Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 30 λεπτά , ZetaK είπε:

Καλησπέρα!

εχω να γράψω εδώ και δυο εβδομάδες που ανέμενα και τα αποτελέσματα από το μικροβιωμα !

πξρα αποτέλεσμα 99,39% έπειτα και από την αγωγή με προβιοτικά και είχα ξεκινήσει cyclacur!
      Την Τετάρτη έκανα την 4η έμβρυο μεταφορά μου!

Θαλω να πιστεύω πως αυτή την φορά θα έρθει και η θετική χοριακη στις 10/11! 🙏

Με το καλό κορίτσι μου η χοριακη σου!!! Καλή επιτυχία σου εύχομαι!

πρίν από 1 λεπτό , helena212 είπε:

Αυτά πραγματικά δεν ξέρω ποιοι τα λένε;; καμία επιστημονική βάση. Και εγώ στην 8η εβδομάδα είμαι και δεν έχω τίποτα απολύτως πέρα από τρομερή δίψα, πείνα και πονο στο στηθος, καμία αδιαθεσια από την αρχή. Όλα είναι μια χαρά είδαμε και το εμβρυακι μας χθες που μεγαααααλωσε και εγινε 1,5 εκατοστό 😂😂😂.

Ενάμιση εκατοστό; Ουαουυυυ ένα μωρακιιι🙂🩷 με το καλό όλα!!! Πραγματικά κι εγώ αυτό απορώ ποιοι τα λένε αυτά!!!

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γεια σας κούκλες! Τι μου κάνετε?

Κρίμα που ήταν αποτυχία το χθεσινό...

Βρήκα αυτό http://www.opencalendar.gr/portal/resource/contentObject/id/4e6f10f3-0ec2-410e-bf50-004eae6e9264/template/childrenEvent

Εμείς δεν ξέρω αν θα μπορέσουμε αλλά είπα να σας ενημερώσω ότι υπάρχει.

DPYUp2.png EYukp3.png

A, αυτό το είδα και εγω...Εϊναι κάπου στον Κολωνό νομίζω. Επίσης να δούμε που παίζεται και ο "Αλλαντίν'' του Θεάτρου Τέχνης, παίζει σε διάφορες συνοικίες αλλά δεν ξέρω που ακριβώς....

Λοιπόν.....

ΚΑΤΑΠΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ!!!!!

Ο ΝΙΚΟΣ ΒΡΗΚΕ ΔΟΥΛΕΙΑ!!!!!! :):):)

και όχι μόνο βρήκε είναι και πολύ καλή!

Θυμάστε που είχε πάει σε μια συνέντευξη τον Γενάρη? Μετά το θέμα πάγωσε και το θυμηθήκανε πριν από 1 μήνα. Πήγε σε 2η συνέντευξη και πριν από λίγο.....ΠΗΡΕ ΤΗ ΘΕΣΗ!!!!

ΖΗΤΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

DPYUp2.png EYukp3.png

Διαφημίσεις

Ελιζάκι συγχαρητηρια!!!!!!!

Ελεν, επαθα πλακα με το ποσο μεγάλωσε η Φιφη.....καλέ! Κοτζαμ δεσπινιδουλα εγινε!!!! πωωωωωω εχω να την δω 1 χρονο θυμασαι, λιγο πριν γεννησω....

Εγω ειμαι μονη με τα μουλαν για 10 μερες, καθοτι ο βαγγ σαν άλλος Χαβιέ, ειναι Μαδριτη

Επισης σου παει πολυ το μαλλί ετσι κοντο, νεανιζειςςςςςςςς(χοχοχοχο)

eNeap2.pngTSzHp3.png

καλησπερα! τι κανετε!

ελενη οντως μεγαλωσε πολυ η Ιφιγενεια! σωστη κοπελιτσα! και το βιντεακι με το μωρο πολυ ωραιο!θα σας βαλω κι εγω καμια φωτο απο τις μικρες!αυριο ισως...

ελιζα συγχαρητηρια! επιτελους ρε γμτ... ποσο καιρο ηταν ανεργος....

σε εναν μηνα εχουμε γενεθλια! γινομαστε 2!

tqj2p3.png vvtJp3.png

Δανάη να μη στεναχωριέσαι όλα θα πάνε καλά!

Πω πωωω πως το ειδες;Μπράβο σου!Αλήθεια μπράβο σου!!

Είδα ωραίες φωτογραφίες θαλασσίτσα...εμείς ακομα εδώ πήζουμε ζεσταινόμαστε ονειρευομαστε (παραλίες)

κρίμα για το θέατρο

είδα κι εγώ προχθές μια ταινία...χμ...πως να την πω..."κάπως" δηλάδη νταξ καλή ήτανε ΑΜΑ ξέρεις τι πας να δεις

"Το δέντρο της ζωής" που πιο πολύ ντοκυμαντερ το λες παρά ταινία, 15 λεπτά ακτινγκ, 2 ώρες εικόνες και ήχοι.......

0C3Tp3.png3sF7p3.pngMdnHp2.png

γράφτηκαν αμφιλεγόμενες κριτικές για αυτή τη ταινία γερακινάκι...

Ελιζάκι συγχαρητήρια στον Νικ!! Είναι μεγάλη επιτυχία σε καιρό κρίσης!!

Είδα και φωτό Κατσαφοοικογένειας!! μεγάλωσε όντως η Φίφη, καμία σχέση με το μωράκι που θυμόμουν!!

