Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 36 λεπτά , helena212 είπε:

Ναι μια χαρα και η καρδούλα, 161 παλμοί.. εσύ πως πάνε τα διδυμακια..?

Κάθεται το ένα απέναντι από το άλλο χαχαχα, μέχρι στιγμής ολα καλά, τη Τρίτη θα πάω στον γιατρό για υπέρηχο.

• Μου αρέσει 1

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Καλημεραααα! Νυσταζωωωωω σας το ειπα???

Καταφερε ο σπορος κ εκλεισε 12ωρο αυπνιας. Απο τις 9 χτες το βραδυ μεχρι 9 σημερα το πρωι ειχαμε το εξης προγραμματακι σουπερ θεικο. Βυζι-ρεψιμο-υπνος-με το πουθ τον εβαζα καλαθακι κλαματα κ ξανα παλι απο την αρχη.Αντε κ καμι απανα στο ενδιαμεσο! Δεν εχω κλεισει ματι οιμε! Τι ζορι τραβαει με αυτη την καλαθουνα δεν μπορω να το καταλαβω κ τα δυο βασικα παιδακια μου την μισουν θανασιμα νομιζω!

Παω τωρα παλι ξυπνησε!

Μην προσπαθείς να εξηγείς! Κάνε αυτό που σου λέμε! Άστον να κοιμηθεί πάνω σου, βάλε και ένα μαξιλάρι κάτω από το χέρι που κυρίως τον στηρίζεις για ασφάλεια και θα είστε όλοι ευτυχισμένοι και προπάντων ξεκούραστοι! Έχει καιρό να κοιμηθεί στην κούνια του. Ο μικρός μας στο μήνα περιπου κοιμόταν καλά στην κούνια παντως.

Λέγκω, πέθανα με τη γιαγιά άγαλμα άνευ μπαστουνιού!

Φελίνι, πάλι δε θα σε δω! Κρίμα!

Καισαριανή λοιπόν τελικά κατά τις 7-7:30?

Nrmgp3.pngiHU0p2.png9etwp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γειά σας ζουμερά μου ροδακινάκια (σήμερα κάνω φρουτοφαγία:lol:)

Όλες οι μαμάδες που είχαν παιδια τετοιας ηλικίας τα κυνηγούσαν από πίσω με το ταπεράκι κ τα μπούκωναν...

΄θα δούμε...

Μήπως ήμουνα εγώ?:lol: Εγώ κορίτσια το ταπεράκι το παίρνω παντού μαζί.

Πάρε και συνταγή για κέηκ σοκολάτας να σου φτιάξει το κέφι!

http://www.sintagespareas.gr/sintages/nistisimo-keik-sokolatas.html

Τζενάκι μου φαίνεται οτ ο μικρούλης σου μπορεί να έχει ΓΟΠ. Κάποια μωράκια έχουν κι ας μη βγάζουν ρουκέτες. Αν ρεύεται πολύ, δεν του αρέσει να είναι ξαπλωμένος, και γκρινιάζει στο στήθος είναι συμπτώματα. Προσπάθησε να τον έχεις όσο μπορείς όρθιο, και ίσως σε βοηθήσει να πάρεις εσύ πεπτικά ένζυμα. Eπίσης, αν δεν το έχεις κάνει ήδη, προσπάθησε να κόψεις τα γαλακτοκομικά. Κουράγιο βρε Τζενάκι, θα ηρεμίσει.

να μ'ακους να λέω στον σόζω παράταμε δεν σου μιλάω-δεν σε χω φίλο και τετοια χαχαχαχα ωριμότις όχι αστεία!

Ααα για να σε παρηγορήσω θυμηθηκα ένα απ'τα τοπ του θοδωρή που πέταξε ένα νεράτζι στο αμάξι και στο καπάκι πήγε και κλώτσησε τον ετοιμόροπο γέρο απο δίπλα και η κουφη γρια γειτονισσα μας τσίριζε κακοοοοοοοοο παιδιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι και γω να ρωτάω τίνος είναι αυτό το παιδάκι...

Βρε Λέγκω, θα με πεθάνεις!! Άσε αυτό με τη γιαγιά και τη μαγκούρα :lol::lol:

as4Jp3.pngl7F9p3.pngRAiBp3.png

Καλημέρεεεεεεςςςςςςς!!

