Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 39 λεπτά , Alex@ είπε:

Με την καρδούλα όλα καλα;;;

Ίσως να ειπώθηκε σαν παρηγοριά για τα συμπτώματα, αν καταλαβαίνεις τι θελω να πω, βέβαια έχετε δίκιο ότι μπορεί να δημιουργήσει άγχος στην έγκυο.

Σας ευχαριστώ όλες για τις απαντήσεις σας! Ευτυχώς είστε κ εσείς κορίτσια ώστε να καταλαγιαζουν οι ανησυχίες μας κ να τις ελέγχουμε.

Δεν χρειάζεται να ευχαριστείς! Γι'αυτό είμαστε εδώ! Να βοηθάμε η μία την άλλη όσο μπορουμε.

Συμφωνώ με την @Nima21 

Γιατροί αυτά δεν τα λένε οπότε!!! Εγώ θα σου πρότεινα να χαλαρώσεις και να απολαύσεις τις ημέρες που δεν έχεις ναυτίες και αναγουλες! Να βγαίνεις καμμία βόλτα σε αυτές τις μέρες για να τις χαιρεσαι! 😉🩷

Εγώ πάντως 2 μέρες έχω ξεκινήσει τα φάρμακα της έμβρυομεταφοράς και σας λέω ήδη είμαι έγκυος με τέτοια κοιλιά τούμπανο που έχω γίνει!!! 😂

• Χαχα 1

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Ελενάκι αμάν!

Αφού είπαμε δεν κανονίζουμε τίποτα. τελευταία στιγμή τους φορτώνεις και φεύγεις...

Ο Γιωργάκης μου φαίνεται χρειάζεται μια γερή δόση δυναμωτικού!

Υπομονή κοριτσάρα θα γεννηθεί η κόρη σου και θα σε βγάλει ασπροπρόσωπη!

Κορίτσια χρειάζομαι επειγόντως συμβουλές αντιμετώπισης των κρίσεων της Φίφης... Μιλάμε για τρομερή κατάσταση! Εκτός του ότι σκαρφίζεται να κάνει ό,τι της κατέβει στο μυαλό, την πιάνουν οι κρίσεις και δεν αντιμετωπίζονται με τίποτα! Ξαπλώνει κάτω, χτυπιέται, δεν ακούει τίποτα και μόνο όταν έρθει το πλήρωμα του χρόνου ηρεμεί και ζητάει αγκαλιά!

Αλλά βρε παιδί μου αγύριστο κεφάλι!

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ααααααχ

καλημερα!

Λεγκω, ελεος! Οι αρρωστιες σας εγιναν χειροτερες απο τις βροχες τις Τατιάνας! Μην το λες και συ παιδί μου, παρ'τους και φύγετε! Περαστικα βρε κοριτσάκι....

Ελένη, καλό κουραγιο. Απο προχτες αρχισαν και μας παντως (στον Αγγελο) κατι παλιες καλες απαιτησεις αλα τεριμπλ τους... Θελω να πιω το νερο ξαπλα, βαλε μου το ρολόι, οχι βγαλο το μου, οχι γιατι μου το εβγαλες, θελω να βαλω το καρπουζι μεσα κ.ο.κ. Μεχρι το πληρωμα του χρονου που λες και συ, μετα αγκαλια... Η αληθεια ειναι οτι και πριν μεσα στα ουρλιαχτα, αγκαλια μου ζητάει, αλλα δεν ηρεμεί... Προσπαθώ να τον αποθηλάσω κιολας...

Χλόη, κουραγιο και συ. Τζενακι επίσης.

Σκέτη διαφήμιση ειμαστε: τα παιδια ειναι ευτυχία βρε!

Καλά μιλάμε δεν παίζεται η κατάσταση! Αφού προσπαθώ να δω τί σόι γονίδια είναι αυτά! Και επίσης τσαντίζομαι γιατί εγώ δεν είμαι τόσο απαιτητική στις δουλειές μου π.χ. γιατί να μην στριγκλάω κι εγώ όταν μου λένε κάνε αυτό? Ωραία δεν θα ήταν? Μάλλον τελικά αν κάνουμε βαθειά ψυχανάλυση ζηλεύουμε που δεν μπορούνε να συμπεριφερθούμε τόσο αλλοπρόσαλα στην καθημερινότητά μας όσο τα παιδιά!

