Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

αληθεια ποτε επιστρεφετε τσουπες? και που θα πατε??? καλα να περασετε!!!!!!!!!

Πάμε Χαλκιδική για 2 βδομάδες!

Αφροδίτη μπράβο! Εσύ φόρτωσες? Τσαντήρι θα στήσουμε μου φαίνεται!

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Η αναιμια ειν αι ο καλυτερος φιλος της γκρινια. Μιλα με τον παιδιατρο, κανε τις απαιραιτητες εξετασεις αν δεν εχετε κανει (αναιμια θυροειδη κτλ) γιατι αν ακι η ιδια νιωθει αδυναμη ειναι ακομη χειροτερα τα πραματα. Για τις δικες σας αντιρδασεις δεν εχω να πω τιποτα παρα μονο οτι σε νιωθω, σε νιωθω σε νιωθω. Σιγουρα βοηθαει το να κανεις κατι μονη σου ή με τον Βαγγο, να βγαινετε να ξελαμπικαρετε (χωρις τα παιδια), κανει πολυ καλο ΚΑΙ στα παιδια αυτο, γυρνατε με άλλη διαθεση.

Να ξερεις παντως οτι και η ιδια περνάει πολυ χαλια, οποτε αυτο θα σου δωσει υπερδυναμη να ξεπερνας την δικη σου κουραση-απογνωση και να φερθεις υπεράνω. Βρες χρονο και τροπο να παιζετε μαζι της (μια εσυ μια ο Β, μια και οι δυο ) και να γελασετε να ανεμελιασετε.

Υπομονη Αθηνουλα μου, ειμαι σιγουρη οτι ειναι φαση και οτι θα βελτιωθουν τα πραματα. Απειρες αγκαλιες και κατανοηση χρειαζεται. Και συ το ιδιο. ((())).

Εμεις φευγουμε σημερα, και μια μια ενδιαμεση σταση στη καρδιτσα, θα παμε Χαλκιδικη!

θενκς τσουπες, νταξ γενικα γελαμε παρ απολυ, μη με περασετε και για καμια μπιτς χαχαχαχαχαχαχαχα

τεσπα αγαπη αγαπη αγαπη και υπομονη και ελιπζω ο ηλιος να φανει!

Να περασετε ομορφα και να βγαλετε φωτο!

eNeap2.pngTSzHp3.png

εγω πακεταρισα και του ειπα να μη φορτωσει, να το κάνω μονη μου για να τα στρουμωξω, αλλα δεν κρατηθηκε τα εβαλε αυτος τελικα....

Λοιπον κοριτσάρες σας φιλω γλυκά! Να περασουμε ολες πολυ καλά και να γυρίσουμε ακόμα καλύτερα!

Σματς σμουτς!

καλημερα!

χρονια πολλα στον Αλεκουκο!!! να τα εκατοστησει το ομορφο αντρακι σας ελενη!

Πάμε Χαλκιδική για 2 βδομάδες!

Αφροδίτη μπράβο! Εσύ φόρτωσες? Τσαντήρι θα στήσουμε μου φαίνεται!

καλα μωρε πατε χαλκιδικη και δεν λετε τπτ!:mad:ντροπη σας!:tongue:

υποθετω οτι οταν παμε εμεις στις 22 εσεις θα εχετε φυγει...

που θα μεινετε? σε ποιο καμπιγκ?

tqj2p3.png vvtJp3.png

Διαφημίσεις

Α, α Αναστασία ειδες τελετυταια στιγμη αλλαξαν τα σχεδια και δεν σου ειπαμε τπτ.... Εμεις 22 θα εχουμε φυγει. Ελα το προηγουμενο.

Σου στελνω πμ!

σου εστειλα κι εγω!ρωτηστε για 14-15....

tqj2p3.png vvtJp3.png

(((Αθηνούλα)))

Τα ίδια ακριβώς μου έκανε και η Νεφέλη. Έφτασα στο σημείο να μη θέλω να την πάρω μαζί μου πουθενά, τη Νεφέλη που ήταν το πιο συνεργάσιμο παιδί, και την έπαιρνα μαζί μου παντού από τη μέρα που γεννήθηκε!

