Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Εμένα μου έχουν σπάσει τα νεύρα γιατί έχει καθυστερήσει πολύ η περίοδος , στις 21 μέρες στον προηγούμενο κύκλο ξεκίνησα το αίμα και λίγες μέρες μετά είχα την αρνητική χοριακή. Κράτησε 7 ολόκληρες μέρες αλλά καθάρισα και την περασμένη Παρασκευή έκανα και υστεροσκόπηση. Τώρα είναι λόγος η ταλαιπωρία με την αποτυχημένη εξωσωματική και την επέμβαση να έχει καθυστερήσει τόσο; Σήμερα έχω φτάσει 32 ημέρες κύκλο και τα νεύρα έχουν βαρέσει κόκκινο! Γενικά ο κύκλος μου είναι ότι να ναι αλλά αναρωτιέμαι ( ίσως λόγω και της ανησυχίας που έχω κατά βάθος με την χαμηλή αμη 1,29) πόσες μέρες σας έχει βγάλει μάξιμουμ από το σύνηθες η διαδικασία της εξωσωματικής; Πριν ξεκινήσω είχα ρυθμιστεί κάπως κοντά στις 28 ημέρες (25-30) , τώρα έτσι θα πάει;

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Λέκτωρι μου τρελόοοο ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!!!! Και καλά κουράγια γιατί ο ακαδημαικός χώρος είναι για γερό στομάχι ...

Βασούλι Χρόνια πολλά να είσαι παντα ευτυχισμένη με την ομορφη φαμίλια σου....

Χθες στησαμε το υπεροχο δεντρακι μας με τα φωτάκια...η Ειρηνη δεν το πειράζει, της προκαλεί δέος και το χαιδευει...

Σημερα θα βαλουμε και τα στολίδια...

οσο για τα υπολοιπα συμφωνω σε ολα! (δηλ ει μαμα εεεεελα γιοοοοοο)

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλά αυτό ξέχασα να το σχολιάσω... Εγώ μπορώ να μην αγαπώ το Αγρίνιο αλλά μόνο την Αφρονταιτ μας;;;;;:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Και γω μια από τα ίδια...Γιατί δε τη συμπαθώ καθόλου αυτή την πόλη????

Λέκτωρι μου τρελόοοο ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!!!! Και καλά κουράγια γιατί ο ακαδημαικός χώρος είναι για γερό στομάχι ...

Βασούλι Χρόνια πολλά να είσαι παντα ευτυχισμένη με την ομορφη φαμίλια σου....

Χθες στησαμε το υπεροχο δεντρακι μας με τα φωτάκια...η Ειρηνη δεν το πειράζει, της προκαλεί δέος και το χαιδευει...

Σημερα θα βαλουμε και τα στολίδια...

οσο για τα υπολοιπα συμφωνω σε ολα! (δηλ ει μαμα εεεεελα γιοοοοοο)

Καλορίζικο το δεντράκι!!!!!Εγώ δεν τολμάω να στολίσω φέτος,εκτός και αν εφαρμόσω την ωραία ιδέα της dooς!!;);)

1mLlp2.pngFRJZp2.png9R7fp3.png

Το σουμουσού το χτεσινοβραδυνό το πήρες?

oxi, shmera το μεσημερι πηρα ενα που μου εστειλες το νουμερο σου

μετά θα αρχίσουμε για τις άσπρες τρίχες.

το χρωμα των μαλλιων μου ειναι τετοιο που οι ασπρες τριχες δεν φαινονται. Αλλα των φρυδιων μου ειναι πιο σκουρο κ εχω ασπρες τριχες στα φρυδια! Σουπερ?

Και γω μια από τα ίδια...Γιατί δε τη συμπαθώ καθόλου αυτή την πόλη????

μα γιατι??? Δεν σας αρεσιε το εξωτικη Αγρινιο? Που αλλου ρε σεις τετοια φυσικη κ ρημοτομικη ομορφια? Να μην μιλησω για τους ανθρωπους... τετοια κλλιεργεια, τετοια μετριοφροσυνη.... τσ τσ τσ...

μα γιατι??? Δεν σας αρεσιε το εξωτικη Αγρινιο? Που αλλου ρε σεις τετοια φυσικη κ ρημοτομικη ομορφια? Να μην μιλησω για τους ανθρωπους... τετοια κλλιεργεια, τετοια μετριοφροσυνη.... τσ τσ τσ...

