Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 11 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

Καλημέρα κορίτσια! Έχω μια απορία, την προηγούμενη βδομάδα με είχαν πεθάνει οι ναυτιες κ η ανακατωσουρα όλη μέρα!! Έχει λίγες μέρες που σταμάτησε να είναι έντονο κ μπορώ να φάω σαν άνθρωπος κ να σταθώ. Τη Τρίτη βέβαια άκουσα κανονικά καρδούλα κ στα δύο κ δεν μου ειπανε κατι ανησυχητικό. Αλλά σκέφτομαι αν η αλλαγή αυτή που δεν έχω ιδιαίτερα ναυτιες μήπως είναι κακό;; ότι δεν πηγαίνει κάτι σωστα;;

Έτσι γίνεται συνήθως! Και εγώ μπορεί μια βδομάδα να ήμουν χάλια, δυο τρεις μέρες να συνερχόμουν και μετά πάλι! Το ίδιο άγχος Είχα και εγώ, αλλά όλα πάνε καλά  τώρα είμαι στον έκτο! Εύχομαι τελειομανή εγκυμοσύνη! 😊😊🥰

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Καλημέρα όμορφες... Καλημέρα Τζενάκο καλώς ήρθατε στο τσαρδάκι σας και ιντερνετικά... Καλημέρα Δαναάκο μου... αλήθεια πως την λέμε την όμορφη; Για σένα για να σου φτιάξω το κέφι λίγο

D8zlDmtFbKA

:tongue:

Τα παιδια μου είναι έχουν πορωθεί με τις πρόβες, με κλάματα φεύγουν! Ο δε σόζω έχει άποψη επι της σκηνοθεσίας, ενδυματολογική αποψη κλπ... Θα ανεβάσω σε λίγο φωτό στο φατσοβιβλίο απο τις πρόβες με τους σπόρους:rolleyes:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Και εμάς δεν δημιουργούσε πρόβλημα στη σίτιση. Μια χαρά θήλαζε. Απλώς δεν μπορούσα να πάρω το ρίσκο ότι θα είχε προβλήματα στο μέλλον και θα έπρεπε να κάνουμε ολική νάρκωση για κάτι τόσο απλό. Είχα διαβάσει και ένα σωρό για τον κοντό χαλίνο, από προβλήματα στην ομιλία, προβλήματα στον ύπνο, αιφνίδιο θάνατο, άπνοιες γενικά, στράβωμα στα κάτω δόντια, διχάλωμα στη γλώσσα(αυτό το έχουμε λίγο...) κ.α. Βέβαια ίσως να ήταν τραβηγμένες περιπτώσεις όλες οι παραπάνω, αλλά παρόλα αυτά δεν θέλαμε να περιμένουμε. Το κάναμε και ξεμπερδέψαμε(έκοψε περίπου 1,5 εκατοστό:shock:). Τώρα, αν άφησε ψυχολογικά στο παιδί.. τι να πω... πιο πολλά ψυχολογικά έχει με το να γλαρώνει στο βυζί και να ουρλιάζει ξαφνικά δίπλα του ο Μάνος...:rolleyes:

Nrmgp3.pngiHU0p2.png9etwp2.png

Καλα ρε αφροδιτάκο τόσο χάλια; Τι ήταν τελικά; Κάτι θα βρούμε τις επόμενες μέρες όλο και σε καμια πλατία θα παίζουν τίποτα... εν ανάγκη θα τους παίξουμε εμείς μια παράσταση... λείπει και η σταυρούλα που παίζει λόγω δουλειας για την πλάκα της κουκλοθέατρο και είναι απίστευτη!

Τι παράσταση φιάσκο ήταν αυτή βρε Αφροδίτη! Δεν έχω χειρότερο από το να πηγαίνω σε παράσταση και να αποδειχτεί έτσι!!! Και στην επαρχία ούτως ή άλλως έρχεται το κάθε καρυδιάς καρύδι!

Σιγα και μην του αφησε ψυχολογικο το ενα λεπτο που του ανοιξε το στομα ο γιατρος. Αμα ειναι ετσι θα του αφηνε ψυχολογικο και αμα δαγκωνε τιποτα αιχμηρο, που σιγουρα θα το κανει στο μελλον. Και αμα αφηνουν τα "ξαφνικά" των αδερφων ψυχολογικά εμενα θα αρχισουν συντομα τα ψυχοφάρμακα!

Ναι ναι, πολυ θελω να βρουμε κατι σε καμια πλατεια, αλλα να ειναι νωρις!!! Σημερα σαν ζομπι τα εδωσα στο σχολικό. Κανα θερινο παιζει παιδικό?

Οσο για το χτεσινο, θελω να διαμαρτυρηθω καπως, να της γραψω ενα μέιλ?

Διαφημίσεις

ήταν όντως μια βλακεία και μισή το χθεσινό!

και σίγουρα γίνεται χειρότερο όταν τα παιδιά καταλαβαίνουν ότι είναι βλακεία και αρχίζουν τη γκρίνια... Εγώ είχα μόνο τον Αλέκο και την έβγαλα καθαρή...

΄Εκανε διαφήμιση της σχολής της, έκανε μαθήματα τραγουδιού που τα παιδάκια που δεν έχουν σχέση με αυτά σκυλοβαριούνται... Και επίσης όταν δεν υπάρχει ένα σκηνικό, μια φορεσιά κάποιο χρώμα βρε παιδί μου πώς θα τραβήξεις το ενδιαφέρον των παιδιών? Ούτε ιστορία δεν υπήρχε...

