Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Καλημέρα!!!

Αφρουυυυυυυυυυυυλλλλλλιιιιιιιιιιι (το λιιιι κατά τα γνωστά :P)

λοιπόν..πρώτον. τι πίνει η Δανάη παιδί μου πριν τον ύπνο και έχει τόσο κάτουρο?:P:P:P

ή θα την ξυπνάς 2 φορές, ή θα την αφήσεις στην ησυχία της με τη πάνα..

όσο για το στήθος, βγάζε όταν νιώθεις δυσφορία, και αυτό θα γίνεται όλο και λιγότερο, θα το δεις.. πιθανόν να έχεις σταγόνες για πολύ καιρό ακόμα, είναι φυσιολογικό.

εμείς γυρίσαμε τη Κυριακή από Κεφαλονιά, πήραμε ένα εντελώς τροπικό μαύρισμα (ας είναι καλά οι ρακέτες στη παραλία) και τώρα περιμένουμε τον 15αυγουστο, να φύγουμε για άλλη μια βδομαδούλα στα ορεινά, για να δείξουμε το καταπληκτικό μας μαύρισμα, αμέ αμε.

ZIPWp2.pngCCPvp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Που σαι βρε τρελοκεφαλονιτισα (θα εχεις παρει κ συ μεντα τωρα, ε?)? Καλα περασατε? Καποια στιγμη θα μας πεις λεπτομεριες για το νησακι γιατι μου ηρθε μιαν επιθυμια να το επισκεφτω! Ειχε κοσμο? Το Μαρινακι?

Η Δαναη, λοιπον πινει πολυ νερο και πινει και ενα ποτηρι γαλα πριν τον υπνο. Δυστυχως δεν ειναι στανταρ το ποτε θα κατοπυρησει για να την βαλω και δεν θελω να βαζω και ξυπνητιρι γιαυτο το λογο. Οταν ξυπναω την βαζω. Αλλα και παλι δεν ξερω αν εχει νοημα μιας και ειναι τελειως ξερη με το ζορι με ακουει για να κατουρησει -και αν τελικα τα κανει πανω της δεν παιρνει χαμπαρι, κοιμαται βρεγμενη. Αρα εχει νοημα αυτη η εκπαιδευση αφου χαμπαρι δεν παιρνει να ξυπνησει απο μονη της να κατουρησει? Να το αφησω για αργοτερα? Για ποσο αργοτερα ειχει κλεισει ηδη τα 4? Μαλλον καναμε μλκ που δεν καναμε και νυχτερινη εκπαιδευση μαζι με την ημερησια. Τι λες και συ βρε ντουντουκα με τα elimination?

Για το στηθος το νιωθω σκληρο, ποναει και λιγο η θηλη μου, μαλλον πρεπει να ξεθαψω το θηλαστρο για λιγο. Οι σταγονες δεν με πειραζουν, αν και τωρα δεν μιλαμε για σταγονες μιλαμε για ποσοστητα, αλλα ευτυχως δεν τρεχει απο μονο του.

όχι θήλαστρο παιδί μου στον αποθηλασμό! με το χεράκι! (έτσι λέω βέβαια, εγώ δε πρέπει να έχω καθόλου τώρα, δε με πονάει, ήταν πολύ σταδιακό). Νταξ, αν δεν αντέχεις, τι να σε πω..(γενικά το θήλαστρο δίνει το λάθος ερέθισμα για τη δουλειά που το θες).

Μήπως να έπινε το γάλα της μια ώρα πριν πέσει για ύπνο? αν έχει βέβαια κανονισμενα ωράρια στο περίπου..

Η νυχτερινή εκπαίδευση είναι δύσκολη, γιατί το παιδί κοιμάται..εγώ λέω να την αφήσεις με πάνα. Να της συζητάς πάντα ότι το βράδυ αν θέλεις τσίσα φώναξέ με, κλπ. Και ό,τι γίνει...

Αγαπώ Κεφαλονιά, το ξέρεις..ο Ιούλης τελικά είναι ιδανικός για διακοπές, γιατί έχει λιγότερο κόσμο και όχι πολύ ζέστη. Θάλασσες για όλα τα γούστα, είναι οικογενειακό νησί. Είναι ακριβούτσικο όμως. Χρειάζεσαι αυτοκίνητο οπωσδήποτε. Εμείς φέτος ανοίξαμε το σπίτι και μείναμε εκεί 11 μέρες..στα σχέδια είναι να το σουλουπώσουμε λίγο και να πηγαίνουμε κάθε Ιούλη 2 βδομάδες μίνιμουμ!