καλά τα βιντεάκια του ενός δευτερολέπτου πρέπει να τα ενώσεις να τα κάνεις ταινία μικρού μήκους :P:P (και πάλι μικρό θα είναι το μήκος :D:D:D )

ZIPWp2.pngCCPvp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα!

Μπράβο στον Νικο Ελιζακι, σιδεροκέφαλος!!! Αντε να σας φυγει λιγο το αγχος, αν και ετσι οπως παμε για την φτωχευση θα μας ερθει ολων αγχος....

Καλα ανασταζί, οι τρελοκοτσιδουδες ειναι χαρμα! Και οι μαχες τους! Και ο Στρατος πολυ παιδαράς! Και οι φωτος στον καναπε που ειναι πισω το ενα απο το αλλο πολυ ωραιες! Να τα χαιρεσαι τα κουκλια σου κοριτσάκι..

Για τη Σεριφο τι να πω... Θελω να παω και γω και θελω να παω αρχες ιουλίου, γινεται?

Καλημέρα!

Κουκλιά όλα τα πιτσιρίκια κορίτσια, να τα χαίρεστε! Η δε Σέριφος μεγάλος καημός, όλο λέμε ότι θα πάμε κι όλο δε μας κάθεται.

Τα δικά μας νεότερα μετά από μισή μέρα στο παίδων είναι ότι ο υπέρηχος έδειξε πως μάλλον το ματάκι είναι οκ κατά τ' άλλα και άρα μπορεί να σηκωνει χειρουργείο. Η γιατρός που είδαμε πολύ καλή, μας είπε ότι αν είναι να χειρουργηθεί το παιδί πρέπει να το κάνουμε στα τέλη Αυγούστου γιατί πιο πριν είναι οι κίνδυνοι για επιπλοκές πολύ αυξημένοι. Σήμερα έρχεται η φίλη μας απο Αγγλία, οπότε το πολύ αύριο θα έχουμε πια ολοκληρωμένη εικόνα πιστεύω. Μετά θα πρέπει να αποφασίσουμε. Είναι πολύ αμφιλεγόμενη η φάση και δεν μπορεί κανείς να σου πει θα κάνεις αυτό και τέλειωσε. Αυτή είναι και η δυσκολία του πράγματος.

Τα καλά νέα -δε θυμάμαι αν σας τα είπα αυτά- είναι ότι την είδε ο παιδίατρος και το παιδί κατά τ' άλλα είναι σούπερ, πήρε το διπλάσιο βάρος απ' ότι θα έπρεπε και γενικά τα πάμε πολύ καλά με το θηλασμό κλπ. Μας είπε να συνεχίσουμε έτσι γιατί είναι πολύ σημαντικό να είναι όσο πιο χοντρούλα και δυνατή γίνεται για να αντιμετωπίσει καλύτερα τη νάρκωση και το χειρουργείο.

Κατα τ' άλλα το Σεμελάκι ψιλοζορίζεται στις διακοπές, ενώ περνάει μια χαρά βγάζει αρκετό παράπονο για μας, ζητάει να μας παίρνει συνέχεια τηλέφωνο και τέτοια. Έχει πάρει πρέφα ότι κάτι παίζει και νομίζω πρέπει σύντομα να βρεθούμε όλοι μαζί γιατί είναι και για εκείνη δύσκολο όλο αυτό και για εμάς.

Ελίζα, συγχαρητήρια για το Νίκο! Είχα πάρα πολύ καιρό να ακούσω κάλα νέα απο οπουδήποτε σε επαγγελματικό επίπεδο...

Επίσης δεν θυμάμαι από πότε, αλλά ήθελα να σχολιάσω τον Χριστόφορο Ρουβά με τον οποίο μου βγήκε ο χυμός απ' τη μύτη όταν το διάβασα! Θεός ο Σόζωρίκος! Από εκεί να καταλάβεις τί εικόνα έχουν τα παιδιά για όσους αγαπάνε και θαυμάζουν. Εμείς έχουμε έναν φίλο που είναι 1.95 και η Σεμέλη λέει "ο Γιάννης που είναι πολύ ψηλός, σαν το μπαμπά μου" (ο Τ. είναι 1.72!!!!) :D:D:D

[url=http://lilypie.com][img]http://lbyf.lilypie.com/MJSup3.png[/img][/url][[url=http://lilypie.com][img]http://lb2f.lilypie.com/OsvKp3.png[/img][/url]

Καλημέρα! Ευχαριστούμε για τις ευχές!

Καταρχήν να σχολιάσω τις φωτό της Ελένης (που από τη χαρά μου εχθές δεν πρόκαμα :oops:

ΠΟΣΟ ΜΕΓΑΛΩΣΗ Η ΙΦΙΓΕΝΕΙΑ!!!! Κι ο Αλέκος κούκλος όπως πάντα!

Και κάτι άσχετο: Ξέρεις τον Αποστόλη? Είμασταν μαζί στη θεατρική ομάδα στο πολυτεχνείο :) Να του δωσεις χαιρετίσματα!! Βρε μικρός που είναι ο κόσμος...

Αναστασί τέλειες οι μικρές! Κι ο Στράτος κοτζαμ αντράκι!

Δανάη κουράγιο! Εύχομαι να βγάλετε εύκολα άκρη τι πρέπει να γίνει και να ταλαιπωρηθείτε όσο λιγότερο γίνεται...ταπ,ταπ,ταπ!

DPYUp2.png EYukp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...