Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 36 λεπτά , helena212 είπε:

Ναι μια χαρα και η καρδούλα, 161 παλμοί.. εσύ πως πάνε τα διδυμακια..?

Κάθεται το ένα απέναντι από το άλλο χαχαχα, μέχρι στιγμής ολα καλά, τη Τρίτη θα πάω στον γιατρό για υπέρηχο.

• Μου αρέσει 1

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

τι επαθες Λενιτακι μου? Πολλες πολλες αγκαλιτσες, και μην δινεις σημασια στους αξεστους, προβληματα εχουν στο κεφαλι τους που δεν ειναι σε θεση καν να τα καταλαβουν γιαυτο φωναζουν!

Περαστικα στη μαμά σου, τιποτα δεν θα ειναι, ενα κρυωματάκι μονο!

Λεγκιδι και γω για αυτο προσπαθω να τον πεισα αλλα οπως ειπα, φοβαται...

Εγω ψηφιζω μυρσίνη! Παντα αυτο σου αρεσε και μου αρεσει και μενα απίστευτα!

Καλη επιτυχια με την β επιπέδου!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γιούπι, τον έσωσες τον καναπέ????

Σιγά να μην τον έσωσα... Στο κάτω μέρος είχα ριχτάρια κ έπλυνα μόνο αυτά αλλά η μαντάμ έκανε βαθύ κάθισμα κ πήρε η μπόρα κ τα μαξιλάρια πλάτης κ έπρεπε να τα πλύνω κ αυτά.....

Γιούπι έχει συνταγές για σορμπέ και γρανίτες στο άλλο φόρουμ. Όσο για τα βιολογικά, αν μένεις κοντά Ηλιούπολη έχουμε κι εμείς μαγαζί. Αν είσαι κοντά μπορώ να πω στο Χρήστο να σου φέρνει μερικά πράγματα μετά τη δουλειά. Ελπίζω να καταφέρουμε να φτιάξουμε κι εμείς e-shop αχχχ... κάνω όνειρα.

Χλόηηηηηηη... λιχούδικες συνταγές λέμε..... φρουτοπαγωτά κάνω για τη μικρά αλλά σε μένα... χμμμ.. δεν λένε κ πολλά...

Σχετικά κοντά μένω, ν. σμύρνη προς Αγ. Σώστη κοντά στη συγγρού όμως...

Α και πως κοβουμε την βραδυνη πανα ??

Ελά ντε??? Νομίζω πως είναι νωρίς όμως ακόμα...

Γιουπιγιάγια, μην απελπίζεσαι υπάρχουν και τα ήσυχα δεύτερα, βλ. Μάριος, :)

Α, μιλώντας για δεύτερα, ο Μάριος άρχισε να δαγκώνει και ρίχνει και σφαλιάρες. Τι θα κάνω;;;;;;;;;;;;;

ΑΑΑΑ... αυτά είναι τα ήσυχα δεύτερα?????:tongue::tongue:

Εγω παλι τρελλενομαι για τις περιγραφες τις λεγκους για το τι τρωει! Οχι μονο δεν αηδιαζω, μου ανοιγει την ορεξη κιολας. Ισως επειδη ειμαι πιο κοιλιοδουλη απο αυτη...

Ε... χμ....τα ίδια νοιώθω... με τις περιγραφές της ... λιγούρα με πιάνει.. ντρεπόμουνα όμως να το πω:cool::cool:.. μάλιστα το σκεφτόμουνα με χοντρό μακαρόνι κ γραβιέρα κρήτης πικάντικη!!! Πεινάωωωωω....

Καλημέρα!

Ουφ τους σιχαίνομαι όλους...

Γιατί πρέπει οι άνθρωποι να έχουν κακία μέσα τους? Και να μιλάνε άσχημα και χωρίς τρόπους?

Σκ^%τολαός άξεστος κ χωρίς τρόπους κ παιδεία....

