Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 11 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

Καλημέρα κορίτσια! Έχω μια απορία, την προηγούμενη βδομάδα με είχαν πεθάνει οι ναυτιες κ η ανακατωσουρα όλη μέρα!! Έχει λίγες μέρες που σταμάτησε να είναι έντονο κ μπορώ να φάω σαν άνθρωπος κ να σταθώ. Τη Τρίτη βέβαια άκουσα κανονικά καρδούλα κ στα δύο κ δεν μου ειπανε κατι ανησυχητικό. Αλλά σκέφτομαι αν η αλλαγή αυτή που δεν έχω ιδιαίτερα ναυτιες μήπως είναι κακό;; ότι δεν πηγαίνει κάτι σωστα;;

Έτσι γίνεται συνήθως! Και εγώ μπορεί μια βδομάδα να ήμουν χάλια, δυο τρεις μέρες να συνερχόμουν και μετά πάλι! Το ίδιο άγχος Είχα και εγώ, αλλά όλα πάνε καλά  τώρα είμαι στον έκτο! Εύχομαι τελειομανή εγκυμοσύνη! 😊😊🥰

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Ναι ρε είμαστε πολύ φίλοι με τον Αποστόλη!

Για τη βάφτιση της κόρης του είχαμε πάει στη Σέριφο!

Άλλο αν εμείς δεν πήγαμε στη βάφτιση! Τη γιορτάσαμε πάντως...

Όντως πολύ μικρός ο κόσμος!

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ελένη έπαθα πλάκα με το πως μεγάλωσε η Ιφιγένεια! Καλέ έγινε κοπέλα!!!! Και μπράβο για το φωτογραφικό ταλέντο του Αλέκου! ;)

Ελίζα, τι ωραία νέα! Συγχαρητήρια!

Δανάη, θετικά τα νέα σας, μπράβο!

τι άλλο, τι άλλο...

Αναστασία, πολύ φάτσες οι κοράκλες σου! Και μου άρεσε στο βίντεο που πήγαιναν χεράκι χεράκι! Ο γιος φαίνεται σοβαρός και πολύ αντρουά!! Να τα χαίρεσαι!

Δανάη, καλά τα νέα! Μακάρι να συμφωνεί και η γνωστή σας από Αγγλία που να ξεκινήσετε από κοινή βάση!Όλα καλά να πανε!!

Ζέστη!!!!!!

Nrmgp3.pngiHU0p2.png9etwp2.png

Γεια σας μικρές μου καλοκαιρινές τυρόπιτες... τι ζέστη είναι αυτή ωρε; είναι και η εγκυμοσύνη και βράζω... μας έχουν πηδήσει και τα κουνούπια...

Καταρχήν να πανηγυρίσω για την ολοκαίνουρια δουλεια του Νικου Ολεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε... Πολύ όμορφα νέα Ελίζα μου!

Δανάη μου δυστυχώς στην ιατρική αν εξαιρέσεις τα πολύ απλά θέματα σε όλα τα υπόλοιπα υπάρχουν 15 διαφορετικές ρημαδογνώμες. Είμαι σίγουρη ότι θα πάρετε την καλύτερη απόφαση και θα έχετε τα πιο σούπερ αποτελέσματα! Περιμένουμε νέα μόλις δει την μικρή και η φίλη σου.

Ζορίζεται το Σεμελάκι γμτ... αλλά καλύτερα που δεν είναι αθήνα αυτές τις μέρες.

Αναστασία τι αστεράτες δεσποινηδες κοτσιδομένες είναι αυτές;;; Φοβερές! Ο δε Στράτος κάθε φορά με εντυπωσιάζει με τις ματάρες του, όπως και ο κωστης της Ελίζας.

Μαρη Κατσαφά, γιατί η Ίφι μου φαίνεται στις φωτό τόσο μεγάλη;;; Τόσο καιρό έχουμε να σας δούμε; Πολύ σας χάρηκα και σας ζούλεψα στις φωτό. Πήγατε την καλύτερη περίοδο στη Σέριφο! Και μεις λέγαμε να ξαναπάμε φέτος αλλά δεν τα καταφέραμε, ελπίζω του χρόνου και με την μπεμπονίτα...

Λοιπόν, θέλω πανηγυρισμούς και χειροκροτήματα... έφτιαξα μουσακά! Για την ακρίβεια είναι στον φούρνο και ψήνεται... βέβαια για να τον φτιάξω βράχηκε όλη η αυλή μαζί με τον κίτσο που απ'το σοκ σταμάτησε να κελαηδάει, μαζί με τα απλωμένα, μαζί με την κουζίνα και την κρεββατοκαμαρα μας αλλά ήταν ο μόνος τρόπος για να απασχοληθουν χωρίς να σφαχτούν οι μικροί μου μουλοι.

Μετά θα τα πάρω στην τελευταία πρόβα... καλα οι πρόβες είναι οι καλύτεροί τους ξεσαλωνουν.