εγώ πάντως εκτός από την Άφρο έχω και έναν πολύ καλό φίλο από το Αγρίνιο... Οπότε το αγαπάω! Παρόλο που μόνο έχω περάσει από εκεί...

Τόνια να περιμένουμε κι εμείς τη λυπητερή δηλαδή εε? Άντε να δούμε τί άλλο... όσο για το δέντρο πέρυσι ο Αλέκος το πείραζε αλλά όχι πολύ έτσι ώστε να το ρίξει κάτω...

Στο σπίτι της Αφροδίτης ήταν πέρυσι που το γκρεμίσανε το δέντρο ή στης Λέγκους? Εμείς το Σάββατο με το καλό!

Η ντου έχει και άλλη μια καλή ιδέα για δέντρο.. Ντου βάλε φοτό πριν και μετά!

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

σας ευχαριστω πολυ πολυ για τις ευχες σας!!

κι εμενα το αγρινιο δεν μου αρεσει καθολου, ασχημη πολη

αλλα εχω φιλους αγρινιωτες και ειναι καλα παιδια

τονια τα διπλασια ??κι εμεις κατι μου πε το πρωι ο Δ. οτι πρεπει να πληρωσει αλλα δεν θυμαμαι ποσα

το δεντρο η στεφανια ευτυχως δεν το πολυπειραζει ,με μια μπαλα εχει

ενα ψιλοκολλημα και ολο την γυροφερνει αλλα της λεω μην το αγγιζει γιατι θα καει απο τα φωτακια:lol:

eNortjK1UrI0tzQxUbIGXDAS-wKt95.pngeNortjK1UrI0tzQxU7IGXDATAQKv37.png

Διαφημίσεις

Ευχαριστω για τις πληροφορίες για την ευτοκία. Δεν τα είχα καταφέρει στο πρώτο ούτε καν να τους βρω στο τηλέφωνο και είχα θυμώσει/γαϊδουρώσει μαζί τους για ένα διάστημα, αλλά τώρα σκέφτομαι ότι πολύ θα ήθελα στο 2ο...

[url=http://lilypie.com][img]http://lbyf.lilypie.com/MJSup3.png[/img][/url][[url=http://lilypie.com][img]http://lb2f.lilypie.com/OsvKp3.png[/img][/url]

Καλά έχασα τα γενέθλια της Βασούλας;;;;

ΒΑΣΟΥΛΙΝΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΜΙΑ ΣΚΥΤΑΛΗ ΣΥΝΤΟΜΑ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ!!!!!

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

Το έχεσα σήμερα αλλά το κατευχαριστήθηκα... κατέβηκα για δεύτερο καφεδάκι τώρα το απόγευμα στα Εξάρχεια με φίλες μου. Βέβαια φεύγοντας χρειάστηκε να περάσω ανάμεσα σε άπειρες διμοιρίες, κλούφες, ζητάδες κλπ μέχρι να φτάσω σε μετρό γιατί ήταν κλειστό το κέντρο. Ήταν σοκαριστικό πόσοι πολλοί ήταν... απο παντού βγαίνανε διμοιρίες, την ίδια στιγμη που στο κέντρο δεν κυκλοφορούσε ψυχη... λες και υπήρχε απαγόρευση κυκλοφορίας!

Στο σπίτι της Αφροδίτης ήταν πέρυσι που το γκρεμίσανε το δέντρο ή στης Λέγκους? Εμείς το Σάββατο με το καλό!

Χαχαχαχα το δικό μας δεντράκι ήταν... απλά έτσι κι αλλιώς τα στολίδια μου είναι ξύλινα, μεταλλικά και υφασμάτινα παιχνίδια, το δεντράκι είναι έτσι κι αλλιώς ψωραλαίο και κατσιασμένο αλλά με συναισθηματική αξία άρα όσες φορές και να το γκρεμίσουν απλά δεν μασάει:cool: Δεν φοβάται δεν είναι δειλό!!!

Εμείς την Τρίτη το στολίσαμε... είναι κίτς κι αξιολάτρευτο:tongue:

Ρε Άφρο το τηλέφωνο του δερματολόγου στο έστειλα ή κλάην;;;

Η (πρώην) συμπεθέρα μου που είναι;;;

για σένα και μόνο 32.