Αρπαχτή ευκολούρα έβγαλε το πεντοχιλιαρικάκι της...

Το θέμα είναι ότι μας κοροϊδεύουν στη μούρη...

Εκτός και αν τα δικά μας παιδιά είναι εντελώς άμουσα και απαίδευτα...

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Το θέμα είναι ότι μας κοροϊδεύουν στη μούρη...

Εκτός και αν τα δικά μας παιδιά είναι εντελώς άμουσα και απαίδευτα...

τα δικα μου παντως αμουσα ειναι, τα ειχα ξυρισει πριν ερθουμε (μπρρρρ)

Ακριβως αυτο ειναι το θεμα, μας κοροιδέυουν στη μουρη.... Γιατι να μην περασεις καλα καπου που πας, λες ενταξει, αλλα να εχεις σκασει ενα σωρο λεφτα για να περασεις καλά και να σε ταλαιπωρουν κι'ολας μη σεβομενοι τα παιδια (οχι οτι σεβαστηκαν τους μεγαλους δλδ) ειναι απαραδεκτο.

Και νιωθω και μλκ γιατι εγω σας ειπα να παμε... Σορι ρε κοριτσια...

Βεβαια το σκηνικο συμπλήρωσε ομορφα μια κλασικη γιαγια του αθηναικού κεντρου που στο μπαλκονι ενος διαμερισματος εκει που παρκαραμε που μας ειχε μιλησει πριν και μετα τη παρασταση και αρχισε ενα εγκωμιο απιστευτο για την Κωχ. Το τι της εσυρε... Πολυ σουρεαλ η όλη φαση!

Πρέπει να πω ότι η Λήδα πέρασε μια χαρά χθες, έριξε τρελό χορό! Και ο Μάριος εντάξει, δεν πολυγκρίνιαξε....Οπότε Αφροδιτούλι για μας μην ανησυχείς!

Κοιτάξτε τώρα πως το διαφήμιζε το Μουσείο Μπενάκη:

Μουσική παράσταση "Το Πάπλωμα με τα χρυσά κουδούνια"

Για παιδιά προσχολικής και σχολικής ηλικίας

Η Μαρίζα Κωχ μαζί με δεξιοτέχνες μουσικούς παραδοσιακών οργάνων καλούν τα παιδιά να ανακαλύψουν όλοι μαζί τα αγαπημένα τους παραδοσιακά τραγούδια που είναι κρυμμένα στους ήχους των 1000! κουδουνιών του βελούδινου παπλώματος. Σε αυτό έχουν κρύψει οι μουσικοί του περασμένου αιώνα τα πιο γνωστά παραδοσιακά παιχνιδοτράγουδα.

Λοιπόν, μουσική παράσταση αυτό δεν το λες. Πρώτον για πάρα πολύ ώρα έκανε ''επίδειξη''-διαφήμιση της μεθόδου που χρησιμοποιούν στη σχολή της. Αυτό ήταν προχειράντζα, δε μπορεί έτσι ξαφνικά να καταλάβουν και να συμμετέχουν τα παιδιά, άμουσα-ξεάμουσα! Ήταν ξεδιαντροπιά, και δείχνει και έλλειψη ενδιαφέροντος για τα παιδιά!

Επίσης ο χώρος που μ'αρέσει πολύ γενικά, δεν ήταν κατάλληλος γιατί τα παιδιά δεν έβλεπαν τίποτα, όχι ότι είχε και πολλά να δουν!Επίσης δεν άφηναν τους γονείς να πλησιάζουν και αυτό για πολλά παιδιά είναι αποτρεπτικό (βλ. Λήδα! )

Τρίτον η Μαρίζα Κωχ, τελικά είναι μια ξινή με τσιριχτή φωνή! Κρίμα, και είχα άλλη εικόνα, εγώ με τα τραγούδια της μεγάλωσα και τα τραγουδάω και στη Λήδα...Αλλά τελικά δεν έχει μάλλον να κάνει ο χαρακτήρας με το καλλιτεχνικό αποτέλεσμα!

Τέταρτον: Καλά δεν έσκασε έτσι που ήταν ντυμένη;;;;;;

Διαφημίσεις

Άσε που ήταν ανεδαιστατη με τους μουσικούς!

Όλο παρατηρήσεις με άσχημο τρόπο....

Τεσπα, δεν ήταν καλο...

Και τελευταία δεν έχουμε πάει σε κάτι καλό!

Το καλύτερο ήταν ο Μορμόλης νομίζω εκεί στης Λέγκους τα λημέρια.

Απλό και φιλικό στα παιδιά!

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Aχ, τρελαίνομαι για Μορμόλη!!

Αλήθεια, τέλη Ιούλη που θα ανέβουμε Αθήνα παίζει τίποτα καλό? Αν και 2-3 μέρες θα κάτσουμε, τι θα πρωτοπρολάβουμε δεν ξέρω... Αλήθεια, θα συναντηθούμε???

Την Μαρίζα Κωχ την θεωρώ από τις κλασικές ψωνάρες που την έχουν δει "του καλλιτεχνικού" και "που λίγοι καταλαβαίνουν τις μουσικές μας"!

Και πάντα αναρωτιόμουν που τις βρίσκει τόσες κουρτίνες για φορέματα!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...