Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 11 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

Καλημέρα κορίτσια! Έχω μια απορία, την προηγούμενη βδομάδα με είχαν πεθάνει οι ναυτιες κ η ανακατωσουρα όλη μέρα!! Έχει λίγες μέρες που σταμάτησε να είναι έντονο κ μπορώ να φάω σαν άνθρωπος κ να σταθώ. Τη Τρίτη βέβαια άκουσα κανονικά καρδούλα κ στα δύο κ δεν μου ειπανε κατι ανησυχητικό. Αλλά σκέφτομαι αν η αλλαγή αυτή που δεν έχω ιδιαίτερα ναυτιες μήπως είναι κακό;; ότι δεν πηγαίνει κάτι σωστα;;

Έτσι γίνεται συνήθως! Και εγώ μπορεί μια βδομάδα να ήμουν χάλια, δυο τρεις μέρες να συνερχόμουν και μετά πάλι! Το ίδιο άγχος Είχα και εγώ, αλλά όλα πάνε καλά  τώρα είμαι στον έκτο! Εύχομαι τελειομανή εγκυμοσύνη! 😊😊🥰

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερα κοριτσακια μου!

τι κανετε?

δαναη ευτυχως το ειδες νωρις......τι να πω... εφοσον διορθωνονται τα πραγματα ολα καλα θα πανε... μετα θα τα θυμασαι σαν ενα κακο ονειρο...

εγω παντρεψα και τον αδερφο μου αυτο το σαββατο και σημερα επιστρεφουν πισω στην αυστρια...

tqj2p3.png vvtJp3.png

Ουπς, ζημια! Και τωρα εχετε κανονισει επεμβαση? Που θα την κανετε? Να πανε ολα καλα και να βλεπει σουπερ η ντανσεμίτσα! Οντως να μπορουμε να κανουμε κατι πες! Φιλια πολλα στα γλυκούλικα και στα δυο και κουράγιο μανα!

Διαφημίσεις

Δαναη, καλυτερα που εστειλς τη Σεμελη με την αδερφη σου, ετσι εχετε τον χρονο να το ψαξετε....

Πολυ καλο οφθαλμιατρο παιδοχειρουργοα ξερω τον Βωρο, ειανι νομιζω και διευθυντης στο υγεια? Πολυ καλός ανθρωπος και επιστημονας

ουφφφφφφφ τι ακριβως ειδες? Μα δεν κανουν ελεγχο? Ηταν γκριζωπο?

Αχ τη γλυκουλα, θα ταλαιπωρηθει λιγάκι αλλα ολα θα πανε καλα, ευτυχως που το ειδες ρε συ...

eNeap2.pngTSzHp3.png

Αυτό που είδα είναι ότι η κόρη του ματιού στο βάθος της είναι λίγο γκριζωπή, σα να έχει ένα συννεφάκι. Στο μαιευτήριο δεν είδαν κάτι, αλλά η αλήθεια είναι ότι δεν πληρώσαμε για τις εξτρα εξετάσεις που συμπεριλαμβάνουν και οφθαλμολογικές. Ο παιδίατρος βέβαια είπε ότι θα έπρεπε να το έχουν δει και με την απλή εξέταση που είναι στάνταρ ότι την κάνουνε. Αυτοί στο βιβλιάριο έγραψαν συγγενή νοσήματα μη εμφανή.

Η επέμβαση δεν είναι σίγουρο ότι είναι η καλύτερη επιλογή, αυτό εξαρτάται απο διάφορα πράγματα. Στην περίπτωσή μας μάλλον θα χρειαστεί το χειρουργείο, αλλά πρώτα πρέπει να κάνει υπέρηχο για να σιγουρευτούμε ότι κατά τ' άλλα το μάτι της είναι οκ.

Αθηνά κι εμείς στο Βώρο πήγαμε χθες.Όντως ασχολήθηκε πολύ ο άνθρωπος αλλά μας είπε ότι δεν μπορεί να μας αναλάβει γιατί θα φύγει και μας σύστησε μια άλλη στο Αγλαία Κυριακού. Έτσι κι αλλιώς εμείς μόνο διάγνωση θέλουμε κι έναν υπέρηχο, για τα υπόλοιπα έχουμε μια φίλη αδερφική που είναι καθηγήτρια παιδοφθαλμολογίας στην Αγγλία. Θα έρθει την Πέμπτη με τα εργαλεία της να δει τη μικρή και να μας πει ακριβώς τα υπέρ και τα κατά της κάθε επιλογής πριν αποφασίσουμε. Μιλάμε μαζί της κάθε μέρα, εκείνη μας λέει ότι στην Αγγλία υπάρχουν πολλές αμφιβολίες για τη συγκεκριμένη εγχείρηση και διαφορετικοί τρόποι εγχείρησης επίσης, εδώ όλοι λένε Ααα εν είναι τίποτα θα το εγχειρήσω το παιδί και θα είναι μια χαρά. Κι όταν τους ρωτάς για επιπλοκές λένε, ε εντάξει, ναι μπορεί κιόλας...

