Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

(πλάκα πλάκα, ωραίο ζευγαράκι θα κάνουν!!! "Γιαννάκο μου, μας αγόρασες πάνες?" "Και βέβαια Δανάη μου!"χαχαχα)

Αχαχαχαχαχ!

Καλημέρα!

Καλέ μην αγχώνεστε για τις πάνες. Θα τη βγάλουν, που θα πάει. Μήπως να τους βάζατε υφαμάτινη να το νιώθουν όταν βρέχονται? Θα μου πεις, εδώ χωρίς πάνα και πάλι δεν ξυπνάνε. Πάντως δε νομίζει οτι χωράει εκπαίδευση το βράδυ. Ο αδερφός μου που κατουριώταν μέχρι το νήπιο, μου έλεγε οτι το βράδυ έβλεπε στον ύπνο του οτι πάει στην τουαλέτα :lol:. Θέλω να πω, οτι αφού κοιμάται το παιδί πως να το εκπαιδεύσεις? Είναι άλλος κοσμος ο κόσμος του ύπνου. Μεγαλώνοντας θα το κόψουν. Υπομονή. ;)

Ωχ μωρέ ο καημενούλης ο Αγγελίνος, περαστικά και φιλιά στο κεφαλάκι του.

Τι έχω πάθει βρε κορίτσια? Δε μπορώ να σηκωθώ το πρωί. Ξυπνάει κι ο Απόλλων κάθε 10 λεπτά και δε χορταίνω ύπνο.

as4Jp3.pngl7F9p3.pngRAiBp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γειά σας μικρά μου παγωτίνια!

Ρόζμαρη, σε έχασα αλλά είχαμε πήξει, όλο το Σαββατοκύριακο δουλεύαμε, τα'παιξα...Ακόμα δεν έχουμε τελειώσει με τις δουλειές μας....

Πήραμε σκηνή όμως, α, όλα κι όλα...Εγώ του'πα του σούπερμαν, γιατί να την πάρουμε από τώωωωωρα, μπορούμε να ξεκινήσουμε λίγο πιο πρωι τη μέρα της αναχώρησης και να τσιμπήσουμε μια!!! (Την τελευταία πήραμε, Αφροδίτη και Ελένη ίδια με τις δικές σας, μια και είμαστε από σύλλογο!)

Βρε Ροζμαρη που είσαι τώρα και πάτε Τρίπολη για ανεφοδιασμό, με μπέρδεψες!!!

Πάω για δουλίτσα, σας φιλώωωωω!!!!

Καλημερα καλημερα!

Αφροδιτακι τωρα ειναι στην δουλεια θα περασει το απογευμα αν ειναι κ αν θελετε να φυγετε μην αγχωνεσαι κρεμασε τα στην πορτα κ θα τα βρει! Βρε τον ερμο τον Αγγελο τι επαθε κ εμενα ο Μητσακος αυτες τις μερες στο χωριο ολο χτυπαει κ μετα κλαιει κ με ζηταει.

Σας ειπα πως εχει ξετρελαθει στο χωριο ε? Τις πρωτες μερες ειδικα χεσμενους μας ειχε τωρα εχουμε αρχισει κ του λειπουμε.Ας ειναι καλα ο αδερφος μου που τον εχει αναλαβει κ τον παει ολο βολτες κ ο πατερας μου με τα μπανια κ επισης βολτες.Χατιρι δεν του χαλανε οι δικοι μου κ λεει με αγαπαει πολυ ο παππους μου με παει οπου θελω!

Γιουπακι μια χαρα ο μικρουλης με το βαρος πολυ καλα θα ελεγα. Ηρθε χτες ο παιδιατρος κ μεσα σε 20 μερες εχει παρει 1100 σε βαρος κ 4 ποντους σε υψους κ 2 σε περιμετρο κεφαλης! Πολυ καλο τον βρηκε. Απο Σεπτεμβριο βεβαια δεν θυμαμαι αν σας το εγραψα λεω να αλλαξω παιδιατρο γιατι με αυτον δεν εχω μεινει κ πολυ ευχαριστημενη ειναι κ λιγο μακρυα κ εχω βρει μια που ολοι λενε τα καλυτερα κ ειναι κ διπλα μου. Αφρο την ξερεις εσυ την Βιβυ ?

