Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 36 λεπτά , helena212 είπε:

Ναι μια χαρα και η καρδούλα, 161 παλμοί.. εσύ πως πάνε τα διδυμακια..?

Κάθεται το ένα απέναντι από το άλλο χαχαχα, μέχρι στιγμής ολα καλά, τη Τρίτη θα πάω στον γιατρό για υπέρηχο.

• Μου αρέσει 1

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Καλημέραααααα

Πελαγία στάνταρ θα του αρέσει, να πάρετε σίγουρα!

Ροζάκο εμείς δεν θα σας δουμε γιατί λογικά θα διακοπεύουμε (εκτός απροόπτου:tongue:)

Κορίτσα περάσαμε ένα τέεεελειο σκ!!!

Παρασκευή ξεμείναμε εξάρχεια σε φίλους και σάββατο φύγαμε και πήγαμε διήμερο ελεύθερο κάμπινγκ στο σχινό, κοντά στο αλεποχώρι... είμασταν καμια σαρανταριά άτομα και ήταν σουπερ! Βέβαια εμείς σαν σωστή γονείς ξεχάσαμε κάποια πραγματάκια, μαγιο, πετσέτες, αντιηλιακα, μπρατσάκια και πάνες:lol: Τα παιδια μου το ρίξανε στο χιπισμό. Ειδικά ο θοδωράκης ξέκανε πολύ κόσμο μια και τους έβαζε να τον κάνουν βουτιες και καράβι που αυτός ήταν ο καπετάνιος, κάποιος άλλος έκανε την μηχανή και υπήρχαν και άλλοι δύο που κάνανε τις τορπίλες. Μόλις έβγαζε νοκ άουτ αυτή την τετράδα διάλεγε τα επόμενα θυματα του.

Πάντως επιτέλους φύγαμε κι εμείς απο αθήνα, γεμίσαμε μπαταρίες, μαυροκοκκινισαμε και γυρίσαμε παστοί απ'το αλάτι... άντε και στις επίσημες διακοπές!:cool: Πάω να παραγγείλω τώρα γκαζάκι και κατσαρόλα για το καμπινγκομαγειρεμα...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερα!

ΕΔω και γω! Ειχαμε παει λιμνη πλαστηρα το ΣΚ, περασαμε τελεια και καταφεραμε να διωξουμε τα blues της προηγουμενης εβδομαδας!

Μα δεν ειναι υπεροχο να εισαι διακοπες. ΠΑο παρασκευη απογευμα μεχρι και χτες που γυρισμα δεν υψωθηκε ο τονος της φωνης ουτε μια φορα!

Την επομενη εβδομαδα εγω δουλευω και θα εχει ο Σ τα παιδια μιας και εχει αυτος αδεια. Σκεφτομασταν μηπως νοικιασουμε κανα σπιτακι σε Νεα Μακρη-Ραφηνα Ωροπο (απο Αγ, Στεφανο που δουλεω θα ειναι σχετικα κοντα) και πηγαινοερχομαι εγω. Ξερετε τιποτα? Βλεπω μονο ξενοδοχεια αλλα εγω θα ηθελα να εχει κουζινα να μην τρωμε συνεχεια εξω. Ελιζα εσεις δεν εχετε σπιτι καπου προς τα εκει?

ΛΕγκουίν, πως ειστε? Η κολώνα σου?

φιλω σας!

Ωραία ΣΚ περάσατε κορίτσια!

Και εμείς ανακαλύψαμε ένα πολύ ωραίο μέρος σε σχετικά κοντινή απόσταση από μας για απογευματινά μπάνια και πηγαίνουμε συνέχεια...Μάτι λέγεται και είναι πολύ κοολ και αραχτό (εγώ δεν το ήξερα) και μετά βόλτα στην Νέα Μάκρη (που έχει αλλάξει πολύ προς το κοσμοπολίτικο...)

Kaτσαφ, βγηκαν τα αποτελεσματα στο εσπα

http://www.eetaa1.gr/enarmonisi/paidikoi_stathmoi/2011-07-22_prosorina-gynaikwn/

εγω εχω λιγα μορια, δεν μπαινω σε κανεναν....απο το λιγο που εψαξα κι εσυ δεν μπαινεις στον πρωτο σταθμο επιλογης.... (κανεις αντιγραφη επικολληση του κωδικου και κανεις αναζητηση στο εγγραφο, αν 30-40 -αναλογα ποσες θεσεις εχει ο παιδικος που δηλωσες) μαμαδες με πρωτη επολογη το σταθμο σου εχουν περισσοτερα μορια, τοτε....γιοκ)

τα τελικα με τα ονοματα σε καθε σταθμο 29 ιουλιου νομιζω!

