Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 11 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

Καλημέρα κορίτσια! Έχω μια απορία, την προηγούμενη βδομάδα με είχαν πεθάνει οι ναυτιες κ η ανακατωσουρα όλη μέρα!! Έχει λίγες μέρες που σταμάτησε να είναι έντονο κ μπορώ να φάω σαν άνθρωπος κ να σταθώ. Τη Τρίτη βέβαια άκουσα κανονικά καρδούλα κ στα δύο κ δεν μου ειπανε κατι ανησυχητικό. Αλλά σκέφτομαι αν η αλλαγή αυτή που δεν έχω ιδιαίτερα ναυτιες μήπως είναι κακό;; ότι δεν πηγαίνει κάτι σωστα;;

Έτσι γίνεται συνήθως! Και εγώ μπορεί μια βδομάδα να ήμουν χάλια, δυο τρεις μέρες να συνερχόμουν και μετά πάλι! Το ίδιο άγχος Είχα και εγώ, αλλά όλα πάνε καλά  τώρα είμαι στον έκτο! Εύχομαι τελειομανή εγκυμοσύνη! 😊😊🥰

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα! Γυρίσαμε και εμείς και περάσαμε τέλεια! Αφροδίτη αράξαμε στην παραλία που ήταν μπροστά μας που ήταν τέλεια με άπλετη σκιά από δέντρα (μεχρι και τσιμπούσι κάναμε ομαδικό) και δεν ψάξαμε καν την άλλη παραλία...αχ θέλω να ξαναπάω!

Χρόνια πολλά στο Ληδάκι!

Καλώς ήρθε και το μωρουλάκι της Τζένης! Συγχαρητήρια!

Πουλάκια μου, όλοι εις τας εξοχάς ήσασταν!!!

Τέλεια η Σέριφος, ε;;;;

Καλά αυτό το κάμπινγκ είναι από τις καλές περιπτώσεις! Πολύ baby-friendly!

Ο Γιώργος της Λέγκως αναρωτιόταν αν ήταν ακόμα γεμάτο πιπίνια! Τς-τς-τς, ντροπής πράγματα!!!!

Λοιπόν δεν είχε πιπίνια...

ή μάλλον καλύτερα να ρωτήσετε το Χαβιέ...

Γιατί όπως καταλαβαίνετε οι απόψεις διαφέρουν!

Αν του χρόνου είμαστε καλά, έχουμε δουλειά, λεφτά και άδεια, να κανονίσουμε μια βδομάδα τον Ιούλιο εκεί!

Θα περάσουμε τέλεια!

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Διαφημίσεις

Δεν είχε πιπίνια; Ααααααααααααααααχ κι εγώ όταν ήμουν πιπίνι είχα πάει!!!! Τότε που λέγαμε ''αυτό το κάμπινγκ δε μου πολυαρέσει, είναι πολύ οικογενειακό''....με απαξιωτικό τόνο!!! :)

Δεν είχε πιπίνια; Ααααααααααααααααχ κι εγώ όταν ήμουν πιπίνι είχα πάει!!!! Τότε που λέγαμε ''αυτό το κάμπινγκ δε μου πολυαρέσει, είναι πολύ οικογενειακό''....με απαξιωτικό τόνο!!! :)

Eγώ σε αυτό το καμπινγκ είχα πάει πιπίνι και Αύγουστο είμαστε ο ένας πάνω στον άλλο και φυσικά τρελή ούρα για ντουζ, δεν μου είχε κάνει καθόλου καλή εντύπωση...τελικά τον Ιούλιο παντού είναι καλύτερα. ;)

hello κοριτσακια...

εμεις εδω..... και εδω θα παραμεινουμε και το επομενο κ μαλιστα με δουλεια :-(

Αυριο βραδυ λεμε να παμε εκει, μου ζηταει θεατρο περιπου 20 φορες τη μερα, βρηκα μονο αυτο http://www.benaki.gr/index.asp?lang=gr&id=203000001&sid=1071, δεν ξερω αν θα αξιζει... Παντως το τζι-τζι απο ενα σιντακι της Κωχ, ειναι το καλοκαιρινο μας σουξε οικογενειακως φετος, οποτε αν ειναι στο ιδιο πνευμα σιγουρα θα της αρεσει!

Καλημερα!

Που ειστε καλε ολοι?

Εγω ειμαι στο γραφειο και ειναι μαλλον το τελευταιο μερος που θα ηθελα να ειμαι, μου ερχεται να βαλω αδεια και να σηκωθώ να φυγω, να παω για μπυρες για ουζα για καφε για πορτοκαλάδα εστω βρε αδερφε...

ουφ...

Μιληστε μου εσεις τουλάχιστον...

Έλα Αφροδιτάκι εδώ είμαι εγώ! Κάθε μέρα για να ξεκινήσει ο υπολογιστής μου στη δουλειά πρέπει να περάσει καμιά ώρα... Και για να διαβάσω τα μαιλς μου άλλη 1!