Καλα πολυ γελιο εριξα με το συναγερμο , βρε Ροσαλιτακι τι τραβηξες, κ με το κατρουλοζευγος επισης! Μην αγχωνεστε βρε καποια στιγμη θα τις κοψουνε τις πανες απλα γνωμη μου ειναι δεν θελει πιεση, θα ερθει η ωρα που θα γινει κ αυτο απο μονο του. Εμενα ο Μητσακος με το που πηγε παιδικο 2 χρονων κ ειδε τα αλλα παιδακια που πηγαινανε τουαλετα ηρθε σπιτι κ τις εβγαζε κ καλα τον επιανε φαγουρα εβγαζε σπυρακια κ σε μια βδομαδα την εκοψε τελειως αλλα ολα μαζι κ μερα κ νυχτα. Η αληθεια ειναι ομως οτι απο 2,5 μηνων ξυοναγε το πρωι στεγνος κ μετα απο καμια ωρα εκανε τσισα του.

Μυρτω πανετοιμοι για διακοπουλες ε?

Αχ 2 μερουλες μεινανε κ εμεις Παρασκευη μεσημερακι μην τον ειδατε,μετα καλο Σεπτεμβρη θα ερθω Αθηνα! Σημερα εχω κ εγω γυναικολογο να τελειωνουμε με τα ιατρικα κ αυριο βαλιτσες κ βουρ!

ααα ξεχασα να σας πω. Ξερατε οτι το συστημα στο Ικα αλλαξε κ απο Ιουνιο οτι λεφτα ειναι να δωσουνε τα δινουνε μεσω τραπεζης που δηλωνεις. Το επιδομα λοχειας εκανα τα χαρτα μου 13 Ιουλιου κ μου ειπανε να περιμενω να το παρω απο Σεπτεμβρη κ μετα. Τρεχαγυρευοπουλος ......

Αθηνουλα μου που πηγες καλο μου διακοπες κ δεν περασες καλα? Η Ειρηνουλα τι στραβωμα εφαγε κ αυτης δεν της αρεσε το μερος?

Πωπω σεντονακι κανονικο εγραψα

γεια σας κοριτσια!!!!

επιτελους μπηκα να στειλω ενα μηνυμα που εχω εξαφανιστει τοσους μηνες... :-(

ελπιζω να ειστε ολες μα ολες καλα!!!! με τα μωρακια σας τα μικρα και τα μεγαλα και οσες εχετε γλυκες κοιλιτσες και περιμενετε νεα μελη να μαγαλωσουν την οικογενεια σας!!!

:-*

h28H.jpgh28Hp2.pngAk6Gp2.png

Είσαι ο άγγελος μου!!

το μερος ηταν κοντα στα καλα νερά στο Βολο, ωραια ειανι εκει γενικά, απλα ο οικισμος ο συγκεκριμένος οικισμος ητνα ερημια(μας φιλοξενουσαν) και κοψαμε φλεβες, η Ειρηνη παθαινε αμοκ, καθε 1 ωρα ρεζιλι γιναμε, εχει θεματα το παιδι, πρεπει να μας δει ειδικος απο Σεπτεμβρη. Τεσπα μην σας μαυριζω, Τζενακι Μυρτω και οσες αρριβαρετε καλά να περάσετε!

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

Αθηνούλα πλάκα κάνεις εεεε; Τι εννοείς θέλει ειδικό το παιδί; Δεν είχε άλλα παιδάκια; Αυτό βοηθάει πολύ πάντως... Αφροδίτη έτοιμοι; Πακετάρισες; Φορτώσατε; Χωρέσανε τα πράγματα; Εγώ δεν έχω ετοιμάσει τίποτα ακόμα...καλά θα χουμε πολύ πλάκα, ίδιες σκηνες, ίδια παιδια... Θα λέμε ότι μας σπονσοράρουν για να προωθούμε την τεκνοποίηση... Αν και έχουμε απώλειες φέτος...

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Ελενη δεν ειμαι σιγουρη αν οντως χρειαζεται, αλλα οι αντιδρασεις της ειναι πολυ πανω απο τα απλα ταντρουμ. Εκανε κρισεις"χτυπιεμαι και ουρλιαζω" ανα 1 ωρα περιπου για την πιο ηλιθια δικαιολογια, σε καποια φαση ετρεμε ολοκληρη δεν μπορουσε να μιλησει απο τα νευρα της....ζηλευει πολυ τον μικρο, προσπαθω οσο μπορω να υπαρχει ηρεμια στο σπιτι, να ασχολουμαι μαζι της...τεσαπ θα δουμε αφηνω λιγο περιθωριο, να διορθωσουμε ισως κατι αν κανουμε καθος και βλεπουμε.

Οσο για σενα που λες οτι γκρινιζουν κλπ, εμενα ρε συ το τελειως αντιθετο!!! με μενα ειναι μια χαρα, με το που ερχεται ο Βαγγελης ή καποιος ξενος ο χαμος!!! Ντρεπομαι να καλώ κοσμο πια στο σπιτι και σε γενεθλια και συγκενρωσεις παω με δισταγμο....