Αααα και έμαθα για τον κρετίνο τον γιατρο του τέβε, τον Αγιουμπ... ρώτησα στο φαρμακείο αν τον ξέρουν και η απάντηση ήταν μακριαααααα! Ξεγέννησε την ξαδέλφη της κοπέλας στο φαρμακείο με καισαρικη και έκοψε ο ηλίθιος με το νηστέρι το μωρό πάνω απ'το φρύδι... με το που βγήκε το έρμο απ'τη κοιλιά έκανε έξι ράμματα!!!:rolleyes:

Διαφημίσεις

Γεια σας κ απο μενα!

Καταρχην Δαναη σου ευχομαι ολα καλα να πανε με την μικρουλα κ να ειναι οσο το δυνατον πιο ανωδυνο για ολου σας!

Φωτογραφιες δεν ειδα ακομα αλλα ειμαι σιγουρη οτι θα πρασινισω παο την ζηλια μου με Σεριφο.

Ελιζα συγχαρητηρια στο Νικο ! Πολυ καλα δυσκολο τετοια εποχη να βρεις δουλεια!

Πωπω μια μαγειρισα!! Γκρικ μουζακα !

Εμεις ειμαστε μια χαρα ( θελω να πιστευω). Ηρθε χτες παιδιατρος ολα καλα αλλα μας το μετρησε ενα ποντο κοντυτρερο κ στα ιδια κιλα με μαιευτηριο ( 2 μερες αφου βγηκαμε) κ μου αρχισε για συμπληρωματα κλπ. Ενοειται οτι τον γειωσα κ θεωρω οτι μπορει κ να υπαρχει διαφορα απο ζυγαρια σε ζυγαρια αλλα κ να μην εχει παρει θα παρει. Δεν του εχω ωραρια τρωει οποτε θελει κ οσο θελει κ προσεχω να μην κοιμαται παραπανω απο 3 ωρες τον ξυπναω για να φαει. Μετραω κ πανες κ πιστευω θα τα καταφερουμε, η αληθεια ειναι πως αγχωθηκα λιγο. Σε γενικες γραμμες ειναι καλο μωρακι , καναμε κ ενα ολονυχτιο προχτες αλλα στο προγραμμα ειναι ολα.

Ο Μητσακος το εχει παρει καλα νομιζω. Φυσικα υπαρχουν κ στιγμες ζηλιας αλλα δεν το δειχνει. Θελει συνεχεια να το φροντιζει να ασχολειται μαζι του κ να το εχει αγκαλια. Μολις μπηκαμε σπιτι κ τον ειδε ριχτηκε πανω του το χαηδευε , γελαγε , το αγκαλιαζε κ χοροπηδαγε απο χαρα. Σημασια δεν εδωσε στο παιχνιδι δωρο . Πολλες φορες βεβαια ζηταει κ πραγματα που κανει το μωρο τυπου προχτες μπηκε στο νυπτηρα να πλυνει τα ποδια του η με εβαλε να το ρεψω-αλλα σε μεγαλο βαθμο ζηλιες δεν εχουμε. Το μεγαλο σοου ειναι με την καλαθουνα που εχει βαση με ροδες κ το γυρναει σε ολο το σπιτι το καημενο . Πιστευω οτι το Σαββατο πουθα φυγει κ η μανα μου θα ειμαστε πολυ καλυτερα θα βρουμε την σειρα μας γιατι ο Μητσακος οταν εχει εδω παππουδογιαγιαδες η θειους θειες κακομαθαινει παρα πολυ κ κανει πολλες χαζομαρες.

Εγω ειμαι μια χαρα σαν να μην γεννησα κοριτσια. Αυτη την φορα δεν πονεσα καθολου ειλικρινα λες κ δεν γεννησα. Αφου η διπλανη μου που γεννησε φυσιολογικα εφυγε σχεδον σερναμενη απο το νοσοκομειο εγω τιποτα οποιος με εβλεπε παθαινε πλακα. Παλι καλα ειχα πολυ καλη αναρρωση.

Αν βρει καμια σας λιγο χρονο καντε μου μια επαναλυψη στα βασικα περι θηλασμου αν σας ειναι ευκολο ( περισσοτερο για να επιβεβαιωσω αυτα που κανω ) για να μου φυγει λιγο το αγχος. Πχ ωραρια, χρονος θηλασμου , διατροφη, ποσο βαρος πρπ να παιρνει την μερα κλπ.

Φοβερος ο γιατρος του ΤΕΒΕ τρομαρα τους ....

Καλά, το 1 πόντο κοντίτερο θέλει το συμπληρωμά του!!χαχαχα

Μια χαρά τα πάτε. Να θυμάσαι, ωράρια δεν υπάρχουν, όσο θέλει βάζε τον στο στήθος, να βλέπεις νομίζω 6 βρεγμένες πάνες(τσίσα) την ημέρα και 3-4 με κακά. 25γρ την ημέρα περίπου πρέπει να παίρνει. Θα τον ζυγίζεις όμως ανά βδομάδα. Διατροφή δική σου ρωτάς? Τρώγε τα πάντα εκτός από κουκιά. Πίνε αρκετά υγρά. Συμβουλή: μην το παρακάνεις με τα γαλακτοκομικά.