Καλημέρα!

Δεν υπάρχει περίπτωση... Μια γρήγορη ματιά που έριξα δείχνει να με ξεπερνούν πολλοί....

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Διαφημίσεις

Μια ξενυχτισμενη καλημερα κ απο μενα.

Τι κανετε βρε κοριτσια πολυ νεκρα, ολες διακοπαρετε?

Γιουπι τι γινετε πως παει δωσε το παρον!

Να σας ρωτησω , μηπως εχει καμια κανα τηλεφωνο να επικοινωνησουμε με την Δαναη? Μερες εχει να μπει να δουμε τι κανει η μικρουλα την σκεφτομαι αυτες τις μερες.Μακαρι να ειναι ολα καλα.

Εμεις ξυ=ενυχτι κ αγιος ο Θεος σαν κλασικο παιδι δικο μου! Σημερα για βραδυ κοιμηθηκε 5 παρα το πρωι αλλα μιλαμε απο τις 12 παρα κλαμα πολυ κλαμα κ βυζι. Σε καποια φαση σταματησαν οι ενοχλησεις που ειχε κ κοιμηθηκε αγκαλιτσα μου καμια ωρα. Νομιζω εχουν αρχισει κολικοι αλλα δεν ειμαι κ 100% σιγουρη. Εχει 3-4 μερες τον πιανουν εκει γυρω στις 12 παρα κ παει μεχρι το πρωι. Εντομεταξυ κανει κ αερια, σφιγγεται, κοκκινιζει κ μαζευει ποδαρακια γι αυτο λεω οτι ειναι κολικοι. Να σας ρωτησω παλι κατι, σε αυτη την περιπτωση πρπ να κοψω τα γαλακτοκομικα η δεν εχει να κανει. Νομιζω η Ροζαλιτα το ειχε γραψει πως πρπ αλλα δεν θυμαμαι γιατι , Ροσαλιτακι αν μπορεις απαντησε μου. Κ αν ναι ενοουμε μονο τα αγελαδινα η ολα?

Σας ευχαριστω πολυ κ παλι.

τζενη οι κολικοι αρχιζουν εκει γυρω στις 2 εβδ.... ομωςε αερια σφιξιματα κοκκινισματα, κλπ εχουν ολα ανεξαρτητα απο κολικους.Ειναι ανωριμο το πεπτικο και πονανει η κοιλιτσα τους...

Κολικοι ειναι οταν κλαιει ασταματητα ακομα και στο βζ για κανα 2ωρο...

Να του κανεις μασαζακι με χαμομηλελαιο(φαρμακειο προσοχη οχι αιθεραιο ελαιο χαμομηλι) στην κοιλια βοηθαει πολυ

υπομονη υπομονη υπομονη!!!!!

Γαλακτοκομικα αρχικα κοψε τα αγελαδινα και βλεπεις, βοηθαει κι αυτο ισως(εγω δεν τα εκοψα ποτε εντελως....)

Μπηκα να σας χαιρετισω φευγουμε λιγες μερες διακοπες, αν προλαβω ποτε να ετοιμασω πραγματα οφ κορς!

καλα να περνατε!

eNeap2.pngTSzHp3.png

Καλημέρα!

Εδώ και εμείς... Πήζουμε στη δουλειά...

Τζενάκι με τους κολικούς υπομονή... Κάνε κανένα μασαζάκι και ο Αλέκος ηρεμούσε όταν τον έβαζα γυμνό την κοιλίτσα του πάνω στη δική μου... Επαφή δέρμα δέρμα!

Κατά τα άλλα βόλτες με αυτοκίνητο και τέτοια ωραία...

Τηλ Δανάης μήπως έχει η Λέγκω?

Μακάρι να είναι καλά όλα!

Γιούπι? Γιουπάρεις?

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Μόλις έφαγα ένα πιάτο μακαρόνια και κατσικάκι και θέλω και δεύτερο... συμφορα μου που θα φτάσει το χάλι μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Αθηνάκο να περάσετε υπέροχα, να ξεκουραστείτε και να ανανεωθείτε!

Τζενη δοκίμασε και μασαζάκι στην κοιλίτσα, κυκλικά και να πιέζεις τα ποδαράκια στην κοιλίτσα... και η θέση που τα βόλευε τα δικά μου με τους κολικους ήταν η θέση παπαγάλος, η κοιλίτσα τους να ακουμπάει στον ώμο μου και δρομολόγια πάνω κάτω, έτσι βγάζαμε στάνταρ το βράδυ και μεγαλύτερο μέρος της ημέρας. Βέβαια αυτή η στάση έχει ένα μειονέκτιμα βασικό... οταν νυστάζεις βρίσκει συχνα το κεφάλι του μικρού στις γωνίες.:rolleyes:

Το τηλέφωνο της Δανάης το έχω απλά κολάω ρε γμτ, αν θα θέλει η κοπέλα να την πέρνει ο κάθε άσχετος και να τη ρωτάει, γιαυτό και δεν έχω πάρει μέχρι τώρα... λέτε να πάρω;

Καλήηηηηηηηηηημμμμμμμμμμμ!!!!!!

