Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 36 λεπτά , helena212 είπε:

Ναι μια χαρα και η καρδούλα, 161 παλμοί.. εσύ πως πάνε τα διδυμακια..?

Κάθεται το ένα απέναντι από το άλλο χαχαχα, μέχρι στιγμής ολα καλά, τη Τρίτη θα πάω στον γιατρό για υπέρηχο.

• Μου αρέσει 1

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Α να πω ότι και ο αντρίκος ήταν ήσυχο παιδί μέχρι 3 μηνών, τον ξέχναγες να κοιμάται όπου ναναι (μεγαλεία!) μετά όμως μας τέλειωσε το όνειρο...

Α και τα παιδιά της Μυρτώς δεν μετράνε για να βγάλουμε τον μέσο όρο, έχουν τρομερή απόκλιση!!!!

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπερα και απο μενα .....

Λεγκο ολα θα πανε καλα με την Β....Α και εμενα μου αρεσει το Μυρσίνη , και το Ερση(δικια μου επιλογη) εμενα μου αρεσει αρκετα και το Ηρω.

Ναι κοριτσια ωραιο το νησι να ερθετε καμια μερα καλα θα περασουμε ... Ειναι ομορφα το καλοκαιρακι γιατι εισαι σε κλιμα μονιμων διακοπων , αλλα το χειμωνα πολυ νεκρα . Και ναι εχουμε πολλα τεχνικα προβληματα στην γητονια μου δεν εχουμε κουνιες και ουτε σε 30 λεπτα αποσταση με τα ποδια δεν εχουμε κουνιες ευτυχως που εχουμε και τον παιδοτοπο προσβασιμο και αυτος καπως μακρα μας αλλα τι να κανουμε πηγαινουμε ...

Α και εμεις ειμαστε απο τα καλα παιδια , ηταν υσηχο μωρακι δεν εχω παραπονο και τωρα ειναι αλλα οταν κοιματε δοξα το θεο δεν ξυπναει πια τα βραδυα , εμενα κοριτσια δεν χτυπαει αλλα παιδακια , το εχει κανει αλλα δεν το κανει συχνα εκτονονετε πανω μου , αλλα παει και τους τσιριζει και τα παιδακια φευγουν απο κοντα του , προχθες στην παιδικη χαρα επαιζε μονος του , τι θα τον κανω...

Ζηλευω πολυ την συναντηση σας...

2iX0p3.png 10hx.jpg10hxp2.png[/url]

Σοφία παιδι μου κανονίζεις συνάντηση δίπλα μου όταν θα έχω φύγει; είναι σωστά πράγματα αυτά;

Η Δαναούλα διακοπεύει οικογενειακώς με τις όμορφες μινιατουρίτσες της... :) Όλοι οι γιατροί συμφωνίσανε να γίνει τελικά η επέμβαση αθήνα και κλήσανε χειρουργείο σε 20 μέρες. Το θετικό τουλάχιστον είναι ότι όλοι οι ντοκτόροι συμφωνίσανε στο ίδιο πράγμα! Δαναάκο να ξεκουραστείτε να ξελαμπικάρετε και όλα θα πάνε τέλεια!