τ

ZIPWp2.pngCCPvp3.png

Καλώς την Ντου!!!!

Θα ρθούμε στην Κεφαλλονιά κάποια στιγμή...

Στείλε καμιά φωτό να ζηλέψουμε μαύρισμα!

Άφρο, βγάζε με το χέρι και κάνε και μαλάξεις με ζεστό νεράκι και θα περάσει σιγά σιγά!

Πώς πηγε ο Σάκης με τα παιδιά χθες? όσο για την πάνα, άστην τώρα γιατί στο κάμπινγκ πού θα την πηγαίνεις νυχτιάτικά? και όταν γυρίσουμε βλέπεις τί θα κάνεις με την εκπαίδευση!

Πάντως είχε πει σοφή κουβέντα το Ντανσεμάκι να μην αφήνουμε πολύ καιρό μετά το κόψιμο της ημερήσιας πάνας για τη βραδυνή! Στον Αλέκο έπιασε! Και πίνει πολύ νερό πριν πέσει αλλά και κατά τη διάρκεια της νύχτας!

Τώρα σειρά έχει η Φίφη... Ακόμα μας κατουράει παντού όλη μέρα...

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

ναι ρε στο καμπινγκ δε προκειται να πλενω σεντονια. Θα φοραει πανα. Απλα ηλπιζα μηπως και... Ο Αλεκος δεν ξυπνάει καν για κατουρημα ή ξυπναει και τα λέει?

Ειναι μικρουλα η Φιφη ακομα, αστην λιγο ακομα.

Μια χαρα τα πηγαν χτες στο σπιτι. Και σημερα μια χαρα συνεχιζεται η χαρα! Ο Αγγελος απο χτες το βραδυ ξυπνησε σημερα στις 10 παρα!!!!!!!!! Και η Δαναη κατα τις 8! Εγω τα χαλαω τα παιδια μου φαινεται, τωρα ειναι η ευκαιρια για το ταξιδακι, Ελένη!

Με το χερι δεν τα καταφερνω πολυ καλα, ψιλοποναω, οποτε θα βαλω θηλαστρο μαλλον για 5-6 κινησεις. Με προβληματιζει απλα που ειναι σκληρο το στηθος μου, αλλα μαλλον κακως!

Διαφημίσεις

Πάντως δεν ξέρω τί γίνεται στα δικά σας σπίτια, εγώ όταν είμαι σπίτι γίνεται ο κακός χαμός! Γκρινιάζουν μαλώνουν ό,τι μπορείτε να φανταστείτε.

με οποιονδήποτε άλλον είναι παναγίες! Δεν συζητώ με την Ελένη με την οποία πάνε και στο Τζάμπο μαζί και μπορεί και να μην πάρουν και τίποτα!

Και με το Χαβιέ είναι μια χαρά! Και μου τη λέει και εκείνος συνέχεια!

Γιατί τόση γκρίνια? Μήπως πρέπει να λείπω? Δεν καταλαβαίνω τόση αναστάτωση πια? Μήπως είναι επειδή δουλεύουμε και θέλουν να είναι μαζί μας και δεν τους φτάνει ο χρόνος?

Ισχύει μόνο με μένα?

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Πλάκα κανεις ελένη μου? Ετσι ακριβως ηταν και μενα μεχρι και την προηγούμενη εβδομαδα. Και δεν λεω οτι τελειωσε αυτο το πραμα, ειναι θεμα χρονου να ξαναγινει. Καθε φορα που εχουμε να κανουμε δουλεις και ειμαστε αγχωμενοι-πιεσμένοι γινεται ο κακος χαμος. Τωρα ο Σακης που ειναι σπιτι, δεν ασχολειται με δουλειες αλλα μονο με τα παιδια και το φαι του- υγιεινή τους ειναι μια χαρα. Αυτο θελουν. Αυτο εχουν και με την Ελένη προφανως, δλδ την αποκλειστικότητά της γιαυτο και τα πανε καλα. Εσυ εχεις και δουλειες, εισαι πιεσμενη οποτε αυτο περνάει και σε αυτα και εκνευρίζονται. Κανε λιγες μερουλες υπομονη, στις διακοπες θα ειναι πολυ πιο χαλαρά και τα παιδια και σεις, και θα γυρισουμε με άλλον αέρα!

Καλημερα , καλησπερα

Μπαινω στα κλεφτα ισα να σας πω ενα γεια.

