Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Κοριτσάρες σας φιλώ να περάσετε πολύ πολύ όμορφα, να διασκεδάσετε, να ξεκουραστείτε, να ερωτοτροπήσετε, να γελάσετε κλπ κλπ

Γιουπάκι μου περιμένω αναφορά... το νου σου ρεμάλι μη με ξεχάσεις να μου στείλεις μύνημα:tongue:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Tα μάζεψες ολα; Πήρες μαγιώ, πετσέτες, βρακιά, σλίπινγκ μπαγκ, ζακέτες, γιο-γιο, τη σκηνή, ταπεράκι με το πρωινό σου κατσικάκι, την αιώρα, βίπερ νόρα, άρλεκιν και μπελ;;;;;;;;;;;;;; Εϊσαι πανέτοιμη! Ματς-Μουτς, ένα υπερφιλί για σένα και άλλα 4 για την υπόλοιπη οικογένεια! Να περάσετε τέλεια και να μας ενημερώνετε που και που!!!!

Φιλιάαααααααααααααα!

Tα μάζεψες ολα; Πήρες μαγιώ, πετσέτες, βρακιά, σλίπινγκ μπαγκ, ζακέτες, γιο-γιο, τη σκηνή, ταπεράκι με το πρωινό σου κατσικάκι, την αιώρα, βίπερ νόρα, άρλεκιν και μπελ;;;;;;;;;;;;;; Εϊσαι πανέτοιμη! Ματς-Μουτς, ένα υπερφιλί για σένα και άλλα 4 για την υπόλοιπη οικογένεια! Να περάσετε τέλεια και να μας ενημερώνετε που και που!!!!

Φιλιάαααααααααααααα!

:lol::lol::lol: Nα περάσετε τέλεια!

Και για το ταξίδι, σου αφιερώνω το νέο σουξέ που ακούνε τώρα τα γυμνασιόπαιδα (με ενημερώνει ο Κίμων τι νομίζετε; Το έχει μάθει και στην Ευτυχία και το τραγουδάει!:lol::lol:)

HXuSp2.pngkmKkp2.pngU579p3.png

καλησπερα κοριτσακια! λεγκω καλα να περασετε!

σοφουκα τετοια ακουν τα γυμνασιοπαιδα??? χαχααχαχαα!

γκαλατακι και ποια αλλη ειχε κανει χαρτια μεσω εεταα? βγηκαν τα αποτελεσματα...

tqj2p3.png vvtJp3.png

καλησπερα κοριτσακια! λεγκω καλα να περασετε!

σοφουκα τετοια ακουν τα γυμνασιοπαιδα??? χαχααχαχαα!

Nαι, δεν ταιριάζει τέλεια στη Λέγκω; Κάπου λέει και για κατσικάκι νομίζω...:rolleyes::tongue::tongue:

HXuSp2.pngkmKkp2.pngU579p3.png

Διαφημίσεις

:lol::lol::lol: Nα περάσετε τέλεια!

Και για το ταξίδι, σου αφιερώνω το νέο σουξέ που ακούνε τώρα τα γυμνασιόπαιδα (με ενημερώνει ο Κίμων τι νομίζετε; Το έχει μάθει και στην Ευτυχία και το τραγουδάει!:lol::lol:)

:D απίστευτο!!!! χαχα

Λέγκω καλές διακοπές!!!!!

Τις υπόλοιπες θα σας δω την Κυριακή ε?

Kαλημέρα !

Παλι σε ασχετη στιγμη μπαινω!

Τζενάκι μου να σου ζήσει ο μικρουλης σου ! Να ναι παντα γερός και ευτυχισμένος !!!! Μπαρόβιος βγηκε και αυτος ? Υπομονή μωλε ισως σιγα σιγα φτιάξουν τα πραγματα . Την ημέρα κοιμάται καθολου ?

Ολα καλα ευχομαι και για τη μικρουλα της Δανάης ! Περαστικα να ειναι ολα γρηγορα !!!

Πεθανα με τις περιγραφες της Λεγκως και της Γιουπι !!!! χαχαααα

Καλα ετσι και κανανε παρεα ο Θοδωρης με τη φακη , θα ηταν το νεο διδυμο Μπονι και Κλαιντ !!!!

Ετοιμαζεστε ολες για διακοπουλες ε? Σας ζηλεύω να περασετε ολες υπέροχα και να ξεκουραστειτε !