Χτες πήγαμε στην καισαριανή αλλά δεν είχε παράσταση, κλαψ!

Λεγκουλίν δεν ειδοποίησα γιατί κ τελευταια στιγμή ακολούθησα το στεφάνι με τη μικρά κ εκεί που ήρθαμε δεν μπορούσα να πάρω τα πόδια μου κ φύγαμε σχετικά σύντομα κ η μικρά δεν είχε κοιμηθεί το μεσημέρι κ είχε τη γνωστή μιρλα -κλάμα με κάθε ευκαιρία, δεν είμασταν για κοινωνικότητες δηλαδή!!

Χλόηηηηηηηηη... κ εγώ είμαι τάπερ - μάνιακ!!Αυτό που σχολίασα σαν αρνητικό είναι που οι μαμάδες (ναι δεν ήταν μόνο μία) κυνηγούσαν από πίσω τα πιτσιρίκια με το πηρούνι για να τα μπουκώνουν ενώ παίζουν. Πχ.:έτρεχε το πιτσιρίκι να γεμίσει το κουβαδάκι στη θάλασσα? από πίσω η έρμη να βρέχει τη γάμπα για να μπουκώσει τον Μιχαλάκη της το δευτερόλεπτο που θα έστεκε ακίνητος για να βουλιάξει τον κουβά. Έφευγε ο μιχαλάκης για να πάει να κλέψει το φτυαράκι από την αγγελικούλα από δίπλα?? Από πίσω η έρμη να του χώσει το πηρούνι μόλις θα έβρισκε ευκαιρία. Βέβαια αυτή η μέθοδος είδα πως είχε το αρνητικό ο μιχαλάκης να φτύνει τη μπουκιά αν δεν ήταν πολύ συνεπαρμένος κ αντιλαμβανόταν τι του συμβαίνει!! Το θετικό? Η μαμά του μιχαλάκη κυνηγώντας τον να φάει χάνει τα επιπλέον κιλά που έχει!! Ρε παιδί μου δεν μου αρέσει να τα ταϊζουν ασυναίσθητα....Αυτό...

Μερσί για τη συνταγή!!Ενταξει με το κακάο, τη σοκολάτα υγείας κ τα διαφορα φυτικά γάλατα στα γλυκά βρίσκεις άκρη...

στα αλμυρά όμως??

Πχ θελω να κάνω την άκρως υγιεινη συνταγη με ζυμαρικά ογκρατέν με μπέικον, κρεμα γάλακτος κ 15 τυριά στο φούρνο. εντάξει με την κρέμα, βαζεις σόγιας, μπέικον βρίσκεις χωρίς πρωτεϊνη γάλακτος. Με τα 15 τυριά όμως τι γίνεται αν δεν μπορείς να φας ούτε αιγοπρόβεια???

Τις τελευταιες 3 μέρες έφτιαξα 2 φορές αυτή τη συνταγή που κ ΚΟΛΑΣΗ είναι κ μου πέτυχε:

http://www.sintagespareas.gr/sintages/filia-sokolatas.html

Σοφούκααααα... αφού κάνει κ σε εσένα με τόση εμπειρία εντύπωση η συμπεριφορά των διαολακίων μας αυτό σημαινει πως η κατάσταση είναι μάλλον σοβαρή:tongue::tongue::tongue:

Μαρή Γιουπι 15 τυριά θες τρομάρα σου;:tongue: Η αλήθεια είναι ότι κι εγώ με τα γαλακτοκομικά έχω τόσο καλή σχέση που κανένα επιχείρημα ακόμα δεν με έχει πείσει να τα απαρνηθώ μόνο όταν έκανε αιματάκι ο νικολας, ευτυχώς το ξεπέρασε γρήγορα.

Πάντως χθες κι εγώ δεν έπαιζε να κατέβω καισαριανη γιατί πήγαμε ένα δίωρο κουνιες και μετα σουπερ μαρκετ και ετοιμασιες και ήρθαν και κάτι φιλαράκια... και συχτηρίσανε με τα κουνουπια μας. Όσοι έχουν έρθει τις τελευταίες μέρες σπίτι μας απορούν με τον αριθμό των κουνουπιων. Εχθες κάναμε τις πυθείες για να την παλέψουμε αφού πασαληφτήκαμε, καίγαμε καφε και φιδάκια. Μιλάμε για τρελό ντουμάνι, αφού δεν μας στείλανε πυροσβαστική μαζί με τη δίωξη ναρκωτικών πάλι καλά. Βέβαια δεν ξέρω αν μαστουρώσανε τα κουνουπια ή εμείς και δεν καταλαβαίναμε τα τσιμπήματα:rolleyes:

Τελικά όσο και να την ξέρεις, όλο και σου σκαει με μια άγνωστη λέξη!!!!