Ο μικρος εχει γινει κανονικο τσιμπουρακι πανω μου. Μερα νυχτα δεν ξεκολαει με τιποτα. Το γνωστο ουρλιαχτο που ειχε τα βραδυα οταν τον αφηνα στην καλαθουνα τωρα συνεχιζεται ολο το 24ωρο. Με το που παω να τον ακουμπησω σε κρεββατι/καλαθι/ριλαξ κλαμαααα! Ουτε τον πατερα του θελει μονο εμενα! Να δω την θα κανω απο Παρασκευη που θα παμε χωριο κ θα τον βλεπει ο Μητσακος κ θα ζηλευει.

Κατα τα αλλα ειμαστε καλα αυπνια κουραση κ τα γνωστα.

Αφρο θα σου στειλω τον Τασο κανα απογευμα για το γνωστο θεματακι να του τα παμε μωρε του ερμου το ΣΚ.Επισης για το στηθος κ εγω ετσι ημουν στην αρχη κ εβγαζα στο μπανιο λιγο με το χερι κ σταματησε πολυ συντομα μεσα σε λιγες μερες. Μονο το μπουμυτα θυμαμαι μου ειχε παρει λιγο καιρο για να το καταφερω. Νομιζω δεν κανει θηλαστρο παντος. Μην φοβασαι δεν ειναι τιποτα. Οσο για την πανα κ εγω συμφωνω τωρα στο Αγγελο κατευθειαν ολα μαζι , εννοω κ ημερισια κ βραδυνη κ εγω ετσι εκανα. Με την Δαναη τωρα υπομονη κ το μονο που μπορεις να κανεις ειναι να την πηγαινεις μισοκοιμισμενη.

Εγω δυστυχωε δεν μπορεσα να ερθω στην συναντηση κρομα ρε γμτ να δουμε τωρα ποτε θα δω την Ροζι.

Φιλια πολλα σε ολες!

ΧΑΛΟ!!

Πολύ ενδιαφέρουσες οι συζητήσεις σας για το κόψιμο της νυχτερινής..μάλλον τώρα δηλαδή πρέπει να την ξεκινήσω κ εγώ για τη νυχτερινή?ή θα της πέσουν πολλά μαζί με την άφιξη του νέου μέλους???

Αυτό με το νυχτερινό ξύπνημα μου φαίνεται πολύ βάρβαρο... μόνο αυτός ο τρόπος υπάρχει για να μην τα ξάνει τη νύχτα?? Πάντως η πάνα της Λ το πρωι είναι ασήκωτη....Η Ντολτό πάντως θεωρεί την εκπαιδευση τουαλέτας λάθος πρακτική κ προτείνει να αφήνεται το παιδί να θελήσει μόνο του να την κόψει μιμούμενο τους μεγάλους....:confused:

Μέρσί Χλόη!Μιαμ!

Τζένη το παιδί είναι οκ από βάρος που αγχωνόσουνα??

ΑΑΑ!στο μαιευτήριο πόσες πάνες πρέπει να μετράμε με τσίσα-κακά? Ισχύει το 3-4 λερωμένες κ 6-8 βρεγμένες ή αυτό είναι για μερικές μέρες μετα???

Για αποθηλασμό ξέρω πως το θήλαστρο είναι λάθος τακτική..Σε εμας ευτυχώς δεν χρειαστηκε εγινε άνετα...Ξέρω πως θέλει ζεστό νερό κ χεράκι...

Φιλιάααααααα

Γειά σας! Είμαστε στο χωριό του άντρα μου και μόλις έβρεξε! Έχει καταπληκτική δροσιά!

Για την νυχτερινή πάνα, Αφροδίτη, ένα θα σου πω... ο Γιάννης τα κάνει ακόμα πάνω του και δεν καταλαβαίνει χριστό!! Του έκοψα τις πάνες πριν 20 μέρες και τις μισες σίγουρα πλένω σεντόνια! Απελπισία... η αλήθεια είναι βέβαια ότι και εγώ στο νήπιο σταμάτησα να κατουριέμαι την νύχτα με ένα λιγο βάρβαρο τρόπο...ένα υπόστρωμα που όταν βρέχονταν χτύπαγε συναγερμος!!! Μιλάμε, ακόμα το θυμάμαι!!! Πανικός μες στον ύπνο μου!!! Στον παιδικό του Μάνου μου λένε να τον ξεκινήσω με την βραδυνή πάνα γιατί το μεσημέρι που κοιμάται το ελέγχει καλά. Αλλά πίνει γάλα μες στην νύχτα και το πρωί η πάνα του είναι ασήκωτη! Θα πρέπει να τον σηκώνω άπειρες φορές!! Και αν σηκώνω και τον Γιάννη άστα!! (πλάκα πλάκα, ωραίο ζευγαράκι θα κάνουν!!! "Γιαννάκο μου, μας αγόρασες πάνες?" "Και βέβαια Δανάη μου!"χαχαχα)

Nrmgp3.pngiHU0p2.png9etwp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα

Βρε συ Ροζι σοβαρα χτυπαγε συναγερμος? Ηλεκτρονικο υπόστρωμα? :confused::shock:??

