Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 39 λεπτά , Alex@ είπε:

Με την καρδούλα όλα καλα;;;

Ίσως να ειπώθηκε σαν παρηγοριά για τα συμπτώματα, αν καταλαβαίνεις τι θελω να πω, βέβαια έχετε δίκιο ότι μπορεί να δημιουργήσει άγχος στην έγκυο.

Σας ευχαριστώ όλες για τις απαντήσεις σας! Ευτυχώς είστε κ εσείς κορίτσια ώστε να καταλαγιαζουν οι ανησυχίες μας κ να τις ελέγχουμε.

Δεν χρειάζεται να ευχαριστείς! Γι'αυτό είμαστε εδώ! Να βοηθάμε η μία την άλλη όσο μπορουμε.

Συμφωνώ με την @Nima21 

Γιατροί αυτά δεν τα λένε οπότε!!! Εγώ θα σου πρότεινα να χαλαρώσεις και να απολαύσεις τις ημέρες που δεν έχεις ναυτίες και αναγουλες! Να βγαίνεις καμμία βόλτα σε αυτές τις μέρες για να τις χαιρεσαι! 😉🩷

Εγώ πάντως 2 μέρες έχω ξεκινήσει τα φάρμακα της έμβρυομεταφοράς και σας λέω ήδη είμαι έγκυος με τέτοια κοιλιά τούμπανο που έχω γίνει!!! 😂

• Χαχα 1

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

ΚΟΡΙΤΣΙΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!

Σας έχασα!!Δεν είχα πρόσβαση-δεν ξέρω νέα σας - δεν ευχήθηκα σε τζιτζένη!!!!!!

ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ Ο ΣΠΟΡΟΣ!!! γερός και τυχερός!!!!

Πολύ με απελπίσατε με τις εμπειρίες σας με τα δευτερα αφού κ εμένα με έχουν πείσει πως το δευτερό θα είναι ησυχο, μαμ κακά κ νάνι κτλ!!!

Λοιπόν αντιγράφω από το τόπικ με τα αλματα:

Αλματα ανάπτυξης κανουν ολα τα μωρακια . Επίσης δεν υπάρχει διάκριση σε μωρακια που θηλάζουν και σε μωράκια που πινουν ξένο γάλα .

Ομως οπως έχουμε πει πολλες φορες και εδω καθε μωρακι ειναι διαφορετικό οποτε η ένταση και ο τρόπος που περνά αυτη τη φάση ειναι διαφορετικός .

Τα θηλάζοντα μωράκια στο άλμα ανάπτυξης περνούν πιο πολλες ώρες στο στήθος την ημέρα και την νυχτα φροντιζοντας έτσι να αυξησουν την παραγωγή της μαμάς .

Τα μωράκια που πινουν ξένο γάλα κανουν μεγαλύτερης χρονικής διάρκειας γεύματα χωρίς πολύ ορεξη και πολλες φορες αφήνουν στη μέση το γεύμα .

Οπως αναφέρει το βιβλίο , οι 10 πιο δύσκολες φάσεις των αλματων ανάπτυξης ειναι : (σε εβδομάδες )

Η 5η

Η 8η και η 9η

Η 12η

Η 15η -16η-17η-18η-19η (συνεχόμενες με κορύφωση στην 17η)

Η 23 -24-25-26 (με κορύφωση στην 26η)

Η 29-30 (πολυ ήπια)

Η 34-35-36-37 (με κορύφωση στην 36η)

Η 42-43-44-45-46 (με κορύφωση στην 44)

Η 51-52-53-54 (με κορύφωση στην 53)

Η 60-61-62-63-64 ( με κορύφωση μεταξή 61-62)

Η 71-72-73-74-75 (με κορύφωση μεταξύ 72-73)

(Θα προσπαθήσω να σκαναρω την σελιδα καποια στιγμη τα χει πολυ ωραία)

Η φάση που περνάμε εμεις ειναι η πιο έντονη ! Το μωρό πλεον ειναι ενας "μικρός ενήλικας" με αναπτυγμένες ολες τις αισθήσεις και οι αλλαγές ειναι ραγδαίες . Ποτε πιο πριν και ποτε πιο μετά δεν γινονται τοσες πολλες αλλαγες στο μωρο !