Επίσης πώς και δεν τους πονάει ο λαιμός με τόση τσιρίδα?

Μια ξενυχτισμενη καλημερα κ απο την ερμη μανα...

Καταρχην να ευχηθω χρονια πολλα σε μικρες κ μεγαλες Μαρινες! Πολυχρονες να ειστε να σας χαιρομαστε!

Κοριτσια γιατι εμενα το δευτερο ειναι το ιδιο με το πρωτο οεο? Σιγα μην ηταν ησυχο παλι καλα που δεν ειχα ελπιδες. Την μερα κατι γινεται δηλαδη μεχρι το μεσημερι καπως ηρεμει μετα γινεται το ελα να δεις! Χτες ειχαμε βυζοσυνδεση απο τις 11 μεχρι τις 4:30 το πρωι με κατασπαραξε. Κ οταν κοιμοταν κ πηγαινα να τον βαλω στο καλαθι εμπηγε τα κλαματα κ εψαχνε κ αντε παλι απο την αρχη. Γενικα τις τελευταιες μερες εχει θεμα το βραδυ με το καλαθακι με το που τον ακουμπαω ξυπναει. Που ειναι η Λαμπρινουλα οεο ?Μηπως περναμε κανα αλμα ?? Χτες ειχε κ αερια αλλα δεν ειχε σημαδια κολικων να μαζευει τεντωνει ποδαρακια κ να κλαιει εντονα αυτος γαλα ηθελε.

Το πρωι κατα τις 7 αφου ξυπνησε κ τον ταιζα πηγε να πεσει ο Μητσακος απο το κρεββατι ( ναι καλα διαβαζεται εχει 2 βραδυα που ξαναηρθε ο επισκεπτης ) κ τον κρατησα ξυονησε κ με ειδε να εχω τον μικρο αγκαλια κ ουρλιαζε με αναφυλητα. Δεν ηξερα τι να το κανω, στην αρχη με εδιωχνε ηθελε τον μπαμπα του που ηταν στην δουλεια μετα ηθελα αγκαλια ωσπου αναγκαστικα κ σταματησα το θηλασμο για να τον παρω αγκαλια να ηρεμησει. Νομιζω πως εχει αρχισει κ βγαζει εντονη ζηλια περισσοτερο με εμενα επειδη με βλεπει συνεχεια με το μωρο αγκαλια κ δεν κανουμε πραγματα που καναμε πριν γεννησω ( ολο το απογευμα εξω βολτα μαζι).

Στο σπιτι ειμαστε σε μια κατασταση αμοκ. Οταν ερχεται ο Μητσακος αρχιζουν κ οι υστεριες , τα ουρλιαχτα κ ο βομβαρδισμος σπιτιου ξεσπασμα. Ακομα κ πανα ηθελε χτες ..... Κ οι δυο ειμαστε ολο ναι κ ναι δεν του χαλαμε χατιρι πεταει ο γαιδαρος πεταει γιατι φοβομαστε μην παρει τον ερχομο του μωρου σαν απορριψη. Τωρα κλεινει ο παιδικος την Παρασκευη κ λεμε να τον στειλουμε στο χωριο 2 βδομαδες μεχρι να παμε κ εμεις. Το ζηταει κ μονος του εχει μπουχτισει εδω με την ζεστη κ να ξεφυγει κ λιγο εκει. Τι λετε θα βοηθησει η θα κανουμε τα πραγματα χειροτερα? Επισης ερωτηση , το πρωι ο μπεμπης μετα το ολονυχτιο εχει ορεξη για υπνο. Εγω εκει γυρω στο 3ωρο αν δεν εχει ξυπνησει τον ξυπναω , καλα δεν κανω? γενικα ισχυει οτι αν δεν εχουν ξυπνησει στο 3ωρο μερα η νυχτα τα ξυπναμε για να φανε δεν θυμαμαι καθολου. Οχι οτι την νυχτα το χρειαζομαι αλλα την μερα εχει τυχει 2-3 φορες .