Γιουπακο, είναι κάτι που περνάνε τα περισσότερα... αγόρια πάνω κάτω σ'αυτή την ηλικία... εντάξει και κάποια κοριτσάκια:tongue: Εντάξει σοβαρά τώρα, νομίζω ότι το χειρίζεσαι πολύ καλα απλά θέλει χρόνο. Παίζει όταν γεννηθεί η μικρή να γίνει ένα κρεσέντο (βέβαια τα παιδια είναι αψυχολόγητα και ποτέ δεν ξέρεις) αλλά μετά θα ηρεμίσει. Γενικά απ'οτι έχω δει απ'τον δικό μου αλλά και απο άλλα παιδια στις κουνιες αν δεν υπάρχει ξύλο στην οικογένεια, αυτή η φάση περνάει, αν υπάρχει ξύλο δεν περνάει αλλά γίνεται πιο έντονη. Η προειδοποίηση και αποχώρηση ήταν και μένα το τελευταίο όπλο, δεν ξέρω αν ήταν αυτό που λειτούργησε ή αν απλά καλμάρανε τα πνεύματα σιγά σιγά. Πάντως για να σε παρηγορήσω (λέμε τώρα) δεν υπήρχε περίπτωση να πάμε κάπου και να μην υπάρχει κλάμα απο ένα παιδάκι που το είχε (συνήθως) δαγκώσει ο θοδωράκης. Εκεί να δεις τύψεις και απελπισία. Σε ένα πάρτυ της Μαρινούλας της ντου είχα μπει στην τουαλέτα και έκλαιγα σαν τον μλκ... χαχαχα αυτό κι αν είναι ψυχραιμία εε;

Λοιπόν η μπεμπονίτα μου συνεχίζει και είναι μπεμπονίτα, όλα είανι μια χαρά, εβαζε και το δάχτυλο στο στόμα και έχει ένα τοσοδούλη κεφαλάκι στα όρια τα κατώτερα... στενοκέφαλο θα μου βγει:D

Λενάκο εντάξει η μαμακα σου;

Καλα χθες με βγάλανε νοκ άουτ... βασικά ο νικόλας πριν της κουνιες πήγα σουπερ μάρκετ όπου έριχνε τα πράγματα απ'τα ράφια και μέχρι να ανεβάσω αυτά που έριξε είχε ρίξει τα επόμενα... σκαρφάλωνε στα ψυγεία (στο δεύτερο ράφι) και ξεκόλαγε τα αυτοκόλητα... σας λέω χάος αφού δύο γιαγιάδες το σταυρώνανε.

Μετά στις κουνιες απλά έβαζα στοιχήματα πιο θα ανοίξει πρώτο το κεφάλι του. Ο σόζω έχει μάθει χωρις βοηθητικές στο ποδήλατο και πηγαίνει σφαίρα. Αλλά το χειρότερο είναι ότι κάποιες φορές προσπαθεί να κάνει σουζα... έλεος ο χαρδέλης στα 3,5! Και ο νικόλας σκαρφαλώνει όπου μπορείτε να φανταστείτε π.χ στο μεγάλο μονόζυγο και με τρελή ταχύτητα. Αμα σας λέω ότι τα παιδια μου έχουν μείνει στους πιθηκάνθρωπους και δεν εξελίχτηκαν σαν είδος δεν με πιστεύεται.

Εεεεεεεεεεεεεεεετσι σεντονάκι και δεν σας χάλασε χαχαχαχα

Καλημέρεςςςς...... κοιμάται ο νορβηγος μουτζαχεντίν κ είπα να καλημερίσω!!

Μερσί για συμβουλές...

κ Μυρτώ όχι δεν τα παραλέω... ετσι κ χειρότερα είναι...

Λέγκω κ εγώ κλαίω όταν τα κάνει αυτά κυρίως σε γνωστά παιδάκια. Παρασκευη αν δεν εχω γεννησει :cool: θα πάμε στην Ερέτρεια για ΣΚ στο σπίτι φίλων που έχουν ενα κοριτσάκι 20 μηνών που η Λυδία μισεί θανάσιμα... ο Γιαραμπής να βάλει το χέρι του!!