Κι εγώ βαριέμαι πάρα πολύ! Στο μεταξύ να σας πω το μεγαλείο του ελληνικόυ δημοσίου. Είμαστε εδώ και ενάμιση χρόνο χωρίς ασφαλιστήριο συμβόλαιο το οποίο είχε λήξει και περιμέναμε κατακύρωση διαγωνισμού. Σήμερα λοιπόν έρχεται απόφαση με ημερομηνία χθεσινή 11 Ιουλίου ότι κατακυρώθηκε ο διαγωνισμός του ασφαλιστηρίου για την περίοδο από 01/01/10 μέχρι 30/06/11!!!!!

Δηλαδή με λίγα λόγια έχει λήξει.... Και υποτίθεται ότι θα ισχύει για τις δαπάνες που έχουν γίνει μέχρι τώρα που του 2010 βέβαια όλοι τα έχουμε υποβάλλει στην Εφορία!

Τρομερό???

Διαφημίσεις

καλα, τι φιασκο? Δεν μπορουσαν τουλαχιστον για τα ματια του κοσμου να την κανουν μεχρι τελος του 11 ή φοβουνται μην κανετε πολλα εξοδα ωε τοτε και μπει μεσα η ασφαλιστική? Καλα ποιος το διαχειρηστηκε αυτο το πραμα?

Καλημέρα!

Να μας ζήσει το νέο μέλος του καφέ, να 'ναι πάντα γερός και δυνατός!!!

Σόρι για την ψιλοεξαφάνιση, αλλά μου κόπηκαν τα κέφια απότομα την Παρασκευή που είδα κάτι στο ματάκι της μικρής που δε μου άρεσε. Να μη σας τα πολυλογώ, το μωρό γεννήθηκε με καταρράκτη στο ένα μάτι, είναι ολικός το οποίο σημαίνει ότι από αυτό το ματάκι δε βλέπει καθόλου και τώρα έχουμε μπει σε μια διαδικασία ψαξίματος τεράστια. Θα χρειαστεί πιθανότατα χειρουγείο, το οποίο όμως πρέπει να γίνει άμεσα γιατί μετά δε θα μπορεί πια να δει ούτως ή άλλως για λόγους νευρολογικούς. Στο μαιευτήριο δεν είχανε δει τίποτα, και οι γιατροί λένε ότι μόνο μέχρι τις 6 εβδομάδες έχεις ελπίδες να αποδώσει το χειρουργείο. Πραγμα που σημαίνει ότι αν εγώ το έβλεπα αργότερα (που έυκολα έπαιζε να μην το δω, έτυχε κι έκατσα κάτω από ένα φως να τη θηλάσω και το είδα) θα ήταν ήδη χαμένη υπόθεση το μάτι.

Πάθαμε λοιπόν το πρώτο σοκ, ε, τώρα θα χορέψουμε. Αυτές οι μέρες ήταν δύσκολες, γιατί συνεχίζαμε το εξοντωτικό πρόγραμμα με πιτσιρίκια, γάμους, εξόδους και χαμούς ενώ η διάθεση ήταν για άλλα... Χθες όμως έφυγαν όλοι και ήθελε και η Σεμέλη να πάει μαζί τους οπότε τη στείλαμε, θα περάσει εννοείται πολύ καλύτερα εκεί στην αδερφή μου.

Κατα τ' άλλα ευτυχώς η μικρή είναι μια χαρά γερή, πήρε το δπλάσιο βάρος απ' ότι θα έπρεπε άρα τρώει καλά, κοιμάται 6-7 ώρες το βράδι (μη βαράτε) και γενικά είναι πολύ γλυκούλα μωρέ...

Αυτά. Σας φιλώ, συγνώμη αν σας μαύρισα, ελπίζω από εδώ και πέρα να μπαίνω με καλύτερα νέα.

[url=http://lilypie.com][img]http://lbyf.lilypie.com/MJSup3.png[/img][/url][[url=http://lilypie.com][img]http://lb2f.lilypie.com/OsvKp3.png[/img][/url]

Έλα Δανάη μου και τώρα τι προβλέπεται;;; Τι έχετε κανονίσει; βρήκατε γιατρό; άσε τις κοτσάνες για μαυρίσματα και λέγε... Μα στο νοσοκομείο πως γίνεται να μην το είδαν, είναι λογικό; δεν κοιτάνε τα μάτια; Κοριτσάρα μου να πάνε όλα καλά (και θα πάνε) και να μας γράφεις. Πάλι καλά που έφυγε εκδρομουλα το σεμελάκι... διαδικτυακό υπερφιλί

Γύρισε και το Τζενάκι σπίτι και φαντάζομαι θα μπει κάποια στιγμή να μας πει τα νέα της... δεν κατάφερα να πάω γιατί ήταν απ'το σαββατο ο σοζω με πυρετό και κρατήσαμε αποστάσεις, έτσι δεν είδα τον όμορφο.

Λενιω και Ευγενάκο καλως ήρθατε :)

Ωχ βρε Δαναίτσα! Ελπίζω να βρείτε γρήγορα την άκρη...

Δηλαδή θεραπεύεται αν το προλάβεις στις 6 βδομάδες?

Μ' αρέσει που δίνουμε ένα σωρό λεφτά στα μαιευτήρια...

και τί είδες ακριβώς? Να μη λες βλακείες για μαυρίλες και ό,τι μπορούμε να κάνουμε να μας πεις.

Φιλάκια πολλά!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...