Κατα τα αλλα ολο δυσαρεστα,ο μπαμπας του κολλητου μου ειναι πολυ σοβαρα στο νοσοκομειο κ μαλλον δεν εχει ζωη κ εχω στεναχωρηθει πολυ ρε γμτ.

Πωπω σεντονι κανονικο εγραψα παλι.

Δαναη εχουμε κανα νεωτερο για την μπεμπουλα?

Αφροδιτη κ Ελενη υπομονη. Τωρα ποσο δεν ξερω γιατι εμενα ο Μητσος τα κανει ακομα αυτα που γραφεται κ ας κοντευει 3 1/2! Πραγματικα δεν ξερεις τι να κανεις! Εμενα αυτο που εχει τελευταια κ με εκνευριζει τρελα ειναι οτι του μιλαμε κ μας γραφει κ αν δει οτι επιμενουμε αρχιζει τα τι ?τι?τι κ καλα δεν ακουει ....

Λεγκοπουλο δεν παιζεστε κ εσεις! Μην λες ξανα οτι θα φυγετε πραγματικα γκαντεμοσκονη επεσε πανω σας στο θεμα αρρωστιες κ διακοπες! Περαστικα στο Γιωργο κ ευχομαι να μην σας κολλησει!

Διαφημίσεις

Ggeny, μην τον βάζεις τον μικρό στο καλάθι! Άστον πάνω σου να κοιμηθείτε! Δεν παλεύεται αλλιώς! ΘΑ στρώσει όμως σιγά σιγά, μην ανησυχείς! Και μένα τα ίδια έκανε και τώρα κοιμάται μια χαρά στο κρεβατάκι του. Ξυπνάει για 5 λεπτά να φάει και ξανά πίσω!

Για τον μεγάλο, τι να σου πω... κλασικά! Θα συνηθίσει σιγά σιγά στην ιδέα του να κρατάς αγκαλιά τον μικρό. Και ο Γιάννης σε μας διαμαρτυρόταν συχνά. Πάντως να ξέρεις ότι καλό είναι να έχεις στραμένη την προσοχή πάνω του, αλλά όχι και να του δίνεις να καταλαβαίνεις ότι έχει πάντα προτεραιότητα! Αυτά κάναμε στον Γιάννη και τα μετανιώνω τώρα! Νομίζει ότι πρώτος είναι αυτός, και μετά οι υπόλοιποι! Τώρα πλέον που ειναι στα 6 ίσως καταλάβει ότι δεν μπορώ να παρατάω τους άλλους για αυτόν! Φαντάσου ότι πέφτει χτυπάει ο Μάνος, ουρλιάζει ότι πονάει, τρέχουμε για πάγους κτλ και ο Γιάννης ατάραχος "Μαμάαααα, να παίξουμε μπάλα?????"... κουκουρούκου!

Nrmgp3.pngiHU0p2.png9etwp2.png

Τζενάκι εγώ ποτέ δεν τα ξύπναγα... Είχαν όμως και πολύ βάρος...

Πόσο βάρος έχει το σπορίδιον? Μήπως δεν θα έπρεπε να τον ξυπνάς?

όσο για το Μήτσο, θα σου πω το τετριμμένο: είναι η φυσιολογική συμπεριφορά! Για σας βέβαια είναι αγγούρι αλλά υπομονή. Γιατί δεν τον βάζεις στο σλινκγ να πάτε καμιά βόλτα το απόγευμα? Δεν παλεύεται το σπίτι... Και θα δεις και το μωρό θα ξεραθεί στον ύπνο!

Επίσης δεν ξέρω για το χωριό, αν είναι καλή ιδέα. Έχει πάει ποτέ χωρίς εσάς? Αν το ζητάει δοκιμάστε το αλλά να είστε σε επιφυλακή να τον πάρετε...