Σήμερα έχω την β' επιπέδου και ανυπομωνώ τρελά! Δεν μπορώ να βρω όνομα... παίζουν το μυρσίνη, ελλη, μύρινα... και όπως καταλαβαίνετε μία στη θεατρική ομάδα μία με τους λοιπους φίλους έχουν ακουστεί όοοοολα μα όλα τα ονοματα, γίνονται ψηφοφορίες, δοροδωκίες, επιχειρηματολογίες. Γιουπη εσείς βρήκατε; Κι όχι τιποτ'αλλο για αγόρι είχα βρει.

Λεγκουλίν.....πρόσεξε μη δείτε καμμιά τσουτσού... κ σας βγει Μυρσίνος... οχι τίποτα άλλο αλλά έχεις κ έτοιμο όνομα:tongue:

Δεν έχουμε βρει όνομα.. ή μ΄΄αλλον έγω είπα πως μου αρέσει Κοραλλία κ ο αγάπης είπες πως του θυμίζει Κολαρία:mad::-x...

Κατά τα άλλα αν έχετε να μου δώσετε καμμια συμβουλή πολύ θα το εκτιμήσω γιατί είμαι μεσα στη μαυρίλα με τη μικρά....

Επιτίθεται ανεξέλενγκτα σε όλα τα παιδιά... στα καλά καθούμενα.. μπορεί κάποιο παιδάκι να κάθεται πίσω από κάγκελα πχ κ να σκαρφαλώσει όπως περνάμε από δίπλα κ να του χιμήξει. Με λύσσα, κ να λέει θέλω να το χτυπήσω, θέλω να το πονέσω. Τα παιδιά γνωστών μας, τα χαστουκίζει άσχημα, τα τσιμπάει, τραβάει μαλλια. Χτες είμασταν στο γύρω-γύρω κ γυρίζει πίσω της κ σκάει χαστούκι στο κοριτσάκι που ήταν εκει...

Έχουμε δοκιμάσει προειδοποίηση κ τιμωρία (πχ φεύγουμε αμέσως από τη βόλτα), νουθεσία, ψιλοαδιαφορία... ΤΙΠΟΤΑ. Χειροτερεύει... είναι σε αμόκ.

Έχει βγάλει κ κάποια νευρικά... πχ θα ανοιγοκλείνει τα ματια νευρικά όταν θα την μαλώσω... ή έχει αρχίσει κ τρώει τα νύχια της... ή βάζει πράγματα στο στόμα της σαν πιπίλα...

Τι είναι όλα αυτά?? Ατελής αποθηλασμός? Την πίεσα με την πάνα??(την πίεσα λίγο...), είναι ο νέος Νορβηγός κίλερ στην παιδική του ηλικία???

Γνώμες????

Χαχαχαχα, βρε Γιουπιγιάγια, μήπως τα παραλές; :)

Αυτό με τα νύχια δείχνει άγχος, μπορεί να αγχώθηκε με την πάνα.Από τη μικρή μου πείρα από το θέμα ξέρω ότι τα ζορίζει πολύ τα μικρούλια το θέμα....

Όσο για το ξύλο, ας μας πει η Λέγκω που το είχε ζήσει με το Θοδωρίκο. Δε θυμάσαι καλέ, τι απελπισία την έπιανε; Ήθελε να μπει η ίδια τιμωρία κάθε φορά!!! Πάντως τώρα έχει ηρεμήσει ο Σοζω.....

Ρε συ Κοραλλία και Λυδία κάνουν πολύ σετάκι, όχι;;;

Το Έλλη πολύ μου αρεσει κουμπάρα, αλλά και το Σεμέλη και το Μάγια που όπως όλοι γνωρίζετε γιατί σας τα'χω πρήξει είναι τα αποθημένα μου!!!!

Καλημέρα!

Σήμερα έκανα την καμπύλη σακχάρου και ήμουν 2 ώρες ξάπλα από την ζαλάδα στο μικροβιολογικό...αηδία!

Και φυσικά μόνο με τρένο μπορούσα να γυρίσω αφου ταξί γιοκ και τα είδα όλα από τη ζέστη...