Εμεις εδω , δεν θα κατεβουμε Ελλαδα τελικα, ειναι πολλααα τα λεφτα . Το φετινο καλοκαίρι παει απο το κακο στο χειρότερο με βροχες , κρυο και επισκεψη πεθερικων... Εχω μια ελπίδα για τον Αυγουστο !!!

Σας αγαπώ πολυ , να περασετε πανεμορφα!!!

Καλημέρα κοριτσάκια!

Χτες χάρηκα πολύ που σας είδα!!

Επιτέλους γνώρισα τη Φίφη, και είναι κουκλααα! Είχε κάτι ωραία κοτσιδάκια, και πολύ τσαχπίνικη φατσούλα. Ο Αλέκος ολόκληρος άντρας, και πολύ πολύ κούκλος. Καλέ βρε Ελενίτσα, είναι ίδιος ο μπαμπάς του, σε καλούπι τον βάλατε? :lol: Έχει όμως νομίζω τα δικά σου χρώματα έτσι?

Η Δανάη κι ο Αγγελος μεγάλωσαν πάρα πολύ, και είναι κουκλάκια και τα δυο. Ειδικά η Δανάη με το κόκκινο φορεματάκι ήταν υπέρωχη!

Ελίζα χάρηκα που μιλήσαμε αυτή τη φορά, γιατί στης Τατιάνας δεν ήξερα ποιά ήσουν :lol:. Tα παιδάκια σου είναι και τα δύο πανέμορφα. Μ'αρέσει που έχουν ανοιχτό μαλλάκι και σταράτο δέρμα.

Ωχ φωνάζει ο μιρκός, θα επανέλθω

as4Jp3.pngl7F9p3.pngRAiBp3.png

Καλημέρα!

Ευτυχώς που χθες είχαμε και ενισχύσεις και καταφέραμε να τα πούμε και λίγο...

Όλα τα παιδάκια ήταν γλύκες! Είδα Απόλλωνα κούκλο και Νεφέλη ολόκληρη κοπέλα ευγενική και ναζιάρα...

Σοφία με τροπικό μαύρισμα και σούπερ κοτσίδια, Κωστής ντροπαλός αλλά αντράκι!

Αντράκια και τα κρητικόπαιδα! Και ο Παναγιώτης τέλειος! Ρόζυ να έρχεσαι να βρισκόμαστε γιατί κάτι τέτοια περιμένουμε!

Σήμερα σκυλοβαριέμαι!

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Διαφημίσεις

Πως να μη σκυλοβαριέσαι δευτεριατικα και αυγουστιατικα? Καλο μηνα παιδακια!

Και γω με το ζορι ηρθα αλλα επηξα και τωρα συνειδητοποιω οτι εχω πονοκέφαλο! Ευτυχως λιγο εμεινε ακόμα και παμε σπιτάκι μας!

Αχ και γω χαρηκα που σας ειδα, εχουμε οντως κουκλια στο φορουμ μας!

Και οχι μονο τα παιδια και οι γονεις κουκλια ειναι! Η δε Ροζι, ειδα και επαθα να την γνωρισω, λες και μικρυνε 10 χρονια ηταν. Προσπαθουσα να καταλάβω ποια ειναι και την κοιταζα σαν χανος. Οταν ειδα τον παναγιωτακη πηρα μπρος!

Και μεγαλώνουν και οι κοιλούμπες μας οποτε μας ερχονται κ αλλα μπεμπέ!

Σας φιλω γλυκά!

Καλημέρα!

Σήμερα σκυλοβαριέμαι!

Κι εγώ, απίστευτα!

Λοιπόν γιουπάκι, έφτιαξα κάτι σήμερα και σε σκέφτηκα.

Είχα κάτι πακετάκια τόφου στο ψυγείο που θα έληγαν, και δεν ήξερα τι να τα κάνω, έλεγε κι ο Χ οτι θέλει χωριάτικη σαλάτα με φέτα, και έφτιαξα... τοφέτα :lol:

Δεν το περίμενα, αλλά τρώγεται. Βέβαια δε μοιάζει πολύ με φέτα, πιό πολύ με ανθότυρο. Αλλά αν δε μπορείς να φας το κανονικό, ξεγελιέσαι λίγο.

Λοιπόν, ιδού η συνταγή, τη βρήκα στο ίντερνετ.

