Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 39 λεπτά , Alex@ είπε:

Με την καρδούλα όλα καλα;;;

Ίσως να ειπώθηκε σαν παρηγοριά για τα συμπτώματα, αν καταλαβαίνεις τι θελω να πω, βέβαια έχετε δίκιο ότι μπορεί να δημιουργήσει άγχος στην έγκυο.

Σας ευχαριστώ όλες για τις απαντήσεις σας! Ευτυχώς είστε κ εσείς κορίτσια ώστε να καταλαγιαζουν οι ανησυχίες μας κ να τις ελέγχουμε.

Δεν χρειάζεται να ευχαριστείς! Γι'αυτό είμαστε εδώ! Να βοηθάμε η μία την άλλη όσο μπορουμε.

Συμφωνώ με την @Nima21 

Γιατροί αυτά δεν τα λένε οπότε!!! Εγώ θα σου πρότεινα να χαλαρώσεις και να απολαύσεις τις ημέρες που δεν έχεις ναυτίες και αναγουλες! Να βγαίνεις καμμία βόλτα σε αυτές τις μέρες για να τις χαιρεσαι! 😉🩷

Εγώ πάντως 2 μέρες έχω ξεκινήσει τα φάρμακα της έμβρυομεταφοράς και σας λέω ήδη είμαι έγκυος με τέτοια κοιλιά τούμπανο που έχω γίνει!!! 😂

• Χαχα 1

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Αχ, αυτός ο Τσάρλι!! Με είχαν τρελάνει τα παιδιά κάποια εποχή να το βλέπουν!!

Λέγκω, περαστικά στον σύζυξ! Αν είχε πυρετό ο Μίμης...όφου, όφου, τι γκρίνια και κακομοιριά θα είχαμε! Μπράβο του που το παλεύει ήρεμος!

Την άλλη Κυριακή τι κάνετε???

Nrmgp3.pngiHU0p2.png9etwp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Έχουμε συνάντηση με τη Ρόζι στου Πικιώνη!

:lol:

Mπήκα απλά να πω καληνύχτα. Πολύ δύσκολη μέρα σήμερα.

Γιούπι το γάλα αμυγδάλου είναι πολύ πιό θρεπτικό. Κυρίως γιατί νομίζω οτι το γάλα ρυζιού είναι από άσπρο ρύζι. Ακόμα καλύτερα είναι να το φτιάχνεις μόνη σου το γάλα αμυγδάλου.

Εγώ έχω το μηχάνημα και φτιάχνω γάλα βρώμης, ρυζιού, σόγιας, αμυγδάλου, κάνναβης... κ.α, κ.α :lol:

as4Jp3.pngl7F9p3.pngRAiBp3.png

Και για να μη σου λείπει το παγωτό, αν έχεις παγωτομηχανή, μπορείς να φτιάξεις τέλειο παγωτάκι από γάλα καρύδας, ή οποιοδήποτε φυτικό γάλα. Αλλά το γάλα καρύδας είναι πολυυυ ωραίο!

Διαφημίσεις

καλημερα ! Τι κανετε?

Γιουπι ευχαριστω για το λινκ για το θηλασμο ξεχασα προχτερες να σου γραψω, πολυ καλο! Να σε ρωτησω τα γαλακτοκομικα γιατι θες να τα κοψεις εχει αλλεργια η μεγαλη κ λες προληπτικα? Γιατι νομιζω μονο αν δουμε αιμα στα κακα τα κοβουμε. Εγω παντος τρωω απλα δεν κανω υπερβολες. Γενικα απο φαγητα ακομα δεν εχω φαει φασολακια κλπ που φερνουν αερια αλλα σιγα σιγα θα τα βαζω ενα ενα κ βλεπουμε!

Καλημέρα... πήγαμε χθες και είδαμε την ταινία και ήταν πολύ ωραία... ήρθε και η γιουποοικογένεια με καρεκλάκια και ψάθες (βολεύτηκε τρελά ο νικολάκης στην καρέκλα)... και όπως φαντάζεστε εμείς είδαμε ταινία ενώ τα πιτσιρίκια σκαρφαλωνανε στην πορτα του σκοπευτηρίου ή παίζανε μπάλα.

Άρα τελειώσατε αισίως με τα αυτιά του κωστή! Τέλεια!

Kαλημέρα!

έχουμε πέσει με τα μούτρα στις ταινίες αλλά δεν αντέχω τις πολύ σκληρές...

χτες είδαμε μια καταπληκτική την Incendies http://www.imdb.com/title/tt1255953/ αλλά μάλλον δεν είναι για εγκύους και ευαίσθητες...

καμιά πιο ανάλαφρη έχετε να προτείνετε?

Διαφημίσεις

Τζεν μου εγώ θα πρότεινα αυτή που είδαμε χτες (ξέρεις την παιδική) αλλά της Λέγκ της φάνηκε πολύ σκληρή :lol::lol::lol::lol::lol:!!!!

Στην ύστατη μάχη δε, φοβήθηκα μην πάθει τίποτα πρόωρες συσπάσεις:tongue::tongue:!

Φευγω τρέχοντααααααααααααςςςςςςςςςςςςςςςςςς....

(Τζτζένη είχε κ έχει κ η ''μεγάλη'' αλλεργία γιαυτό θελω να απεχω προκαταβολικα. Χλοηηηηηηηηηηηηηηη πες τη συνταγη του παγωτού!!! Γάλα καρύδας εννοείς το πηχτό στην κονσέρβα εεεεε???????)

Γειά σας κορίτσια!

Γιούπι δεν την έχω δοκιμάσει, αλλά μου είπαν οτι αυτή είναι πολύ ωραία συνταγή

http://www.thenourishinggourmet.com/2008/11/chocolate-coconut-milk-ice-cream-with-coconut-sugar.html

Αν δεν έχεις ζάχαρη καρύδας (μάλλον δε θα'χεις), βάλε καστανή.

Κι αυτό το arrowroot flour, μπορείς μάλλον να το αντικαταστήσεις με άμυλο καλαμποκιού.

Αν ψάξεις λίγο στο γκουγκλ θα βρεις πολλές συνταγές.

Ποιά ταινία είδατε καλέ?

Kaτσαφ, βγηκαν τα αποτελεσματα στο εσπα

http://www.eetaa1.gr/enarmonisi/paidikoi_stathmoi/2011-07-22_prosorina-gynaikwn/

εγω εχω λιγα μορια, δεν μπαινω σε κανεναν....απο το λιγο που εψαξα κι εσυ δεν μπαινεις στον πρωτο σταθμο επιλογης.... (κανεις αντιγραφη επικολληση του κωδικου και κανεις αναζητηση στο εγγραφο, αν 30-40 -αναλογα ποσες θεσεις εχει ο παιδικος που δηλωσες) μαμαδες με πρωτη επολογη το σταθμο σου εχουν περισσοτερα μορια, τοτε....γιοκ)

τα τελικα με τα ονοματα σε καθε σταθμο 29 ιουλιου νομιζω!

eNeap2.pngTSzHp3.png

Καλησπερα και απο μας , Γιουπακι μου καλα ειναι η ροδος , σημερα φυσουσε αλλα το μπανακι μας το καναμε ...

Κοριτσια ο γιοκας μου ειναι περιπου 2 μιση χρονων λετε να του αρεσει η ιδεα μου , σκεφτομαι να παρω καρεκλακι για το ποδιλατο μου και να πηγαινουμε βολτες τι λετε???

2iX0p3.png 10hx.jpg10hxp2.png[/url]

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...