Δανλάη σουπερ τα νέα, επλιζω να παρετε την καλλίτερη απόφαση και να παει καλα το χειρουργειο

Λεκγούλι σημερα εχεις παρασταση??????????/ Καμαρι μου καλή επιτυχια!!!!!!!!!!!

Αναστασιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι τι γλυκουλικεςςςςςς απαπαπαπαα για τρελα φιλια! Κουκλια και τα 3 παιδακια σου να ειστε παντα καλα

eNeap2.pngTSzHp3.png

καλημερα ομορφες!

εσβησα το λινκ αλλα οποια θελει να το δει μου το λεει και το ξαναβαζω...

αφροδιτη τετοια περιστατικα εχουμε καθημερινα πλεον...κυριως ομως η Ιωαννα ειναι αυτη που χτυπαει,τραβαει μαλλι και τα σχετικα... τι θα κανω οταν θα παει παιδικο?????

κατα τα αλλα ειναι αξιολατρευτα... (κουκουβααα) :)

tqj2p3.png vvtJp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα τι κανετε?

Αρχισανε τα ξενυχτιαααα !!! Με 1,5 ωρα υπνο ειμαι κ αυτη οχι καλα! Μεχρι της 6 το πρωι ειχαμε γλεντια. Εκει που ετρωγε κατα τις 12 κοιμαται κ αρχισε λοξυγκας -κακα-αλλαγμα-θηλασμος-κακα-ρεψιμο-θηλασμος κοκ μεχρι της 3 που ξαφνικα μετα απο λοξυγκα εμπηξε τετοια τσιριδα που δεν ειχε σταματημο. Ουτε βζ ηθελε ουτε τιποτα! Γουργουριζε κ η κοιλιτσα του κ μονο μπρουμυτα ηρεμουσε λιγο. Μετα σταματησε ξαφνικα 4:30 ετσι μονο με την μυρωδια του βζ κ μεχρι της 6 τον εβαζα στο καλαθι εκλαιγε τον επαιρνα αγκαλια να μυριζει βζ κ κοιμοτανε .. Τι να πω αρχισανε πονακια μαλλον.

Αυτα προσπαθω κ εγω να τον ταιζω οποτε θελει χωρις να κοιταω ρολοι αλλα αποκοιμιεται ρε γμτ στο βζ κ προσπαθω να τον χαιδευω να ξυπναει να θηλαζει καλα. Αν καμια φορα μεσα στη μερα κοιμηθει στις 3 ωρες τον ξυπναω δεν τον αφηνω. Με φοβησε ο χαζοπαιδιατρος ειναι η αληθεια κ δεν θελω να αρχισω συμπληρωματα κ αηδιες.

Καλη επιτυχια Λεγκουλι με την παρασταση! Μακαρι να μπορουσα να σε εβλέπα!

Γιατί να αρχίσεις συμπλήρωμα! Μια χαρά τα πας! Με το μπρούμυτα το έκανε και ο μικρός μου. Τελικά κοιμόμασταν παρέα. Ο μόνος τρόπος να κοιμηθώ κάποια βράδια, από την 3η μέρα του και μετά, ήταν να το πάρω απόφαση και να τον αφήσω μπρούμυτα πάνω στην κοιλιά μου!

Καλημέρα!

Τζενάκο κουράγιο!

Ο παιδίατρος ειναι κλασσικά άσχετος. Μην του δίνεις σημασία!

Αν έχετε ανακτήσει κιόλας το βάρος γέννησης είστε μια χαρά ;) Αν θυμάμαι καλά στις 10 μέρες το περιμένουμε. Και φυσικά η ζυγαριά

Γενικά είναι πιο εύκολο να ξυπνήσει και να φάει άμα τον ακουμπάς αντί να προσπαθείς να τον ξυπνήσεις αγκαλιά.

Για τις ολονυχτίες θα συμφωνήσω με τη ροζι. Αν βλέπεις ότι δεν αστον να κοιμάται επάνω σου και κοιμήσου κι εσύ. Γιατί με τα 2 δεν παίζει το κοιμάμαι όποτε κοιμάται το μωρό.

DPYUp2.png EYukp3.png

Παντελος ασχετος ομως αφου μου εδωσε το ιδιο χαρτακι που ειχε δωσει κ πριν 3 χρονια να μην τρωω σκορδοκρεμμυδι κ γευματα καθε 3 ωρες κ οχι πριν τις 2!

Το βαρος της γεννησης δεν το εχουμε ανακτησει ακομα αλλα λενε μεχρι 2 βδομαδες γι αυτο αγχωνομαι εγω οχι για το τι λεει ο γιατρος αυτος γραμμενο τον εχω. Αν δω οτι αρχιζει κ παιρνει βαρος θα ηρεμησω.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...