για τις διακοπες παντως ενα 3μερο της ειχε παρει αν προσαρμοστει και να ηρεμησει και περυσι, αλλα φετος παραγινε....και οχι δεν ειχε παιδια στην ηλικια της, μονο μια μπεμπα....

eNeap2.pngTSzHp3.png

εχει γενεθλια ο Αλεκακος? Να τον χαίρεσαι!!!!! πωωωωωμεγαλωσε κι αυτο το αντρακι!!!!!

πως περασε ενας χρονος....θυμασαι περυσι στις κουνιες? που λεγαμε να ερχομασταν κι εμεις στο σπονσορινγκ της τεκνοποιησης χαχαχαχα αλλα οπως ηρθαν τα πραγματα καλύτερα στο σπιτάκι μας...

σε 2 εβδ εχει και ο μικρός γενεθλια και το σκεφτομαι απο τωρα πως θα νιωσει η Ειρηνη,,,

eNeap2.pngTSzHp3.png

Αθηνά η Ειρήνη δε θέλει ειδικό, χρόνο θέλει να επεξεργαστεί τα διάφορα θέματα... Δεν ξέρω αν κανονίζεις πάρτυ με πολλά παιδάκια, αλλά αν το κάνετε μεταξύ σας ίσως θα είναι καλύτερα για εκείνη..

χρόνια πολλά στον Αλεκούκοοοοοοο!!!!!! πολύχρονος!!!!!!!! να περάσετε καλά στας εξοχάς!!!

ZIPWp2.pngCCPvp3.png

Χρονια πολλα Αλεκο!! Πολυχρονος να ειναι ΛΕνιω να τον χαιρεστε! Αντε κ με ενα τριτο μελος στην οικογενεια:)!!!

Καλημερα ειπα δεν ειπα

Αθηνουλα κ εγω ειμαι της αποψης δεν χρειαζεται ειδικο η Ρηνουλα. Μια χαρα κοριτσαρος ειναι απλα εχει ζηλεψει κ θελει τον χρονο της να προσαρμοστει με τον ταρζανακο σου. Εγω πιστευω πως γενικα θα της κανει καλο να ερχεται σε επαφη κ με αλλα παιδακια να παιζει. Εσυ κ ο Βαγγελης ηδη ασχολειστε πολυ μαζι της η παρεα με παιδακια της ηλικιας της της χριεαζεται. Αυτη την κριση που λες την εχουμε περασει με Μητσο παρα πολυ εντονα κ κατα καιρους την περναμε κ ακομα. Ειναι κ απο την αλλαγη πεςριβαλλοντος μην νομιζεις κ εμας περσυ στο Πηλιο τις 2 πρωτες μερες δεν παλευοτανε αφου λεγαμε να φυγουμε μετα προσαρμοστηκε κ δεν ηθελε να φυγουμε. Πιστευω πως εκει βαρεθηκε η καημενη μωρε κ εβλεπε κ γυρω της τα μωρα κ ζηλευε κιολας δεν ειχε κ με τι να ασχοληθει , μην ανησυχεις ολα καλα θα πανε μην την ζοριζεις μονο κ οταν την πιανει μην πεφτετε πανω της δωστε της χωρο κ χρονο να της περασει!

Φιλακια

Διαφημίσεις

καλημερα!

Πρωτα απο όλα ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ στον σγουρομάλλη μας, τον φραουλομαγουλίτσο! Ελενη να τα εκατοστησει πολυ χαρουμενος και πολυ ευτυχισμένος ο αντράκος σας. Να τον χαιρομαστε!

Δευτερον, αθηνα, καταλαβαινω απόλυτα τους προβληματισμούς σας, τα εχω περασει, ειναι η χειροτερη περιοδος τωρα για την ειρηνη και κατα συνεπεια και για σας. Οσο μπορεις μιλα της πιο ειλικρινα, μιλα της για την ζηλεια, πες της οτι το καταλαβαινεις και οτι ειναι φυσιολογικο να ζηλευει και οτι σιγα σιγα θα αλλαξουν τα πραγματα. Προσπαθησε να κανετε πραγματα οι δυο σας, εστω και για 10 λεπτα τη μερα. Υπομονη και ξανα υπομονη και οσο δυνατον πιο ηρεμια. Να ξερεις παντως οτι πολλα παιδια τα περνάνε αυτα, δεν εχει κατι ιδιαιτερο η Ειρηνη. Και εχω αποφανθει πια, οτι δεν ηταν τα τεριμπλ του το προβλημα, αλλα το αδερφι, που τωρα πια τα πανε παρα πολυ καλα (με την φυσιολογικη πλεον ζηλεια και τσακωμους). Γιατι στην ηλικια που ειναι τωρα ο αγγελος, η Δαναη υστεριαζε ατελείωτα, ενω ο μπαμιακος ειναι μες στη γλύκα. Βεβαια μη λεω μεγαλες κουβεντες....