(αν και υποψιάζομαι ότι μάλλον γαρδέλης ήθελε να πει και το γραψε λάθος...ή όχι;;;; Άβυσσος η ορθογραφία της κουμπάρας! )

Καλημέρα δεν είπα!!!!!

Βλακααααααααααααααα χαχαχα

Μαζεύουμε πράγματα και είμαστε μες την τρελή χαρά! Αύριο πρωι φεύγουμε... λα λαρι λαροοοο

Να πω βέβαια ότι ο νικολάκος σήμερα το βράδυ ήταν πολύ ανήσυχος και θορυβηθηκα λίγο μην αρρωστήσει... Αλλά ξου ξου μακρια απο μας οι κακες οι σκεψεις:D

Διαφημίσεις

Καλημέρααα!

Καλά, μου ανάβουν τα λαμπάκια άμα βλέπω να κυνηγάνε παιδιά για να τα μπουκώσουν, ειδικά σε άσχετα μέρη! Εννοείται παίρνουμε ταπεράκι, αλλά το παιδί τρώει μόνο με δική του πρωτοβουλία!

Σοφούκααααα... αφού κάνει κ σε εσένα με τόση εμπειρία εντύπωση η συμπεριφορά των διαολακίων μας αυτό σημαινει πως η κατάσταση είναι μάλλον σοβαρή:tongue::tongue::tongue:

Καλέ, θετική εντύπωση μου κάνει, τόσο η συμπεριφορά τους (είναι πολύ προχώ) όσο και ο τρόπος που τα περιγράφετε και οι δύο, το 'χετε λέμε! Αν βγάλετε βιβλίο θα κάνει τρελλό σουξέ, χίλιες φορές καλύτερο απ' τον Μικρό Νικόλα!:D

Λέγκω, έβαλα να παίξει το τραγουδάκι που έβαλες και έπαθα πλάκα με τον Άγγελο ο οποίος άρχισε να το τραγουδάει! Πού το ξέρει το θκατόπαιδο; Πολύ προχωρημένα είναι τα σημερινά παιδιά!:shock:

HXuSp2.pngkmKkp2.pngU579p3.png

Καλημέρα!!!!

ΛΕγκουιιιιιν, σουπερ! Κανένας δεν θα αρρωστησει και θα περάσετε τέλεια!

Ομολογω και γω εχω μια αναστατωση λες και ξεκιναω και γω αδεια... Σταματανε τα σχολεια, σταματαει κ ο έρωτας, εγω μένω και δουλέυω αλλα δεν πειραζει, θα ειμαι με καλοκαιρινη διαθεση!

Ωραιο το τραγουδακι, δεν ειχα δει το βιντεοκλιπ!

Γιουπι, δεν παλευεσαι.... Εισαι παντα το πιο αντιδιαιτητικό ποστ εδω μεσα!

Χλοίτσα, μιλησα στο αδέρφι μου και δυστυχως δεν προλαβαινει τωρα στο στρατοπαιδο να το αναλάβει. Απο μεσα οκτωβρη και μετα μου ειπε, που θα ξεκινησουν οι διαδικασίες απόλυσης του. Αν σε ενδιαφερει ακομα τοτε το ξανασυζητάμε,ε?

φιλώ σας μικρες μου!

Aααααα, Λεγκωωωωωωω σε τσάκωσα για να μη λες ότι δεν προσέχω τα βίντεο που βάζεις! Το έχεις ξαναβάλει νια νια νια νια!!!!

Πανικός κόρες, πανικός!!!! Προσπαθώ να κανω εκατό διαφορετικά πραγματα ταυτόχρονα και με τα παιδιά μες στη μίρλα!!! Ψυχραιμία, ψυχραιμία, ψυχραιμία! Υπομονή, ο ουρανός θα γίνει πιο γαλανός! (αποτυχημένες ασκήσεις αυτοελέγχου!)