Η μικρά κοιμάται (??) εφτιαξα εναν βαρύ και όχι και μπήκα να δω νέα σας!!

Εδώ τζένη δεν γέννησα !!! Αγχώνομαι λίγο με τις περιγραφές σου... αλλά μάλλον πρέπει να συνηθίζω αφού όπως φαίνεται ο μύθος για τα ήσυχα 2α παιδιά δεν ισχύει...

Τα γαλακτοκομικά εγώ τα είχα κόψει όλα αλλά εμας ήταν άλλοι οι λόγοι. Λογικά πάντως θα σας βοηθήσει κ εσάς να τα κόψετε... ειδικά το γάλα - γάλα ξέρεις όχι σε τυρί όχι σε γιαούρτι ήταν απίστευτα επιβαρυντικό.

Μας έχουν καλέσει το Σ/Κ κάτι φίλοι στην ερέτρεια κ λέω να πάμε καλώς εχόντων των πραγμάτων. Το σκ που μας πέρασε λειώσαμε αφού δεν ξυπνούσαμε πρωι για να πάμε στη θάλασσα μετά δεν το τολμούσαμε...

Για πες Λέγκ για αυτό το ελεύθερο καμπινγκ στον σχοίνο είπες? κ τι χρειάζεται όταν έχεις μικρά από εξοπλισμό?? Μπάνιο με γλυκό νερό παίζει κάπου??

Εμεις από εξοπλισμό έχουμε μόνο μια σουπερ μινι σκηνή 2 ατόμων , στρωματακια κ σλίπινγκ μπαγκ που πρέπει να τα έχει φάει η μαρμάγκα στο πατάρι... Μου αρέσει πολύ το καμπινγκ κ θα ήθελα να το ξαναασκήσουμε το σπορ....χμμμμμμ από του χρόνου προφανώς....Τζτζένη θα κάνετε κάτι φέτος? Φαντάζομαι θα έχεις λόχεια ακόμα... ο μεγάλος τι λέει? Πώς τα παλεύεις κ τα 2??????

Χλόη έκανα το παγωτό κ βγήκε πολύ καλό. Όμως μόνο σοκολάτα μου φανηκε βαρύ, θα κάνω κ ένα σκετο κ θα τα σερβίρω μαζί!Αν έχεις καμμιά ακόμα ευκολη λιχουδιαστή ιδέα πες τη μας! Επίσης αν ψωνίζεις από κάποιο ηλ. καταστημα πιο φθηνα επίσης πες μας γιατί το έχω κάνει χρυσό το βιολογικάδικο της γειτονιάς....

Ξέρετε καμμιά σχετικά ήσυχη παραλία αλλά προς τα νότια, όχι προς τα εκει που λέει η Ευγενία???

Φιλιάααααααα!!

Διαφημίσεις

Χα χα γιουπάρω ελένη!!!

Στείλε μηνυμα καλύτερα Λέγκω...

Εχει παρασταση αυτή την Πέμπτη??

Ξύπνησε με κακά η μικρή τρέχω να προλάβω να μην κάτσει πάλι στον καναπέ με χεσμ..νη κολαρία...Πέταξε την πάνα γεμάτη κ τρέχειιιιιιιιιιιιιιι

Πήγα έβαλα μονάδες και έστειλα μύνημα τελικά...

Που σε ρε γιουπη θεα... τι νέα απ'τον καναπε; κάθησε τελικά; χαχαχα

Το βράδυ ξέμεινε εδώ ένας φιλός που δουλεύει πλεον παρίσι. Το πρωί ξύπνησε αντικρίζοντας ένα πιτσιρίκι με μάσκα, αναπνευστήρα και βατραχοπέδιλα να τον παρατηρεί και ένα κοντό πλάσμα να του ζουμπάει τη μύτη... Γαμώ τα ξυπνήματα;:lol: Αφού ήπιαμε όλοι μαζί τον πρωινό καφέ παρέα με βατραχοπέδηλα, μπρατζάκια, φουσκωτά δελφίνια κλπ ο φίλος μας έκανε την εξής παρατήρηση "πίστευα ότι όταν κάνεις παιδια αποχτας μια άλλη πιο καλή σχέση με την καθαριότητα αλλά εσείς είστε μια ευχάριστη έκπληξη" Μπορείτε να φανταστείτε πως είναι το σπιτι μας :tongue:

Τζένη, ο γιώργος έχει επαγγελματική πρόταση να σας κάνει κυρίως στον τ... Ετοιμάσου για τα χειρότερα!