Χτες πήγαμε στη θάλασσα (αποφασίσαμε με τον αγάπιο να την τρέχουμε σε άσχετα μέρη μήπως έχει ξεψαρώσει πολύ στα γνωστα κ ξεχαστεί λίγο) Αμ δε.... μαζευτηκαν 4 κοριτσάκια μικρά να παίξουν με τα κουβαδάκια τους κ αναμεσα σε αυτά κ η Λυδία.. εγώ κ ο αγάπης σταντ μπάι.. Να χαίρονται οι άλλοι γονείς κ να μιλάνε με αυτό το γλυκανάλατο ''Αχχχχ παιζουν τα κοριτσάκια... τι ωραίααα...ααααχχχ'' που να ξέρατε έλεγα εγώ από μέσα μου.. κ φυσικά μετά από 2 λεπτά ο νορβηγός επιτέθηκε με το φτυάρι στο ένα το κοριτσάκι...... Την πήραμε, η μαμά του παραλίγο να μας πνίξει... κ της είπαμε οτι τα άλλα τα παιδάκια δεν θέλουν για παρέα ατομα που τα χτυπάνε κ τώρα θα παίξουμε με τα δικά μας τα παιχνίδια... κ η ζωή συνεχίζεται......

Όλες οι μαμάδες που είχαν παιδια τετοιας ηλικίας τα κυνηγούσαν από πίσω με το ταπεράκι κ τα μπούκωναν... κ η λυδία έλεγε:γιατί τα ταϊζουν? Δεν είναι μωρά.. Εγώ τις είχα πάρει διάφορα αλλά ήταν φρουτακια, ξηροκαρπάκια κτλ κ τσίμπαγε μόμη της... Μα που πας μαντάμ με το μπριαμ στην παραλία??

Λέκγω με το καλό η σουσουράδα μυρσίνη (?) κ ευχαριστώ για την παρηγορία ειδικά εκει με τα φυσιολογικά αγόρια με τσάκισες....Ξύλο δεν υπάρχει στο σπίτι (εκτός από προχτές που μου τράβηξε τα μαλλιά κ ντροπή μου αλλά δεν άντεξα κ της έκανα το αντίστοιχο:oops: κ μετά επειδή εφευγε από το κρεβάτι της κ χόρευε την πήρα σηκωτή κ την έβαλα πίσω.΄...... ορκίστηκα να μην το ξανακάνω...ήμουνα στα όρια... ντροπή πάντως...)οπότε ελπίζω να το ξεπεράσει σύντομα γιατί....

Φελίνι παίζει αυτό που λες γιατί όλο με ρωτάει για το μπεμπί κ όλο πιάνει -όχι χαριτωμένα- την κοιλιά.....

Χλοη μερσί:P

Φιλιάαααααααααααα

ΑΑΑ ονοματα που παίζουν για εμάς:Ελλη πρώτο, σοφιά αρέσει σε εμένα, Αλίκη, μου αρέσουν επίσης Σεμέλη, Μάγια, Ηρώ που ακούστηκαν ήδη κ από εσάς..΄θα δούμε...

ΑΑΑΑΑΑΑ τώρα που έλεγες για τις γιαγιάδες λέγκω.. εκτός από τα παιδιά έχουμε θέμα κ με τις γιαγιάδες... όπου δει γιαγιά τρέχει κ κάτι θα τους κάνει.... ή που θα τις αγκαλιάσει, ή που θα χιμήξει γενικά ή που θα τις καβαλήσει στην πλάτη όπως κάθονται...κ πριν κάποιες μέρες χίμηξε σε 2 γιαγιάδες κ τους έλεγε δεν υπάρχεις- δεν υπάρχεις...

....Να πάω σε παιδοψυχολόγο μου φαίνεται.....:shock::shock::shock:

Ασχετο, μας άρεσε πολυ στο σκοπευτήριο κ λέγαμε να ξαναέρθουμε σήμερα αλλά θέλω να ετοιμασω για αυριο κ δεν θα προλάβουμε .. κλαψ

ΑΑΑ τζτζένη... εμένα η σύμβουλος μου είχε δώσει κάτι ένζυμα να παίρνω παζί με το φαγητό όταν αυτό ήταν επίφοβο για αλλεργία...δεν ξέρω μήπως να ρωτήσεις για να πάρεις κ εσύ όταν τρως τυριά κ αλλά επίφοβα???