Ολες αυτες οι αλλαγες φοβίζουν το μωρακι μας του προκαλούν ενταση και γιαυτο κλαιει Παρηγορια βρισκει μονο στην αγκαλιά και ειδικά της μανούλας .

Εδω και 3 μέρες η μικρή μου κοιμαται την ημέρα μονο πάνω μας ! Η στην αγκαλιά μου (μου χει ξεραθει το ενα χερι ) ή μεσα στο μει ται !

Ετσι έκανε τις πρωτες 10 μέρες της ζωής της . Κοιμοταν την διαρκεια της μερας μονο πανω μας και πουθενα αλλου . Το μωρο μου ταραζεται με ολα αυτα που συμβαινουν και ψαχνει να γυρισει πισω σε γνώριμες καταστάσεις (δεν τα εξηγώ σωστα ) . Αυτο θα το κάνει και αλλες φορες στο μέλλον και μαλιστα κοντα στην ηλικια ενος ετους και ανω θα βλεπουμε πολλες φορες το μωρακι μας να παιδιαρίζει .

Αυτα για σημερα

Επίσης τζιτζένη στην πιο κατω σελίδα εχει συγκεντρωμένες τις συμβουλές για θηλασμό τις πρώτες 40 μέρες... Εγώ το έχω τυπώσει κ θα το πάρω στο μαιευτήριο....

http://www.perithilasmou.gr/articles/breastfeeding-basic-information/397--40-.html

Πήγα σημερις στον ντοκτορ Χάουζ κ μας βρήκε καλά... Περιμένουμε, δεν το βλέπει κ άμεσο....

Ευτυχώς δαχτυλάκι δεν έχει πέσει ακόμα αν κ οι πιο πολλοί από ό,τι ακούω το κάνουν στις 35-36 εβδομάδες...

Ερώτηση σε μαμαδες που έχουν αλλεργία τα μικρά τους στο γάλα:

Είναι σκόπιμο να αρχίσω την αποχή από τώρα ή άμα δω πως κάτι δεν πάει καλά??? Μήπως πρέπει να μην το παραφορτώσω με πρωτεϊνη γάλακτος στην αρχη που θα είναι κ πιο ευαισθητούλι οπότε να προσέχω λίγο παραπάνω????

Επίσης η μικρή μου με έχει ''θηλασει'' τις τελευταιες 2 μέρες.. Δεν ξέρει τι να κάνει, φαίνεται πως ξέχασε αλλά όταν το βλέπει χύμα στο κύμα έρχεται κ κάνει πως ρουφάει... Τι να κάνω γιατρέ μου?????

Φιλιά και καληνύχταααααααααααα....

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γιούπι μου, εγώ είμαι γενικά πολύ κατά των γαλακτοκομικών. Αν δε σε πειράζει να τα κόψεις τουλάχιστον όσο θα είναι ακόμα πολύ μικρούλι, τότε κάντο. Και σε σένα θα κάνει καλό.

Για τη μικρή που θέλει να θηλάσει, δε χρειάζεται να κάνεις κάτι. Αφού δε θυμάται κιόλας, δε νομίζω να συνεχίσει. Βέβαια όταν κατέβει το γάλα, μπορεί να θυμηθεί την τέχνη, οπότε εξαρτάται απ'το αν θέλεις να θηλάζεις δύο για λίγο καιρό. Πάντως νομίζω είναι καλό για τη μικρή που δεν αρνήθηκες.

Πάω να προσπαθήσω να κοιμήσω τα μωρά μου.

as4Jp3.pngl7F9p3.pngRAiBp3.png

Λοιπόν συνοψίζοντας οι πιο δύσκολες ηλικίες των μωρών:

1ος και 2ος μήνας

8ος με 18ο! τουλάχιστον όσον αφορά ύπνο και ανεξαρτητοποίηση

Μετά έρχονται τα τεριμπλ τους!

Mετά πάνε σχολείο και αγχώνεσαι για το διάβασμα, μετά έρχεται η προεφηβεία, μετά η εφηβεία, μετά οι γκόμενοι-ες, οι έξοδοι, ο φόβος ότι το παιδί έχει πέσει στα ναρκωτικά, μετά πάει φαντάρος, μετά παντρεύεται, μετά... :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Γεια σας!