Αφροδιτάκο πως πάνε τα κέφια σήμερα;

Ελένη είπες μεγάλη κουβέντα χαχαχα

Κι ο νικόλας χθες έκανε κάτι καλές υστερίες στις κουνιες χωρίς βέβαια το μεγαλείο του σουρεαλισμου που έχουν τα λίγο μεγαλύτερα αλλά αρκετά εντυπωσιακές ωστε να μας κοιτάνε όλες οι κουνιες και να έρχονται τρομοκρατημένοι γονεις για να ρωτήσουν γιατι το παιδι μου είναι μπλε:rolleyes:

Τζενάκι μου τι σε κάνει να πιστεύεις ότι τα παιδια μας διαφέρανε απ'τα πρώτα στο θέμα του ύπνου;:tongue: Αν πας κάποιες σελίδες πίσω θα δεις τις απόλυτες ολονυχτίες... μη σου πω ότι ακόμα και τώρα γίνονται ολονυχτίες... Επίσης αφού έχεις την μαγικη και μοναδική ευκαιρία να κοιμάται τρίωρο έστω το πρωι γιατί την καταστρέφεις ρε μωρό; Εγώ θα σκότωνα για να μου τύχει έστω στην καινουργια μπεμπονίτα. Βέβαια δεν είμαι η πιο καλη για συμβουλες στον θηλασμο μια και στα δύο ήμουν στον αυτοματο πιλότο και δεν πολυέψαξα πράγματα γιατί ήταν γαλακτοτσίμπουρα χωρίς δυσκολίες... αλλά αφού όλο το βράδυ είναι στο βυζί, το να κοιμηθεί χωρίς βυζί λίγο παραπάνω το πρωί δεν νομίζω ότι θα δημιουργήσει κάποιο πρόβλημα... Τώρα βέβαια καλύτερα να το βουλώσω και να μιλήσουν οι πιο διαβαστερές.

Αφού ο Μητσάκος θέλει να την κάνει την το σκέφτεστε καθόλου... αν και υπάρχει περίπτωση μετά απο λίγες μέρες να επιστρέψει γιατί είναι λίγο περίεργη περίοδος για να φύγει μακρια σας. Όλα θα πάνε μια χαρα κοπελουδα μου απλά και η ζέστη δεν σε βοηθάει και πολύ...

Αχχχ τι τραβαμε οι δολιες μανες! Το θεμα με το πρωινο 3ωρο ειναι οτι δεν το εκμεταλευομαι για υονο ξερω κακως αλλα τον υπνο δεν τον εχεις στο τσεπακι να σου ερχεται οποτε το θες. Αφηστε που απο την υπερενταση το ματι ηταν γαριδα.. Υστερα κανω καμια δουλεια φαγητο μπανιο ,μακαρι να το κρατησει εστω κ αφτο να ξελαμπικαρω λιγακι! Οχι δεν ειχα ελπιδες να κοιμαται ολη νυχτα η 4ωρα κλπ απλα μαλλον ειχα ξεσυνηθισει λιγο.

Για τον Μητσακο κ το θεμα χωριο κ εγω εχω αμφιβολιες δεν θελω ειναι η αληθει αν αφυγει τοσες μερες κ ειμαι σιγουρη πως μετα απο λιγες μερες θα παει ο Τασος αρων αρων να τον παρει. Απο την αλλη τον λυπαμαι που ψηνεται εδω με αυτη την ζεστη .....

Kαλημέρααααα!

Τζενάκι μου, όταν γέννησα τον Απόλλωνα ήθελα να πιάσω απ'το μαλλί όλες τις μαμάδες που μου έλεγαν τα δεύτερα είναι πιό εύκολα, πιό ήσυχα κλπ.

Ήταν δύσκολη η Νεφέλη, τρεις φορές πιό δύσκολος ο Απόλλων!!

Υπομονή κοριτσάκι, υπομονή. Να τον κοιμίζεις πάνω σου, εγώ μόνο έτσι μπόρεσα να κλείσω μάτι.

Στο Δημητράκη, να μιλάς συνέχεια, να του λες πόσο τον αγαπάς, κι οτι τώρα το μωράκι είναι μικρούλη ακόμα και πρέπει συνέχεια να τρώει, αλλά σε λίγο θα παίζετε όλοι μαζί. Δεν ξέρω και ποιές είναι οι σωστές λέξεις, αλλά τέλος πάντων να του μιλάς και να του εξηγείς. Και κάτι που βοήθησε εμάς, είναι όταν έχεις ταΐσει, αλλάξει το μωρό, και είναι ήρεμο, και δε σε χρειάζεται έστω για μερικά δευτερόλεπτα, να λες "τώρα μπέμπη κάτσε εσύ στο κρεβάτι, γιατί εγώ θα κάνω μερικές αγκαλίτσες με το Δημήτρη, κι εσύ πρέπει να περιμένεις για λίγο". Έτσι θα νιώθει οτι δεν τον βάζεις πάντα δεύτερο, και μερικές φορές περιμένει και ο μικρός.

