Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 39 λεπτά , Alex@ είπε:

Με την καρδούλα όλα καλα;;;

Ίσως να ειπώθηκε σαν παρηγοριά για τα συμπτώματα, αν καταλαβαίνεις τι θελω να πω, βέβαια έχετε δίκιο ότι μπορεί να δημιουργήσει άγχος στην έγκυο.

Σας ευχαριστώ όλες για τις απαντήσεις σας! Ευτυχώς είστε κ εσείς κορίτσια ώστε να καταλαγιαζουν οι ανησυχίες μας κ να τις ελέγχουμε.

Δεν χρειάζεται να ευχαριστείς! Γι'αυτό είμαστε εδώ! Να βοηθάμε η μία την άλλη όσο μπορουμε.

Συμφωνώ με την @Nima21 

Γιατροί αυτά δεν τα λένε οπότε!!! Εγώ θα σου πρότεινα να χαλαρώσεις και να απολαύσεις τις ημέρες που δεν έχεις ναυτίες και αναγουλες! Να βγαίνεις καμμία βόλτα σε αυτές τις μέρες για να τις χαιρεσαι! 😉🩷

Εγώ πάντως 2 μέρες έχω ξεκινήσει τα φάρμακα της έμβρυομεταφοράς και σας λέω ήδη είμαι έγκυος με τέτοια κοιλιά τούμπανο που έχω γίνει!!! 😂

• Χαχα 1

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Λεγκ προσοχη με την πληγουλα μην το αμελεις. Γενικα απο οτι καταλαβα στην εγκυμοσυνη θα σου τυχει οτι δεν σου εχει τυχει σε ολη σου την ζωη!

Αφροδιτη μην μπαινεις σε κοπο θα σου τηλ να περασει ο Τασος καποια στιγμη μεσα στην βδομαδα.

Να σας ρωτησω κατι ρε κοριτσια ο μπεμπης σημερα δεν εχει κανει καθολου κακα να ανησυχησω? Βρεχει πανες κανονικα αλλα κακα δεν.Πωπω σας εχω πρηξει ουτε το πρωτο μου να ηταν!

Διαφημίσεις

Kαλησπέρα υστεριάζουσες μαμάδες!

Περαστικά στον Αλεκούκο (με τέτοια ζέστη να του κάτσει και λαρυγγίτιδα του έρμου...)

Λέγκω, το ξέρω για τις Πέμπτες, θα γίνεται κάθε Πέμπτη αυτό, το οργανώνει η Κίνηση πολιτών Καισαριανής (ή κάπως έτσι λέγονται, οργανώνουν και χαριστικά-ανταλλακτικά παζάρια και άλλα τέτοια) και γίνεται μπροστά στο μνημείο (εκεί που καθόμασταν την άλλη φορά με την Ελένη, πέρυσι ή πρόπερσυ, πότε ήταν; ). Είχε και την προηγούμενη Πέμπτη ταινία, αλλά εγώ τα είδα όλα, γιατί πιάστηκα. Είχαν απλώσει κάτω σεντόνια κλπ για τα πιτσιρίκια, εγώ καθόμουν δίπλα σ' ένα πεζουλάκι αλλά είμαι γριά και πιάστηκα η έρμη με την κοιλούμπα. Εσύ είσαι νέα και έχεις αντοχές, θα πας να καθίσεις στο σεντονάκι και θα είσαι σούπερ. Άμα έχεις μπορείς να φέρεις και τη δική σου ψάθα ή καρεκλάκι, να είσαι πιο άνετα. Μόνο πασαλειφτήτε με αντικουνουπικό, γιατί έχει κάτι σκνιπάκια μικρά που τσιμπάνε και μέσα από τα ρούχα! Ειδικά αυτή την Πέμπτη δεν θα μπορέσω να πάω όμως!

HXuSp2.pngkmKkp2.pngU579p3.png

Ωραία ιδέα για παιδικό σινεμαδάκι....αλλά αύριο με βλέπω να τελειώνω κατά τις 9 τη δουλειά και με λαρυγγίτιδα χλωμό...λέγκ θα σου αρέσει πολύ ο δράκος! Φίφη δίπλα μου πιπιλάει και κουτσομπολεύει! Θέλω να δω καινουργια μωρά! Κανένα νέο από δανάη; Λέτε να έκαναν την επέμβαση;

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Διαφημίσεις

Καλέ ψωφάει το γιωργάκη μου χαχαχαχα... απο κρεββάτι σε κρεββάτι είναι ο καψερός κουκουλωμένος και φλεγόμενος... και δεν γκρινιάζει ο καημένος, δεν μπορώ να πω.

Καλημέρα είπα; δεν είπα... καλημέρα όμορφες...

Γεια σου πελαγίτσα...

Κρίμα ρε Σοφάκο που δεν θα ρθετε σήμερα, ωραία θα είναι...

Πως είναι ο Αλεκάκος σήμερα; Στόχος... να μην κολήσει η ίφι...

Καλα η σπορίνα μου έχει ξεκινήσει για τα καλά τις κλωτσοπατινάδες...

Γιουπιγιάγια πότε είπαμε ότι γεννάς; Είσαι η επόμενη, σωστά; Άρα πρέπει να δίνεις πλέον καθημερινή παρουσία και αναφορά!:tongue:

Αϊ Αϊ σερ!!!!

Αφού ο ντρ χάουζ είπε οτι έχω ακόμα μέλλον, είναι ψηλά η σπορίτα!!!

επίσης είπε οτι δεν βοηθάει το περπάτημα να κατέβει το μωρό....

πώς την κάνουμε αυτή την πεταλούδα?????

Για πείτε για πείτε για το σινεμαδάκι.... κάνει για το 2,5χρονο ή θα βαρεθει κ θα την κυνηγάμε??? Ψοφάω για τέτοιες δωρεάν προβολές!!Στο άλσος ν. σμύρνης το Σεπτέμβρη γίνεται χαμός από δαυτες....

Για πείτε μηπως έρθουμε....

Δεν σας λέω τι όνειρο είδα χτες....θα με διωξετε...

Γειά σου πελαζίδιον... τι κάνει η Ρόδος????

Μερσί για τις συμβουλές για το γάλα χλόη κ αφρο!!

Το κακό είναι πως τα γαλακτοκομικά τα θέλω για την απόλαυσή μου... πχ βάφλα με παγωτό χάγκεν ή φασολάκια λαδερά με φέτα!!! εεεεε?????

Γάλα δίνω τελευταια στη μικρή ρυζιού με λίγο αμύγδαλο, είναι πολύ λιγότερο θρεπτικό από το αμυγδάλου ε???? Να δίνω μονο αμυγδάλου????

Γιουπι στο σκοπευτήριο στην καισαριανή είναι... μην ανησυχείς κι εγώ θα κυνηγάω, άντε έλα. Στείλε μου το μέιλ σου σε μύνημα για να σου στείλω περισσότερες πληροφορίες.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...