Επίσης διαπίστωσα λόγω δουλειάς, όχι επίτηδες, ότι ο καλύτερος τρόπος να αντιμετωπίσεις το ''Μαμα ο Μάριος....", είναι να μην απαντήσεις τίποτα. Βέβαια, αν ακούσεις "Μαμά ο Μάριος έχει ανέβει στα κάγκελα'' είναι συνετό να κουνήσεις τον κωλο σου και να πας να κόψεις κίνηση...

Αυτά.

Σας φιλώ στη μούρη και ονειρεύομαι μια καιπιρίνια σε ξαπλώστρα! Όχι. Σε αιώρα. Κάτω από φοινικόδεντρο.

Kαλησπέρα, γλυκά μου κερασάκια (η φρουτοφαγία συνεχίζεται)

Λοιπόν, ο μικρός μου έκοψε μια στη Νεφέλη με το ακουστικό του τηλεφώνου. Κι όταν του είπα δε χτυπάμε, μου το πέταξε στο κεφάλι και ταυτόχρονα με δάγκωσε στο πόδι, στο καπάκι πήγε και κουτούλησε τη Νεφέλη στην κοιλιά. Λέγατε κάτι για τα παιδιά σας??

Γιούπι δυστυχώς είναι πολύ δύσκολο να αντικαταστήσεις το τυρί. Αυγά τρως? Σογια? Μπορείς να φτιάξεις ωραιότατο παστίτσιο απλά βάζωντας γάλα σόγιας, ή βρώμης, ή ντινκελ στη μπεσαμέλ, και φυτική κρέμα γάλακτος στα μακαρόνια.

Επίσης υπάρχει 100% φυτικό τυρί, αλλά μη φανταστείς, δεν έχει ακριβώς γεύση τυριού. Λέγεται βιοφαστ, είναι της εταιρείας βιοτρος. Αλλά αυτή η εταιρεία έχει κι άλλα τυριά, το μόνο 100% φυτικό είναι το βιοφαστ. Φτιάχνεται από ταχίνι, κι έχει διάφορες γεύσεις, με πιπεριές, καπνιστό, με ρίγανη και θυμάρι, με ελιές... Αν το βάλεις σε πίτσα, η σε λαζάνια, ή σε τορτίγιας με φασόλια και ντοματούλα τρώγεται μια χαράμ εσύ που τρως κρέας μπορείς να βάλεις και κιμά. Δοκίμασέ το.

Το έχουν ορισμένα σούπερμάρκετ, όχι όλα... δε θυμάμαι ποιά, αλλά αν σε βολεύει Ηλιούπολη έχω και στο μαγαζί.

Εγώ βράζω φασόλια, τα λιώνω μαζί με κρεμμύδι και και μπόλικο σκόρδο, και φτιάχνω bean burritos με τορτίγιας, μερικές φορές βάζω και βιοφαστ, αλλά δεν το βρίσκω απαραίτητο.

Μπες σε ένα σάιτ με βιγκαν συνταγές, και θα βρεις διάφορα. Ξεκόλα απ'αυτά που έχεις συνηθίσει, μακαρόνια γκρατέν και τέτοια, γιατί χωρίς τυρί δεν είναι το ίδιο, ακόμα κι αν πλησιάσει λίγο η γεύση. Κάτι άλλο που δίνει τυρένια γεύση στα φαγητά, είναι η διατροφική μαγιά. Είναι και πολύ θρεπτική, έχει βιταμίνες Β complex.

Τι άλλο... στα μακαρόνια μπορείς να βάζεις τριμμένα κάσιους με αλάτι. Μοιάζει πολύ με τριμμένο τυρί. Η μπορείς να βάλεις τριμμένα λευκά αμύγδαλα με λίγο αλάτι και λίγη διατροφική μαγιά, θυμίζει λίγο παρμεζαν. Κρέμα γάλακτος υπάρχει και αμυγδάλου, και βρώμης και ρυζιού. Μακαρόνια με λίγη κρέμα "γάλακτος" και τριμμένο "τυρί" είναι πολύ καλή εναλακτική.

