Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 39 λεπτά , Alex@ είπε:

Με την καρδούλα όλα καλα;;;

Ίσως να ειπώθηκε σαν παρηγοριά για τα συμπτώματα, αν καταλαβαίνεις τι θελω να πω, βέβαια έχετε δίκιο ότι μπορεί να δημιουργήσει άγχος στην έγκυο.

Σας ευχαριστώ όλες για τις απαντήσεις σας! Ευτυχώς είστε κ εσείς κορίτσια ώστε να καταλαγιαζουν οι ανησυχίες μας κ να τις ελέγχουμε.

Δεν χρειάζεται να ευχαριστείς! Γι'αυτό είμαστε εδώ! Να βοηθάμε η μία την άλλη όσο μπορουμε.

Συμφωνώ με την @Nima21 

Γιατροί αυτά δεν τα λένε οπότε!!! Εγώ θα σου πρότεινα να χαλαρώσεις και να απολαύσεις τις ημέρες που δεν έχεις ναυτίες και αναγουλες! Να βγαίνεις καμμία βόλτα σε αυτές τις μέρες για να τις χαιρεσαι! 😉🩷

Εγώ πάντως 2 μέρες έχω ξεκινήσει τα φάρμακα της έμβρυομεταφοράς και σας λέω ήδη είμαι έγκυος με τέτοια κοιλιά τούμπανο που έχω γίνει!!! 😂

• Χαχα 1

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

τζενη μη μασας μπορει να θηλαζει-πιπιλαει-κοιμαται 234 ωρες να κανει 10 λεπτα διαλειμα και παλι απο την αρχη, αυτο που αποκοιμιοταν στο βζ αμεσως με την πρωτη τζουρα το ειχε και μενα, μετα απο λιγο καιρο δυναμωνουν ακι το ξεπερνανε...

Ανσταζιιιιιιιιιιιιιιιιι εισαι εγκυος κοπελουδα?????????? χαρα στο κουραγιο σου!!!!! Δεν πιστευω παλι διδυμα???? Με το καλό!!!!!!!!!!!!

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ααααααα καλα το ξενυχτι ειδες? το ανιψακιιιιιιιιιιιι

σορρυ

σημερα το καλος μου με αφησε....να κοιμηθω 5 το πρωι........ λειπει ο βαγγ και εχουν δωσει σοου με τον υπνο, καθε μερα 4 το πρωι κοιμαμαι κι αυτο μεχρι το πρωο ξυπνημα......

γκρρρρ σημερα θα την στειλω στη μαμα μου για 1 ωραδυ τη μεγαλη μπας και τον ηρεμησω καπως.....

eNeap2.pngTSzHp3.png

Oυουου!

Τζένη φιλάκια πολλά και ταπ-ταπ-ταπ...Όλα κάποια στιγμη στρώνουν, στο λέω για την περίπτωση που το έχεις ξεχάσει!

Δανάη κουράγιο και σε σας!!!

Λέγκω, σκατά-σκατά-σκατά!!! (Λίγο αργά τη δίνω την ευχή, αυτή την ώρα παίζουνε! )

Ροζμαρη, έχεις μύνημα στο φέισμπουκ!

Διαφημίσεις

Καλημέραααα

Η παράσταση έλαβε τέλος αλλά πήγε πολύ πολύ καλά και είμαι πολύ χαρούμενη. Εχθες πήγαμε για μπανάκι στο λαύριο και χαλαρώσαμε και ήταν σουπερ... και γυρνόντας έπεσα στο απόλυτο σκουπιδοτζακποτ... ο παλιατζής είχε ρεπό χθες και επιτέλους είδα άσπρη μέρα... τσίμπησα ένα ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ παλιο ποδοσφαιράκι απ'τα σκουπίδια που είναι σε πολύ καλή κατάσταση και είναι κουκλί... και μια γλυκήτατη καρέκλα για την κουζίνα μια και η άλλη έσπασε! Νοιώθω περήφανη για τις "αγορές" μου αν ήξερε ο παλιατζης τι έχασε βουντου θα μου έκανε:tongue:

Δανάη που είσαι λε κοριτσάκι να μας πεις νέα...

Τώρα πρέπει να στρωθω τρελά για δουλίτσα γιατί οι μέρες είναι λίγες και έχω δύο πράγματα να παραδώσω... φιλώ σας

Καλημέρα κορίτσια!