Διαφημίσεις

Γιουπάκο μου όταν ανάφερα για σπίτια που πέφτει ξύλο, μιλάμε για ξύλο κανονικό και με το νόμο. Εγώ να δεις κάτι υστερίες που έχω τραβήξει σε κάποιες φάσεις και με ακουει όλο το τετράγωνο... και μετα τυψεις τρελες... τέσπα δεν είμαστε τέλειοι γμτ τουλάχιστον προσπαθούμε καθημερινά να διορθωνόμαστε. Βέβαια έχω αποδεχτεί ότι μου είναι αδύνατον να συμβαδίζω με όλες τις παιδαγωγικές μεθόδους όταν τα πάρω κρανίο, προσπαθώ απλά να μην το παρατραβάω... να μ'ακους να λέω στον σόζω παράταμε δεν σου μιλάω-δεν σε χω φίλο και τετοια χαχαχαχα ωριμότις όχι αστεία!

Ααα για να σε παρηγορήσω θυμηθηκα ένα απ'τα τοπ του θοδωρή που πέταξε ένα νεράτζι στο αμάξι και στο καπάκι πήγε και κλώτσησε τον ετοιμόροπο γέρο απο δίπλα και η κουφη γρια γειτονισσα μας τσίριζε κακοοοοοοοοο παιδιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι και γω να ρωτάω τίνος είναι αυτό το παιδάκι:tongue:... εκεί να σ'εχω!

Κι εγώ το σκεφτόμουνα με τρέλα το Αλίκη γιατί μου θυμίζει τη χώρα τον θαυμάτων αλλά όλοι μου λένε ότι παραπέμπει στη βουγιουκλάκη, πειρατή το τόπι μου και τέτοια χαριτωμένα. Το Σεμελη και το Μάγια είναι υπέροχα αλλά διαφωνεί ο κολετσομαν

Χαχαχα με πρόλαβες με τις γιαγιάδες... Απ'τις αγαπημένες ασχολίες του σόζου ήταν να κλέβει τις μαγκουρες απ'τις γριες και τους γέρους. Ενάμιση ήταν όταν μου ρθε κουνιστος λυγιστος στις κουνιες με μια μαγκουρα στο χέρι και σε λίγο εντόπισα μια γιαγια όρθια και ακουνιτη γιατί δεν μπορούσε να πάει ούτε μπρος ούτε πίσω!

Χαχαχα με πρόλαβες με τις γιαγιάδες... Απ'τις αγαπημένες ασχολίες του σόζου ήταν να κλέβει τις μαγκουρες απ'τις γριες και τους γέρους. Ενάμιση ήταν όταν μου ρθε κουνιστος λυγιστος στις κουνιες με μια μαγκουρα στο χέρι και σε λίγο εντόπισα μια γιαγια όρθια και ακουνιτη γιατί δεν μπορούσε να πάει ούτε μπρος ούτε πίσω!

ΧΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ γελιοοοοοοοοοοοο!!!!!

Ρε θα γεννήσωω.... ασε με να παω ΣΚ πρώτααααααα...

χα χαααααααα

Καλημεραααα! Νυσταζωωωωω σας το ειπα???

Καταφερε ο σπορος κ εκλεισε 12ωρο αυπνιας. Απο τις 9 χτες το βραδυ μεχρι 9 σημερα το πρωι ειχαμε το εξης προγραμματακι σουπερ θεικο. Βυζι-ρεψιμο-υπνος-με το πουθ τον εβαζα καλαθακι κλαματα κ ξανα παλι απο την αρχη.Αντε κ καμι απανα στο ενδιαμεσο! Δεν εχω κλεισει ματι οιμε! Τι ζορι τραβαει με αυτη την καλαθουνα δεν μπορω να το καταλαβω κ τα δυο βασικα παιδακια μου την μισουν θανασιμα νομιζω!

Παω τωρα παλι ξυπνησε!

Καλες διακοπες Δαναη!

