Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 36 λεπτά , helena212 είπε:

Ναι μια χαρα και η καρδούλα, 161 παλμοί.. εσύ πως πάνε τα διδυμακια..?

Κάθεται το ένα απέναντι από το άλλο χαχαχα, μέχρι στιγμής ολα καλά, τη Τρίτη θα πάω στον γιατρό για υπέρηχο.

• Μου αρέσει 1

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Εγώ για τα παιδιά, απλά πολτοποιώ φρούτα και τα βάζω σε καλούπια παγωτού. Τους αρέσουν πολύ και είναι άκρως υγιεινά. Αν είναι πολύ γλυκά τα φρούτα δε χρειάζεται καν ζάχαρη.

Κι εγώ αυτό κάνω και είναι πανεύκολο και νοστιμότατο.

Χλόη μου αρχικά φτιάξτε μια σελίδα για το μαγαζί με πράγματα που έχει... δεν υπάρχει κάποιος φίλος που να ξέρει να φτιάχνει και να σας βοηθήσει... γιατί φαντάζομαι το e-shop έχει άλλη διαδικασία. Σαν αρχή όμως να έχετε μια σελίδα έστω για διαφήμιση είναι σουπερ. Μπορείς να έχεις εκεί και ένα κομμάτι με υγιεινές συνταγές που μπορεί κάποιος να φτιάξει απο προϊόντα που θα βρίσκει στο μαγαζί κλπ

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κι εγώ αυτό κάνω και είναι πανεύκολο και νοστιμότατο.

Χλόη μου αρχικά φτιάξτε μια σελίδα για το μαγαζί με πράγματα που έχει... δεν υπάρχει κάποιος φίλος που να ξέρει να φτιάχνει και να σας βοηθήσει... γιατί φαντάζομαι το e-shop έχει άλλη διαδικασία. Σαν αρχή όμως να έχετε μια σελίδα έστω για διαφήμιση είναι σουπερ. Μπορείς να έχεις εκεί και ένα κομμάτι με υγιεινές συνταγές που μπορεί κάποιος να φτιάξει απο προϊόντα που θα βρίσκει στο μαγαζί κλπ

Kαλή ιδέα αυτή με τις συνταγές! Σελίδα έχουμε, αλλά δεν την έχουμε τελειώσει. Την είχε αναλάβει ο ανηψιός μου, αλλά έχει εξαφανιστεί. Έχει και δουλειές δικές του, βαριέται κιόλας... :roll:

as4Jp3.pngl7F9p3.pngRAiBp3.png

Καλησπερα και απο μενα , ωραια ιδεα με τα φρουτακια θα παρω και εγω καλουπια παγωτου και ελπιζω να του αρεσουν γιατι ισως ειναι το μοναδικο παιδι που δεν τρελενετε για παγωτο ...

Εδω στο νησι μας εχουμε υπερβολικη ζεστη και δεν μπορω να κανω ουτε μπανιο σκατοπεριοδος .

Ο μικρος μου κοιματε και σε λιγο θα τον ξυπνησω να παμε καμια βολτα ....

Α να ρωτησω ο μικρος εχει χαμηλο σιδηρο και μου ειπε ο παιδιατρος δεν χρειαζετε να του δωσουμε συμπληρωμα απλα να τρωει πιο πολυ κρεατακι τι αλλο να του δινω ???

Α και πως κοβουμε την βραδυνη πανα ??

2iX0p3.png 10hx.jpg10hxp2.png[/url]

Διαφημίσεις

http://www.facebook.com/#!/photo.php?fbid=2295472269194&set=o.173252269304&type=1&theater

Δεν ξερω αν φαινεται η φωτο αλλα εμεις ετσι περασαμε χθες το βραδυ μας , πηγαμε βολτα με το σκαφος που εχει γυαλινο πατο να δουμε τα ψαρακια......

2iX0p3.png 10hx.jpg10hxp2.png[/url]

Γειά σας κοριτσούδια!

