Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

@linaa @Blue Velvetσας ευχαριστώ για τις απαντήσεις!! μου ειπανε πως οι ναυτιες, οι αναγουλες κλπ δειχνουν οτι ολα πανε καλά κ ανησύχησα που σε εμένα υποχώρησαν.

Αυτό δεν μπορώ να το καταλάβω.. τι σημαίνει αν έχεις αναγουλες κλπ πάνε όλα καλά; Δλδ αν δεν έχεις δεν πάνε; Υπάρχουν και γυναίκες που έχουν εγκυμοσύνη ζάχαρη και όλα πήγαν καλά! Δεν το λέω για σένα κορίτσι μου αλλά για αυτούς που στο είπαν! Ο καθένας λέει τα δικά του και ταράζει μια έγκυο άδικα και τη βάζει σε σκέψεις!!!

3 ώρες πρίν, Antonia_ είπε:

Καλημέρα κορίτσια !! Έκανα την εμβρυομεταφορα μου σήμερα με δύο έμβρυα . Ένα ΑΑ κ ένα ΑΒ μου είπαν ένα καλό κ ένα λίγο πιο μέτριο. Και ξεκινάει η αναμονή μέχρι τη Δευτέρα 11/11. Ελπίζω αυτή τη φορά να γίνει κάτι κ να έχω καλά νέα μέχρι το τέλος 🙏🙏

Καλή επιτυχία κορίτσι μου! Να πάνε όλα καλά σε σε μια βδομάδα και κάτι να χεις ευχάριστα 🧡 ηρεμία χαλάρωση και καλό φαγητό 🙂

• Ευχή 1

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

αχ αφροδιτη το ιδιο θα ρωταγα κι εγω εχει απο χθες, σελω παζικο θεατρο, σελω παιζικο θεατρο

για πειτε για πειτε...

Είχαμε πάει σε αυτό της Καλογεροπούλου τον Ιούνιο αλλά δεν ξέρω αν παίζει ακόμη και είναι και για μικρά πολύ...

αχ Τζενάκι, κρίμα.. δε κοιτάς προς Αίγινα μεριά?

Ξέρεις κανένα κατάλυμα της προκοπής? Γιατί έχω σιχαθεί να ψάχνω στο νετ και δεν ξέρεις και τι βρίσκεις, δεν θέλω να ρισκάρω...μάλλον προς το Τυρό μας βλέπουμε σε μέρος εγγύηση που είχαμε πάει και πέρσι...

εχει ακι τον αλαντιν αλλα επισης 9 το βραδυ και στην ηλιουπολη μου πεφτει μακρυα....

Τζεν και το μαρμαρι στην Ευβοια ειανι μια κοντινη λύση, Καρυστος, Πόρος...

Στο μαρματι εχει ωραίες θαλασσες και πολυ πολυ καλό ψαρι.

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

Καλα Λεγκωπουλο σε καλο μ@λ@κ@ επεσες κ εσυ! Μην νομιζεις οτι στο ΙΚΑ τα πραγματα ειναι καλυτερα! Θυμασαι τι μανουρες μου εκανε εμενα ο γιατρος στο κεντρο μανας κ παιδιου που δεν μου εγραφε οχι τις αδειες κ αμφισβητουσε ακομα κ το μηνα της κυησης που βρισκομουν, που με πονους απο την 20η βδομαδα κ μηκος τραχηλου <2,5 δεν το θεωρουσε προωρους πονου , αλλα κ επισης 9 μηνες τωρα πληρωνω ολα τα φαρμακα βιταμινες που περνω γιατι τα θεωρει περιττα εξοδα. Μου εχει γραψει μονο 1 κουτι σιδηρο κ αλλα δυο μαγνησιο απο την στιγμη που ειδικα τους 3 περιπου μηνες με το προβλημα που ειχα ηθελα 1 κουτι μαγνησιο την βδομαδα. Τα ουτροτζεσταν δεν το συζητω καν να τα γραψει πεταξε το χαρτι γιατι λεει δεν χρειαζονται. Αποτελεσμα εχω μια τσαντα κουτια απο φαρμακα εχω πληρωσει πανω απο 300 ευρω ολη την εγκυμοσυνη κ δεν εχω παρει φραγκο περαν τα 20 ευρεω που εγραψα παραπανω αλλα το μηνα οι κρατησεις για το ΙΚΑ κανονικοτατα τοσα χρονια ! Ξεφτιλες ειναι ρε για κραξιμο ουτε να αρρωστησουμε δεν μπορουμε αν δεν εχουμε λεφτα .... Ακομα κ σε αγροτικο γιατρο πηγα κ δεν μου γραφει τα μαγνησιο-σιδηρα αν ειναι δυνατον. Στο Δημητρη τα ειχα γραψει ολα δεν ειχα πληρωσει ευρω ... Αντε να βγαλεις τωρα ακρη με εξετασεις ! Λες κ ξυτοναμε ενα πρωι κ δεν εχουμε αλλη δουλεια να κανουμε κ παμε ετσι κ τρυπιομαστε. Παλι καλα που εχω την ιδιωτικη κ πληρωνω μια μηδαμινη συμμετοχη κ κανω ετσι ολες τις εξετασεις αλλιως μαυρο φιδι που μας εφαγε ....