Οσο για το κατρουλοζευγαράκι τι να πω... :D. Χτες που της ειπα παλι να τα λες τα τσισα σου μου λέει "μα δεν μπορω" με τετοια απόγνωση που την λυπηθηκα. Δε πα να φοράει και πανα.... Καποια στιγμη θα την κοψει.

Γιουπι, κοψτε την ημερησια και μετα την βραδινη. Αλλα για να μην γυρισει μπουμερανκ αυτη η ιστορια να δεις οτι το παιδι ειναι ετοιμο, να μην την πιεσεις καθολου (και για την ημερισια και για την ΄βραδινή). Εγω στον αγγελο προσπαθω να ειμαι οσο πιο ηρεμη γινεται να μην τον αγχωνω, αλλα και παλι βλεπω προβληματιζεται οταν δεν τα καταφερνει.

Ενταξει δεν χρειαστηκα θηλαστρο. Ο Αγγελος θήλασε χτες, εφαγε μια απιστευτη σουπα, εκανε ενα καρουμπαλο 3 ποντους (χωρις υπερβολες) και πανω στα ουρλιαχτα του μου ζητησε να θηλασει και του εδωσα. Αλλα οταν του ειπα οτι φτανει τωρα σταματησε αμεσως το γλυκουλι μου. Παντως απο το πεσιμο νομιζα οτι εσπασε το πλακάκι...

Τζενακι, και τωρα ειναι ο Σ σπιτι, αν θελει να περασει. Ή σημερα το απόγευμα , αλλιως αυριο πρωι γιατι πεμπτη μεσημερι φευγουμε. Πες μου αν ειναι, και σε περιπτωση που βγουμε όλοι θα στα αφησω κρεμασμενα στην πόρτα.

Γεια σας, επανηλθαμε κι εμείς, μπορώ να πω οτι ηταν οι χειρότερες διακοπες(μερος, αμοκ Ειρηνης) αλλα δε βαριεσαι!

Γιασ την πανα η Ειρηνη τη βραδυνη(η οποια ηταν ασηκωτη) την εκψε μονη της περιπου απο λαθος αρκετα συντομα με την ημερησια(2,5 ημερησια και μετά4 μηνες βραδυνη)

της ξεχασα να της βαλω μια φορα και το πρωι δεν ειχε κατουρησει, ηταν μαλιστα στο κρεβατι μας και απορησαμε ολοι τοσο πολυ που της εκανε εντυπωση, φουσκωσε απο περηφανια και ειπε" ρε μαμα αφου ειμαι μεγαλη πια με χρειαζομαι πανες"

Αρχικα της πηγαινε για κανα κατουρημα, μετα ειδα οτι δεν χρειαζεται, εντξαει ειχε μερικά ατυχηματα αλλα ολα ΟΚ.

Εμενα αφρο οταν θελει ξυπναει και το βροντο φωναζει ΠΙΠΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ και αν καθυστυστερησω αρχιζει η μιρλα μεσα στη νυχτα, οποτε καλύτερα ας την Δαναη να ευχαριστηθει υπνο κι ας φοράει πανα...

eNeap2.pngTSzHp3.png

Καλημέρα! Μόνη με τον γκρινιαρούλη σήμερα. Οι άλλοι πήγαν Τρίπολη για ανεφοδιασμό!

Αφροδίτη, με το συναγερμό το θυμάμαι ακόμα! Να κοιμάσαι ωραία ωραία και εκεί που πας να κατουρηθείς να αρχίζει η σειρήνα και να αναβοσβήνει ένα πορτοκαλί φως! Και η πλάκα είναι ότι η μάνα μου λέει να το βρω να το βάλω και στο Γιάννη και με μενα ήταν θαυματουργό και σε μια βδομάδα σταμάτησα να κατουριέμαι, και μετά ενιωθα πολύ καλύτερα και τέτοια κουλά! Αρνείται να πιστέψει ότι μου ήταν τραυματική εμπειρία...

Όσο για τα πάμπερ, δεν ξέρω κάνα μεγάλο να φοράει! Λες οι δικοί μας να κάνουν την εξαίρεση? Πάντως και μένα μου λέει όλο παράπονο ο Γιάννης ότι δεν το καταλαβαίνει...

Nrmgp3.pngiHU0p2.png9etwp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...