Γυρίσαμε από τον Τυρό χθες, και νομίζω ότι μέχρι να φύγουμε διακοπές δεν θέλω να ξαναπάμε πουθενά...

Είναι κόυραση, φτιάξε πράγματα, πλύνε κάνε...

Βέβαια το επόμενο σκ, έχουμε 2 βαφτίσεις... Δεν ξέρω αν αυτό είναι καλύτερο..

Δανάη κανένα νέο? Τί είπε η φίλη σας?

Τζενάκι πώς πάει ο μπόμπιρας?

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Kαλημέρα!!!!!

Έχω να σας κάνω μια σημαντική ανακοίνωση:

Επιτέλους κατάφερα να δω τη φίλτατη πρωην-συμπεθέρα-νυν-κουμπάρα-θεατρίνα σε δράση!!!!!!!

Βγάζω το καπέλο παιδιά είναι η αστέρι η φίλη μας!!! Μάλιστα λέω και στο Γιώργο της ''ρε συ είναι πολύ καλή η δικιά σου'' και μου λέει όλο περηφάνια ''ε, ναι, δεν το'ξερες!"

Η παράσταση ήταν πολύ καλή και αν ξαναπαίξουν το Σεπτέμβρη να πάτε! Ο Θοδωρής μασκώτ, περιφερόταν βαμμένος με ασημί μπογια και ξυπόλητος σε όλο το θέατρο, πως δε βγήκε να παίξει απορώ. Γενικά τους απαξίωνε λίγο γιατί βρίζαν σαν χαμάληδες! Επίσης, όπως είπα και στη Λέγκω, την επόμενη φορά που θα παραπονεθεί γιατί ο Θοδωρής είπε ''μαλάκα'' να κάνει το σταυρό της που δε φωνάζει ''σκατοκαρ#$#$ηδες''...

Η δε Λέγκω είχε ένα ρολάκι, κομμένο και ραμμένο για γκαστρωμένη με δυο παιδιά, ούτε επίτηδες να το κάναν. Πάντως, άτιμο θηλυκό, την πιο πιασάρικη ατάκα σου δώσανε, το δάκρυ κορόμηλο!!!

Εντάξει, το έκανα το σπόιλερ, δε μπορείτε να πείτε!!!!

Ελένη δεν καθεστε καθόλου, ε;;; Μια χαρά! Κι εμείς θα πάμε για 2-3 μέρες Αγκίστρι και γενικά την τελευταία βδομάδα του Ιουλίου ο σούπερμαν θέλει να μας διώξει για να τελειώσει μια μετάφραση, έλα όμως που και εμένα μου έχουν σκάσει δουλειές...Εϊμαι και άνευ Φιλοθέης...Εξαιρετικά.....

Φιλάκια κοριτσούδια.....Καλή βδομάδα!

Καλημέρα!

Πολυ κριμα που δεν μπορεσα να ερθω Λεγκακι! Συγχαρητηρια οπως και να εχει, μιας και εμαθα οτι διεπρευσες(οχι οτι αμφεβαλα για σενα)!

Ντουντουκακι χρονια πολλα στο Μαρινάκι σου, να το χαιρεστε, παντα χαμογελαστο και ευτυχισμένο!

Εγω θελω διακοπες, με το ζορι την παλεύω ή μπορει και να μην την παλεύω....

Διαφημίσεις

Καταρχήν να φτιάξουμε διάθεση

GmpEGExf0vE

Κατα δευτερον... μυρτώ αυτο κι αν είναι τρελή διαφήμιση! Εγω Σεπτέμβρη που να συμμετέχω ωρε που θα είμαι σαν φαλαινοθηρικο... Καλα το μποζωρίκι τα χρειάστηκε λίγο στην παράσταση... απ'τη μία του άρεσε η προετοιμασια αλλά την ώρα της παράστασης τρόμαξε πολύ ο καημενούλης... εντομεταξυ είχε συνεννοηθεί με τους μουσικους να πάει δίπλα τους την ώρα της παράστασης αλλά δεν τα κατάφερε να φτάσει γιατί τον είχαν μαντρώσει στις κερκίδες...