32 είσαι Μυρτώ. Επιπλέον, γεννήθηκες 26 μαϊου 77. Ώρα 5 το απόγευμα. Στο Λητώ.

Εεεεεε, κυρία Ντου, μήπως να έχω γεννηθεί 5 Μαίου του 77, να μη μπερδεύομαι κιόλας;;;Για το Λητώ δεν έχω πρόβλημα, αλλά υπήρχε τόοοοοοοοτε;;;; :)

Που θα πάμε θεατράκι, πείτε! Το '''σφαγείο'' λένε πολύ καλό, θα μπορούσαμε να χτυπήσουμε κι έναν Βογιατζή, έχω ακούσει για τον ''διχοτομημένο υποκόμη'' και το ''αμάρτημα της μητρός μου'' και από παλιά το ''λα πουπέ'' και το ''έξι μαθήματα χορού σε έξι εβδομάδες''....Από προτάσεις ουουουου, να φαν κι οι κότες! Στην πράξη κολλάμε!

Που θα πάμε θεατράκι, πείτε! Το '''σφαγείο'' λένε πολύ καλό, θα μπορούσαμε να χτυπήσουμε κι έναν Βογιατζή, έχω ακούσει για τον ''διχοτομημένο υποκόμη'' και το ''αμάρτημα της μητρός μου'' και από παλιά το ''λα πουπέ'' και το ''έξι μαθήματα χορού σε έξι εβδομάδες''....Από προτάσεις ουουουου, να φαν κι οι κότες! Στην πράξη κολλάμε!

Ωραία μέσα στη βδομάδα πάμε γιατί οριακά προλαβαίνουμε... ήδη τον κυνόδοντα τον έφαγε η μαρμάγκα με την σκατοαναβλητικότητά μας!

Και για Βογιατζη ψήνομαι... άκουσες ότι είναι καλό;

Διαφημίσεις

Μαρινάκι,ξέρεις κάτι που δεν ξέρω???Λες να μας κάνει νερά η νέα διοίκηση???Καλορίζικη κιόλας...άλλαξε ο Μανωλιός..

Α ναι βέβαια τώρα μας περιμένουν μεγάλες στιγμές...Ευτυχώς πήραμε το bonus (έστω και μικρό) γιατί παίζει να το έκοβαν και τελείως! Για το δώρο των Χριστουγέννων άκουγα που έλεγαν στο ραδιόφωνο ότι η Ευρωπαϊκή Ένωση συστήνει να τα κόψουν τελείως (ε μιας και παίρνουμε τα πολλά) σε όλους τους εργαζόμενους για να περιοριστεί το έλλειμα!

mGKop3.png60Jvp3.png

Αλήθεια;;;;;Γμτ, γμτ, γμτ :( :( :(

Για τον κυνόδοντα; Φαντάζομαι... έχει περάσει και πόσος καιρός... και το ντοκυμαντέρ για τις γυναίκες της αντίστασης που έπαιζε στο Τριανόν πρέπει να το χάσαμε. Γμτ μας λείπει ένα κλικ παραπάνω αποφασιστικότητας που πρέπει να το δουλέψουμε γιατί προκοπή δεν βλέπουμε!!!

Τελικά τον παίζει τον Κυνόδοντα στο Ααβόρα; Πότε θες να δουλέψουμε πάνω στην αποφασιστικότητα μας;;;;Κι όποια άλλη ενδιαφέρεται φυσικά!

Το συντομότερο γιατί προλαβαίνουμε δεν προλαβαίνουμε:cool: Αύριο θα συζητήσουμε εκτενως επι του θέματος εντάξει;

Ερώτηση κρίσεως για ενημερωτικούς καθαρά λόγους... στα πετρώματα πρέπει να πονάς κιολας; Και πως καταλαβαίνεις ότι είναι πετρώματα κι όχι ο μικρός που τεντώνεται; Εγώ μέχρι τώρα στους πόνους δεν είχα πετρώματα ενώ απ'το απόγευμα τσιτώνει συχνα πυκνα η κοιλιά αλλά χωρίς να πονάω καθόλου...

Ααα άσχετο... Ελένη γέλασα πολύ με το ζευγάρι της Αγίας Παρασκευής:tongue:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...