Ωραίο αλμυρό σνακ με τυρένια γεύση, είνάι ποπ κορν με διατροφική μαγιά και μπόλικο αλατάκι. Θυμίζει λίγο γαρυδάκια.

Αν σκεφτείς οτι τα γαλακτοκομικά δεν κάνουν και σε σένα καλό, θα σου είναι πιό εύκολο να τα αποχωριστείς για λίγο.

Αφροδιτάκι ευχαριστώ. Θα μιλήσουμε τον Οκτώβριο τότε. :)

Κλαίει το ζουζουνοζουζούνι μου. Έφυγα.

as4Jp3.pngl7F9p3.pngRAiBp3.png

Διαφημίσεις

Κοριτσούδια ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ!!!

Τελευταία λεπτά στη δουλειά!!! :)

Ελπίζω να δω κάποιες από εσας την Κυριακή αν τα καταφέρω να έρθω στη συνάντηση αλλιώς τα ξαναλέμε από 22 Αυγούστου!

Φιλάκια!!

DPYUp2.png EYukp3.png

Καλές Διακοπές Ελίζα!! κ να την κάνεις τη συνταγή!!

Μερσί ξανά χλόη.

Σήμερα ήταν η μέρα του Αγ. Βαρθολομαίου. Μετράω:

1) Εψαχνα κάτι στο συρτάρι κ έκοψα κάθετα το νύχι μέχρι μέσα στο κρέας από ένα αδέσποτο μαχαίρι. Τώρα όπου κ να ακουμπήσω πιάνεται το νύχι κ ανοίγει κ ξαναματώνει κ πονάει.

2)Τα μάφιν που έφτιαξα για την επίσκεψη που θα πάω έγιναν σεν λάσπη

3)Τα ρεβύθια που έβραζα δεν έβρασαν ποτε κ για να μην τα πετάξω τα έκανα ρεβυθοκεφτεδες (μια συνταγή του Μαμαλάκη με γαριδες, καλή. Σορυ Αφρο). Κ κουράστηκα κ δεν έχω ετοιμαστει ακόμα για το ΣΚ

4)Κάηκα στο τηγάνισμα

5)Κόπηκα όταν έπλυνα το μούλτι

6)Εκανα ένα μπάνιο για να ξεσουρώσω από τον ιδρώτα μετά από όλα αυτά κ σκέφτηκα να κάνω κ μια ξούρα (μη ρωτήσετε που) αλλά λογω του τυφλού συστήματος κόπηκα με το ξυράφι.

7)Όσο έκανα ντους κ κοβόμουνα έπεσε το σίδερο που σιδέρωνα πριν το μπάνιο, ευτυχώς όχι κάτω αλλά πάνω στη σιδερώστρα κ έκαψε το υφασμα. Ευτυχώς το είχα βγαλει από τη μπριζα αλλιώς θα είχαμε πάρει κ φωτιά...

Τελικά αφού δεν πήραμε φωτιά ο απολογισμός είναι μάλλον θετικός.

Σας χαιρετω για το υπόλοιπο ΣΚ-καλά να περάσετε οι κοπελούδες που θα πάτε διακοπές.

Φιλιάαααααααααα

Καλησπερα τι κανετε?

Λεγκω να περασετε τελεια κ μην αγχωνεσαι κανενας δεν θα αρρωστησει!

Γιουπι τι να πω ..... τιποτα δεν επαθες σημερα χα χα χα!

Αντε μια βδομαδα εμεινε κ για μας κ μετα διακοπες μεχρι Σεπτεμβριο! Ανυπομονω τοσο πολυ που δεν φανταζεστε. Περισσοτερο βεβαια για να δω τον Δημητρη που εχει αρχισει κ μας ζηταει. Αντε να ξεσκασουμε κ εμεις λιγο μονο κ μονο που δεν θα εχει τοση ζεστη, θα εχει καθαρο οξυγονο κ μπορει να ξεκλεβω κ λιγο χρονο για κανα μπανακι κατι ειναι! Απο την Αθηνα πολυ καλυτερα παντος!

Φιλακια!!

Γιουπι κάτσε ακίνητη... μην αγγίζεις τίποτα, σου στέλνω την υπηρεσία αντιμετώπισης έκτακτων καταστάσεων!!!!!!!! Είσαι έτοιμη για να παίξεις σε ταινια ταραντίνο χαχαχαχαχα

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...