500 γρ. τόφου (το βρίσκεται σε όλα τα καταστήματα με βιολογικά και είναι από σόγια)

-- 1/4 της κούπας ελαιόλαδο

-- 1/4 της κούπας νερό

-- 1 κουταλιά της σούπας αλάτι (κοφτή)

-- 1 κουταλιά της σούπας βασιλικό αποξηραμένο

-- 1/2 κουταλιά της σούπας πιπέρι

-- 1/2 κουταλιά της σούπας ρίγανη

Ανακατεύετε όλα τα υλικά, τα σκεπάζετε και τα αφήνετε

να μαριναριστούν για μερικές ώρες ή αποβραδύς.

Στραγγίζετε καλά πριν το χρησιμοποιήσετε.

Αυτή η φέτα λειτουργεί πολύ καλά μέσα σε πίτες (όπως σπανακόπιτα κλπ)

αλλά και πάνω σε ντάκο με φρέσκια ντομάτα και κάπαρη.

Αφροδίτη όταν σε γνώρισα ήσουν έγκυος στον Άγγελο, κι η Δανάη μικρουλάκι σε κυνηγούσε να θηλάσει. Και τώρα ο Άγγελος είναι ολόκληρος παίδαρος, και η Δανάη δεσποινιδούλα! Συγκινήθηκα χτες. Είναι πολύ ωραίο συναίσθημα να βλέπεις όλα αυτά τα παιδάκια να μεγαλώνουν, και να παιζουν μαζί. Πρέπει να βρισκόμαστε πιό συχνά.

Αλήθεια, καλά θα ήταν να συναντιόμασταν πιο συχνά! Χτες φύγαμε και άρον άρον και ούτε θυμάμαι ποιες χαιρέτησα! Χάρηκα που τα παιδάκια μεγαλώνουν και ομορφαίνουν και οι μαμάδες δεν πάνε πίσω βέβαια!

Νομίζω επίσης ότι τα παραλένε για το 10 χρόνια μικρότερη...εκτός αν στην περσινή συνάντηση έμοιαζα 40άρα...:rolleyes:

Nrmgp3.pngiHU0p2.png9etwp2.png

Καλημερα!

Οντως ειναι ωραιο να βλεπεις τα παιδακια να μεγαλώνουν και τις μαμαδες να ξανανιώνουν!!!

Λοιπον μπορω να πω οτι η διαιδκασια αποθηλασμου παει πολυ καλα. Τελευταίος θηλασμος την Παρασκευη το πρωι!!!

Και ερχομαι με ερωτησεις: Εχει πρηστει το στηθος μου, και μαλιστα ο ενας μαστος με ποναει αν τον πιεσω ή αν ξαπλωσω μπρουμιτα κτλ. ΕΙναι φυσιολογικο? Να βγαζω γαλα? ΜΕχρι ποιο σημειο ειναι ασφαλές να το αφησω. Χτες στο μπανιο εβγαλα λιγο γαλα, εβγαζε ανετα παντως πσοστητα, παρολου που ειχα πολυ καιρο που ειμασταν με ενα γευμα το 24ωρο, δεν θα επρεπε να εχει μειωθει? Υπαρχει πιθανοτητα για πετρωματα ή αλλα προβληματα? Στη Δαναη δεν θυμαμαι να ειχα τετοια θεματα...

Βεβαια ο μικρος μου ζηταει να θηλασει αλλα ευτυχως δεν επιμενει και δεν θελω να του δωσω να φαει για να μην εχουμε πισωγυρίσμτα.

Επιπλεον παμε αρκετα καλα και στο θεμα της πανας, χτες ηταν ολη μερα με βρακακι χωρις ατυχήματα και οταν του εβαλα πανα γιατι ημασταν σε ενα εμπορικο με δυσκολη προσβαση σε wc και οταν ηθελε τσισα με ρωτησε αν φοράει πανα.

Αυτο που δεν μπορουμε να σταματησουμε ειναι την νυχτερινη πανα της Δαναης, Εδω και καμια 20ρια μερες που δεν φοραει πανα τη νυχτα μας εχει κατακατουρισει. Την ξυπναω (τροπος του λέγειν, κοιμησμενη την βαζω) την νυχτα και κατουραει, αλλα και παλι τα κανει πανω της και δεν παιρνει χαμπαρι καθολου, κοιμαται σαν τουβλο. Τι να κανω?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...