Ελένη, γιατί πρέπει να κάνεις κάτι, να περιμένεις να της περάσει, αφού αυτό θέλει! Και η Ευτυχία τα ίδια, μέχρι να συνειδητοποιήσω ότι θέλει να την αφήνω στην ησυχία της ό,τι και να έκανα την έκανε χειρότερα! Τώρα πια το λέει καθαρά "μη μου μιλάς!":razz::-P

Τζενάκι, σλινγκ και βόλτες το απόγευμα, επίσης αυτά που σου είπε η Χλόη, να του μιλάς, να του δίνεις κάποιες φορές επιδεικτικά προτεραιότητα σε σχέση με το μωρό. Στο χωριό γιατί δεν πας κι εσύ με το μωρό;

Λεγκόπουλο, περαστικά στην κολώνα του σπιτιού σου!

HXuSp2.pngkmKkp2.pngU579p3.png

Ερώτηση σε μαμαδες που έχουν αλλεργία τα μικρά τους στο γάλα:

Είναι σκόπιμο να αρχίσω την αποχή από τώρα ή άμα δω πως κάτι δεν πάει καλά??? Μήπως πρέπει να μην το παραφορτώσω με πρωτεϊνη γάλακτος στην αρχη που θα είναι κ πιο ευαισθητούλι οπότε να προσέχω λίγο παραπάνω????

Επίσης η μικρή μου με έχει ''θηλασει'' τις τελευταιες 2 μέρες.. Δεν ξέρει τι να κάνει, φαίνεται πως ξέχασε αλλά όταν το βλέπει χύμα στο κύμα έρχεται κ κάνει πως ρουφάει... Τι να κάνω γιατρέ μου?????

Φιλιά και καληνύχταααααααααααα....

Εγω πάντως θα τα απέφευγα!!! Και αμα δεις μετα απο καμια 20ρια μερες οτι το μωρο ειναι οκ, δεν εχει εντονους κολικους κτλ τα εισαγεις σιγα σιγα!

Μπορειτε να μου πειτε εμενα τα δικα μου παιδια γιατι δεν την παλέυουν ουτε δευτερολεπτο μόνα τους? Και στην κριση τους και στην υστερία τους εμενα με θέλουν εκει να τα κανακευω και να με σκανε... Και εχω δοκιμασει και ολες τις αντιδρασεις, απο κανακεμα, απο εκνευρισμό, απο απογοήτευση τπτ.... αμαρτίες πληρώνω....

Καλημερα...

εγώ έπαθα μία υστερία χθες το μεσημέρι με τα τσιταρισμένα μου και μετά με πιάσανε τύψεις και χέσε μέσα... Ο θοδωρής δεν μπορεί ρε γμτ να κουμαντάρει τον εαυτό του σε κλειστό χώρο, ειδικά οταν έρχεται απ'το σχολείο και έχει καταπιεστεί ωρα. Τις προάλλες επί μία ώρα κοπάναγε απ'τον ένα τοίχο στον άλλο για να εκτονωθεί, δεν μπορεί να καθίσει κάτω καν για να διαβάσουμε το βιβλίο που θέλει, χοροπηδάει δίπλα μου την ώρα που του διαβάζω ή κλωτσάει πράγματα. Ο νικόλας απ'την άλλη είναι ένα κλασικό ζωηρό αγοράκι χωρίς την υπερβολή του θοδωρή αλλά λόγω του θοδωρή προσπαθεί να τον συναγωνιστεί και γίνεται της μουρλής. Ο νικόλας νομίζω αν ήταν πρώτος θα ήταν και πάλι πολύ δύσκολος χαρακτήρας αλλά εντελώς ζεν...

Ωραία γκρίνιαξα κι εγώ... αν και πιο πολύ τα έχω με τον εαυτό μου που έχασα τον έλεγχο χθες και υστερίασα.

Κατα τ'αλλα ο γιωργάκος συνεχίζει με 39-39,5... εγώ χθες πήγα και μου ανοίξανε το δάκτυλο γιατί έχει μολυνθεί από ένα χτύπημα... πολύ πόνος... λόγω εγκυμοσύνης προσπαθούμε θέλουν να αποφύγουμε αντιβιωση αλλά θέλει πολύ προσοχή και παρακολούθηση για να μην προχωρήσει η μόλυνση. Και όλα αυτά γιατί δεν έβαλα στην αρχή πεταντιν:rolleyes:

Το τατάκι που είναι;

Γεια σου τρελογιουπι... γεια σου μαρινάκι

Σοφάκι, την πέμπτη στο σκοπευτήριο θα έχει απασχόλησει για παιδια και μετά προβολη το εκπαιδεύοντας το δράκο (κάπως έτσι), γύρω στις 7. Θα σου πω αναλυτικά όταν μάθω. Ψήσου... εμείς θα έρθουμε εκτός απροόπτου...