Πελαγίααααα, ζηλεύω, ποδήλατα, βόλτες, μια χαρά τα περνάτε μου φαίνεται στο νησι!!!!

Κουμπάρα νο2, καλύτερα να σε ντύνουμε παρά να σε ταίζουμε, θεέ μου είσαι όλο και πιο αηδιαστική, άκου κατσικάκι έντεκα το πρωί!!!

Καλά ο φίλος σου θα μπει στην ουρά των φίλων σου για στείρωση!!!! Άκου όμως κι αυτός ιδέες που έχει περί καθαριότητας! Εγώ πλέον έχω παραιτηθεί από κάθε προσπάθεια, παρόλο που περπατάω και μαζεύω, περπατάω και μαζεύω, τον ασημάζευτο έχουν όλα.....Α, κουρέψαμε τα γατιά όμως, οπότε μπορεί να είναι όλα ανακατωμένα, τουλάχιστον όμως δεν έχουν από πάνω ένα στρώμα γατότριχες....Ξέρω, ξέρω, είμαι εξίσου αηδιαστική με την κουμπάρα!!!!

Γιουπιγιάγια, μην απελπίζεσαι υπάρχουν και τα ήσυχα δεύτερα, βλ. Μάριος, αυτά που τα βάζεις στην κούνια και τα ξεχνάς! :)

Α, μιλώντας για δεύτερα, ο Μάριος άρχισε να δαγκώνει και ρίχνει και σφαλιάρες. Τι θα κάνω;;;;;;;;;;;;;

Χλόη εγώ έχω ξαδερφούλα στο Ναύπλιο, να συντονιστούμε καμιά φορά να πάμε μαζί!

Α, αυτό το παγωτό με τα φρούτα ικανοποιεί ακόμα και τη Λήδα που είναι μεγάλη γλυκατζού....

Τζένη φιλιά!!!!!

Άλλη Τζένη φιλιά επίσης!

Ροζμαρη, την Κυριακή θα είσαι εδώ είπαμε;

Ααααααααααχ, έχω τρελή δουλεία και άγχος! Γιατί πρέπει να συμβαίνει πάντα αυτό πριν τις διακοπές;;; Καλά για μετά τις διακοπές δεν το συζητώ τι θα γίνει....Θα τρέχω και δε θα φτάνω....

Φιλάκια πολλά, ματς-μουτς, ελπίζω να τα πούμε την Κυριακή......

Χλόη εγώ έχω ξαδερφούλα στο Ναύπλιο, να συντονιστούμε καμιά φορά να πάμε μαζί!

......

Ναι ναι ναι!!! Να το κανονίσουμε, θα είναι τέλεια! :D

Kαληνύχτααααα! Ελπίζω να κλείσουμε μάτι σήμερα...

as4Jp3.pngl7F9p3.pngRAiBp3.png

Καλά όντως δεν παίζεται η λέγκους... Κι επίσης αναρωτιέμαι πώς θα γίνει όλη αυτή η δουλειά μέχρι να φύγουμε...

Υπάρχουν και δεύτερα ήσυχα ως μωρά και μετά μόλις πιάνουν το νόημα γίνεται της Πόπης... Λοιπόν κυριακή πικιώνη;;;

Κατά τις 6;;; ΤζιΤζεν ελάτε κι εσείς... Έτσι είχαμε δει το γαλατόπαιδο πέρσυ... Ρε Αθηνά πότε έχετε γενέθλια;;; Χλόη εσύ πώς το βλέπεις;;; Θα δω τη νύφη μου;;

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Διαφημίσεις

καλημερα!