Θα δείξει μωρέ, προς το παρόν έχουμε εντατικό ψάξιμο και εξετάσεις για την επόμενη εβδομάδα και μετά πρέπει να αποφασίσουμε. Ίσως να πάμε κιόλας Αγγλία, ποιός ξέρει...

[url=http://lilypie.com][img]http://lbyf.lilypie.com/MJSup3.png[/img][/url][[url=http://lilypie.com][img]http://lb2f.lilypie.com/OsvKp3.png[/img][/url]

Καλά Δανάη πάντως τρομερό που το είδες...

Γιατί τα μωράκια έχουν μια γκριζάδα στα μάτια και πολύ πιθανό να το πέρναγες έτσι... και γιατί είναι τόσο πιεστικό να είναι στις 6 πρώτες βδομάδες?

Αδρανεί το μάτι και δεν ξέρει πώς να λειτουργήσει μετά?

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Δαναη, καλυτερα που εστειλς τη Σεμελη με την αδερφη σου, ετσι εχετε τον χρονο να το ψαξετε....

Πολυ καλο οφθαλμιατρο παιδοχειρουργοα ξερω τον Βωρο, ειανι νομιζω και διευθυντης στο υγεια? Πολυ καλός ανθρωπος και επιστημονας

Αυτόν ακριβώς θα σύστηνα και εγώ! Πήγαμε και τσεκ απ για τον Στέφανο και έμεινα ενθουσιασμένη! Πρέπει να είναι μοναδικός στην Ελλάδα που εφαρμόζει κάποιες μεθόδους! Δανάη να τον τσεκάρετε αν δεν βρείτε αλλού άκρη, έχω ακούσει και από φίλους που έκανε εγχείρηση στα παιδιά τους πάρα πολύ καλά λόγια!

Αχ κοριτσάκι μου όλα καλά θα πάνε, είχατε άγιο που το πρόσεξες τόσο νωρίς!

edit= τώρα διάβασα και πιο κάτω ότι τον επισκεφτήκατε ήδη...αφού έχετε και αυτήν τη γνωστή σας τότε όλα καλά, θα κάνετε το καλύτερο. Υπομονή και καλή δύναμη!

Διαφημίσεις

Αλο αλο,

Τι κανετε? Ολα καλα?

Γυρισαμε κ εμεις χτες απο μαιευτηριο ολα πηγαν πολυ καλα. Ο μπεμπακος σουπερ κοτζαμ παιδαρος 3350 κ 52 εκ μας κατουρησε ωραιοτατα μολις γεννηθηκε κ αρπαξε το βζ! Εγω μια χαρα αυτη την φορα δεν πονεσα καθολου με μονη εξαιρεση ενα διαστημα μιας ωρας που μου βγαλανε την επισκληριδιο. Σηκωθηκα αμεσως κ γενικα ολα καλα. Ουτε φυσιολογικα να γενναγα νομιζω . Μεχρι στιγμης ολα καλα θηλαζει κ ας ελπισουμε να συνεχισουμε καλα.

Σας ευχαριστω πολυ ολες για τις ευχες σας κ εσεις οτι επιθυμειτε! Ξεχαστηκα κ εγω η γαιδουρα κ ουτε ενα σμσ δεν εστειλα αλλα οτνα μιλησα με Αθηνουλα μετα ειπα θα σας ενημερωσει!

Κ τωρα ξεκινανε οι ερωτησεις , τα κακα του ειναι ακομα πρασινωπα σκουρα ειναι φυσιολογικο γιατρε μου? Θα ερθει κ αυριο ο παιδιατρος αλλα απο θηλασμο δεν εχει κ μεγαλη ιδεα κ δεν τον εμπιστευομαι .

Τζένη να σου ζήσει ο παίδαρος!