Διαφημίσεις

Καλημέρα!

Αλέκος λαρυγγίτιδα! Και 38. Ούτε ο βήχας του δεν ακούγεται.. μόνο σκυλάκι. Ή γατάκι. Τέλος πάντων το ζώο της λαρυγγίτιδας...

Πάντως Σοφούκα σωστά τα λες... Και μόνο που σκέφτομαι της εφηβεία της Φίφης με πιάνει ανατριχίλα! Και θα είμαστε και στην εμμηνόπαυση εμείς....

Της π&@(@ης θα γίνεται στο σπίτι...

Ζέστη εεεε? Ευτυχώς με τους ανεμιστήρες οροφής κοιμόμαστε.

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Καλημερούδιαααα!

Αφροδιτάκο, έτσι και τα δικά μου τα παιδιά. Δεν τολμάω να τα αφήσω μόνο, ούτε στη χαρά ούτε στη λύπη ούτε στην υστερία!

(((Λέγκω))) Μήν νιώθεις τύψεις κοριτσάκι, όλες το παθαίνουμε που και που, πόσο ν'αντέξει ένας άνθρωπος? Για το δάχτυλο κοίτα μήπως πάρεις κάποιο ομοιοπαθητικό. Δεν ξέρω ποιό, ίσως belladonna... ρώτα αν έχεις ομοιοπαθητικό γιατρό.

Περαστικά στον Αλεκούκο.

ζεσταίνομαιαιαιαιαιαιαι!!!!

as4Jp3.pngl7F9p3.pngRAiBp3.png

Καλημερα !! ζεσταινομαιιιιιι!!

Εγω μαλλον ειμαι η τελευταια που μπορει να δωσει συμβουλες για το πως θα τιθασευσεις ενα 3 χρονο αγορι. Λεγκουλι κ ο Μητσος ετσι ειναι κ χειροτερος απο τον Θοδωρακη αφου ο Θοδωρης καθεται κ μονος του κ απασχολειται με διαφορα. Με το που μπαινει σπιτι αρχιζει κ πεταει πραγματα κατω χτυπαει τοιχους κλοτσαει δεν μπορεις να φανταστεις το ελα να δεις γινεται. Σημερα με το που ξυπνησε πηγε να ανοιξει ενα μπισκοτο κ σχιστηκε το περιτυλιγμα κ απο τα νευρα του υστεριασε εσφιγκε τα δοντια σαν μουρλος κ μετα με δαγκωσε με ολη του την δυναμη λες κ εφταιγα εγω....

Στο χωριο που λετε δεν παω γιατι κ να παω την αλλη βδομαδα ( την πρωτη του Αυγουστου) θα πρεπει να ειναι εδω για να με δει γυναικολογος, να δει παιδιατρος τον μπεμπη κ επεισης εχω κ κατι διαδικαστικα με την δουλεια ΙΚΑ, ΟΑΕΔ κλπ. Οποτε λεω ειναι και ταλαιπωρια να παω για μια βδομαδα κ να ξαναερθω κ να ξαναφυγω μετα παλι την επομενη κ επισης ελεγα να κατσω λιγο εδω με το μωρο να βρουμε την σειρα μας να ηρεμησω λιγο. Το τελευταιο που θελω τωρα ειναι μεσα στο παραλυρημα μου να προστεθει κ η γκρινια κ υστερια της μανας μου.

Ελενη περαστικα στον Αλεκο κ υπομονη, δυσκολη περιπτωση η Φιφη. Αστην οπως λεει κ η Σοφουκα κ εμενα ο Μητσος οταν υστεριαζει πολλες φορες μας διωχνει θελει να μεινει μονος του. Θα ηρεμησει κ θα ερθει μονη της.