Άφρο βοηθάει να φτιάξεις λίστα με τα πράγματα που θα πάρεις στις διακοπές και τι έχεις να κάνεις μέχρι τότε... εμένα με ανεβάζει πολύ αυτή η διαδικασία...

Γιόρταζαν τα Μαρινάκια; Χρόνια πολλά στο μικρό και το μεγάλο μαρινάκι... πάντα εορταστικές και χαρούμενες!!!

Συγχαρητήρια Λεγκώπουλο!! Αχ ζηλεύω λίγο :oops:. Πολύ θα ήθελα να ξαναπαίξω στο θέατρο έστω μια φορά. :)

Koρίτσια ο γιός μου κοντεύει να με τρελάνει. Γκρινιάζει, δεν ξέρω τι θέλει, μου τραβάει τη μπλούζα, θηλάζει, φεύγει ξανακλαίει, του δίνω νερό το χύνει, του δίνω φαγητό το φτύνει, τον βάζω για ύπνο σηκώνεται και χορεύει. Και φτου κι απ'την αρχή...

Δεν τη βλέπω καλά τη μέρα σήμερα. Τα 'χω πάρει και με τη Νεφέλη.

Δανάη εύχομαι όλα να πάνε καλά με τη μικρούλα.

as4Jp3.pngl7F9p3.pngRAiBp3.png

Χλόη, υπομονή! (αν και όλο τα ίδια σου γράφω...:rolleyes:)

Λέγκω, μπράβο! Μακάρι να κάνατε και καμιά τουρ να σας βλέπαμε και στην Κρήτη!:D

Εμένα μου αρέσουν πολύ οι διακοπές, παρόλο που μαζεύω, πλένω κτλ κτλ... Θυμάμαι χαρακτηριστικά όταν ο Μάνος ήταν μωρό και ο Γιάννης 3 ετών, στις διακοπές μας πήγαμε μια βδομάδα Αθήνα (ξεπακετάρισμα-πακετάρισμα), μια βδομάδα χωριό συζύγου(ξεπακετάρισμα-πακετάρισμα τα μισά για να τα στείλουμε πάλι Αθήνα με την κουνιάδα για να χωρέσει στο αμάξι η πεθερά), μετά 2 μέρες Αθήνα (ξεπακετάρισμα και νέο πακετάρισμα χωρίς τα ρούχα του Γιάννη), και μετά Καλαμάτα 2 μέρες σε ένα γάμο χωρις τον Γιάννη, και ξανά Αθήνα (ξεπακετάρισμα και νέο πακετάρισμα τύπου "πετάω ότι αναγνωρίζω σε όποια βαλίτσα βρω") και επίστροφή(με χωριστή τσάντα για το καράβι με αλλαξιές κτλ κτλ). Κουράστικα και μόνο να τα γράψω! :lol:

Nrmgp3.pngiHU0p2.png9etwp2.png

Καλημέρα... εμείς λέω να σταματήσουμε επισήμως να μιλάμε για διακοπές, διήμερα, τριήμερα... λέγαμε να φύγουμε πέμπτη για τέσσερις μέρες στο χωριο του γιώργου αλλά όπως γίνεται απο πέρσι το καλοκαίρι όποτε κανονίζουμε κάποιος απ'τους τρεις άντρες του σπιτιου κάτι παθαίνει και ξεμένουμε στην αξιολάτρευτη κατα τ'αλλα αθήνα. Ο γιώργος είναι απο χθες το μεσημέρι με 39,5 ακατέβαστο... περιμένω να πάρουν σειρά και τα κοντά ανθρωπάκια.

Χλόη, τα δόντια τα έβγαλε ο μικρούλης; Μήπως τον ταλαιπωρούν; Εμένα με το που σκάσανε και οι τέσσερις κυνόδοντες χαλάρωσε λίγο.

Ρόζι φέτος που σκέφτεσαι να πάτε; Έχετε κανα πλάνο;

Τζενάκο που είσαι πως πάνε τα πράγματα; Σε κατασπαράξανε τα μουλακ;

Η ζέστη είναι αφορητη και με την εγκυμοσύνη γίνεται ακόμα χειρότερη... πάω να βάλω καφεδάκι και να στρωθώ να τελειώνω με τις διορθώσεις γιατί αν κολήσουν και τα μικρά την έβαψα.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...