Έλεν περαστικά στη μαμά σου! Ποιος σε πείραξε?(ρίξτου μια μπουνιά!):tongue:

Όνομα εμείς έχουμε βρει εδώ και καιρό (είχα έτοιμο και για αγόρι και για κορίτσι) αλλά δεν το λέμε σε κανέναν πριν την γέννα...αν και για να δώσω ένα χιντ έχει ακουστεί στις τελευταίες σελίδες εδώ και ίσως τελικά έχουμε και συνονόματα κοριτσάκια στο καφέ μας!;)

Γιούπι δεν έχω να σου δώσω συμβουλές γιατί και εμείς περνάμε φάση που με δαγκώνει από την πολλή του αγάπη και μου έχουν σπάσει τα νεύρα, έχουμε δοκιμάσει τα πάντα...τα άλλα παιδάκια ευτυχώς δεν τα πειράζει (ακόμη)...

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσια τι κανετε?

Λεγκω ολα καλα να πανε σημερα στην Β! Κ εγω το Μυρσινη ψηφιζω μου αρεσει πολυ! Για πες τι σκαρωνει παλι ο κολετσομαν?

Λενιω κ εσεις καλα αποτελεσματα να εχετε με την μαμα!

Δεν νομιζω να ερθουμε στο παρκο λιγο χλωμο το βλεπω αλλα μεχρι την Κυριακη θα δουμε θα εχουμε αλλαξει γνωμη 100 φορες!

Αποφασισα που λετε να κοψω τα αγελαδινα για αρχη γαλακτοκομικα κ τα αλλα με μετρο μην φανταστηται ενα κομματακι τυρι την μερα τρωω κ βλεπουμε. Ο μικρος ηταν καλυτερα χτες , βεβαια ειχε θεμα παλι με καλαθουνα οποτε τον κοιμησα πανω μου μεχρι της 3 κ μετα πηγαινε καλαθακι! Ειναι λιγο ανησυχος αλλα οχι αυτο το πραγμα που ηταν τις προηγουμενες μερες!

Γιουπακι μην απελπιζεσαι μπορει το δικο σου δευτερο να ειναι ησυχο, ποτε δεν ξερεις! εγω δεν ημουν τυχερη αλλα δεν πειραζει καλα να ειναι κ θα μεγαλωσει κ αυτο.

Αφρο να περασει ο τασος το απογευμα καποια στιγμη για τα γυαλια ? Θα ειστε εκει?

Φιλια πολλα σε ολες

Ελένη, όλα καλά να πάνε με τη μαμά σου!

Με το ξύλο το ίδιο πρόβλημα έχει η αδερφή μου με τον 2χρονο γιο της! Αν βρεις λύση πες μας! Νομίζω πάντως πως είναι απλώς μια ακόμα φάση που θα περάσει!

Όσο για τα ονόματα, εμένα μου αρέσει το Ηρώ. Μικρό και απλό. Έτσι να βγάλει το μικρό της και η Φρύνη!

Nrmgp3.pngiHU0p2.png9etwp2.png

Καλησπέραααα!

Αφροδιτάκο στείλε πμ το τηλ του αδερφού σου.

Ελενίτσα τι σου έκαναν καλέ? Μη δίνεις σημασία. Περαστικά στη μανούλα σου. Οσο για το τσιγάρο, ελάτε βρε κορίτσια, δεν επιτρέπεται να καπνίζουμε με όλα αυτά που γνωρίζουμε.

Θα προσπαθήσω να έρθω κι εγώ την Κυριακή. Βασικά απλά πρέπει να πείσω το Χρήστο, γιατί μόνη μου δε μπορώ.

Γιούπι τι συνταγή θέλεις παιδί μου? Θέλεις κέηκ σοκολάτα? Τι σου αρέσει? Πες μου εσύ, και θα σου βρω ό,τι συνταγή θέλεις χωρίς γαλακτοκομικά.

Το Μυρσίνη είναι πανέμορφο όνομα. Φαντάζομαι μια πολύ όμορφη ρομαντική κοπέλα με μακριές μπούκλες και ονειροπόλα μάτια... :D

Σκοτώνονται τα μικρά μου, φεύγω

as4Jp3.pngl7F9p3.pngRAiBp3.png

Γιουπι...