Επίσης όπως λέει και το αγαπημένο μου Λεγκώπουλο, μην τον ξυπνάς το πρωί. Αν βρέχει αρκετές πάνες, και παίρνει βάρος, άστο να κοιμηθεί, το έχει ανάγκη, και θα είναι και πιό ήρεμος μετά.

Λέγκω σίγουρα θα τον ταλαιπωρούν και τα δόντια τον ζουζούνο μου, αλλά απ'τη μέρα που γεννήθηκε δόντια βγάζει :roll: Περαστικά στο Γιώργο. Πωπω, πυρετό με τέτοια ζέστη ο καημένος!!

Ελενιγατούλα έφτασαν τα terrible two's!

Koυράγιο μανούλες.

Τελευταία πονάνε οι θηλές μου, πάντα πονούσα, αλλά εδώ και κάτι βδομάδες πονάω πααααρα πολύ. Μου μπήκαν ψύλοι στ'αυτιά, και έκανα τεστ. Αρνητικό ΟΥΦ! Αλλιώς δεν ξέρω τι θα'κανα με το γαλακτοτσιμπουράκι μου... Τώρα γιατί πονάω τόσο πολύ ποιός ξέρει... Καντιντίαση μάλλον δεν είναι. Λέτε να αδιαθετήσω? Ναι ναι, σχεδόν 16 μήνες και τίποτα ακόμα. Στη Νεφέλη νομίζω αδιαθέτησα στον ενάμισυ χρόνο, μπορεί και παραπάνω.

as4Jp3.pngl7F9p3.pngRAiBp3.png

Διαφημίσεις

Nai, Τζενακι, να του μιλας του δημητρη και να ψαχνεις και λιγο χρονο να μεινετε οι δυο σας. Και επιδεικτικα να μιλας στον μπεμπη οτι τωρα θα παρεις αγκαλιτσα τον δημητρη.

Λεγκιδι, λιγο καλυτερα σημερα τα πραματα, μαλλον βοηθησε το γεγονος οτι τα μουλακ κοιμηθηκαν απο τις 10 χτες και εκατσα μια ωριτσα στη βεραντα και χαλάρωσα.

Κατσαφα ωραια ιδεα να καθιεροσουμε και μεις την μιρλα-γκρινια-υστερια.... Χμμμ

ax τζενη τα ιδια περασα και τα θυμαμαι σαν τωρα, παντως πραγματικα στωρνει το πραγμα....θα δεις...τα ιδια εκανε και η ειρηνη ηθελε αγκλαιες, ηθελε πανες, φυσιολογικο ειναι μωρε,,,

κι εμενα ξυπναγε οταν τον ακουμπουσα στο καλαθι του, αφηνα και το χερι μου μαζι για λιγο ή κουνουσα το καλαθι απαλα και καμι φορα επιανε.

οσο για το 3ωρο μην τον ξυπνας καλεεεε

επισης κλασσικα τ α11-5 ή 12-6 (!) ολοβύζια τα εκανε κι εμενα μεχρι τις πρωτες 15 -20 μερες ομως...οταν σαραντισει δεν θα πιστευεις τη διαφορα στον υπνο....αυτο μεχρι να αρχισουν δοντια χαχαχαχ

Αχ κι εγω σκατα αυτες τις μερες, δεν αντεχω αλλα ξενυχτια καθε ωρα ξυπναει και θελει αλλη μια για να κοιμηθει, και οτνα τον ακουμπαω στο παρκο(γιατι ΟΚ να τον παρω στο κρεβατι μου αλλα τον πρωτο υπνιο θελω να τον κανει μονος του, δεν μπορω θελω να αποφορτιστω να κανω καμια δουλεια να ηρεμησω λιγο) ξυπναει...και αφου τον κααφερω τελοςσπανων θα θυμηθει να κατουρησει η Ειρηνη ή νασ πιει νερο και τον ξαναξυπναει κι αυτος αυτη και τουμπαλινννννν

γκρρρρρρ καθε μερα κοιμαμαι(τυπου) 4 το πρωι.....