Έφτασα στο σημείο κι εγώ να κάνω τα ίδια με σένα, και να νιώθω ακόμα και τώρα τις άπειρες τύψεις. Αλλά βρε Αθηνά κι εσύ άνθρωπος είσαι, δεν είσαι από σίδερο. Μη νιώθεις άσχημα, είσαι πολύ καλή μανούλα. Και η Ειρήνη θα ηρεμίσει. Κοίταξε και το θέμα του σιδήρου, εγώ δεν ήξερα κάτι γι'αυτό, αλλά τώρα που το λένε τα κορίτσια ίσως πάω να κάνω και στα δυο μια εξέταση, γιατί από γκρίνια άλλο τίποτα.

Η μόνη συμβουλή που μπορώ να σου δώσω πάντως, είναι υπομονή. Υπομονή υπομονή υπομονή, αγάπη, πολλή αγάπη, και πολλές αγκαλιές. Και να της λες οτι την αγαπάς. Ξανά και ξανά.

Μπορεί να μη φαίνεται, αλλά θα πιάσουν τόπο τα παραπάνω. Και θα ηρεμίσει και θα ωριμάσει, κι όλα καλά θα πάνε. Έχει γερές βάσεις, δεν έχεις τίποτα να φοβάσαι.

as4Jp3.pngl7F9p3.pngRAiBp3.png

Διαφημίσεις

Χλοίτσα ευχαριστώ, το θυμαμαι αυτο που περνουσες με τη Νεφελη, συγκεκριμενα μια σκηνή με ενα κομοδινο(!) και κανω υπομονη....της λεω συνεχεια οτι την αγαπαω κι αυτη μας το λεει πολυ συχνα μεσα στη μερα, με το παραμικρο δευτερολεπτο που της αφιερωνουμε μας λεει σ'αγαπω, νομιζω της λειπουμε...

Θα ρωτησω παντως και τον γιατρο απο Σεπτ, με ηρεμια για ομοιοπαθητικα που ξερω οτι εχουν επεκτασεις και στην ψυχολογία...

θα της κανω κι εγω μια εξεταση αιματος παντως και βλεπουμε....

φιλιά στα κουκλιά σου

eNeap2.pngTSzHp3.png

καλημερα σε οσες μειναν εδω!

μπηκα να πω χρονια πολλα στην αφροδιτη μας που γενεθλιαζει σημερα!

αν και θα αργησεις να το δεις αφροδιτουλα χρονια σου πολλα, να τα εκαταοστησεις και να σε χαιρονται οι δικοι σου ανθρωποι!ευχομαι να περνατε τελεια!

tqj2p3.png vvtJp3.png

Πω,πω, ένα έρημο καλοκαιρινό καφενεδάκι!

Εγώ ακόμα δεν έφυγα, αλλά που θα παει....

Αναστασία η Αφροδίτη πήρε το μυνημα σου και σ'ευχαριστεί αλλά δεν έχει το νούμερο σου για να σε πάρει, αν θες στείλε της από κινητό ή στείλε πμ σε μένα για να της το πω!

Φιλάκια !!!!

Πω,πω, ένα έρημο καλοκαιρινό καφενεδάκι!

Εγώ ακόμα δεν έφυγα, αλλά που θα παει....

Αναστασία η Αφροδίτη πήρε το μυνημα σου και σ'ευχαριστεί αλλά δεν έχει το νούμερο σου για να σε πάρει, αν θες στείλε της από κινητό ή στείλε πμ σε μένα για να της το πω!

Φιλάκια !!!!

οντως πολυ ερημια...

μυρτω πως δεν ανεβηκες και εσυ με ολη την παρεα?

thanks και για την πληροφορηση μυρτουλι... θα της το στειλω σε μνμ μαλλον..

σημερα ο γιος μου ζητησε να φαει πιτσα.. και τον πηγαμε σε ενα παραθαλασσιο μαγαζι με δεντρα και πολυ δροσια... ηταν σουπερ... τωρα ξεκουραση και το απογευμα θα παμε για μπανακι... το αγορακι μου περναει καλα τελευταια και ολο μας λεει οτι μας αγαπαει πολυ!!!...:)

φιλια σε ολες και ευχομαι να περνατε καλα!

tqj2p3.png vvtJp3.png

Paei to kleisame to magazi, xaxaxaxaxa

Δεν πειράζει μπήκα να μονολογήσω ότι περπάτησε ο μουργάκος, μου, και οτι την Τεταρτη γενεθλιαζοταν ο Σταματάκος της Βάσως, και την Τρίτη εμείς....πως πέρασε ένας χρόνος....

Να τα χαιρόμαστε λοιπόν Βασούλα μου!!!!!!!

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...