Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

@linaa @Blue Velvetσας ευχαριστώ για τις απαντήσεις!! μου ειπανε πως οι ναυτιες, οι αναγουλες κλπ δειχνουν οτι ολα πανε καλά κ ανησύχησα που σε εμένα υποχώρησαν.

Αυτό δεν μπορώ να το καταλάβω.. τι σημαίνει αν έχεις αναγουλες κλπ πάνε όλα καλά; Δλδ αν δεν έχεις δεν πάνε; Υπάρχουν και γυναίκες που έχουν εγκυμοσύνη ζάχαρη και όλα πήγαν καλά! Δεν το λέω για σένα κορίτσι μου αλλά για αυτούς που στο είπαν! Ο καθένας λέει τα δικά του και ταράζει μια έγκυο άδικα και τη βάζει σε σκέψεις!!!

3 ώρες πρίν, Antonia_ είπε:

Καλημέρα κορίτσια !! Έκανα την εμβρυομεταφορα μου σήμερα με δύο έμβρυα . Ένα ΑΑ κ ένα ΑΒ μου είπαν ένα καλό κ ένα λίγο πιο μέτριο. Και ξεκινάει η αναμονή μέχρι τη Δευτέρα 11/11. Ελπίζω αυτή τη φορά να γίνει κάτι κ να έχω καλά νέα μέχρι το τέλος 🙏🙏

Καλή επιτυχία κορίτσι μου! Να πάνε όλα καλά σε σε μια βδομάδα και κάτι να χεις ευχάριστα 🧡 ηρεμία χαλάρωση και καλό φαγητό 🙂

• Ευχή 1

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Αφροδίτη παιδι μου μη μας κολάζεις με τέτοιες ωραίες φωτό :)

Καλά πραγματικά σε ταξιδεύει η φωτογραφία! αχ θαλασσίτσα σου'ρχομαι!!!

και πολύ ωραία παραλία αυτή! μμμμ

Αυτό που λες με τα κουνούπια Λεγκ και μας μας έχουνε σαπίσει φέτος... και όχι μόνο κουνούπια αλλά και σκνιπάκια -αυτά είναι τα χειρότερα...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

και μασαλημένη ταυτόχρονα με αντικουνουπικό και μας έχουν θερίσει!!!

ε μα να τι φταίει!!! μη το τρώτε το αντικουνουπικό, λουστείτε μόνο :tongue::tongue::tongue:

κεράκια σιτρονέλας (ψηλά να μη τα φτάνουν).

ωραία παραλια αλλά με άμμο :tongue::tongue:

ZIPWp2.pngCCPvp3.png

Πωπω είδα στον ύπνο μου ότι είχα τέσσερα παιδια κι ο γιώργος ήθελε και πέμπτο και με είχε πιάσει απελπισία, ξύπνησα πανικόβλητη χαχαχα

Aαααααα, ο Γιώργος φταίει τώρα!!!Ε, λοιπόν αφου τα θέλει ο κ@λ@ς σου, δε θα αφήσω ασχολίαστη μια προτασούλα που μου έκανε εντύπωση! Τι εντύπωση δηλαδή, σαν να φωσφόριζε και να έκανε μπίου μπίου!!!!

Κι εγώ θέλω κόσμο όταν γεννάω για να την παλέψω

Ακούστε κυρίες και κύριοι! Έχετε ακούσει πολύ κόσμο να μιλάει για τις γέννες του σε ΕΝΕΣΤΩΤΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ;;;; Όλοι σε αόριστο μιλάμε!!!!(εντάξει αν δεν είναι δόκιμος ο όρος γραμματικά συγχωρήστε με, δεν είμαι του κλασικού που λέγανε παλιά! )

Δείχνει ή δεν δείχνει κύριοι δικαστές πρόθεση να επαναλάβει το έγκλημα ξανά και ξανά και ξανα;;;;;;

Και ύστερα φταίει ο Γιωργάκης;;;;;Πτωχέ Γιωργάκη!!!! (Αλήθεια ο πτωχός Γιωργάκης δε θα πάει τα παιδιά στο χωριό; Τζάμπα του φτιάξαμε αδριαντα! )

Ακούστε κυρίες και κύριοι! Έχετε ακούσει πολύ κόσμο να μιλάει για τις γέννες του σε ΕΝΕΣΤΩΤΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ;;;; Όλοι σε αόριστο μιλάμε!!!!(εντάξει αν δεν είναι δόκιμος ο όρος γραμματικά συγχωρήστε με, δεν είμαι του κλασικού που λέγανε παλιά! )

Καθότι δεν θα χεις πιει ακόμα καφέ θα σου εξηγήσω τι γράφω γιατί είμαι καλός άνθρωπός:tongue:. "Όταν γεννάω θέλω κόσμο για να την παλέψω" σημαίνει τις δύο φορές που ήδη έχω γεννήσει και λογικά κι αυτή τη φορά θέλω παρεούλα στο σπίτι... θα μπορούσε όμως να μην λέει για αυτή τη φορά γιατί δεν ξέρω αν θα θέλω κόσμο ή όχι. Βασικά εννοεί για τις δύο προηγούμενες φορές έγραφα.