Βιγκαν κρέπες

Για να τις φτιάξετε, πρέπει καταρχήν από βραδύς να έχετε μουλιάσει 2 κούπες κάσιους (8 ώρες θέλουν, εγώ τα έβαλα να μουλιάσουν από το προηγούμενο βράδυ). Όπως λέει η Isa, μπορείτε να φτιάξετε ολόκληρη τη γέμιση από την προηγούμενη μέρα και να τη φυλάξετε στο ψυγείο σε αεοστεγές δοχείο.

Για τις κρέπες:

1 1/2 κούπα γάλα σόγιας ή ρυζιού

1/4 κούπας νερό

1 κούπα αλεύρι

1/2 κουτ. του γλυκού αλάτι

Για την κρέμα κάσιους:

2 κούπες κάσιους (μουλιασμένα για 8 ώρες)

2 κουτ. της σούπας σιρόπι αγαύης

1/4 της κούπας γάλα αμυγδάλου (ή ότι άλλο φυτικό γάλα σας βρίσκεται)

1/8 κουτ. του γλυκού αλάτι

1/2 κουτ. του γλυκού εκχύλισμα βανίλιας

1 λεμόνι

Στραγγίζουμε τα κάσιους και τα ρίχνουμε στο μούλτι. Τα χτυπάμε λίγο μέχρι να σπάσουν καλά. Προσθέτουμε την αγαύη, το γάλα, το αλάτι και τη βανίλια. Χτυπάμε στο μούλτι μέχρι να γίνει ομοιόμορφη κρέμα (προσοχή μην το παρακάνετε και σας γίνει βούτυρο). Μεταφέρουμε σε ένα μπωλ και προσθέτουμε ξύσμα λεμονιού (περίπου 2 κουτ. της σούπας) καθώς και το χυμό μισού λεμονιού.

Για τη σάλτσα βατόμουρου:

2 κούπες βατόμουρα, κατεψυγμένα ή φρέσκα

1/3 της κούπας ζάχαρη

1/2 κουτ. της σούπας άμυλο αραβοσίτου

1 κουτ. της σούπας κρύο νερό

Συνδυάζουμε όλα τα υλικά σε ένα κατσαρολάκι. Ανακατεύουμε για να διαλυθεί το άμυλο αραβοσίτου. Σε μέτρια φωτιά ανακατεύουμε για 15 περίπου λεπτά, μέχρι η σάλτσα να είναι πηχτή και τα βατόμουρα να έχουν αρχίσει να διαλύονται. Αφήστε να σταθεί για 10 λεπτά πριν σερβίρετε.

Μπορείτε να γαρνίρετε με σιρόπι αγαύης ή να πασπαλίσετε τις κρέπες με ζάχαρη άχνη.

www.vegansintages.gr

as4Jp3.pngl7F9p3.pngRAiBp3.png

Έλεγε η Σοφούκα μήπως πηγαίναμε κατά Καισαριανή μεριά, σε ένα καινούριο πάρκο, κοντά στο γήπεδο του Εθνικού Αστέρα...τι λέτε εσείς?

Βάζω το λινκ με το χάρτη, μελετήστε το και ρίξτε προτάσεις μεταξύ Πικιώνη και Ξύλινων:

http://maps.google.com/maps?saddr=%CE%9B%CE%B5%CF%89%CF%86%CF%8C%CF%81%CE%BF%CF%82+%CE%95%CE%B8%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AE%CF%82+%CE%91%CE%BD%CF%84%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%AC%CF%83%CE%B5%CF%89%CF%82+236-238,+%CE%9A%CE%B1%CE%B9%CF%83%CE%B1%CF%81%CE%B9%CE%B1%CE%BD%CE%AE+16122,+%CE%95%CE%BB%CE%BB%CE%AC%CF%82&daddr=%CE%9B%CE%B5%CF%89%CF%86%CF%8C%CF%81%CE%BF%CF%82+%CE%95%CE%B8%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AE%CF%82+%CE%91%CE%BD%CF%84%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%AC%CF%83%CE%B5%CF%89%CF%82&hl=el&ie=UTF8&sll=37.966869,23.772397&sspn=0.007528,0.019205&geocode=FcNQQwId7LxqASnpQDGm55ehFDFtDtJFG0yMww%3BFdxOQwIdjcFqAQ&mra=mift&mrsp=1&sz=16&t=h&z=16