Λεγκιδι, εισαι η δευετρη που ακουω να μολυνεται απο πληγουλα τις τελευταιες μερες. Ενας συναδελφος γρατσουνιστηκε λιγο κ κολλησε ενα βακρηριο που τον εριξε 4 μερες κατω και παιρνει αντιβίωση. Τωρα φανταζομαι θα θελει καθαρισμους συνεχεια, ε? Περασε τουλάχιστον ο πονος? Αμα θες μπορω να παρω εγω την ομοιοπαθητικό μου (παιδιατρος αλλα θα ξερει) να την ρωτησω.

Εμενα οι υστεριες ειναι η καθημερινότητά μου... Και ειδικα τις νυχτες.... Μετανιωνω στο λεπτο αλλα δεν την παλευω τη νυχτερινή μιρλα εχοντας τοση αυπνια στην καμπουρα μου. Προχτες τον απέιλησα οτι θα τον πετάξω στη σκαλά... και το παιδακι τρομοκρατηθηκε και με πηρε αγκαλια και γαντζωθηκε στο λαιμο μου. Ενιωσα πολυ χαλια, αλλα φανταζομαι ποσο χαλια θα ενιωσε αυτο μεσα στη δική του αυπνία να εχει μια υστεριασμενη να τον ετοιμαζει να τον εξφεντονίσει... Απο την αλλη διψουσε και ηθελε να πιει νερο απο το ποτηρι οντας ξαπλα, χωρις να σηκωθει... Και προτιμουσε να μην πιει νερο, τον επαιρνε ο υπνος και ξαναξυπνουσε απο τη διψα και παλι τα ιδια... Πειτε μου ποση ωρα να κρατησω ψυχραιμη... Δεν κανω για μανα μου φαινεται... Και θελω να νυχτερινοαποθηλασω κιολας (εχουμε καμποσες μερες που κοψαμε τα ημερήσια)!

Τζενάκι, σε νιωθω και γω το ιδιο θα εκανα μαλλον. Θα πας πιο μετα,ε?

Εχουμε και τα γυαλια του Μητσακου στο σπιτι, θες να πεταχτω καποια στιγμή να στα αφήσω?

καλημερα ταλαιπωρες μανουλες!

λενε οτι οταν γινεσαι γονιος ποτε δεν ησυχαζεις πια...

αφροδιτη κι εμεις ειμαστε σε 2 θηλασμους η καθε μια... μια φορα το μεσημερι για να κοιμηθουν και εναν που ξυπναν το βραδυ....χθες το μεσημερι δεν τις θηλασα και κοιμηθηκαν με γκρινια η μια διπλα μου και η αλλη στην αγκαλια μου... και το βραδυ θηλασα μονο την μια αλλα την αλλη την πηρα στο κρεββατι μας για να μην θηλασει και δεν ειχα το κουραγιο να την ξαναμεταφερω στο δικο της.... μα ποτε θα χασουν το ενδιαφερον τους???

tqj2p3.png vvtJp3.png

Διαφημίσεις

όχι αλλά έχει φάει κανα δυο φορές από το επίσημο τέλος...

και θυμάται μια χαρά... Θα μου πεις 2 βδομάδες είναι...

Πάντως έχει κολλήσει άγρια πάνω μου... Αφού για να κοιμηθεί θέλει αγκαλιά και επειδή της λέω έχει ζέστη, ξαπλώνει στον καναπέ κι εγώ δουλεύω δίπλα της και προκειμένου να με ακουμπάει και να είναι μαζί μου ούτε που κουνιέται να δει οθόνο κτλ... Και μετά από λίγο έρχεται ο Χαβιέ την παίρνει αγκαλίτσα και την πάει στο κρεβάτι της...

Είναι γλυκουλα η άτιμη όταν δεν τσιρίζει...

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

ΠΟΤΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

αχχχ και βαχχχ...

δε με λες εσυ ρε κοπελια, ξαναρχισες τον θηλασμο????

Παντως και στη Δαναη να πω να θηλασει, ευχαριστως θα το κανει...

σε μενα αναφερεσαι?

γιατι εμεις ειναι κατι μηνες που εχουμε αρχισει να περιοριζουμε τους θηλασμους αλλα με πολυυυυυυυυυυυυυ αργους ρυθμους....:rolleyes:

εδιτ.. οκ γραψε λαθος... χαχαχαχα...

tqj2p3.png vvtJp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...