Πωπω έχει χαλάσει η σκούπα μας και ο γιωργάκης έχει φαγωθεί να παίρνει ανταλλακτικά... να σημειώσω ότι η σκούπα πρέπει να έκανε γύρω στα 30-40 ευρώ και τα τελευταία ανταλλακτικά κάνανε 25 και παίζει να μην κάνουν... αχ θα κλάψω. Καλή και η παραδοσιακή σκούπα αλλά εκτιμάω την τεχνολογία της ηλεκτρικής σκούπας και εδώ και πάνω απο μήνα την έχουμε χάσει.:rolleyes:

Διαφημίσεις

Καλα ειστε νουμερα! Μυρτουλι μου σε νιωθω, νιωθεις προδομενη που η κακουργα θα κανει τριτο (και τεταρτο και εχει περασει και στο πεμπτο για να μας φερει το τεταρτο πιο ομαλα) ενω μας ειχε ταξει άλλα πραματα, αλλα αν θες, μπορεις να κανεις και συ ενα ακομα:tongue:. Οσο για το γιωργακη, με τα αυτια μου τον εχω ακουσει οτι δεν θα την ξανακουμπησει...

Χριστέ μου, ας αρχισει καποια να γραφει ποιηματα επιτέλους, μπας και σταματησω να λεω μλκ!

Αφροδίτη παιδι μου μη μας κολάζεις με τέτοιες ωραίες φωτό :)

Προσπαθω να αποφυγω την καταθλιψη μετα το ΣΚ στο κυπαρισι, αλλα δεν βοηθανε καθολου οι συνθηκες... Μπορει καποιος να μου ριξει με ενα σφυρι στο κεφαλι (για να εχω δικαιολογια, οχι οτι δεν μπορω απο μονη μου) για να κοιμηθω μεχρι αυριο το απόγευμα???

Πωπω είδα στον ύπνο μου ότι είχα τέσσερα παιδια κι ο γιώργος ήθελε και πέμπτο και με είχε πιάσει απελπισία, ξύπνησα πανικόβλητη χαχαχα

Ωχ ωχ, βλέπω να μη με κάνετα παρέα! Γκουχ γκουχ!:rolleyes::rolleyes:

HXuSp2.pngkmKkp2.pngU579p3.png

Καθότι δεν θα χεις πιει ακόμα καφέ θα σου εξηγήσω τι γράφω γιατί είμαι καλός άνθρωπός:tongue:. "Όταν γεννάω θέλω κόσμο για να την παλέψω" σημαίνει τις δύο φορές που ήδη έχω γεννήσει και λογικά κι αυτή τη φορά θέλω παρεούλα στο σπίτι... θα μπορούσε όμως να μην λέει για αυτή τη φορά γιατί δεν ξέρω αν θα θέλω κόσμο ή όχι. Βασικά εννοεί για τις δύο προηγούμενες φορές έγραφα.

Πωπω έχει χαλάσει η σκούπα μας και ο γιωργάκης έχει φαγωθεί να παίρνει ανταλλακτικά... να σημειώσω ότι η σκούπα πρέπει να έκανε γύρω στα 30-40 ευρώ και τα τελευταία ανταλλακτικά κάνανε 25 και παίζει να μην κάνουν... αχ θα κλάψω. Καλή και η παραδοσιακή σκούπα αλλά εκτιμάω την τεχνολογία της ηλεκτρικής σκούπας και εδώ και πάνω απο μήνα την έχουμε χάσει.:rolleyes:

Έχεις δίκιο Μυρτώ! Κοίτα πώς μπερδεύει τη γλώσσα της και τι ακαταλαβίστικα νοήματα χρησιμοποιεί προκειμένου να μας πείσει ότι δεν είναι ελέφαντας! Και μετά πώς αλλάζει την κουβέντα!