α η Ειρηνη κανα 2-3 φορες ηρθε στο κρεβατι μου το βραδυ και την καταλαβα αλλαζοντας πλευρο....αλο κουλο κι αυτο ειχε απο 2 χρονων να ερθει....

eNeap2.pngTSzHp3.png

Λοιπόν συνοψίζοντας οι πιο δύσκολες ηλικίες των μωρών:

1ος και 2ος μήνας

8ος με 18ο! τουλάχιστον όσον αφορά ύπνο και ανεξαρτητοποίηση

Μετά έρχονται τα τεριμπλ τους!

Λοιπόν συνοψίζοντας οι πιο δύσκολες ηλικίες των μωρών:

1ος και 2ος μήνας

8ος με 18ο! τουλάχιστον όσον αφορά ύπνο και ανεξαρτητοποίηση

Μετά έρχονται τα τεριμπλ τους!

Μετά μένεις έγκυος κι αρχίζουν οι ζήλειες, και λίγους μήνες αργότερα έρχεται το επόμενο και φτου κι απ'την αρχή :lol:

Kαληνύχτα μανούλες!

as4Jp3.pngl7F9p3.pngRAiBp3.png

Γεια σας κοριτσάκια τι μου κάνετε? Εμείς βρήκαμε ακριβώς μέσα στον Καύσωνα να επιστρέψουμε από διακοπές στην Κάρυστο, όπου περάσαμε πολύ καλά! Είναι ιδανικά νομίζω για οικογένειες με παιδάκια και το ταξίδι προς τα εκεί καθόλου κουραστικό! Τα παιδιά ξετρελάθηκαν με το καράβι, αλλά ευτυχώς ήταν μονο μία ωρίτσα γιατί αλλιώς δεν το έβλεπα να έσωζα τη Μαριαλένα από σάλτο μορτάλε! Σκαρφάλωνε διαρκώς στα κάγκελα του πλοίου! Οι παραλίες εκεί -οι μη οργανωμένες ειδικά- μοναδικές, αλλά νομίζω ψιλοκαταστρέψαμε το αμάξι! Να γιατί χρειάζεται ένα τζιπάκι!:rolleyes: (αυτό μας μάρανε!) Κατά τα άλλα να σας πω ότι έχω τα πιο ζόρικα και κακομαθημένα παιδιά, που δε φτάνει που δε στεκότανε σε χλωρό κλαρί ξεσηκώνανε και τα υπόλοιπα! Η Μαριαλένα που έγινε μέγιστο ταλιμπανόπαιδο, έσκισε 3 φορές το χείλος της και έκανε ένα βαρβάτο χτύπημα από το μάτι μέχρι το στόμα, ενώ βούταγε χαλαρά με τα ρούχα στη θάλασσα! Ωραία πράγματα!

Χρόνια πολλά στο μικρό Μαρινάκι κι από μένα, περαστικά στο Γιώργο σου Λεγκούλα, εγώ λέω για να σπάσετε τη γκαντεμιά να πάτε και θα του περάσει κι ο πυρετός και όλα!

Τζενάκι κράτα γερά ο πρώτος καιρός είναι ζόρι από όλες τις απόψεις, ειδικά όταν δεν πρόκειται για το 1ο παιδί! Ωστόσο ρε κορίτσια πώς θα κοιμηθεί με τον μικρούλη πάνω της? Και στην ιδέα με έπιανε άγχος και ήταν μόνιμος εφιάλτης μου! Ούτε πλευρό δε θα μπορεί να αλλάξει!

Ελένη έχω αρχίσει να υποψιάζομαι ότι τα κοριτσάκια είναι κάπως έτσι, αυτό το ξαπλώνω στα πατώματα και χτυπιέμαι αν δε γίνει το δικό μου το βιώνουμε πολλές φορές ημερησίως, και όχι μόνο στα πατώματα αλλά και στις πλατείες, και στην αμμουδιά κλπ!

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...