Ντανσεμ τι λες τώρα;

Εύχομαι να είναι περαστικά και να διορθωθεί εύκολα!

Αναρωτιέμαι πάντως, αν τραβήξεις μια ωραία αγωγή στην κλινική που δεν το βρήκανε;

τζεν και του δικου μου ηταν πρασινα 2-3 meres μετα το μαιευτηριο... ο μητσους πως αντεδρασε?

Δαναη, κι εγω μαλλον Αγγλια θα πηγαινα στη θεση σου.... ουφ, το ψαξιμο ειναι το πιο ψυχοφθορο, ευχομαι καθε καλό, να πανε ολα κατ ευχην να βρειτε τη βελτιστη λυση!

eNeap2.pngTSzHp3.png

Καλημέρα!!!

Δανάη, ευτυχλως που το παρατήρησες! Καμιά φορά το ένστικτο της μάνας λειτουργεί καλύτερα από τις "τυπικές" εξετάσεις των νεογνολόγων! Πάντως, το χ@σιματάκι του το θέλει ο παιδίατρος από το μαιευτήριο! Εδώ εσύ το είδες με γυμνό μάτι και δεν θα το έβλεπε ο νεογνολόγος, χωρίς τις εξτρά εξετάσεις?

Τέλος πάντων, όλα καλά θα πάνε και θα κάνετε ότι καλύτερο! Καλά κάνετε και το ψάχνετε γιατί καμιά φορα ακούς πολλά άσχετα από γιατρούς.

Και σε μας τον κοντο χαλινό εγώ τον έδειξα στον νεογνολόγο, που θεωρείται και κορυφή στο Ηράκλειο...μορέ δεν δίνουν σημασία! Τα ξεπετάνε τα παιδιά!

Τζένη, καλώς επέτρεψες σπιτάκι σου!

Πήγαμε και μεις χτες Ηράκλειο σε παιδοχειρούργο και τον κόψαμε τον χαλινό. 3 δευτερόλεπτα δουλειά. Έκλαψε ο μικρός 1 λεπτάκι και ούτε αίμα δεν είχε! Τώρα παίζει συνέχεια με την "ελέυθερη" πλέον γλωσσίτσα του!

Nrmgp3.pngiHU0p2.png9etwp2.png

καλημέρα!

Οντως, τρομερο που το ειδες Δαναη, εγω δεν θα εδινα σημασία φαντάζομαι...

Ροζι και ο Αγγελος ειχε κοντο χαλινο, το ειχα ψαξει τοτε και πολλοί υποστηρηζαν να μην παρέμβαινουμε εκτος και αν ο κοντος χαλινος δημιουργει προβλημα στη σιτιση του μωρου. Εμας δεν δημιουργουσε και δεν τον πειραξαμε και τωρα μια χαρα ειναι η γλωσσα του, μεχρι το πιγουνι φτανει, που τοτε δεν καταφερνε να φτασει ουτε μεχρι τα χειλια του, φαινοταν σαν καρδουλα. Δεν σημαινει οτι το ενα ειναι λαθος και το άλλο σωστό, ειναι απλα διαφορετικές σχολές! Διαλέξεις και παίρνεις τι σου ταιριάζει!

Ενταξει, χτες περασα απαισια στην παράσταση, ηθελα να τους βρισω, απο οργανωση πολυ πισω, και κανενας σεβασμος για τα παιδια. Ξικινουσε 8, εμεις φυγαμε περιπου 9,30, ελπιζω μετα να βελτιωθηκε το πραμα, που δεν ηταν παρασταση, δεν ηταν μαθηματα μουσικής δεν ηταν συναυλια. Ομολογω πως δεν κατάλαβα τι ακριβως ητανε.... Ηταν η πρωτη φορα που ηθελα να παω να ζητησω το λεφτα μου πισω και να τους κράξω κιολλας αλλα με κρατησε ο Σ. Σε καμια περιπτωση δεν απεθυνόταν σε παιδια προσχολικής ηλικιας οπως έλεγε, εκτος και αν τα δικά μου παιδιά ειναι πολύ ανωριμα... Στην ολη ιστορια φυσικα επαιξε ρολο και η απιστευτη γκρινιαση των κακομαθημένων πλασματων μου.... Και εμεινε και η Δαναη να θελει να δει θεατρο και ολη την ωρα να λέει "δε δειχνει τιποτα, ποτε θα αρχίσει?" Ουφ τα νευρα μου...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...