τα πράγματα πολύ καλά!

Φιλιά πολλά κ συγνώμη για το τεράστιο μήνυμα!!!

ΥΓ:Αν ξερετε καμμιά συμβουλή για τον ίκτερο πείτε πλίζ!!!!

Γιουπάκι μου να σας ζήσει!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ολα καλά, γεννηες απολύτως φυσιολογικά, δεν πειράζει περασε ο πόνος, σουπερ τα καταφέρατε!

Για τον ικτερο δεν ξέρω, δεν εκαναν τα δικά μου ,αλλά αυτο που κάνεις, ταισμα πολυ συχνα, πρπει νομιζω να την ξυπνας ανα 2ωρο, τη μερα και 3ωρο τη νυχτα να τρωει οσο γινεται συχνοτερα, στον ηλιο να την βγαλεις, γενικά πολυ φως το δωμάτιο, τι άλλο? ΑΥτα θα τα ξερεις κι συ φανταζομαι...

Πως το πηρε τον ερχομο το μπουμπουκι το μεγαλύτερο?

Εγω ετοιμαζομαι αυριο για τα πρωτα μας γενεθλια, περπατάει εδω και κανα 2 εβδ, ξεχασα να σας το πω και πεφτει κυνηγητο...

eNeap2.pngTSzHp3.png

Γιούπι να σας ζήσει! Μια χαρά ήταν ο τοκετός σου και τον πήρες στα χέρια σου! Τι να την κάνεις την επισκληρίδειο; Άκου να σου βάλει τις φωνές εκείνη την ώρα επειδή δεν έκανες κάτι άχρηστο!

Μια χαρά και με το μωρό! Ευτυχώς που έπεσες εγκαίρως σε σχετική παιδίατρο και δεν κάνανε καμιά βλακεία! Σε ποιό μαιευτήριο τους είχε πιάσει τέτοια πρεμούρα να δώσουν ξένο; Με τον ίκτερο αυτά που κάνεις και που σου έγραψε η Γκαλατούλα από πάνω! Σιγά σιγά θα πέσει!

Η μεγάλη πώς το έχει πάρει;

HXuSp2.pngkmKkp2.pngU579p3.png

Διαφημίσεις

Να σου ζήσει γιουπάκι το βελούδινο κοριτσάκι σου! Να 'ναι πάντα γερή ευτυχισμένη και καλότυχη! Συγχαρητήρια για τον τοκετό, τα πήγες τέλεια. Δε θα σχολιάσω το γιατρό που στην είπε για την επισκληρίδιο.

Για τον ίκτερο, συχνά γεύματα, και λίγα λεπτά στον ήλιο κάθε μέρα.

as4Jp3.pngl7F9p3.pngRAiBp3.png

Ευχαριστώ κορίτσια!!!!!:D:D

Η μεγάλη το έχει πάρει καλύτερα από όταν έβλεπε την κοιλιά, με την κοιλά φρίκαρε με το μωρό είναι πιο ήρεμη...

Βέβαια την έχει συνέχεια κ την απασχολεί ο πατέρας της, δεν έχουμε μεινει ακόμα οι τρεις γυναίκες να δούμε πως θα το πάρει που θα είμαι πολύ περισσότερο με το μωρό...

Εγώ να σας είμαι ειλικρινής νοιώθω οτι θα ήθελε να ασχολούμαι το ελάχιστο μαζί της κ να είμαι συνέχεια με τη βελούδινη... κακή μάνα....

κλαίει φευγωωωωωωωω....

Βυζοσύνδεση κ γύρισα....

Σοφούκι όλα τα παιδιά σου τα εκανες χωρις αναισθησία???

Κατα τα άλλα η μικρη φαινεται πιο ησυχούλα από την πρωτη...μακάρι να ειναι αυτό κ οχι ο ικτερος....περιμενω τωρα το άλμα των 7-10 ημερών...

Γκαλατάκι να τα εκατοστησει το παιδακι σου!!!!

Εγώ να σας είμαι ειλικρινής νοιώθω οτι θα ήθελε να ασχολούμαι το ελάχιστο μαζί της κ να είμαι συνέχεια με τη βελούδινη... κακή μάνα....

κλαίει φευγωωωωωωωω....

Όχι και κακή! Φυσιολογική μάνα νεογέννητου! Όλα θα γίνουν σιγά σιγά, όταν θα είσαστε οι 3 σας να την έχει κοντά σου, να την αφήνεις να ασχολείται με το μωρό, να το παίρνει αγκαλίτσα, να σε βοηθάει, τα γνωστά. Δεν σε φοβάμαι εσένα, δεν πρόκειται να κολλήσεις μ' αυτά, μια χαρά θα τα πάτε!

Ναι τα παιδιά τα έκανα χωρίς επισκληρίδιο και ήταν όλα πάνω από 4 κιλά. Ο πόνος αντέχεται. Μόνο στον δεύτερο που είχε κολλήσει (είχαμε δυστοκία, λόγω μεγάλου κεφαλιού και μάλλον και στάσης του κεφαλιού του μωρού), σε κάποια φάση στις εξωθήσεις και ενώ εγώ είχα πάψει πλέον να αισθάνομαι πόνο και σε έξαλλη κατάσαση προσπαθούσα να σηκωθώ όρθια (προφανώς για βοηθήσω στην εξέλιξη του τοκετού), με κοίμισε ο γιατρός και πήρε το μωρό με εμβρυουλκό.

HXuSp2.pngkmKkp2.pngU579p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...