Που εισαι βρε Τατιανα μας λειπεις! Φιλακια!

Διαφημίσεις

...έλεος ο χαρδέλης ...

Τελικά όσο και να την ξέρεις, όλο και σου σκαει με μια άγνωστη λέξη!!!!

(αν και υποψιάζομαι ότι μάλλον γαρδέλης ήθελε να πει και το γραψε λάθος...ή όχι;;;; Άβυσσος η ορθογραφία της κουμπάρας! )

Καλημέρα δεν είπα!!!!!

Καλημέρα,καλημέρα!

Λέγκω τρελαίνομαι για τις περιγραφές σου!!!

Την Κυριακή θα είμαστε Αθήνα. Ελπίζω να τα καταφέρω να το σκάσω από τα πεθερικά (γυρίζουν αύριο βράδυ και έχουν να δουν τα παιδιά πάνω από μήνα) μου και να έρθω συναντησούλα. Τελικά Ξύλινα? ή Πικιώνη? και τι ώρα?

DPYUp2.png EYukp3.png

Καλημέρα (λέμε τωρα)!

Καλε για αυτη την κυριακή μιλαμε? Νομιζα οτι ειχαμε καιρο.... Μαλλον και μεις μεσα. Εκει που λεει η Σοφουκα,ε?

Μα που πας μαντάμ με το μπριαμ στην παραλία??
φετρο εδω καλη μου και δεν εχω μαγειρεψει....

Εγω ξαναχασα το μουντ διακοπων που με γαργαλουσε, αλλα που θα παει, απο αυριο τελειωνουν τα σχολεία, και απο βδομαδα παμε διακοπες.... θα ξαναρθει το μουντ...

Λεγκιδι, εχει κατι σημερα στο σκοπευτηριο? Θα πας? Εχω ενα τονο πραματα που πρεπει να κανω, αλλα θελω λιγακι να χαλαρωσω...

Και εγώ θα έρθω μάλλον...Στον Πικιώνη ενώ είναι ωραία με χαλάνε τα τρία επίπεδα, συνήθως δεν πολυβλεπόμαστε, ο ένας πάνω ό άλλος κάτω....

Στα ξύλινα είναι το καλό ότι έχει την καφετέρια δίπλα και θα καθίσουμε να τα πούμε, όμως για τις μαμάδες μικρότερων μωρών αυτό μπορεί να σημαίνει ότι θα πρέπει να περάσουν τον περισσότερο χρόνο μέσα στην παιδική με τα μωρά (εκτός αν έχουν μαζί τον σύζυγο ή αν κάνουμε βάρδιες) Η παιδική είναι περιφραγμένη και τα τραπέζια είναι ακριβώς δίπλα, αλλά τα μικρά θα θέλουν σίγουρα προσοχή. Για τα μεγάλα πάνω από 2,5-3, δεν υπάρχει πρόβλημα, μπορούν να μπουν μόνα τους!

Λέγκω και Γιούπι, με έχετε πεθάνει με τις περιγραφές! Αυτά τα ποστ πρέπει να τα κρατάμε κάπου για να γράψετε βιβλίο αργότερα!:rolleyes:

Για το Σκοπευτήριο δεν έχει τίποτα στο μπλογκ http://protovouliakatoikwnkaisarianis.blogspot.com/search/label/%CE%A0%CE%A1%CE%9F%CE%92%CE%9F%CE%9B%CE%95%CE%A3%20%CE%A3%CE%A4%CE%9F%20%CE%A3%CE%9A%CE%9F%CE%A0%CE%95%CE%A5%CE%A4%CE%97%CE%A1%CE%99%CE%9F για σήμερα! Αν βρεθείτε εκεί και δεν έχει τίποτα, πάρτε κανένα τηλ. στο κινητό, λογικά θα είμαι στην πάνω παιδική χαρά ως συνήθως!

HXuSp2.pngkmKkp2.pngU579p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...