Και γω θελω συναντηση αλλα οπως ολοι σας τρεχω τρελλα πριν τις διακοπες. Εννοειται οτι ναυαγει το σχεδιο του κοντινου προορισμου γιατι δεν προλαβαινουμε να τελειωσουμε τις δουλειές μας. Βεβαια το προβλημα ειναι οπτι απογευμα δεν μπορουμε να κανουμε δουλειες γιατι τα πιτσιρικια ειναι απιστευτα απαιτητικα οποτε οτι και να κανουμε ειναι αναποτελεσματικο... Ουφ...

Προσπαθω να ψησω τον αντρα μου να φυγει, να παει στα πεθερικά μου στο βουνο, αλλα σκιαζεται, δεν τολμαει να παει με τα παιδια χωρις εμένα. Για μενα θα ηταν σωτηρια μεχικα απογευματα μονη μου, θα εκανα ενα σωρο δουλειές...

Εγω παλι τρελλενομαι για τις περιγραφες τις λεγκους για το τι τρωει! Οχι μονο δεν αηδιαζω, μου ανοιγει την ορεξη κιολας. Ισως επειδη ειμαι πιο κοιλιοδουλη απο αυτη...

Χλοη, αμα σε ενδιαφερει το μικρο μου αδερφι κανει σελίδες, εχει κανει και e-shop και να μην το πενευτω αλλα κανει σουπερ δουλεια. Του αρεσει πολυ αυτη η δουλεια γι'αυτο μαλλον. Βεβαια τωρα ειναι φανταρακι, αλλα αν σε ενδιαφερει θα βρει χρονο, εχει τα συνεργα κοντά του.

Εμενα φρουτα, γρανιτες κτλ παντως δεν τα κοιτανε με τιποτα... Αντιθετως τσακιζουν ενα πανευκολο καθολου υγιεινο παγωτο βανιλια που φτιαχνουμε. Και γω το τσακιζω, ειδικα να ριξω και λιγο ζεστο εσπρεσσάκι απο πανω για σιροπι!

Οσο για την καθαριοτητα, χτες αποφασισα οτι πρεπει να πεισω τον εαυτο μου οτι δεν θα μεινω ποτε σε τακτοποιημενο σπιτι... Μια ζωη μπουρδελο ειναι. Αααχ, που εισαι βρε Νελα....

Πελαγια, σουπερ!!!

Καλημέρα!

Ουφ τους σιχαίνομαι όλους...

Γιατί πρέπει οι άνθρωποι να έχουν κακία μέσα τους? Και να μιλάνε άσχημα και χωρίς τρόπους?

Σας είπα ότι δεν έχω μπει καθόλου σε μουντ διακοπών?

Ουφ πολύ μαυρίλα σήμερα... Θα πάει και η μανούλα μου στο γιατρό κι ελπίζω να πάνε όλα καλά...

ήρθε από τον Τυρό γιατί είχε ακροαστικά και γενικά δεν ήταν καλά... Θα πάει σε πνευμονολόγο... Ελπίζω να μην είναι τίποτα...

Το μόνο καλό είναι ότι έχει να καπνίσει 1,5 βδομάδα...

Μακάρι να κόψει το τσιγάρο! Κι εμείς πρέπει!

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Μπονζουουουουρ... τι χαμπάρια;

Πελαζγι μου, φοβερό αυτό με το καράβι που βλέπεις το βυθο. Δεν ήξερα ότι υπάρχει τέτοιο πράγμα...

Σήμερα έχω την β' επιπέδου και ανυπομωνώ τρελά! Δεν μπορώ να βρω όνομα... παίζουν το μυρσίνη, ελλη, μύρινα... και όπως καταλαβαίνετε μία στη θεατρική ομάδα μία με τους λοιπους φίλους έχουν ακουστεί όοοοολα μα όλα τα ονοματα, γίνονται ψηφοφορίες, δοροδωκίες, επιχειρηματολογίες. Γιουπη εσείς βρήκατε; Κι όχι τιποτ'αλλο για αγόρι είχα βρει.

Αφρο η καλύτερη λύση να πάνε πάνω στο χωριο και πιο ξεκουραστη και πιο οικονομικη!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...