Γιούπι, τον έσωσες τον καναπέ????

Να σας ρωτησω παλι κατι, σε αυτη την περιπτωση πρπ να κοψω τα γαλακτοκομικα η δεν εχει να κανει. Νομιζω η Ροζαλιτα το ειχε γραψει πως πρπ αλλα δεν θυμαμαι γιατι , Ροσαλιτακι αν μπορεις απαντησε μου. Κ αν ναι ενοουμε μονο τα αγελαδινα η ολα?

Σας ευχαριστω πολυ κ παλι.

Ο μικρός μου είχε τρελή ανησυχία 7 με 11 κάθε βράδυ. Δεν ηρεμούσε παρά μονο με λίγη βόλτα ίσως και αυτό για λίγο. Έδειχνε να πονάει. Μάζευε πόδια, κοκκίνιζε, έκλαιγε, έδειχνε να πονάει και όταν αεριζονταν. Επειδή ήταν πρωτόγνωρο για μένα (οι άλλοι 2 δεν είχαν τέτοιο θέμα), με συμβουλές της Αγλαΐας και της αμαρέτο, έκοψα τα γαλακτομικά μαχαίρι, όλα όμως. Σε καμιά βδομάδα σταματήσαν όλα τα παραπάνω. Υπήρχε γκρίνια, αλλά πλέον ηρεμούσε στο βυζί και γενικά δεν έδειχνε να πονάει(ήταν περιπου 25 μερών). Επειδή δεν ήμουν σίγουρη δοκίμαζα πότε πότε κάτι γαλακτοκομικό, αλλά δεν φαινόταν έντονα κάποια διαφορά στο μικρό, μέχρι 3 μηνών που έκανε αίμα. Από τότε όποτε φάω οποιοδήποτε γαλακτοκομικό, σε 3 μέρες θα έχουμε πάνα με αιματάκι.

Σημειωτέον, είχε βλέννες στα κακά του από την αρχή μέχρι και ένα μήνα που είχα κόψει τα γαλακτοκομικά. Μετά σταμάτησαν.

Ελπίζω να βοήθησα! Νομίζω αξίζει τον κόπο να κάνεις μια δοκιμή!

Nrmgp3.pngiHU0p2.png9etwp2.png

Γειά σας κοριτσάκια! Τι ωραία που περάσατε καλά το ΣΚ!

Κι εμείς καλά περάσαμε αλλά πολύ κούραση. Το Σάββατο το απόγευμα πήγαμε Λαγονήσι για μπάνιο, και γυρίσαμε αργά το βράδυ. Κοιμήθήκαμε με τα αλάτια :oops: τα παιδιά κοιμήθηκαν στο αυτοκίνητο, κι εγώ έπεσα ξερή! Το πρωί είχε την ιδέα ο Χ να πάμε Ναύπλιο, που μένει η αδελφούλα μου, και φυσικά κάναμε μπάνιο στα γρήγορα, και φύγαμε όπως είμασταν, αφήνωντας πίσω μας το χάος. Περάσαμε πολύ ωραία όμως, άξιζε τον κόπο.

Τζενάκι, υπομονή. Πονάει μάλλον ο μικρούλης. Τα ίδια μου έκανε κι ο δικός μου. 7 η ώρα το πρωί κοιμόταν, κι απ'τις 12 έκλαιγε απαρηγόρητος, κι εγώ το ίδιο.

Πιστεύω θα βοηθήσει να κόψεις τα γαλακτοκομικά.

Γιούπι έχει συνταγές για σορμπέ και γρανίτες στο άλλο φόρουμ. Πρέπει να βρω λίγο χρόνο να τις αντιγράψω να στις στείλω. Εγώ για τα παιδιά, απλά πολτοποιώ φρούτα και τα βάζω σε καλούπια παγωτού. Τους αρέσουν πολύ και είναι άκρως υγιεινά. Αν είναι πολύ γλυκά τα φρούτα δε χρειάζεται καν ζάχαρη.

Όσο για τα βιολογικά, αν μένεις κοντά Ηλιούπολη έχουμε κι εμείς μαγαζί. Αν είσαι κοντά μπορώ να πω στο Χρήστο να σου φέρνει μερικά πράγματα μετά τη δουλειά. Ελπίζω να καταφέρουμε να φτιάξουμε κι εμείς e-shop αχχχ... κάνω όνειρα.

as4Jp3.pngl7F9p3.pngRAiBp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...