Τελος παντον δεν μπορω πολυ νευριαζω με κατι τετοια!

Ποσο σας ζηλευω που πατε θεατρακια! Αντε να γεννησω κ εγω με το καλο να μπουμε σε μια σειρα κ εμεις! Προς το παρον αρκουμαστε στην καθημερινη βολτα στην πλατεια 7-11 ! Ασε κ ο Μητσος σαν τον Θοδωρη ειναι , ωρες ωρες νομιζω πως μεγαλωνω τον μιστερ μπιν ποθυ οσο κ να προσπαθει ολο γκαφες ειναι ο καημενος!

((((((Λεγκω μου))))))) καλή επιτυχία στο θεατρικό! εγώ θα λείπω δυστυχώς και δεν θα σε καμαρώσω... το φθινόπωρο-χειμώνα θα το ξαναανεβάσετε;

Δανάη καλώς όρισες! καλά είσαι πολύ ντούρασελ!

Χρόνια Πολλά στο Σεμελάκι!!!!:D

Καλησπέρα!

Δανάη σούπερ η μπέμπα σου που ξεπέρασε κιόλας το βάρος γέννησης!! Η Σεμέλη τι λέει?

Να μου φιλήσεις το σποράκι σου! Την έχω στο μυαλό μου όλες αυτές τις μέρες!

Xρόνια πολλά στο Σεμελάκι!

Λέγκω συγχίστηκα με το βλάκα το γιατρό σου! Λες και πληρώνουμε λίγα στο Τέβε!

Αλήθεια ο Νικόλας από τώρα θέλει να του διαβάζεις? βιβλιοφάγος θα γίνει ;)

Όσο για τον αποθηλασμό που λέτε, εγώ μάλλον θα θηλάζω τη Νεφέλη μέχρι να πάει ο Απόλλωνας φαντάρος :mrgreen:

as4Jp3.pngl7F9p3.pngRAiBp3.png

Διαφημίσεις

Ξέρεις κανένα κατάλυμα της προκοπής? Γιατί έχω σιχαθεί να ψάχνω στο νετ και δεν ξέρεις και τι βρίσκεις, δεν θέλω να ρισκάρω...μάλλον προς το Τυρό μας βλέπουμε σε μέρος εγγύηση που είχαμε πάει και πέρσι...

όχι δεν ξέρω κάτι, απλά το πρότεινα γιατί είναι κοντά...

αλλά και στον Τυρό ωραία είναι (αν και έχει άμμο :tongue: )

ZIPWp2.pngCCPvp3.png

Καλημερα!

Χρονια πολλα στη Σεμελη, με τα γεννητουρια ξεχασα να της ευχηθω! Της ηρθε δωρακι σουπερ λοιπον η αδερφούλα της!

Στον Τυρο δεν εχει αμμο, βοτσαλο εως και κροκαλες τα λες... Μονο μια μικρη παραλια στο δεκαλεπτο απο τον Τυρο υπαρχει με αμμο(πολυ σουπερ παρεπιπτωντως), αλλα πρεπει να την ξερεις για να πας, ειναι καμουφλαρισμένη. Οι υπολοιπες ειναι με βοτσαλο, οποτε ντου, σου ανοιχτηκε ενας ακομα προορισμος!:tongue:

Τζεν που ειχατε παει, μεσα στον Τυρο?

Κανει πολλα γευματα Νεφελη ακομα, Χλοίτσα?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...