Κατα τα αλλα ετοιμαστηκαμε, το απογευματακι την κάνουμε. Εχω πακεταρει εχω φορτωσει τα πάντα, χωρεσαν μια χαρα αρκει να μην χρειαστει να βγάλουμε τίποτα.... Κια δεν ξερω και εκει τι θα τα κάνουμε όλα αυτα τα πραματα... Μηπως να στηναμε μια σκηνη ακομα να την εχουμε για τα πραματα?

Koρίτσακια ευχαριστω, τα εχω κανει ολα αυτα, της μιλάω για τη ζηλια, εξω παιζει αρκετα , ασχολουμαι μαζι της, κλπκλπ, αλλα οι κρισεις της ειναι περα απο καθε υστερια που εχω δει ποτε σε παιδι. Το κακό ειναι οτι τι εχει κανει και μεσα στη νυχτα λιγες φορες, το επισης κακο ειναι οτι και ο μπεμπης ουρλιαζει (!) ετσι εμαθε οτι ειναι το φυσιολογικο μαλλον, γενικα ειμαστε μια ωραια ατμοσφαιρα....Αφροδιτη πολλα απο αυτα που περιγραφεις παντως ειναι παανομοιοτυπα εσενα σκεφτομαι συνεχεια... εχουμε χασει κι εμεις την υπομονη μας εχουμε γινει νευρικοι, στο παρελθον την εχω μαλωσει πολυ ασχημα, την εχω ταρακουνησει, της εχω "βουλωσει" το στομα οταν ουρλιαζε και δεν σταματουσε με τιποτα στο ξενο μωρο, εχω κανει διαφορα ομορφα που εχω τις απειρες τυψεις... ακομα και να την χτυπησω, τι να πω ισως κι εγω δεν ειμαι προικισμενη με το χαρισμα της υπομοπνης που χρειαζεται μια μανα με απαιτητικο παιδι.

Παντως το γεγονος ειναι οτι σας τα περιγραφω μαλλον ηπια, σιγουρα θα το θιξω το θεμα σοτν παιδιατρο και αν χρειαζεται παμε και παραπερα....ισως χρειαζεται εμεις να παμε πρωτα? θα δειξει, αλλα τεσπα σε κλιμα διακοπων και σας μαυριζω...

παντως τωρα εδω στο σπιτι ηρεμησε παρα πολυ δεν εχουμε καθολου τετοια...

eNeap2.pngTSzHp3.png

και θελω να αποκλεισω και κατι σωματικό, εχει ανορεξία σε συνδυασμό με υπερενταση και ευαισθησια στο κρυο(στο σουπερμαρκετ κρυωνει λεει) λετε να ειναι αναιμια?

ακομα και διαφορα αλλα σκεφτομαι, καμια μορφη αυτισμου και τετοια ομορφα ειμαι ηλιθια ισως αλλα τα σκεφτομαι....

eNeap2.pngTSzHp3.png

Αχχ σας ευχαριστώ πολύ!

Συγκίνηση, ευτυχία και χαρά με περιτριγυρίζουν σήμερα!

Μεγαλώνουν τα ζουζούνια μας και γίνονται παιδάκια! Μας δίνουν πολλές χαρές και μας προβληματίζουν, τσαντίζουν, εκνευρίζουν!

Αθηνούλα μπορεί να είναι και θέμα σιδήρου... Επίσης πιστεύω ότι η συναναστροφή με άλλα παιδάκια θα την βοηθήσει... Ίσως και το σχολείο? Γιατί μαθαίνουν να περιμένουν και να έχουν υπομονή... Πάντως ο σίδηρος απ'ότι λένε τα κορίτσια κάνει διαφορά. και ο Νικόλας της Λέγκους...

Συζήτα το με το Χριστόπουλο και θα σου πει...

Για τα υπόλοιπα πολλή υπομονή και κουράγιο! Εμείς χρειαζόμαστε εκπαίδευση πάντως να συγκρατούμε τα νεύρα μας και να βρίσκουμε ευφάνταστες λύσεις στα προβλήματά τους...

Και επίσης να θυμάσαι ότι από εδώ μέσα έχουμε βρεί πολλές λύσεις και τη σημαντικότερη ότι συμβαίνουν σε όλα τα παιδιά και δεν είναι τα δικά μας μόνο...

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...