Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Εμένα μου έχουν σπάσει τα νεύρα γιατί έχει καθυστερήσει πολύ η περίοδος , στις 21 μέρες στον προηγούμενο κύκλο ξεκίνησα το αίμα και λίγες μέρες μετά είχα την αρνητική χοριακή. Κράτησε 7 ολόκληρες μέρες αλλά καθάρισα και την περασμένη Παρασκευή έκανα και υστεροσκόπηση. Τώρα είναι λόγος η ταλαιπωρία με την αποτυχημένη εξωσωματική και την επέμβαση να έχει καθυστερήσει τόσο; Σήμερα έχω φτάσει 32 ημέρες κύκλο και τα νεύρα έχουν βαρέσει κόκκινο! Γενικά ο κύκλος μου είναι ότι να ναι αλλά αναρωτιέμαι ( ίσως λόγω και της ανησυχίας που έχω κατά βάθος με την χαμηλή αμη 1,29) πόσες μέρες σας έχει βγάλει μάξιμουμ από το σύνηθες η διαδικασία της εξωσωματικής; Πριν ξεκινήσω είχα ρυθμιστεί κάπως κοντά στις 28 ημέρες (25-30) , τώρα έτσι θα πάει;

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Καταρχάς ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ στην κυρία Καθηγητού!!! άντε και λέκτορας τώρα!

όχι οχι καθηγήτρια, ένα πτωχό πλην τίμιο λεκτορι έγινα...:tongue::tongue:

Α προπό! Θυμήθηκα την Ελένη που έλεγε ότι στα 40 είναι η καλύτερη ηλικία και μπορείς να χωρίσεις να παντρευτείς άλλον και να κάνεις και τρίτο παιδί!!!! Λες και τα σαράντα απέχουν μια αιωνιότητα!!!! Εντάξει έχουμε και τα ανήλικα, αλλά εγώ φιλενάδα να τα κάνω όλα αυτά μέχρι τα 40 ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ, δεν προλαβαίνω χριστιανή μου!!!!

Γιατί δεν τα προλαβαίνεις;;;; Φεβρουαριο δεν γεννάς;;; Μέχρι το τέλος του χρόνου προλαβαίνεις να πάρεις διαζύγιο από σούπερμαν και να βρεις τον επόμενο... Ε το τρίτο παιδί του χρόνου...

Που κολλάς δεν καταλαβαίνω.. (ας μην τα διαβάσει αυτά ο Γιωργάκης γιατί την έεεεεεεκατσα...)

μυρτιλλο φαίνεσαι 33. τέλος. κατοχυρώθηκε.:P

Καλέ μην σου πω και 31...

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αλήθεια έχει να φάει από τις 1.30 να την ξυπνήσω στις 4 ώρες? Μα χάνω τα αυγά και τα πασχάλια με αυτό το κορίτσι... Άσε που την ξεχνάω...

:lol: πρόσεχε μη τη ξεχάσεις σε κανά ταξί, σε κανά καρότσι του σούπερμάρκετ, πάνω στο ταμείο του σούπερμάρκετ, κλπ:D:D

ZIPWp2.pngCCPvp3.png

Τζενάκι το πήρατε το δέντρο; Εγώ σκέφτομαι ότι αν δεν φτάσουν οι κάγκουρες μου σε εφηβεία καινούργιο δέντρο δεν παίρνω να μου το ξεκατηνιάσουν!

Σου'χω λύση! παίρνεις δύο δεντράκια μινιατούρες και μπόλικα υφασμάτινα στολίδια, αλλά και γιρλαντούλες και τα αφήνεις να τα στολίσουν μόνα τους. Καλά το δεύτερο δεν έχει ακόμα γεννηθεί, αλλά για τον Σοζ θα είναι πολύ ωραίο! θα το βάλει και στο δωμάτιό του!!!!

ZIPWp2.pngCCPvp3.png

Βασούλα!!! Χρόνια Πολλάαααα.

Να τα εκατοστήσεις, να χαίρεσαι την οικογένειά σου.

Τι σας έπιασε πάλι με την ηλικία??? Εεεεεε??

Εμένα πάλι με έχει πιάσει κάτι με τα κιλά!!!!

Νιώθω απίστευτα πρησμένη.

Τώρα έχω μπει στη φάση να αναρωτιέμαι πότε θα φύγουν τα κιλά και το πρήξιμο!!!!

Σχετικά με τις μαίες...

Η δικιά μου ήρθε εχθές μια βόλτα!

Χθες μου είπε και μερικά πράγματα για το θηλασμό!!!

Απλώς μου είπε "για να τα θυμηθείς"...

899667.png226174.png

Διαφημίσεις

Πάντως η μαία μου που με είδε μου είπε ότι έχουμε ακόμη λίγο καιρό...

Μετά το τέλος της επόμενης εβδομάδας πιστεύει.

Μια χαρά δηλαδή, ώστε να κλείσω και την 38η εβδομάδα.

899667.png226174.png

Διαφημίσεις

μετά θα αρχίσουμε για τις άσπρες τρίχες.

σας τρωω ολες............................:D:D:D:D

αν και ανηλικο μολις 26 εχω ασπρες τριχες...........κληρονομικοτητα βλεπεις και ενα ψυχολογικο τραλαλαλα πριν 3 χρονακια επιδεινωσαν την κατασταση......;)

Επεξεργάστηκαν by ds

h28H.jpgh28Hp2.pngAk6Gp2.png

Είσαι ο άγγελος μου!!

Τα χω πάρει στο κρανίο,έχω καραφρικάρει.Μου ήρθαν τα τέλη κυκλοφορίας σήμερα και απο 168? που πλήρωσα περσι για το 1400αρι πολάκι μου φέτος θα πληρώσω....σχεδόν τα διπλά,302 ευρώ.Ωρέ,πάνε καλά??????100 ευρώ περιβαλλοντικά τέλη???Και ξαναρωτάω,πάνε καλά?????Τί μα#@κίες σκαρφιστήκανε για να τα πάρουνε πάλι?????Πάει το έρμο το δώρο των Χριστουγέννων.Αν είναι έτσι,ας το εισπράξουν κατευθείαν,δε το θέλω ρε...τί καραγκιοζιλίκια είναι αυτά....σορυ,αλλά τα χω πάρει πολύ άσχημα...:twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:

1mLlp2.pngFRJZp2.png9R7fp3.png

Εντάξει μπορεί να μας λογοκρίνουν το καφε αλλά πανηγυρίζω... Ι love Agriniooooooo:lol::lol::lol:

Καλά αυτό ξέχασα να το σχολιάσω... Εγώ μπορώ να μην αγαπώ το Αγρίνιο αλλά μόνο την Αφρονταιτ μας;;;;;:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...