Εγώ τώρα πια στην 5η εγκυμοσύνη είναι η αλήθεια ότι μερικές φορές δειλά δειλά χρησιμοποιώ τον ενεστώτα για τέτοιες περιπτώσεις! Μέχρι την 4η εγκυμοσύνη πάντα στον αόριστο μιλούσα! Άρα υπάρχει κάτι μέσα της, μια κρυφή δύναμη που την ωθεί και επειδή δεν θέλει να παραδεχτεί τις ευθύνες της, το υποσυνείδητο στα όνειρα τα ρίχνει στον έρμο τον πάτερ φαμίλια!:tongue::tongue:

HXuSp2.pngkmKkp2.pngU579p3.png

Καλέ, σήμερα ήταν να γεννήσει το Τζενάκι και έχασα τις μέρες; ήμουν σίγουρη ότι έχει ακομα λιγάκι...

Όποια έχει νέα ας μας ενημερώσει, γιατί αγχώθηκα τώρα, τα έχω και φρέσκα και τη σκέφτομαι.

Εμείς χθες κλείσαμε 1 εβδομάδα και πήγαμε γυναικολόγο, όλα καλά μου είπε, μπορώ να αρχίσω και μπάνια και σεχ (αν είναι ποτέ δυναμόν, αυτά τα ακούς μόνο αν έχεις άντρα γιατρό) και απ' όλα! Από βδομάδα φαντάζομαι θα χτυπήσουμε κι έναν παιδίατρο και μετά δια-κο-πές. Όχι τίποτ' άλλο έχει φρικάρει ο Τ. που κάνει τόσον καιρό τον μπάτλερ κι έχει ανάγκη από τάβλι και ταβέρνα μου φαίνεται γιατί θα πάθει αυτός την επιλόχειο που προς το παρόν γλίτωσα εγώ...

[url=http://lilypie.com][img]http://lbyf.lilypie.com/MJSup3.png[/img][/url][[url=http://lilypie.com][img]http://lb2f.lilypie.com/OsvKp3.png[/img][/url]

Διαφημίσεις

Αγνοώ τα προηγούμενα που γράφτηκαν σβηρίζω αδιάφορα και συνεχίζω:tongue:

Πήγα σουπερ μάρκετ πριν τις κουνιες και σε ένα σημείο έχει μία ολόσωμη φωτογραφία του ρουβα που διαφημίζει κάτι τσίχλες... Μαμά, κοίτα, ο χριστόφορος!!! τάδε έφη Θοδωράκης... Εντάξει είχα πέσει στο πάτωμα και έκλαιγα. Η απορία του χριστόφορου ήταν αν ήταν ημιγυμνη φωτογραφία και μπερδεύτηκε το παιδι (βέβαια προυπόθεση για να καταλάβετε το μεγαλείο του σόζου είναι να ξέρετε και τον κολλητό μου, που είναι τοσοδούλης)

Δανάη δεν παίζετε ο γιατρός σου!!!

Ακόμα δεν έχουμε νέο απ'το τζενάκη αλλά φαντάζομαι ότι είναι απασχολημένη με τον σποράκο και γιαυτό δεν έχει στείλει ενημέρωση... όλα θα έχουν πάει σουπερ!

Πηρα την Τζενουλα τηλ, γεννησε εναν κουκλο 3350 (θηριακι για τα δικα μου δεδομνα) , ειναι μια χαρα και οι δυο τους, δεν ποναει πολυ, ολα καλα!!!!!!

Εγω ισως παω να τη δω Σαββατο καποια στιγμη αν ψηνεται καμια αλλη πειτε!

eNeap2.pngTSzHp3.png

Μια χαρούλα!! Να μας ζήσει το καινούριο μας αγοράκι!! Όλα να πάνε καλάνα πάνε με το καλό σπιτάκι τους!

Ντανσεμ, πες μου ότι σου έκανε πλάκα ο γιατρός για σεξ γιατί θα τρελαθώ!!!! Και μπάνιο εννούσε στο σπίτι σου,έτσι???:confused:

Nrmgp3.pngiHU0p2.png9etwp2.png

Ουφ!

Εδώ Τζούλιαν Μουρ!

Γαμώτο, κάθε φορά ξεκινάω με πλάνα για τα υπεργεννέθλια της υπερνοικοκυράς-δραστήρια μάνας-σούπερ ντεκορατρίς και καταλήγω να βλαστημάω και να εκσφενδονίζω μαγειρικά σκεύη! Μα κάθε φορά!!!!

Τελοσπάντων, δεν με νοιάζει....Το Ληδάκι μου κλείνει τα 4 και είμαι συγκινημένη!

Λέω να πάω για ύπνο και να συνεχίσω αύριο τον μαγειρικό όλεθρο!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...