Το σημείο Α είναι το πάρκο Αη-Γιάννη (Ξύλινα), το Β είναι το πάρκινγκ του γηπέδου του Εθνικού Αστέρα. Από Αττική οδό στρίβετε δεξιά στην είσοδο προς Καισαριανή και βγαίνετε ακριβώς στο γήπεδο όπου δίπλα είναι το πάρκινγκ και απέναντι τα ξύλινα.

Από Ευαγγελισμό, παίρνετε το λεωφορείο 224 ή το τοπικό της καισαριανής (μικρό κόκκινο λεωφορείο) που περνάνε μπροστά από τα ξύλινα (έχουν στάση ακριβώς μπροστά, ρωτήστε τον οδηγό να σας κατεβάσει γιατί από ένα σημείο και μετά τρέχουν εκεί.

HXuSp2.pngkmKkp2.pngU579p3.png

Διαφημίσεις

Εγώ μέσα και για Καισαριανή. Τί ώρα λέμε; Απόγευμα εεε; Άντε να δούμε το καινούργιο μπεμπέ. Πωπω περνάνε τα χρόνια γρήγορα! Σαν χθες ήταν που είχες έρθει πάλι...

Σήμερα ήταν μια από αυτές τις μέρες που ήθελα να τα βροντηξω και να εξαφανιστώ. Μέχρι τότε πάω να πλυθώ γιατί αύριο έχω πρωινό ξύπνημα. Πάω Πάτρα... Αλήθεια η Τόνια τί κάνει; Έχει χαθεί. Καληνύχτα τσούπρες

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Απόγευμα! Δεν ξέρω αν βαράει ο ήλιος εκεί ή έχει σκιά, αλλιώς από τις 6 εμείς ελευθεροι είμαστε! Το καινούριο μπεμπέ είναι πολύ φατσόνι!

Η παιδική χαρά εκεί είναι μέσα στο δάσος, αλλά επειδή θα έχει ζέστη, καλύτερα μετά τις 7-7.30 που θα δροσίσει!

Για πείτε και οι υπόλοιπες, Πικιώνη ή Ξύλινα;

HXuSp2.pngkmKkp2.pngU579p3.png

Εχμ, καλησπέρα!

Σούπερ τα νέα σας, τα διάβασα εκτός από της Δανάης, δεν τα βρίσκω.... τί έγινε ρε παιδιά;;; είναι οκ το μπεμπόνι;;;

Ζηλεύω συνάντηση αλλά εγώ διακοπεύω με τα τσιπιρίκια, ο μαύρος μικ είναι εν Αθήναις και δουλεύει, βέβαια μουχει φύγει το καφάσι αυτές τις μέρες ο μικρός ήταν 5 μέρες με πυρετό μετά από το ΜΜΡ και νόμιζα ότι είχε ιλαρά, τελικά δεν ήταν αυτό αλλά πέρασα κάτι ολονύχτιες...Ποτέ ξανά ποτέ εμβόλιο πριν από διακοπές.. ποτέ! το επόμενο σε 6μηνο...

Ελενη ποιος σε εκνεύρισε;;;;

Ρόζι πάλι θα την χάσω την συνάντηση γμτ, που θα πάει αργά ή γρήγορα θα σε πετύχω!

Εγώ Μυρσίνη ψηφίζω πάντως! Με τρέλα κιόλας! Της πάει και της Λέγκους! Μπαι δε γουει καλή επιτυχία για τον υπέροχο σήμερις!

Γιούπιγιαγια, η μικρή έχει πάθει το αμόκ μάλλον επειδή νιώθει το σπόρι έτοιμο να βγεί, δεν νομίζω ότι είναι οι πάνες κλπ

Αγαπημένες μου, μου λείπετε ανείπωτα και των πιτσιρικίων μου τα φιλαράκια τους... Σας φιλώ

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...